Header

hej😄

Ledsen att det inte jag varit något inläggningar på väldigt länge men min dator har inte fungerat som den ska!😔 Men den är fixad till på måndag så då kommer ett mer arbetat inlägg😉 Bara så att ni vet hur det ligger till👌🏼 Bilderna är tagna på min ridskola i uppsala👌🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan! :D 

Nu kanske ni undrar varför det kommer ett inlägg även fast det inte är Onsdag. Men det är nämligen så att jag ska till Strömsholm i helgen så att jag kommer inte kunna uppdatera igen fröns på Måndag. Så nu har jag bestämt att jag kommer att uppdatera varje dag ända fram till spå fredag. Sedan är det ett uppehåll tills på måndag. Men då kommer det massa ny bilder därifrån. :D

På bild ser vi återigen Ängla / Engla men även två bilder jag tog en tidig höstmorgon i slutet av oktober. De alla tre är tagna i Småland på våra Sommarställe. Det kommer att komma fler bilder därifrån i sommar! C: 

Ha det så bra så hörs vi Imorgon! ;D

Likes

Comments

                       CHALIE                                            ÄNGLA / ENGLA                                         CHALIE

Hejsa, nu är jag här med ett nytt inlägg! Kul att det har kommit några läsare :) Hoppas ni kommer att gilla detta inlägg!

Men åter till bilderna C: Här på bilderna ovanför ser Ni några härliga sommarbilder. Längtar riktigt mycket efter sommaren nu, men jag har2 hela veckor kvar :(

På bilden längst till vänster har vi en kanin som heter Chalie. (det uttalas precis som Charlie). Han är en Blandning mellan vädur, belgisk jätte och fransk jätte. Han är knappt två år gammal och väger ca 2-3 kg. Han är en väldigt snäll och trevlig kanin. Han är inte min kanin men han är min kompis kanin. hennes fot syns i mittenbildens vänstra hörn ;D

Så går vi vidare till mitten bilden, där har vi däremot min kanin som heter Ängla. ( English people, if you want to read this then klick on google translate that I have on the left side) eller Engla om man är från ett annat land. I alla fall hon är en Dvärgvädur på lite drygt 3 år. Hon väger mellan 1-2 kilogram. Hon är en väldigt snäll kanin som är lots skeptisk till nya människor, men hon vänjer sig rimligtvis fort. Hon bor hos samma kompis som Chalie. Men hon kanske kommer hem till till hösten. Hon älskar att hoppa, men gör inte mer än vad hon behöver ;D

Syns med ett nytt inlägg på onsdag :D Ha det så bra! :D

Likes

Comments

Här kommer bilderna som egentligen var lovade till igår :) Bilderna visarMalin Baryard-Johnsson och två andra utländska dressyr ryttare. Vet tyvärr inte vad de heter, men aja ;) 

På dressyren hade man ett bestämt program man skulle följa, men man hade fria händer att komponera ihop en musik som helst ska passade för hästens tempo.

För hoppningarna var det 5 eller 6 ryttare (kommer inte riktigt ihåg allt eftersom det var typ 7 månader sen jag såg det) Som skulle hoppa en bana på fört en höjd, sedan när alla ryttare hade hoppat hela banan får en ryttare välja att höja ett hinder. Sedan hoppar den banan sedan får den andra ryttare  höja ett annat hinder. Den ryttaren som river, vägrar eller ramlar av så är den ryttaren utesluten (diskvalificerad). Sedan står det en ryttare kvar som en segrare!

Vad vill ni se för bilder i framtiden, är det okej med andra bilder än bara djur. Tycker ni om dessa sorts inlägg där det kommer lite bakgrundsinformation om bilderna som läggs upp? 

Tyvärr har jag lite bildbrist just nu, men om det är okej så kommer det komma upp lite andra bilder än bara häst och kanin bilder.

Håll utkik efter ett nytt inlägg som kommer komma på måndag! :) Sprid gärna denna blog, desto fler läsare desto fler inlägg kommer det! :-)

Likes

Comments

Hello, I am sorry if you just can english because I am just gona write in swedish from now and on.

Så här är en bild som jag tog under sommaren 2015. På bilden är det min kanin Ängla, hon är en 3 årig Dvärgvädur. Jag vet att jag lovade fler bilder från Häst showen, men Jag har tyvärr ej hunnit föra över dom till min dator. Men eftersom jag tänker uppdatera varannan dag så ska jag nog hinna föra över dom till på frdag! :)

Likes

Comments

​Hi!

This is my firs post, here on my blogg i will post all sorts of pictures that I have been taken. Hope you will enjoy it!

This picture comes from Sweden Interational Horse Show. Soon I will post some more pictures from the horse show :)

Likes

Comments