Header

Fy vad kallt det är ute! Visst, det har varit runt -2 grader ute idag vilket inte är så mycket, men det har blåst och snöat. Har suttit nerbäddad under en filt i soffan hela kvällen, för jag fryser så mycket.

Har haft mycket att göra nu i början av veckan, inlämningsuppgift tills igår och prov idag. Så idag tar jag det bara lugnt. Jag håller på att rensa lite folk från min facebook, jag är tydligen vän med väldigt många inaktiva konton. Efter det är färdigt ska jag fortsätta arbeta på mitt lamm som jag gör av loom-band. Det är superroligt att göra delarna till figurerna, men det är supertråkigt att sätta ihop alla delar. Men det måste ju göras också. Har en del halvfärdiga figurer liggandes för jag inte haft ork att sätta ihop dom. Kanske dags att göra det!

Likes

Comments

Igår var jag hos frisören och klippte av håret, det var så skönt att få det kortare! Och ny färg! Det känns mycket bättre än det gamla jag hade, varför gjorde jag inte detta tidigare?!

Frisören hade lockat mitt hår så det såg jättefint ut. När jag gått promenaden hem, som tog cirka 15 minuter, så var lockarna i princip borta. Tyvärr så är det svårt för mitt hår att vara lockigt, vet ej varför?!

Men hon använde några produkter som gjorde att jag fick jättefin volym i håret, är lite sugen på att köpa dom. Mitt hår har aldrig volym annars. Men vet inte om jag ska, det blir väl att jag köper produkterna och så är det roligt de första tre gångerna. Sen blir det jobbigt och då slutar jag. Hmm, ska fundera lite på det!

Nej, nu måste jag fortsätta plugga. Hinner inte plugga något i helgen, och jag har prov nästa vecka. Så det är dags att börja nu!

Likes

Comments

Hallå, titta vad god min matlåda tills imorgon ser ut?! Det är fullkornsris (i botten), tomater, sparris, gul paprika, morot och en halv kyckling. Blir hungrig bara av att titta på bilden.

Idag har jag och Hannes storstädat lägenheten, packat upp alla väskor och påsar vi haft i Småland. Slängt tomma kartonger som stått nere i förrådet och rensat ena byrån. Så himla skönt att ha det gjort!

Vi har lite mer att fixa här i lägenheten, men det tar vi en annan dag. Nu ska jag sova, godnatt!😊

Likes

Comments

God jul och gott nytt år på er!
Jag är lite sen med att säga det, men har haft en bloggpaus på nästan en månad.
Jag har varit hemma i Småland över jul och nyår, och imorgon ska jag åka tillbaka till Linköping. Det ska bli skönt att komma baka till rutiner, men så himla tråkigt att lämna mammas hundar. Den ena av dom har följt efter mig konstant hela veckan, och ville inte låta mig gå ifrån mammas hus ikväll när jag skulle till pappa. Lilla Atte, önskar jag kunde ta med honom ❤
Jag har tagit det lugnt hela tiden när jag varit här, så skönt att slippa tänka på något!
Förresten, jag är bättre än Hannes på bowling! Det stod klart när vi mötte hans familj i bowling. Min poäng var högre än Hannes poäng!! Heja mig!! 😊

Likes

Comments

Hörrni, angående min youtube-kanal så är den på en paus under sista delen av detta året. Jag känner själv att jag inte har tid med det just nu. Men jag hoppashoppas (!!) att jag kan komma igång med det så fort det blir 2017. Ska passa på att spela in lite videos och redigera innan det blir 2017, så jag är förberedd!

Nej, nu ska jag skriva det sista på min sista inlämningsuppgift för denna terminen!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag tog jag och Hannes en långpromenad, så himla skönt! Nackdelen var att det började regna efter ett tag, men vi hann in innan det öste alldeles för mycket.

Ni har kanske märkt att bloggen stått tom ett bra tag nu, det är inte för att jag tröttnat utan jag har haft så himla mycket att göra. Nu i slutet av terminen så har det varit så himla mycket med både prov och inlämningsuppgifter. Jag har två stycken inlämningsuppgifter kvar att skriva, och dom ska jag göra ikväll. Efter det så är jag i princip färdig med skolan för denna terminen. Det är bara betygssamtal och avslutning kvar, och jag ser fram emot ledighet så himla mycket just nu. Har ju kämpat supermycket med skolan, och det har belönat sig de bra betyg! 💪

Nej, nu ska jag skriva de där två uppgifterna så kan jag ta det lugnt ikväll!

Likes

Comments

Fy vad kallt det är ute.. Men det stoppade inte mig och Hannes, vi gick till Linköpings kyrkogård och satte varsitt ljus för min mormor och Hannes farfar! Det är så fint med alla ljus på kyrkogården!

Nu sitter vi framför varsin dator och fryser, jag ska ta och göra lite varm choklad så vi blir varma igen!💗

Likes

Comments


Better Blogging Nouw