Header

​Igår var jag och Hannes på Smultronstället i Söderköping och åt glass! Hannes hade inte varit där innan, men jag var där förra sommaren. Så jag tänkte att då kör vi dit! Han verkade tycka det var gott, men han orkade inte hela sin! Min bestod av frukt och sorbé, så min var lättare att få i sig. Men hans bestod i princip av fudgesås och glass samt grädde, vilket var sött, vilket innebär att man inte mår så bra. Så jag är nöjd med mitt val!

Idag har vi varit på IKEA och köpt nya stolar samt en lampa. Vi har även varit på Pokemon-jakt. Det är jag som spelar, han vill inte ladda ner spelet. Så han går bara med mig, supersnällt! Men hänger inte riktigt med på spelet, det flyger gröna löv ibland. Men om man går dit så händer inget?! Trodde det var att det fanns en pokemon där. Någon som vet varför de gröna löven flyger runt?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej på er!

I måndags fyllde min andra hälft 20. Vi spenderade dagen med hans familj. Vi var bland annat och fikade vid Kronobergs slott och åt mat på Rosegarden. Supergod mat, älskar deras såndär buffé där man kan ta vad man vill ha och så steker de maten därefter!

Det var en superrolig dag, förutom att vi blev påkörda. Eller ja, hon backade in i min bil. Men allt gick bra, bara tråkigt att det skulle hända på Hannes födelsedag. Jaja, nu ska jag äta! Ikväll blir det jobb!

Likes

Comments

​Igårkväll var vi på bilbingo. Superkul! Dock så vann vi inget. Jag tror alla i bilen hade ett nummer kvar några gånger. Vi satt alla spända så fort en hade ett nummer kvar, och alla blev lika irriterade så fort någon annan tutade. Jaja, det viktigaste är att vi hade roligt i alla fall!

Idag har det varit fullt upp, jag och Jessie steg upp tidigt för att filma. Men minneskortet krånglade, så hälften av vårt material är borta. Superkul! Under eftermiddagen åkte vi till stan och gick runt där i cirka fyra-fem timmar. Vi är supertrötta i fötterna, samt trötta överhuvudtaget. Ikväll blir det en tidig sänggång!

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag har vi filmat hela förmiddagen, men hälften av alla videos fungerade inte att öppna varken på datorn eller i redigeringsprogrammet. Blir så trött... Men vi får helt enkelt filma om de imorgon!

Ikväll har jag jobbat, det gick superbra! Jag tycker om mitt schema! Jag jobbar bara kvällar mellan 16-23. Det passar mig perfekt! 

Annars då? Jo, jag kliar sönder mina ben. Jag har fått massor med myggbett på dem. Det är inte roligt. Vet inte vad jag ska göra åt dem. Någon som har något tips?

Nej, nu ska jag sova. Är supertrött. Godnatt på er💗

Likes

Comments

​God morgon!

Det blir ett litet snabbt inlägg nu, jag ska nämligen gå till jobbet strax. 

Jag tänkte bara säga att det inte kommer upp en video idag vid 15, den är inte färdig. Dock så ska jag sätta mig ikväll efter jobbet och försöka få den färdig så jag kan tidsinställa den tills imorgon. (Jag jobbar imorgon också, så jag kan inte ladda upp den om jag inte tidsinställer).

Jaja, det var det jag ville säga. Nu ska jag kila iväg till jobbet 😊

Likes

Comments

​I helgen var vi på 50-årsfest nere i Malmö, superroligt att träffa Hannes släkt. De hade familjefejd, en släkt mot en annan. Tyvärr så förlorade Albinzonsläkten, men vi var inte ledsna för det! 

Nu är jag tillbaka i Linköping igen. Jag har jobbat idag samt varit på förflyttningskurs. Vi gick igenom det i skolan för några veckor sedan, men det är bra att upprepa det igen. Jag är värdelös på det där med ergonomi, men jag hoppas jag lär mig snart så jag kan behålla min rygg i framtiden.

Nu ska jag ut och gå en liten runda, sen hoppa in i duschen samt ha mini-spa här hemma. 

Likes

Comments

​Idag har det varit en bra dag, jag har haft lagom mycket att göra. Förmiddagen var lugn, körde in till stan på eftermiddagen för att hämta Jessie. Vi passade på att gå en runda på Grand också, men hittade bara ett par shorts. Hittade även en sport-bh som jag tyckte om, men den fanns inte i rätt storlek i rätt färg. Den fanns inte i Linköping eller på internet heller, så jag får hålla utkik! Sen lämnade jag Jessie ute på landet, hon hade någon avslutning med sin gymnastikgrupp. Åkte hem och hjälpte mamma räfsa ihop löv från häcken. Hämtade Jessie. Gjorde en internetkurs om insulin och diabetes till sommarjobbet, försökte sedan designa en namnskylt till mig själv som jag tänkte beställa. Och nu ligger jag här i sängen. Jag hade tänkt sova för en timme sedan, men tiden bara försvann. Men nu måste jag sova, jag ska jobba imorgon. Jag börjar vid 7!

Likes

Comments

1 345162 Next

Better Blogging Nouw