Header

Tips och Inspiration, Vardag, Inredning

What jag började gymnasiet idag. Det var ju första dagen idag därav har jag inte så mycket att säga vad jag tycker än. Men fick absolut ett bra intryck. Känns skönt att börja skolan men just nu är jag så stabil i mitt humör så ibland ler jag för det känns så bra och ibland funderar jag på vad jag egentlig håller på med typ.

Hur som helst har jag äntligen ett nytt skrivbord. Känns så skönt. Det är ljusgrått och så har jag sprayat benen och handtagen till hurtsen i guldfärg. Jag har två hyllor ovanför skrivbordet som bara är till för prydnad. Jag själv älskar inredning och tänkte därför dela med mig lite av mitt rum!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Foto, Mode

Tjena hallå hej på er. Tänkte säga att tiden går fort för börjar skolan på måndag men alltså den gör typ inte det. Har verkligen tagit det så lugnt den här veckan och älskar det. I tisdags klippte jag mig och som ni ser blev det rätt kort. Känns verkligen som jag har en frisyr igen. Känns riktigt skönt med kort hår och blev så nöjd!

Likes

Comments

Vardag

Ja hur ska jag börja? Att börja med att erkänna att jag är sämst på att hålla i uppdateringen kan ju va bra. Seriöst hur ofta säger inte jag NU KÖR VI TJIHO UPPDATERA VARJE DAG men det håller sig aldrig. Dock har jag sommarlov att "skylla" på. Förra helgen var jag i Göteborg. Åkte som sagt dit med Anna och träffade Ida och ville vara med de då. Skolan börjar om ca 1 vecka och är nog inte den ända 01:an som är nervös, trots att det känns som det, men alltså åå vad jag är nervös (men ändå lite taggad).

Likes

Comments

Mat, Vardag

Mobilbilder från lunchen idag som jag åt med Anna, Louise och Clara. Vi åt på någon resturang i Mood gallerian. Kom dock inte ihåg vad den hette men den låg längst ner i gallerian. Det fanns pizza och sallad, rätt billigt och jätte mysig inredning!
Det var så kul att träffa de igen och prata. Vi gjorde inte så mycket mer än att gå i lite affärer och äta mat och fika.
Annars har jag de senaste dagarna varit med Diana, som jag saknat så så mycket. Och snart träffas även vi med Ellen vilket jag ser fram emot otroligt mycket, känns så sjukt hur längesen alla vi sågs.

Imorgon åker jag och Anna till Göteborg för att träffa Ida!! Alltså så sjukt kul. Vi alla träffade alltså varandra på språkresa jag var på (även Clara och Louise) så ska bli väldigt kul att träffa Ida igen. Vi är där till på måndag för sen kommer min familj och hämtar mig så ska vi bo i Göteborg! Nu blev det kanske lite rörigt men jag kommer uppdatera här!

Likes

Comments

Foto, Mat

Blir så hungrig när jag ser det här. Min frukost blev det här idag, Var riktigt längesen jag gjorde en ordentlig och god frukost så MUMS. Planerna idag blev annorlunda. Diana ska jag träffa någon annan gång i veckan då hon fick andra planer idag. Imorgon ska jag nog träffa Clara från min språkresa, så kul!!

Utöver min frukost har jag inte gjort så mycket. Jag har inte bara legat i sängen men absolut ingenting kul som är värt att skriva. Har känt mig rätt nere, överanalyserar vääldigt mycket just nu. Usch det är inte kul.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!! Igår kom vi hem från våran lilla roadtrip på Västkusten! Det har verkligen varit en annorlunda resa men rolig, har aldrig varit på Västkusten så var kul att åka dit. Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt. Imorgon ska jag träffa Diana, ska bli så skönt. Har tänkt en del på senaste, om allt möjligt. Ni vet som man bara gör ibland. Så vi ska ses och snacka, sola, äta, typ som vanligt haha.

Juste min nya header! Ska fixa mer med designen och kanske ändra hedern men så länge fick det bli den, var riktigt trött på att bara mitt namn var headern.

Likes

Comments

Instagram @tildasvard