Är det bara jag som har lagt märke till att Sims har Audi bilar, eller är det bara jag som har råkat ladda ner dem? Tycker i alla fall att de är riktgt coola!

//Is it only me that have noticed that The Sims have Audi cars, or is it just me that downloaded them? Anyway, I think they are really cool!

//TSIMS

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här ser ni en överblick på huset jag gjorde. Själv är jag väldigt nöjd med resultatet. Jag brukar göra moderna hus eftersom jag tycker att det är den stilen jag är bäst på. Denna stilen blev kanske inte så där super duper modern om ni förstår, men är ändå mot det hållet. Tänkte också att jag skulle göra ett hus som är lite som husen som byggs idag. Jag är i alla fall nöjd. Vad tycker du?

// Here you can see an overview on the house I made. Myself I´m very glad about the result. Usually I´m making modern houses because I think I can create that style best. This style is maybe not so super modern if you understand what I mean, but it´s still at the modern way. I also thought I should create a house that is a little bit like the houses people build today (in real life). Anyway, I´m proud over the result. How do you think?

//TSIMS

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sedan, men nu hade jag tänkt försöka börja blogga igen. Vet dock inte riktigt hur det slutar denna gången när skolan börjar och så. Men vi får väl se. Jag vet inte riktigt vad som hände med den andra världen som jag bloggade om men jag tror jag fortsatte med den och struntade i bloggen hahaha. Ber i alla fall om ursäkt för det.
Istället hade jag tänkt att börja lägga ut inlägg om ett ett hus jag just gjort. Med en massa pauser med Sims spelandet (på grund av skolan) tog det kanske ett år att göra. Nu är jag i alla fall klar och jag hade tänkt visa er i en massa olika inlägg hur det ser ut. Här får ni en liten sneak peak på ett av mina favorit rum. Hoppas ni gillar det! Vill också säga innan jag börjar lägga ut dessa inläggen: Jag är inte proffs på att bygga och inreda, vissa grejor kanske inte blev som alla proffs Simsspelare. Men helt ärligt bryr jag mig inte för jag tyckte det blev jättebra och det är det som är det viktiga! Tycker ni också om det är det ju superkul!
Jag har även ändrat en massa på bloggens design och håller fortfarande på med det ifall någon skulle undra. Har ni några frågor, vilka som helst, så är det bara att fråga i kommentarerna så svarar jag på dem så snart som möjligt, som svar på kommentaren eller i ett inlägg :). Ha det bra så hörs vi!

//TSIMS

Likes

Comments

Nu tipsar jag er om fusk som kan vara bra att veta och hur man använder dom. Jag använder ofta dessa fusk och de är jätte bra att kunna!

Hur man använder dem:

För att man ska kunna använda ett fusk måste man först veta hur man gör. Det som måste göras är att man skriver in en speciell kod som gör något speciellt. Och det är ju såklart olika från kod till kod. Och för att då använda en kod så måste man inne i spelet hålla inne kontroll (ctrl), shift (pilen som pekar uppåt) och C samtidigt. Då dyker det upp en blå rad upp längst uppe på skärmen som man då ska skriva in koden i. Tryck därefter på enter.

1. Motherlode

Detta fusket är nog ett av de kändaste fusken som används inom Sims 3. Det ger en 50,000 simdaler direkt efter varje gång man skriver in det. Det gör alltså mycket lättare för en om man vill bygga hus eller göra andra saker.

2. Testingcheatsenabled true

Denna koden kan ändra i princip allt som har med simmarna att göra. Den kan ändra deras humör, om den ska ha många vänner eller om man till och med vill byta egenskaper på simmen. Finns ju såklart mycket mer. Den vanligaste är när man håller inne shift och trycker på brevlådan. Där kan man sen välja vad man vill göra. Den vanligaste för mig är att göra alla simmar glada. Så om dom är tillexempel jätte trötta, jätte hungriga eller behöver gå på toa så försvinner det. Vill man ändra egenskaper eller andra saker som utseende på simmen håller man inne shift och trycker samtidigt på den sim man vill ändra det på. Men glöm bara inte att skriva in mellanrummet mellan testingcheatsenabled och true. Annars funkar det inte!

3. moveobjects on/off

Detta fusk skrivs in som antingen "moveobjects on" eller "moveobjects off". Det beror på om man vill sätta på det eller stänga av det. Och glöm inte mellanrummet! Detta använder man i bygglägget då man kan sätta eller flytta saker var som helst på tomten. Alltså så att spelet inte säger till att här går det inte att sätta denna sak. Så om man vill sätta tillexempel en växt precis bredvid poolen och spelet tycker att det är för nära så går det med detta fusket att sätta det där ändå.

Likes

Comments

Eftersom att jag inte hade tänkt att fuska fram pengar i denna världen var jag ju såklart tvungen att skaffa mig ett jobb så att hon ska kunna överleva. Så Vanessa, som hon heter, gick till rådhuset och inledde en karriär inom politik.

Därefter fick Vanessa ett uppdrag från jobbet att läsa en bok och även lära sig färdigheten karisma för att få lite simdaler och ett förbättrat arbetsbetyg. Så hon läste boken och ställde sig därefter framför spegeln och övade på tal.

Sen kände jag att det var dags att skaffa en till i familjen då jag drog henne till parken för att leta efter en pojkvän.

Också hittade jag denna.

Sen drog han med henne på en drink i baren.

Därefter kände jag att det var dags att ta första steget och gav honom en första kyss.

Som ni kanske inte vet så valde jag att hon skulle bli en bloggare som livslång lycka och då måste hon ju såklart först lära sig färdigheten sociala medier. Så hon satte sig och streamade lite videor på nätet.

Likes

Comments

Eftersom att jag är ny på denna bloggen så skulle jag gärna vilja veta vad ni vill läsa om. Kommer såklart bara att skriva om Sims. Men har ni något ni vill att jag ska skriva om på bloggen så får ni jätte gärna kommentera så att jag vet. Ni kan gärna kommentera frågor också om ni har några, så att jag kanske kan göra en Q/A om ni vill ha det. Men ni får ha det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Gjorde en helt ny Sims värld till bloggen. Gjorde en gubbe då ni nu får se hennes outfits. Ni kommer också att få följa med denna simens liv.

Vardag
Finkläder
Pyjamas
Badkläder
Idrott
Utomhus
Vilken outfit är din favorit?

Likes

Comments