Header

¤ Gastric bypass, ¤ Hälsa & mående

Nu får det vara slut på slarv med kost och motion. Det har blivit rätt mycket slarv med kosten då jag haft besök här o motion har det inte alls blivit av. Idag vägde jag mig även om min vägningsdag är på fredagar, jag tror dock det är vätska i kroppen men ändå, vågen stod på +.

Så nu är det slut med slarv, fram med självdisciplin och att våga tacka nej till fika alternativt ta med egen fika om det måste fikas. Ska slänga alla fällor i skafferiet, laddade upp med sådant jag kan äta. Nästa lördag, 5 augusti ska jag stå brudtärna och jag vill kunna stå där o vara bekväm med mig själv. Följa viktväktarna som tidigare och väga allt innan jag stoppar i mig det, till punkt o pricka med andra ord. Tyvärr regnar det så promenad uteblir men istället får jag dansa med sonen framför just dance, för det är ju bättre än inget.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links ¤ Bilder, ¤ Kärlek, ¤ Samarbeten/reklam, ¤ Wictor

Jag är helt jäkla slut efter denna dag med barnkalas, promenad i regn och magsmärtor.

Wictor är mer än nöjd efter kalaset, många saknade klasskompisar kom och de hade jättekul med vattenlekar, korvgrillning, tårta, paketöppning och godispåsar som avslut. Han har saknat sina vänner från skolan så det var kul att han blev nöjd. Sen ville han sova hos farmor och det fick han. Vi gick sen en runda till affären o såklart öppnade himlen sig, så när vi kom hem var vi genomvåta.

Efter kalaset när vi plockade undan fick jag, från ingenstans, hemska magsmärtor- från naveln och ner, kändes som det var ngt med blygdbenet, som strålade ut liksom. Typ mensvärk fast ändå inte, dock så försvann de när jag la Wendela men blev orolig där ett tag. Undra vad fasen det kunde vara 😕?!

Färgade ballonger och tårtoblatet från barnkalaset.se och siffran från lagerhaus,

Likes

Comments

¤ Bilder, ¤ Djupa tankar

Målar tånaglarna i brist på annat, trodde jag kunde stressa ner samtidigt men det gick inte 😔.

O förövrigt så avskyr jag att saker o ting inte blir som planerat o på så sätt gör man människor besvikna, inte konstigt att man sitter ensam 😕.

Likes

Comments

¤ Bilder, ¤ Kärlek, ¤ Vardag, ¤ Wendela

Hejs.
I onsdags smakade Wendela på sin fot, utvecklingen går framåt. Hon vill mer än hon kan, en envis liten dam. Sofia fick det på bild som tur är 😊.

Idag åkte mamma, lillasyster, Elin o Elias hem till Göteborg igen. Så jäkla trist :(. Vi ses ju i och för sig om 2 veckor igen men ändå :(.

Vi fick även besök av min lillebror Thomas och hans svägerska Marcela då de fixat i Olas kök idag och förhoppningsvis blir de klara imorgon. Ska bli spännande att se hur det ser ut när det är klart 😄. Brorsan står för middagen idag, lasagne och det luktar så sjukt gott i hela lägenheten.

Wendela har feber som kommer o går, så vi får helt enkelt se hur helgen blir.

Vad har ni gjort idag? Vad händer ikväll?

Likes

Comments

¤ Bilder, ¤ Kärlek, ¤ Vardag, ¤ Wendela, ¤ Wictor

God kväll.
Har ni haft en bra dag?

Vi har haft strålande solsken och varmt, blåst lite men det har vart skönt. Vi har vart på lekplatsen, ätit glass på altanen, barnen har badat i poolen, allmänt suttit och njutit i solen 🌞.

Ikväll åt vi grillad korv och flintastek med o pommes och majskolv såklart, det var så gott 😄. Vad har ni ätit för gott?

Imorgon åker mamma o Sofia hem, alltid lika trist 😕. Thomas kommer ner i helgen, då han ska hjälpa Ola med köket så det blir klart 😉.

Likes

Comments