Jag har som sagt börja använda den nya appen WISH som finns för android och IOS! Just nu har jag beställt hem 2 par skor, 1 PINK dress från PINK, 1träningströja och 1 bikini från Victorias Secret! Det är också jätte bra pris :) Bikinin köpte jag för 462 kr och det var REA annars skulle den ha kostat 1087 KR!!!!!! SAMMA SAK med PINK dressen den köpte jag för 107 kr igenkligen kostar den 899 kr.


Men det DÅLIGA med wish är leveranstiden jag beställde allt i förrgår men jag får det om 35-44 dagar... Jag hittade en jätte fin dress som jag tänkte köpa till min låtsas storasyster som fyller år om 2 veckor, men nu kunde jag ju INTE köpa den pågrund av leveranstiden.


Men mer bilder på sakerna när jag får hem dom!


Kramiis!! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Vad jag just nu vet så tror jag att jag ska försöka få ut den till imorn! Iaf innan onsdag!!!!

Likes

Comments

Mode, SMINK

Hej på er alla TSI:ARE! Idag/just nu håller jag på att vlogga! Jag kommer lägga ut den på youtube privat sedan länka den i bloggen så NI kan se den!

Iallafall nu måste jag avsluta detta blogginlägg för nu ska jag VLOGGA!

Kramiis! <3

Likes

Comments

Mitt drömjobb är ..... lärare om inte youtuber räknas. Det verkar så himla kul att vara youtuber men också kul att vara lärare! Vad är ERA drömjobb?

Kramiis! <3

Likes

Comments

Varför det inte har kommit något blogginlägg på länge

Det är mest pågrund över att det är jätte mycket i skolan och när jag kommer hem ORKAR jag tyvärr inte göra ett blogginlägg.

Men igår kom jag och tänka på en sak om jag kanske ska börja VLOGGA och sedan lägga ut den på bloggen istället för på youtube? Vad tycker ni om det? Såklart kommer jag fortfarande blogga lite ibland!!! Inte bara vloggar kanske? Men skriv gärna vad i tycker. Jag har också skrivit upp mål i MARS! T.E.X Springa,cykla 1 gång per dag. Vad tycker ni om det?

Nu måste jag tyvärr säga HEJDÅ för idag! För att nu ska jag titta på Black Widows och sedan gå ut och springa!

Kramiis! <3


Likes

Comments

Hej på er!

Jag hoppas att ni har haft en jätte bra dag idag. Jag har varit i skolan idag och varit med en kompis :) Hon kommer snart igen och vi tänkte spela lite The Sims 4! Sen ska vi kanske gå ut och åka pulka. Tänkte i allafall att det var bra att lägga ut något litet.


Idag åt jag också PIZZA/KEBAB!!!!! Det var så himla smarrigt, kommer definitivt äta där igen! Men nu kommer hon så HEJDÅ!

Kramiis! <3

Likes

Comments

Allmänt

Som jag berättade i förra blogginlägget så har jag börjat titta på en ny serie! Den heter black widows och går på tv3, men jag tittar på den på viaplay. Här nere kommer lite fakta om serien:

Black Widows - en skandinavisk dramaserie

Black Widows är en skandinavisk dramaserie med Cecilia Forss, Beate Bille och Synnöve Macody Lund i huvudrollerna. Dessa tre väninnor har tröttnat på sina odrägliga äkta män och bestämmer sig för att göra sig av med dem – allt för att få ett lugnt och fridfullt liv. Men istället dras de ner i en kriminell spiral med mord, mutor och utpressning. Samtidigt kommer mordutredningen allt närmare de tre änkorna. Poliserna som tar sig an fallet spelas av Peter Stormare och Kyrre Hellum.

I övriga roller finner vi bland andra Peter Andersson, Katarina Ewerlöf, Johannes Bah Kunke och Måns Nathanelsson.

Jag ÄLSKAR iallafall den här serien! Den är inte läskig (Eller kanske lite)... Men jag rekommenderar absolut den här serien till alla där hemma!

Kramiis!<3

Likes

Comments

Allmänt

Hej!!

Som ni säkert såg så ska vi åka och hämta en hund idag och jag ska byta rum! Med egen toalett och walkincloset.

Hunden är en labrador och är mellan 2-3 år. Det ska iallafall bli jättekul! Så jag kommer att ha fullt upp idag. Det kommer definitivt komma upp JÄTTE mycket mer bilder på hunden och bilder på rummet när vi flyttar det! Ni kanske inte tycker att det låter så roligt men för mig är det jätteroligt. Jag har också börjat titta på en ny serie, mer om den kommer upp idag. Och har ni något förslag på blogginlägg jag ska börja med? Isåfall får ni jättegärna skriva ett förslag i kommentarerna.

Kramiis!! <3

Likes

Comments

​Som ni säkert såg i rubriken så ska JAG skriva om 4 saker som gör mig riktigt arg...

Vi kan väl börja!?

​1. Den första saken som gör mig riktigt arg handlar lite om snapchat... Jag blir alltid så irriterad när folk skickar till mig en svart jävla bild! Det står inget de e bara svart! Men dom fortsätter ju bara och skickar svarta bilder.

2. Den andra saken är i skolan. Nämner inga namn. Men iallafall när man har sin m... så borde man inte behöva duscha! Eller hur? Det tycker iallafall jag! Men såklart så säger idrottsläraren "Men snälla!? Du får vänja dig med att duscha när du har din m... det gör alla. För att det är naturligt" E det bara jag som har det här feta problemet?

3. Nu kommer den näst sista: Det är när ALLA säger "Din mamma". Själv tycker jag att det är fjantigt! Men alla fortsätter ju säga det fast man säger sluta.

4. Också den sista... Sitter här och kallsvettas nu!!! Men iaf det är när folk tror att dom kommer från Stockholm o börjar fjanta sig om det. Fast dom kommer ifrån någon j*vla liten by ute på landet! 

Kramiis!<3


Likes

Comments

KONTAKTA MIG

OM du har frågor om bloggen eller annat kan du skriva i kommentarerna för jag vill helst inte lämna ut något. Jag svarar på alla kommentarer!

Kramiis! <3

Likes

Comments