View tracker

Idag har jag verkligen varit trött. Har sÀkert med min sömn att göra dÄ jag fÄr sÄ lite sömn pga jag somnar sent och vaknar tidigt.
Japp jobbar som vanligt dÄ och efter jobbet lÀgger jag mej i sÀngen och dör typ för att jag Àr sÄ trött. Duschade nyss och la mej i sÀngen nu för att take a chill pill innan jag ska börja torka hÄret och mÄla naglarna till PH!
Faktiskt inte sett dom senaste tvÄ veckornas avsnitt sÄ ska kolla ikapp nÄgra ikvÀll tills jag somnar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Klackisarna Àr frÄn asos.com

Adidas tröjorna hitta jag pÄ Zalando

Jordan retro 4 skorna frÄn Footish

Ögonfransarna letar jag sönder överallt

Men hittar inte?! Holla at me om ni vet vart jag kan fÄ tag i dom!!

Kat von D lolita lipstick frÄn sephoraaaa, kan dom ba öppna butiken hÀr i Sundsvall?!

& Mac rouge.. Mac, Mac, Mac.. varför varför varför kan den butiken inte vara hÀr för ocksÄ..

Likes

Comments

View tracker

Var med grabbarna och Roxi hos Erik i fredags, han var hemma frÄn Linköping sÄ vi samlades och chillade hos han först sen Äkte vi till stan en svÀng och kolla lÀget och dÀrefter Äkte vi till vattenpipa stÀllet i nacksta och satt dÀr hela natten och rökte vattenpipa och chillade.
I lördags var jag hemma hela dagen och mot kvÀllen chilla jag med mert ett tag innan jag drog ner till stan och mötte upp Rojda och hennes vÀnner som jag chillade med pÄ Lotuz och RÄ.
Idag har jag varit och kollat pÄ lillebror Sinås innebandy matcher. Dom hade 3 matcher och dom vann allihopa! BÀsta var att Sinå gjorde det avgörande mÄlet pÄ slutet sÄ dom vann! As kul!:D

Likes

Comments

I fredags pÄ jobbet hÀnde nÄgot som inte alls fÄr, borde eller ska hÀnda.
Vi hade en utflykt till stan med barnen, vi hade jÀtte kul! Dom skulle ju leta efter en massa tomtar!
NÀr vi sitter pÄ bussen pÄ vÀg tillbaka till skolan hÀnder det som jag aldrig skulle kunna tÀnkt mej hÀnda. Bussen tvÀrnitar sÄ vi alla flyger frÄn vÄra sÀten. Jag hamnade i ren CHOCK! Fyfan. Hemskt. Det var sÄ sjukt overkligt kÀndes det som, jag kunde inte tro att det hade hÀnt, hur, assÄ va?! Fattade ingenting, trodde det var en krock men ne, busschauffören var bara tvungen att tvÀrnita för att inte krocka. Usch. Alla bara grÀt Ä skrek barnen och vi alla vuxna var akrÀckslagna. Vem av barnen skulle man gÄ till först?! Vad skulle man göra nÀr man sjÀlv hade skadat sej?!
Usch.. Som tur var kom hjĂ€lpen ganska snabbt och vi mĂ€rkte att set var inte nĂ„gon som var sĂ„ allvarligt skadad. Men psykiskt? Alla var rĂ€dda sĂ„klart och grĂ€t, jag grĂ€t. Det var hemskt. Åkte sedan ambulans med nĂ„gra till akuten. Men som sagt hade vi verkligen tur i oturen att inga allvarliga skador skedde.
Jag flög ner pÄ golvet frÄn ett sÀte som va lite lÀngre upp sÄ jag hade en jÀdrans vÀrk i mina ben frÄn knÀna ner till tÄrna hela dagen och kvÀllen. Som tur var slÀppte det dagen efter, del har jag haft ont i ryggen och lite i nacken till och frÄn.
Mert stod upp i bussen lÀngst bak i bussen sÄ han fÀlg fram till dÀr dom 4 platserna lÀngst fram Àr , alltsÄ han flög fram nÄgra meter. Han hade inga stora problem under Dagen men dagen efter sÄ fort man bara nuddade hans rygg eller högra arm och ben sÄ gjorde det ont, stackarn. Vi fÄr hoppas pÄ att det gÄr över och inte blir nÄgra vÀrre problem i framtiden.

Likes

Comments

Japp, gör inte mycke mer Àn att jobba under vardagarna. Chillade med mert ett tag efter jobbet igÄr sedan skulle han pÄ trÀning och dÄ Äkte jag hemÄt. BestÀmde sedan med Uros för att dra och kÀka donken sÄ vi Äkte och satt oss dÀr och Ät Ä chilla.
Sitter pÄ jobbet just nu i personalrummet och har rast.
Efter jobbet idag ska jag trÀffa ett par danstjejer som gÄr pÄ lÄgstadiet som jag ska börja jobba med, ska bli kul! Ska berÀtta mer om det i ett inlÀgg senare!

