Go'kväll allihopa! Nu är klockan 22:05 & jag är super trött. Somnade strax efter två igår & gick upp tjugo över sex. Det tog emot kan jag säga, skoldagen började med tre timmar hantverk. Idag jobbade vi på bryn tekniker, ögonbryn tätt ihop, brett isär, måsvinge, you name it. Det behöver jag verkligen, har aldrig målat någon annans bryn bara mina egna. Men vi är ju där för att lära. Sen efter lunchen hade vi Svenska & direkt efter en mycket kort & spännande Engelska lektion. Alla vi i klassen planerade tillsammans att vi skulle inte säga något på hela lektionen, vilket ingen gjorde till en början. Vi hade ju så klart en hålhake med att inte prata, & det va att vi ville sluta tidigare & kunde jobba med dagens uppgift hemma istället. Vi slutade en timme tidigare ungefär. Mycket roligt faktiskt. Åkte hem, tog mig ett bad & somnade i badkaret, jag var alltså så himla trött att jag somnade i badkaret. Sen åt jag min kvällsmat & nu ligger jag här & ska mycket snart sova.

Imorgon har vi bara två lektioner, såååå himla skönt, på hantverks lektionen imorgon skulle vi fortsätta på bryn teknikerna, ser verkligen fram emot det. Jag tycker det bara blir roligare & roligare efter varje gång jag varit i skolan. Trivs verkligen, men sen är det ju klart att man är lite trött & inte riktigt lika motiverad klockan halv sex på morgonen. But still, i love it. Så sjukt grym & rolig linje! Är du skoltrött är detta verkligen en linje för dig, underbara "arbetstider", lärarna är hur goa & trevliga som helst & det är relativt små klasser, vilket jag gillar!
Nu måste jag tyvärr säga godnatt & sovgott men vi hörs imorgon// trine

Likes

Comments

Som rubriken redan avslöjat så är jag & min blogg nya här på Nouw.com! Det ska bli en intressant resa in i bloggvärlden, funderat ett tag på om jag skulle starta en ny blogg till skolstarten men det blev aldrig riktigt av. Men nu kände jag att tiden är inne & jag ska försöka mig på det här med att blogga! Tänkte att jag kan förklara lite vem jag är & hur mitt liv ser ut idag! Låter det som ett bra första inlägg? -okej då kör vi!

År 1999 den 19 Oktober föddes jag Alex Trine Björn Svensson Rasmussen längst upp i Sverige i något som heter Boden. Vi flytta ifrån Norrland när jag precis skulle fyllt 3 till ett ställe som heter Falkagård, det ligger i Falkenberg & jag har bott i Falkenberg/Halland i stort sett hela mitt liv, jag blev storasyster till tre underbara syskon som heter Morgan, Elinor & sist men även minst Liam. Under dessa åren hade jag en bra men omtumlande uppväxt byta skola ett par gånger & vi flyttade några gånger. År 2010 skildes mina föräldrar & jag, min mamma Anne-Marie & min yngsta bror Liam flyttade då ifrån Halland ner till Skåne till en liten håla vid namn Östraljungby. Där bodde vi ett halvår tills vi flyttade till Ljungbyhed & där bodde vi i ungefär två, två & ett halvt år. Trivdes bra i Ljungbyhed vi bodde i ett relativt stort & fint hus. Sen träffade även mamma sin nuvarande pojkvän som öven bor med oss idag även hans son bor med oss. Vi var tyvärr tvugna att flytta ifrån huset då det var något fel med värmeberedaren. Vi flyttade då till min nuvarande levnads ort Klippan City. Här har jag haft mina bästa men även sämsta tider i livet.

Nu bor jag, min syster Elinor, mamma, mammas pojkvän & hans son i en lägenhet, & allt funkar vi har börjat nya skolor & allt rullar på. Jag går Hår- & makeup stylist på Drottning Blanka i Helsingborg. Trivs super bra & jag bara ääääälskar min klass. & på tal om skolan måste jag gå nu så jag inte missar mitt tåg till skolan, vi hörs senare & jag hoppas verkligen ni gillar vad jag skriver! Ni får ha det bäst så fortsätter vi dagen med ett stort leende på läpparna// Trine

Likes

Comments