Mode

Gooooood morgon. Idag valde jag en skön och väldigt julig outfit. Ser ut som en julgran med min gröna jacka också. Men det är ju faktiskt redan 5 december så det är ju mer än okej att klä sig juligt. Okej inte för att jag brukar bry mig om att det inte är jul annars när jag har den här outfiten meeeeen ja.

Jeansen är i alla fall från Crocker, jacka från Lindex, väskan är mammas och tröjan från Beyond retro.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag, Tips och Inspiration

Idag var vi på en så bra utställning på moderna museet med klassen. Utställningen handlade om normer och var verkligen sjukt bra. Idag har jag verkligen haft en konstig dag mentalt, har inte mått så bra och känt mig borta på något sätt. Så det var väldigt skönt att komma ut och dessutom se en grym utställning, rekommenderar verkligen!!

Likes

Comments

Vardag

Idag satte vi oss och pluggade en stund med kaffe och chai latte. Det var väldigt skönt att få saker gjort innan man kommer hem. Därav har jag bara chillar hemma idag och gjort ett träningsprogram. Det kanske inte låter så roligt men träning är en av de sakerna jag verkligen är intresserad av, därav var det väldigt kul att göra det. Känns som jag inte kommer bli lika förvirrad på gymmet och veta mer vad jag ska göra så det känns väldigt skönt.

Btw, hur najs är inte min dator?

Likes

Comments

Mode, Tips och Inspiration

Några halvt oklara motljus bilder i skolan meeen hur som helst är det här en outfit jag gillar. Nu ser man mest min tröja men har den tillsammans med ett par rutiga byxor och ett rött skärp. Tröjan är från junkyard och kostar inte särskilt mycket!!

Likes

Comments

Tips och Inspiration, Q&A

Du inte kan leva utan (materiella):

Min mobil

Min dator

Min säng

Läppsyl

Du ska göra denna vecka:

Plugga (:D!!!)

Träna

Kolla på jackor

Sova

Fika med Fellan

Du helst äter:

O'learys veganska quesadillas

Sushi

Proteinpudding hehe

Guacamole

Tofu

Oumph

Du helst har på dig:

Cross body bag

Lösa byxor

Tjocktröja med luva

Stora örhängen

Riktigt snygga skor

Drycker du gillar:

Nocco

Smoothie

Fun light

Kaffe

Juice

Inredning du gillar:

Massor av kuddar

Fina posters

Små detaljer

Små bilder tillsammans

En riktigt najs matta

Likes

Comments

Foto, Tips och Inspiration
Har blivit så inspirerad av dessa bilder på senaste. Tycker det är så snyggt med målade detaljer i en bild och något jag verkligen vill göra. De här bilderna är från pinterest där jag typ tillbringar 70% av mitt liv och dessa bilder ger mig really much inspiration.

Likes

Comments

Instagram @tildasvard