Header
sva

Hellu, sitter hemma hos min mamma och ska stanna över natten, kan behövas ibland!
saknar kvinnan något enormt, just nu jobbar hon så får vänta med att se henne tills hon slutar.. barnen är nattade och jag sitter och tar det lugnt och lyssnar på musik, över mys! 😍
får se vad som händer ikväll, ska dra med hunden ut på en rejäl promenad i regnet iallafall, saknar de stunderna med bailey, nu kan jag inte göra det lika ofta som jag kunde när jag bodde hemma.. men de gånger det händer uppskattas det lika mycket! 😃

kanske skriver senare, jalla bye! 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej, eller något. Mitt huvud är kaos för tillfället, vet varken ut eller in.. hur jäkla svårt ska det vara att få rätt på saker och ting, veta vad man vill? Vet inte om det är rätt eller fel beslut jag kommer ta. Jag vet inte ens vad beslutet är, för hur mycket jag än tänker så kommer jag aldrig fram till vettigt "svar". Oavsett vad så kommer jag svika många, det känns så.. bajs på dehär, stänger av huvudet ett tag och fokuserar på mig själv och barnen, reder ut mina "små" problem och tar tag i det största senare. Jag vet inte varför, men jag känner mig som en helt annan människa mot den jag var förr, bra? Dåligt? Jag vet inte. "Bra svar" jao.


Nog om det, en del positivt händer snart, bara 2 veckor kvar tills barnen börjar på dagis, imorgon ska jag träffa en kund, går allt bra så blir det en del jobb framöver. 🤗 high fivar mig själv. 👍✌

See you later.

Likes

Comments

Hej, just nu ligger jag i sängen på mitt rum i min lägenhet, som jag delade med en person.
Nu är jag ensam med barnen, jag har blivit ensamstående. och denna gången är det på riktigt.
Jag vet inte hur jag ska må/känna.
På dagarna är det för det mesta helt okej. när jag umgås med mina vänner mår jag bra och tänker på annat, men såfort jag blir ensam så kommer de där tusen tankarna, förvirrigen som jag under dagen förträngt.
Har man levt med en person varenda dag i mer än 3 år, så blir det en stor förändring i ens liv när det tar slut. helt plötsligt ska man göra allt själv, ta dubbelt så mycket ansvar och inte förvänta sig att få den hjälp man innan fått.
Jag ska vänja mig vid tanken/känslan av att vara singel.
Jag vet inte längre hur man lever ett ensamt liv. Det är borta, personen man skapat minnen med, älskat och brytt sig om, bråkat med, personen som alltid funnits där inte längre finns vid min sida, det känns jätte dumt, konstigt, ledsamt.
Men jag vänjer mig tillslut, förhoppningsvis.
Just nu, så mår jag inte bra utav det, jag har så mycket tur att jag har barnen som får mig att må otroligt bra, att ha något att kämpa för, en anledning till att kliva upp på morgonen och ta tag i dagen.
Jag ska ta tag i mig själv och mitt liv, bli en bra förebild för mina barn.
Sena nätter, kan inte sova, känner mig inte trött, känner ingenting. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, vara glad eller ledsen.
Nej fy, detta vill jag bara ta mig igenom och aldrig göra nått liknande. körlek, känslor, det gör för ont!

Jag är bara säker på en sak, och det är att jag behöver vara ensam, med barnen. För att kunna bygga upp mig själv igen.
Träffade tim och han gjorde mig till en bättre människa, fick mig att känna mig värd någonting, gav mig de 2 vackraste gåvorna jag nånsin fått, och det är jag sååå tacksam för.
Jag blev dock en hemsk flickvän, bråkade hela tiden, var elak och kränkande. Gav skit fast han inte hade gjort nått, surade ihop utan anledning. kom på saker att tjafsa om. men jag vet inte.. de senaste 2 åren har varit tuffa, många förändringar, 2 barn, mammaliv, och en hel del motgångar, för det mesta varit massa negativt runt om som gjort mig negativ, som gjort mig till en människa jag igentligen inte är. jag är inte mig själv.
och jag hatar det.
Men jag ska tillbaka till mitt riktiga jag igen, jag ska kämpa för att bli den glada och positiva människa jag igenligen är.

Godnatt.

Likes

Comments

äntligen kom jag in på bloggen igen!! :D

det var ett tag sen jag skrev, och det har hänt en hel den sen dess.  fått många frågor om det är slut mellan mig och Tim osv.. Ja, tyvärr. Men man vet aldrig vad som händer med tiden.

