TTT

Har du nånsin undrat över varför just ditt liv är så jobbig, varför allt dåligt händer just dig? Du känner dig tom och tycker synd om dig själv. Vissa tillfällen känner du att du vill berätta för hela världen för att se om människor reagerar, men du väljer i slutändan att vara tyst och låta depressionen sjunka ner.

Jag har känt så och känner det 3 av 10 dagar. Jag har ingen aning vad du har gått igenom och kan därför inte döma dig. Men om du är någonting som jag så är det inte synd om dig. Förmodligen har du en data eller en mobil som du läser detta inlägget med. Har du tid med att läsa detta meningslösa inlägget har du förmodligen ett bra liv, förhoppningsvis går du inte till sängs hungrig. Du kanske har körkort och till och med bil. Du har vänner som bryr sig om dig. Om allt detta stämmer, gör som jag och fråga dig själv detta; Varför mår du dåligt?


Varför mår du dåligt när större delen av världen bor ute på gatan utan sin vilja, leva på smutsigt vatten, äta minimala mål för att det ska räcka åt morgon dagen. Jag skäms över mig själv att jag har såna små problem som att jag på en dålig dag hatar livet och tycker att allting är så jävla orättvis när jag vet att jag har det så bra.


Jag mår dåligt av många anledningar, men i min position finns det inga anledningar bra nog att hata mitt liv, och du borde inte heller hata ditt liv :)


Likes

Comments