De senaste dagarna har varit intensiva och roliga! Mamma kom somsagt upp i torsdagskväll, så på fredag morgon gick vi på stan och kollade black friday rean, fyndade dock inget. Sedan jobbade jag eftermiddag fram till 20 och drog sedan på en hemmafest.

Var faktiskt väldigt roligt! Vart medbjuden av min kollega så kände typ ingen där, men var riktigt skönt folk så blev en bra kväll. Mindre bra var att kliva upp 08.00 för att åka till duved och åka slalom med mor. lagom sliten. Så ikväll blir det en myskväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"You always have the choice to be happy. Learn to understand the purpose of the bumps in the road, grow from them and stay positiv" quote unknown.

Jag har som många andra haft bättre och sämre perioder i mitt liv. Jag har ofta sagt, "Jag vet att de kommer lösa sig, men inte idag" , jag har nästan alltid haft hopp om att de blir bättre.

Men de blev aldrig bättre, jag fortsatte mitt liv som jag alltid brukade göra, samma gamla rutiner, samma tankesätt, samma problem o.s.v. Det var inte för ens jag ändrade mitt sätt att leva, mitt liv blev värt att leva ingen.

Många tror att lycka är något som bara kommer, men jag skulle säga att man måste lära sig att vara lycklig. Uppskatta de små sakerna i livet och fokusera på det bra istället för det dåligt. Små saker som;

  • Godiset är snart slut / Det finns lite godis kvar
  • Fan försov mig / Tur att jag hann till jobbet även om jag försov mig
  • Tränade bara en gång denna vecka... / Ja, jag lyckades iallafall träna en dag i veckan

Det mesta går att vrida och vänta till antingen det positiva eller negativa. Och våran hjärna är så fantastisk att man medvetet tänker positivt under en period kommer din hjärna "programmeras" och tillslut tänka positivt helt automatiskt! Så tänk på de nästa gång du stöter på någon motgång, allt sker av en anledning, om det inte ger ut något bra får du iallafall en lärdom i livet som kan betyda mycket i efterhand, så stay positive!

Likes

Comments

Blev en tripp till Östersund i dag då jag hade läkartid på Östersund sjukhus. Min kompis Johanna följde även med så att vi kunde handla lite småsaker när jag ändå skulle dit.

Jag hittade världens mysigaste pyjamas sett på Cubus! Blev astaggad på julen, mörka kvällar men tända ljus, varmchoklad och pepparkakor, kommer typ bo i denna pyjamas hela december! Den var till och med på specialpris för 199 kr just nu (vilket min plånbok tyckte om)

Sedan blev de lunch/fika på Espresso house. En av de bästa grejerna med att shoppa är att få sätta sig ner med nått gott och bara må.

Likes

Comments

Tjuvstartade lite med julen då jag ska jobba den första advent som är nu på söndag. Blev pepparkaksbak och julmusik med ett gäng sköna tjejer! Egentligen brukar jag vara lite emot att börja fira julen innan december men kunde helt enkelt inte hålla mig..

Likes

Comments

Haft några dåliga dagar, eller mer dålig vecka. Enormt trött även om jag sovit över 10 timmar och saker går inte som planerat och bara allmänt irriterad dygnet runt. Vet inte vad det beror på, men man kan ju inte alltid vara på bra humör.

Annars så ser jag framemot helgen då min mamma kommer på besök. Jag står enormt nära min mamma och när jag bodde hemma kunde jag prata med henne om nästan allt; de var nog en av de största omställningen med att flytta hemifrån, att inte ha henne nära tillhands. Men det betyder även att de blir extra kul när hon kommer på besök och man får lite mor och dottertid!

Vi ska fixa och dona lite i lägenheten och sedan planerat jag att bjuda henne på middag någon kväll, har velat testa Parkvillans hamburgare nu under en längre tid men har aldrig kommit till skott men nu kanske jag lyckas!

Likes

Comments

Marmor har varit och är en extremt populär inredningsdetalj, en trend som de flesta hakat på. Allt från lampor, bord, brickor och mobilskal. Själv har jag väl tyckt att de varit snyggt, men blev fullkomligt frälst i grön marmor när jag gick in på toaletten på Vezzo. Grön marmor med koppar och guld detaljer från golv till tak! Så snyggt. (Skulle allvarligt typ kunna bo på den toan)


Bilder från toaletten. Svårt att ge inredningen en rättvis blid på grund av bristande fotograferings kunskaper och suspekta toalett besökare.

Men kan både bli svårt och väldigt dyrt att inreda allt i grön marmor men små detaljer i hemmet kan göra stor skillnad. (Bilderna på inredningsdetaljerna tagna från hemsidan Chilli)

Likes

Comments

Klev upp extra tidigt idag för att hinna åka skidor innan jobbet. Var riktigt kul med säsongspremiär här i Åre! Sedan åkte jag direkt till jobbet vid lunch.

Likes

Comments

Det finns så otroligt mycket jag vill hinna göra under min tid på jorden, vissa små saker som att besöka Gröna Lund och andra större som att ta universitets examen. Men några saker jag vill göra inom de kommande året är:

1. Gå på vinprovning.

2. Gå på en riktigt dejt, då mena jag restaurang med en fling/främling.

3. Volontärarbeta.

4. Besöka ett stort museum.

5. Lära mig att surfa.

Jag tror det är många som har en ide om att prova och upptäcka nya saker men har svårt att komma till skott. Ursäkter som "Jag har inte tid", "Jag har inte råd", "Jag har ingen som vill följa" dyker ofta upp. Visst man har inte alltid tid, man har inte alltid råd, men om det är något man vill göra tycker jag man borde prioritera sig själv och undsätta lite tid och pengar, för det förtjänar du! Jag tror faktiskt inte du kommer ånga dig.

Själv börjar jag smida mina egna planer inför sommaren 2017, tror de kommer bli grymt!

Bilder från en klassresa till Barcelona 2015. Första gången jag var utomlands, men absolut inte sista!

Likes

Comments

Kan inte beskriva hur taggad jag är på att slalombackarna ska öppna och att Åre ska vakna till liv. Luciahelgen, skidtestarhelgen är startskottet för säsongen 16/17, då öppnar alla restauranger, liftar, butiker och andra verksamheter som varit stängda under sommar och höst. Känner att de kommer bli en grym vinter!

Likes

Comments

Haft personaldag med olika aktiviteter i Östersund och avslutades på middag på vezzo. Tog en hallumisallad med extra oxfilé och ett glas vitt. Riktigt gott! Smakade extra bra eftersom jobbet bjöd. Nu hem mot Åre för att släppa in min bror i lägenheten.

Likes

Comments