Header

¤ Samarbeten/reklam, ¤ Tävling

Idag fick jag hem ett kit med namnlappar i ett samarbete med filurnamnlappar. Praktiskt när man har barn som behöver namnade kläder i bla förskola och skolan. Eller hur?

Jag har även en giveaway på instagram, där en av mina läsare/följare kan få äran att vinna ett kit av dessa praktiska namnlappar. Gå gärna in och tävla eller tipsa någon det skulle passa.

Du hittar tävlingen här.

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - Klicka här

Likes

Comments

¤ Allmänt, ¤ Vardag, ¤ Bloggen, ¤ Vänner

Hej hej.
Allt bra? Jag sitter i soffan, helt slut efter att ha varit på öppna förskolan med Emma o Emilio. Gick sen med henne till tobakshörnan, systemet och sen hämtade vi våra stora grabbar på skolan. Hon gav mig en rejäl chock idag, världen är allt bra liten, men det är inget jag går in på här.

Ringde läkaren idag, ska återkomma på torsdag eller fredag för att få en tid till min husläkare. Jag hoppas fasen jag kan få en tid, måste ringa direkt kl 8 för att förhoppningsvis få en tid samma dag. Fler som har samma system?

Nu ska vi fika lite här hemma, vi hörs senare.

Likes

Comments

¤ Cissi berättar , ¤ Djupa tankar, ¤ Hypotyreos, ¤ Hälsa & mående, ¤ Stress/depression

Hej finisar.
Hur mår ni? Bra hoppas jag.

Jag vill med detta inlägg be er om ursäkt för hur jag är på mina sociala medier, mitt mående är en berg o dalbana. I oktober förra året fick jag ett telefonsamtal från min läkare om att mina värden på sköldkörteln inte var bra och att jag skulle börja ganska så omgående med levaxin 100 mikrogram, då jag var gravid fick jag en så hög dos. Någon månad senare gick jag in på 1177 för att jag skulle förnya ett annat recept, gick då samtidigt in i min journal (aldrig sett att man kunnat det tidigare) fräckt att läsa tänkte jag. Då får jag syn på att det fanns en oläst anteckning som jag går in i och där stod det "Diagnos: hypotyreos". Men det var inget jag tog så allvarligt på då, det var ju bara mina värden på sköldkörteln det handlade om. Eller?

Snart 1 år senare mår jag sämre än sämst, jag har fortfarande noll info om hypotyreos, som min läkare berättar i telefon att jag har. Att jag fått veta detta tog väldigt hårt på mig (har inte visat de) för den senaste veckan har jag definitivt inte känt igen mig själv. Jag har läst massor på nätet, pratat med en del i olika forum men sitter fortfarande här helt utan info.

Jag trodde bara att mina värden var lite låga men det var uppenbarligen mer än så. Jag har gråtit nästintill hela dagen idag bla för att Wendela inte hittade ro till att somna, jag blir lättirriterad, det går ut över barnen och R, min vikt är åt helvete och jag lyckas inte gå ner ett jävla kilo. Jag svettas bara av att gå ner för trappan, jag är yr och trött, utmattad liksom. Jag har noll tålamod eller motivation till något.

När min läkare ringde för ett tag sen så frågade han hur jag mådde och jag sa att jag mådde bra, för då var det ju bra. Han gav mig en hemsida så att jag kunde skicka vidare den informationen till mina nära o kära så det liksom får lite kött på benen om hur jag faktiskt kan må, sen var det inget mer med det...jo att jag ska ta nya prover i februari.

Det blir definitivt nya prover men inte i februari, utan i veckan. Jag vill inte må såhär mer.

Jag vill därför be om ursäkt för att jag kanske i någons ögon verkar negativ.

Förlåt!

Likes

Comments

¤ Allmänt, ¤ Djupa tankar, ¤ Hälsa & mående

Ska man inte njuta av att vara föräldraledig? Jo det får jag höra ofta. Jag har väldigt svårt att njuta just nu, ekonomin suger stenhårt helt ärligt. Vi kollade igenom utgifterna igår om något kunde sänkas och det finns kanske 2 utgifter som kan sänkas. Den lilla inkomst man får från sitt arbete när man är hemma får jag inte längre, varför? Det är inget jag tänker skriva öppet här, men hade jag fått rätt info tidigare så hade det inte blivit minus den inkomsten.

