Dålig update i know.. men jobbar iallafall som vanligt. Efter jobbet idag chilla jag med Mert.
Fått heltid nu på jobbet så det känns nice! Men är ganska trött å slut i kroppen just nu, har även väldigt ont i benen. Så ska bara chilla i sängen nu tills jag ska sova. Hörs mer imorgon, peace!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår lördag vaknade jag väldigt sent. Klev upp ur sången vid 4 åt och gjorde mej iordning. Sedan gick jag med min lillebror på halloween disco som dom hade på hans skola. Efter det gick vi hem och gjorde lite musical.ly videos, en av dom ser ni här nedan.
Därefter kom pappa och hämtade oss så åkte vi hem till några vänner till familjen som nyligen fått en liten bebis!😍 vid senare mot kvällen så skjutsade pappa mej till Oskar där mert, emre och Maryano också var så chillade vi köpte med oss mat dit och åt och rökte vattenpipa hela kvällen.

Likes

Comments

Gjorde två nya musical.lys inatt. Men tyvärr står det att jag bara kna ladda upp en video per inlägg här så ni får se en här nedan. Andra kan ni se genom att gå in på musical.ly appen och börja följa mej!

Vart en kurdisk version av denna låt😁

Likes

Comments

Hade fredagsmys hemma med familjen sedan åkte jag och chillade med mert, båda hamnade i matkoma och somnade och blev väckta av emre vid midnatt alltså tolv. Då åkte vi alla till ett ställe i Skönsmon där vi just nu fortfarande är och spelar pingis och chillar tillsammans med Maryano och Oskar också. Har gjort några musical.ly videos som jag lägger upp här efter detta inlägg.✌🏼

Likes

Comments

Har varit snuvig och hängig till och från denna vecka. Men just idag är jag som värst. Är fortfarande kapabel till att jobba men menar bara att min snuva har ökat till sej dubbelt så mycket idag än igår. Jobbar ändå bara till halv två idag så nog klarar jag mej.
Sen så är det ju fredag så äntligen ska jag få sova ut och vila ut mej så jag kan vara 100% frisk till nästa veckas arbetsvecka.

Likes

Comments

Är så glad att han finns där när jag behöver det som mest. Är så glad att han förstår mej. Är så glad att han stöttar mej varje dag. Är så glad att han orkar med mej. Är så glad att jag känner den tryggheten jag gör när jag är med han. Är så glad att han gör mej glad. 

Min andra hälft. 

Hade inte orkat så mycket som jag gör nu utan han, hade inte kunnat önska mej en bättre människa. 

Likes

Comments

Hej bloggen. Förlåt för dålig update men det är mycket som händer i mitt huvud just nu, allt känns så grått och svart för mej just nu. Vi hörs nog av om några dagar. Peace.

Likes

Comments

Här har ni mitt senaste videoklipp på musical.ly. Har inte gjort så många videos ännu men det kommer inom kort!👏🏻🙃

Likes

Comments

Igår kväll åkte jag Michael, Mert och Ibbe till Ibbe och fick umgås lite med Ibbes söta och snälla mamma! Efter det åkte vi alla till Oskar där även Sam och Emre var. Vi hade som en liten förfest där vart rätt kul då vi hade persisk musik på och dansade på persiska, som ni ser på videon i mitt förra inlägg haha.  Vi drog senare ner till stan allihopa och gick in på Rå. Det vart en helt okej lördagkväll med andra ord!
Idag är det söndag. Idag är jag trött. Ska dock dra och gymma lite senare, ska bli skönt!

Likes

Comments