Jag, för första gången i hela mitt liv bor ensam, eller ja, tillsammans med våra underbara barn.
Flyttat till Nässjö och det känns toppen ! trivs så bra här. otroligt skönt att komma bort från landsbro där det inte hände någonting, där jag inte umgicks med någon eller kom ifrån. Men nu så ! Jag mår otroligt bra, trivs med mitt liv och allt känns på topp. :)

nu ska jag hoppa i säng så jag får sova något innan barnen vaknar igen 😥
GODNATT!

  • 54 readers

Likes

Comments

den  20e augusti åkte jag till bm för att lyssna på hjärtat och ta blodprov, fick en hinnsvepning och jag var öppen 2 cm. efteråt hade jag förvärkar och kunde knappt inte gå för jag hade ett tryck neråt. jag satt och googlade på saker som kunde sätta igång förlossningen, jag testade det mesta men inget funkade.
Jag gav upp och gick och la mig.
den 21a vaknade jag och förvärkarna var som bortblåst, så jag fortsatte halva dagen som vanligt, på eftermiddagen kom peppeh och micke hem till oss, satt och pratade osv.. det var otroligt varmt ute så vi åkte till sävsjö och käkade, och då kom förvärkarna tillbaka. tänkte inte mer på det. sen blev dom lite starkare, det övergick till svaga värkar. jag började klocka dom och det var ca 15-7 min emellan, ringde till förlossningen och dom sa åt mig att stanna hemma tills dom blev tätare. sagt och gjort, vi drog ner till stranden för att bada med barnen, men när vi kom dit var det för kallt. så vi alla åkte hem till oss i landsbro igen. då blev värkarna liiite starkare men inte tätare, så jag väntade, tillslut ringde peppeh till min mamma som tyckte att vi skulle åka in. ringde dit min syster som fick hämta sonen..
sen åkte vi mot förlossningen, stannade snabbt för o tanka och köpa dricka.
väl inne på förlossningen så kollade dom hur täta värkarna var, inte tätare då heller.. så fick alvedon , lugnande och en morfintablett för smärtan.
släppte av peppeh hemma hos henne, åkte hem och la mig på soffan, då blev dom starkare, så jag tog mina alvedon och gick och la mig.

den 22a augusti vaknade jag kl 10.10 av att jag behövde gå på toa och då släppte den såkallade slemproppen. efter det så small det till och värkarna gjorde riktigt ont!
jag stod och grät på toan och sen gick jag ut för att röka. gick in igen och satte mig i soffan.. kunde inte sitta stilla. tim kommer med en värmekudde och lägger på min mage, ger mig alvedon och säger att vi borde åka in, men jag ville inte..
jag gick ut på balkongen och klockade värkarna som var ca 2 min långa och kom med ca 5-3 min emellanrum..
jag skrev till peppeh o bad henne komma.
när peppeh o micke kom hade jag lyckats ta mig in till soffan, jag var helt väck utav smärtan..
jag gick ner till bilen som stod utanför, och innan jag ens kommit in i bilen så hade jag haft 4 värkar. Det gick fort in till förlossningen, väl utanför så sprang peppeh in och hämtade en rullstol då jag inte kunde gå.. kom upp på fl och fick ett rum direkt, dom ville att jag skulle ta ett urinprov men jag klarade inte av det.. kom in till förlossningen runt 13.30. Så jag fick kämpa mig ur rullstolen upp till sängen, när jag la mig ner skrek jag att jag inte orkade mer och grät. Då kom en barnmorska in och undersökte mig, visade sig att jag var öppen 10 cm, då jag hade klarat öppningsfasen hemma helt på egen hand. Så jag fick byta om till de där otroligt fina sjukhuskläderna. Vattnet tog dom hål på strax efter, och det var grymt skönt! Vilken lättnad! Jag blev bästavän med lustgasen och drog i mig alldeles för mycket, så jag spydde, peppeh fick hoppa bak för att inte få det på sig haha! Jag har inte så mkt minne om tid osv, men på ett ungefär. Fick ställa mig upp och lägga mig på sidorna osv då hon låg lite snett i magen. Tillslut klarade inte jag av att stå mer. Började sakta men säkert känna krystvärkarna komma och då var jag lycklig,  snart var det över! Det var otroligt svårt att hålla emot, men jag lyssnade på barnmorskorna och gjorde så gott jag kunde. Efter ca 10 min kl 15.28 kom Agnes till världen. Och tro mig att jag grät, för att hon äntligen var ute, och att värkarna var över! ;) blev inte sydd eller något sånt, allt gick riktigt bra, jag som var så otroligt nervös även fast det var andra gången. Fick med mig lugnande men det behövdes inte.

