Header

Gokväll! Just nu sitter jag inne i nya huset efter att ha fixat lite här och ska snart börja dra oss hemåt. För imorgon är det jobb igen.

Annars denna helg har jag varit hemma hos Zebbe och bara tagit det lugnt. Eftersom det har varit fruktansvärt mycket på sistone. Så därför har jag bara vilat upp mig för att orka ännu en vecka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

4 from the today.

Idag har vi tillbringat hela dagen i åminne vid Zebastians moster där de har husvagn över sommaren. Så vi har varit nere vid stranden, grillat och myst. Så det har varit en mysig dag!

Nu är vi påväg hem och då ska vi duscha sen sova eftersom jag jobbar imorgon. Sen är det helg! ✌️

Likes

Comments

Hej på er! Har precis landat i lägenheten nu efter ett bra jobb pass. Jag ska städa iordning här lite grann eftersom vi ska låna ut det ett tag.

Denna vecka har än så länge varit rätt stressig och varit mycket att göra nu med flytten och jobb. Så därför är det rätt dålig uppdatering här eftersom jag har en hel del som är lite viktigare att göra!

Likes

Comments

Idag är jag fruktansvärt trött verkligen. Igår var jag med Zebbe och hans mamma på en kvartersfest som jag även var med på förra året. Där körde vi femkamp, fotboll, satt och snackade och sjöng tills klockan 3 då det var dags att gå hem. Så det var en riktigt rolig kväll.

Nu är jag påväg hem för att sedan vänta på grillat, perfekt en söndag som denna! Sen är det dags för en intensiv vecka på jobbet, med tanke på att vi går ut med en mega rea och att Stockholmsveckan startar här på Gotland. Men ska bli kul med lite fart! ;)

Likes

Comments

Precis hemkommen efter en riktigt skön och bra joggingrunda i regnet med Tindra. Äntligen är motivationen tillbaka och man börjar märka skillnad igen, så härligt!

Dagen har annars varit fruktansvärt seg. Har varit ledig idag och jag vaknade sent, sen har jag bara legat och segat i soffan och pluggat lite inför körkortet i princip hela dagen. Nu ska jag iallafall duscha sen prova lite kläder och packa inför helgens festligheter!

Likes

Comments

🌸 FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM FÖR INSPIRATION. ALLA BILDER ÄR TAGNA AV MIG 🌸

🌸 FOLLOW ME ON INSTAGRAM FOR INSPIRATION. ALL PICTURES IS TAKEN BY ME 🌸

Likes

Comments

​Hur underbar pojkvän har inte jag? Efter sin Englands resa kom han hem med en ny parfym till mig. Och gud vad den luktar underbart! I Love him ❤

Likes

Comments

Skor // Nelly.com

Dessa SNYGGINGAR var jag och hämtade ut vid posten för någon dag sedan. Hur vackra är inte dessa klackar?? Helt kär är jag! Hittade faktiskt dessa på rean på Nelly.com. Dessvärre är de tyvärr inte på rean längre, men de kostar inte mer än 299:-. Bra va?

Nu får vi hoppas att det händer något kul snart så man får passa på att använda dessa läckerbitar!

(LÄNK TILL SKORNA PÅ BILDERNA)

Likes

Comments

Gokväll! Eftersom Zebbe kom hem igårkväll efter en vecka i England så sov jag där inatt. Idag kände vi att det passade bra med en strand dag så jag, Zebbe, Elias och Tyra åkte till Tofta och tillbringade dagen där.

Nu är jag påväg hem till landet och ska duscha och fixa iordning mig för imorgon är det jobb på schemat igen. Sen ska jag antagligen till nya huset och måla mitt rum.

Likes

Comments