Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här för att det sker näst intill ingenting i mitt liv just nu förut om att skolan tar alldeles för mycket tid. Hängt på fest med Celina förra helgen det var riktigt kul, vi firade Alva och Klara som fyllde 18 + 2 andra tjejer. Var på fest denna helgen med dock så var den inte lika bra och det slutade med att vi gick hem till Melodie ganska tidigt för att tidigt på lördagen jobba. Jag jobbar nu mera på Östgöta teatern då jag är med som "statist" i en teater uppsättning som heter Kungens rosor.

Annas har jag för det mesta hängt med mig själv och försökt prioritera skolan och läxor (går sådär måste jag medge). Idag åkte jag in till stan vid 11 för att äta frukost med Ebba och Julia. Vi har lite planer på g som vi hoppas ska bli bra men det är oklar än så länge. Vi strosa iallfall om kring på stan för att skaffa lite insperation till det. Efter det träffade jag Malvina, Celina och Agnes och vi tog en bil tur lite kring Norrköping. Detta är vad som sker i mitt liv. Inte så intressant att veta o det är anledningen till att jag ej är så aktiv här. Ska tänka på saken o se ifall jag ska komma igång med bloggandet igen. Vi får se.Hejdå så länge :) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså gymnasiet kan suga min röv, helt ärligt i can't handle. Och jag känner mest att jag skiter i skiten snart.

Annars så e livet helt ok, händer inte så mycket just i vardagen men i mitt huvud så kan ja bara säga att it's alot going on in there.

Likes

Comments

Jag har fixat mitt rum hos min mamma och det är super fint och mysigt.

Hängt i mössa och åkt skridskor tillsammans med några från klassen.

Var på middag hos farmor och där kom jag och pappa att vi var likadana. #coola4life

Likes

Comments


Likes

Comments

Ska inte säga att detta år kommer bli perfekt o massa sånt shiet för de kommer hända så mkt oväntat detta år, massa skit o massa bra skit. 2014 är dock tack o lov över, mycket har hänt mycket bra, mycket dåligt och jag känner mest att jag vill typ glömma allt dåligt, jag menar det kommer ju ändå aldrig tillbaka? Så nu ska jag faktisk gå efter mottot jag hade när jag var 12, nytt år, ny tuva. #deeposå

Hade ett helt ok nyår. Firat me massa gitt folk och sådant men nu är jag "trött" så kommer nog somna när som helst. Ser fram imot att vakna upp imorgon o carpa diem.


Nyårslöften 2015: 

- Festivala så mkt att jag typ spricker.. emmaboda, bråvalla vi kommer nu akta er.

- Umgås med mitt gang o göra feta saker typ simma me delifiner oså.

- Jag ska övertala mina päron till att få ha fest när min 17årsdag inträffar.

- Hålla samman ganget... OHANA lixom.

- Krama Tom Ljungman vore f1 han e typ min förebild på riktigt.

- Bli kär i en bra människa och skaffa ett förhållande på de.

- Ta tag i skolan, jag vill seriöst bli smart och duktig (frågan är hur?!?!)

- Må psykisgt bra, pallante me all stress osånt.

- Chilla me humöret en stund, blir jävla uppretad o hettsig, inte kul.

- Träna som fan, de har jag sagt i typ alla år men aa de e bra FORSÄTTA KÄPA TUVA! 

Likes

Comments