Föräldrapenningen är inte stor, jag var ju även dum och tog full penning (Sjukpenningsgrundande) de första 5 månaderna men hade bara behövt ta de 150 första dagarna, men när man inte läser ordentligt eller tänker innan så blir det såhär. Trött på mig själv, trött på att gå med ångest för att pengar inte räcker till. Wictor behöver skor, det är smått akut. Vi har födelsedagar framöver och så kommer julen snart. Min bil behöver besiktigas innan jag sätter ut den för försäljning. O med min jävla otur så kommer det säkerligen bli massa 2or på besiktningen som måste fixas. Nya antidepressiva måste hämtas ut, nytt levaxin måste också hämtas ut.

Hur fasen klarade jag mig själv med Wictor när vi knappt klarar oss nu med två inkomster??? Helt jäkla sjukt.

Just nu suger allt. Jag slutar här nu, för jag pallar inte mer! Ångesten är här!

Likes

Comments

¤ Allmänt, ¤ Bloggen, ¤ Samarbeten/reklam

Okej, nu ger jag snart upp med att söka samarbete hos företag. Hittat små, enkla o intressanta företag på Instagram som jag skriver till. Jag tycker ändå att jag skriver en kort men också intressant presentation om mig o hur ett ev samarbete kan se ut både på Instagram samt blogg. Jag får bara ett nej eller inte ens svar trots att de läst. Något jag också får ofta är hur jag tänkte mig ett samarbete? Hur svarar man på det när jag redan skrivit i texten hur jag tänkte :/.

Näe...jag ger upp!

Likes

Comments

¤ Djupa tankar, ¤ Hälsa & mående, ¤ Stress/depression, ¤ Vänner

Jag saknar den där "bästa vännen" jag en dag hade, trots att jag kände att det inte var ömsesidigt så saknar jag det. Jag har så mycket jag vill skriva men jag låter det vara kvsr i tankeverksamheten så ingen tar åt sig eller missförstår.

Jag hade en bästa vän en gång...

Likes

Comments

¤ Allmänt, ¤ Wendela, ¤ Wictor

6.10 vaknade jag o Wendela. Vi sov i Wictors säng då han vaknade två ggr och sista gången gick de inte att lägga om honom i sin säng. En tjej här på gården pratade med honom igår om karaktärerna i olika skräckfilmer: Det o chucky bla. så han var jätteledsen andra gången han kom in.
Ibland förstår jag inte hur barn i hans ålder kan så mycket om skräckfilmer som just i detta fallet.

Idag har vi inget planerat faktiskt, kanske händer något spontant oplanerat, brukar vara så här hemma. Vad ska ni göra?

Likes

Comments

¤ Allmänt, ¤ Vardag, ¤ Samarbeten/reklam

Godmorgon.
Sitter i soffan med en gnällig dotter, trots att hon både sovit och ätit frukost. Dessa envisa tänder. Jag dricker kaffe och har nyhetsmorgon på i bakgrunden, just nu i skrivande stund är det trump som pratar 😒.
Lagt ut Wictors utrustning på altan också så de kan vädras.

Idag har jag väldigt svag huvudvärk, inte känt av mensvärken än *peppar peppar*. Fredag idag, inga direkta planer mer än o hämta Wictor senare, köpa lite fredagsmys till honom och komma på någon middag, vi brukar äta tacos på fredagar men det känns så uttjatat nu. Får se vad vi kommer på. Vad brukar ni äta på fredagar? Vad har ni för planer idag?

----------------------
Under förra lanseringen sålde detta lip plumping balm slut på under 2h!! Den är mångas favorit! 🙌🏼✨

Den plumpar upp läpparna på ett naturligt sätt, med resultat efter bara (!!!) 10 minuter, den återfuktar och har en skön känsla på läpparna!
Den är dessutom 100 % VEGANSKT! 🌸✨🍃

25e September släpps alltså detta! Jag har fått chansen att prova detta lipbalm, kontakta Emmy Sofie Andersson på facebook, om ni också vill ha ett eget!✨😍
#mylipbalm

Likes

Comments