Header
View tracker
View tracker
View tracker

Fy vad kallt det är ute.. Men det stoppade inte mig och Hannes, vi gick till Linköpings kyrkogård och satte varsitt ljus för min mormor och Hannes farfar! Det är så fint med alla ljus på kyrkogården!

Nu sitter vi framför varsin dator och fryser, jag ska ta och göra lite varm choklad så vi blir varma igen!💗

Likes

Comments

Hej på er!
Jag ville bara kika in och säga att jag lever, men att jag har mycket i skolan just nu. Jag hade två prov förra veckan och en inlämningsuppgift, denna veckan har jag återigen två prov samt en redovisning. Jag hade fått för mig att jag hade alla tre grejer på torsdag, men ett av proven är imorgon så ikväll blir det plugg för hela slanten!

I helgen var vi hemma hos sambons föräldrar och var på kräftskiva utan kräftor, precis som jag tycker om! 😁 Tycker alltid det är så roligt att komma dit, de är så snälla! 💗

En liten tråkig sak dock är att när jag vaknade imorse så var mitt öga jättesvullet. Det har kliat mycket till och från sen i fredags, men då har det inte varit svullet. Så himla konstigt...

Likes

Comments

Titta vad gott!!

Jag trotsade regnet och gick till affären, var så sugen på bär! De hade bara hallon och björnbär, så köpte vindruvor också. Det smakade supergott! Jag var inte så hungrig ikväll, så detta passade som kvällsmat!

Nu är min praktik slut, så himla tråkigt. Jag trivdes superbra! Men från och med imorgon ska jag tillbaka till skolan, och nu kommer det förmodligen bli fullt upp med skolarbete. Jag ser fram emot att bli en färdig undersköterska, bara 8 månader kvar!

Likes

Comments

Hej på er!
Här sitter jag och Jessie i Tele2 arena och väntar på Justin Bieber.
Hejdå!

Likes

Comments

​Jag är så trött när jag kommer hem från praktiken, så det enda jag gör är att sitta i soffan och halvsova. Eller ja, igår skrubbade jag golven för de var så smutsiga. Idag har jag gjort äpplekräm och fröknäcke, så gott! Men annars så gör jag inte så mycket. Jag sitter i soffan och gör loomfigurer.

Nu ska jag krypa ner i sängen och spela mobilspel tills jag somnar. Godnatt! 

Likes

Comments