Likes

Comments

MÄnga har vi varit dÀr.. mÄnga Àr vi som Àr dÀr.
Just nu sÄ har jag en sÄdan Ängest och panik attack. Jag tÀnker inte sitta och skÀmmas över det utan jag skriver det rakt ut hÀr. Jag har haft sÄdana attacker sen 2012 alltsÄ snart 5 Är. I början av mina panik/Ängest attacker var dom sÄklart som vÀrst. Jag skakade som om jag stod ute i snön naken och kÀnde att jag höll pÄ att kvÀvas och hjÀrtat slog snabbare Àn aldrig förr. Jag vart yr, illamÄende och kallsvettades. Det Ànda jag kunde tÀnka va "nu dör jag eller sÄ blir jag helt psykiskt sjuk". Jag trodde jag höll pÄ att bli galen. Jag minns jag Äkte in pÄ akuten och fick dropp och sömnmedel i droppen för att kunna somna och ta det lugnt. I Sverige fick jag sÄklart tabletter, attarax. Men Ne det vill jag inte behöva ta. Tog dom i en mÄnad sen dess har jag inte tagit nÄgon medicin för Ängesten alls, Utan bara kÀmpat igenom Ängesten och paniken.
Det hemska Àr att ibland kommer den frÄn ingenstans. Hade inte haft nÄn sÄdan attack pÄ flera mÄnader. Men nu den senaste mÄnaden har dom hÀr attackera ökat kraftigt.
Det hemska Àr att jag inte Àr ensam om detta, för just nu samtidigt som jag kÀnner denna hemska kÀnsla sÄ gör flera miljoner andra mÀnniskor Àven ocksÄ det.
Hemskt.
Varför ska man behöva kÀnna detta? Varför finns detta? Varför dyker det upp frÄn ingenstans? Varför varför varför..

Likes

Comments

Hittade dessa pÀrlplattor och pÀrlplattsörhÀngen som jag gjorde nÀr jag gick i 7an eller 8an (?) Minns att jag och Ebba gjorde sÄnna hÀr jÀmt och reppade dom och kÀnde oss fett G i dom haha, de va lÀngesen de..
Kul att hitta dom Ä minnas hur de va dÄ liksom!
Skulle faktiskt vilja reppa dom nÄnting framöver, iaf nÄn av dom, we'll see.

Likes

Comments

Hejhopp. Är fortfarande tvĂ€r sjuk..
Eftersom jag kÀnde mej lite bÀttre i fredags efter att jag legat hemma sjuk hela veckan typ sÄ Äkte jag med mamma till Birsta dÀr det var kaos pga black friday. Köpte inte mycket alls blev bara 3 plagg jag kan lÀgga upp i ett annat inlÀgg lite senare.
Drog ut mot kvÀllen, vart Oscars sÄklart. Hade ganska kul, hade vÀll haft det roligare om det va lite bÀttre musik men men Àr vÀll van vid de hÀr laget haha.
Lördag vaknade jag upp med vÀÀÀrsta snuvan, fy. SÄ vilade typ halva dagen se Äkte jag till Birsta med Cookie och hennes kompis Yaa. Var inte dÀr lÀnge alls pga jag kÀnde mej sÄ hÀngig. SÄ Äkte hem efter ett tag och Ät mat och vilade innan jag gjorde mej iordning för att trÀffa grabbarna. Vid tio Äkte jag ner till stan och mötte dom pÄ donken vi Ät sen Äkte vi till Gustav och Ät och chillade dÀr tills vi skulle ner till krogen. Vi hade tÀnkt gÄ och kolla till det nya stÀllet som öppnats som heter lotuz. Det var ganska litet, tvÄ vÄningar men ganska bra musik. Blir ju vad man gör det till ocksÄ.
Lite bilder frÄn helgen..

Likes

Comments

Chai, te.. not my kind of thing.
Ja jag Àr frÄn Mellanöstern och ja 99% av alla i Mellanöstern dricker te 24/7 men jag? Jag har aldrig haft nÄtt stort intresse för det. JÀmt nÀr vi Àr i Iran sÄ bjuder dom pÄ te typ 4 ggr pÄ en timme. Alla blir alltid lika chokade nÀr jag tackar nej till det haha..
Men tyvÀrr sÄ tvingar jag i mej te nÀr jag har ont i halsen/Àr förkyld. Eftersom jag vet att det hjÀlper. Te & honung Àr kung nÀr man Àr förkyld. Ett plus Àr vÀll om man anvÀnder te pÄse med ingefÀra och citron för det Àr 100ggr bÀttre men naaaa me don't like that.. sÄ jag hÄller mej till liptons vanliga te pÄsar.

Likes

Comments