Peppeh och min sambo var ett stort och bra stöd under förlossningen, och jag är grymt tacksam för att dom var där och fanns för mig, pushade mig när allt kändes omöjligt! 


(Bilder från förlossningen slänger jag upp senare, har inte dom tillgängliga för tillfället)

Likes

Comments

hittade mina favvojeans igår, tvättade dom och dom satt bättre en sist jag hade dom! underbar känsla haha! ;)

sitter i soffan och lyssnar på musik, tänkte dra igång en film, men lusten för det försvann konstigt nog. eller kanske inte, jag vet inte.
Känns som att allt går bättre och bättre för varje dag som går, och det är skönt!

helt ärligt. har inget att skriva om. Så vi hörs imorgon istället! ;)
godnatten!

Likes

Comments

den här dagen är sämst, jag har så mycket tankar i huvudet så jag vet knppt inte på vilket humör jag är på. ena stunden är jag skitglad, nästa arg och sen sjukt ledsen. jag hoppas denna dagen tar slut snabbt, för det här är bara jobbigt.

Likes

Comments

sitter och tänker på allt dåligt jag har gjort, hur mycket jag har sårat min underbara pojkvän, tagit honom förgivet, varit elak. men han står kvar vid min sida, trotts att han borde lämnat mig för längesen.
och jag är så grymt tacksam för att jag får ha honom i mitt liv, min bättre hälft!
den här killen är jag berädd att göra vad som helst för, han är värd allt bra som finns.
Fan Tim, vad jag älskar dig!

Likes

Comments

igår kväll hade jag otroligt svårt att somna, var inte alls trött. pga att jag tänkte mycket på hur det var förr, på den tiden då jag hade mina vänner, som alltid fanns där, som var äkta.
Jag var aldrig ensam, jag hade inte en enda dag som var tråkig. Umgicks, skrattade och mådde så jävla bra! hittade på saker jämt.
i huvudet flyger det runt bilder och minnen som får mig att gråta av skratt, som får mig illamående, som gör mig förbannat glad, tills jag inser att jag inte har det där längre.
alla galna fester, ridturer, skitsnack, skratt, tårar, att ha någon som alltid finns där..
jag har 3 vänner som jag har gått igenom så otroligt mycket med, jag vill tillbaka till det. jag är glad över det liv jag har nu, min sambo och mina underbara barn. men hur roligt är ett liv utan vänner? jag sitter jämt hemma ensam med barnen. jag har ingen att prata/umgås med. jag träffar knappt ingen. jag kan inte ta mig härifrån ens.. knappt.
Har hört många snacka om att jag är ocivilicerad, osocial, men helt ärligt, så har jag tappat det där sociala.
nu när jag ska prata med folk som jag inte träffar ofta alls så säger jag fel ord i meningar, gör bort mig, snubblar på orden och jag skäms !
men jag kan inte rå för det.
Jag har fåtal "vänner" kvar. fast å andra sidan har jag väl ingen. för det är alltid jag som får höra av mig till dom, dom hör aldrig av sig till mig.
En gammal kompis som jag saknat asmycket hörde av sig, men endast för att fråga om min mamma fortfarande tattuerade. snacka om att känna sig utnyttjad, precis som att det var enda aledningen till att folk var med mig, för att min mamma var gaddare. så jävla genomskinligt!!
Jag hatar att vara ensam, att inte ha någon vän alls.
folk skyller på att jag har förändrats, eh jaha?
Jag är tvåbarnsmamma nu och kan tyvärr inte festa som en galning längre, jag har mognat. har ett familjeliv.

alltså nä, jag orkar fasen inte bry mig längre, det är såhär mitt liv är nu, bara att acceptera.

En sak till, ni som kallar er min vän, fuck you!
hör du inte av dig så är du fan inte sann. då kan du likaväl hålla dig väck, jag är ingen som du kan snacka med när ingen annan vill. sorry!

Likes

Comments

kl är nu 23:08 och jag är sjukt trött.
var på bvc med barnen innan, agnes växer så det knakar! victor fick även 1,5 års sprutan, fick en chock då han inte rörde en min eller skrek när han fick den, utan det var mer att han tittade på benet och det såg ut dom att han tänkte : aha, och vad håller du på med? så söt.
imorgon ska jag in till vetlanda för ett möte på skolan ang hemmastudier. har en hel del saker på gång och jag känner mig grymt positiv! som att allt kommer lösa sig till det bättre inom snar framtid, vilket är otroligt skönt!!

nä, nu ska jag sova, godnatt! :)

Likes

Comments