T SANDBERG L

Träning

Hejsan hoppsan!

Det har varit en lugnt helg utan några större saker gjort. Under söndagseftermiddagen/kvällen gick jag och Nora till gymmet för lite löpning och accessory work. Nora ska mönstra i mars så hon körde marklyft och drog upp 80 kg (??!) utan att ha kört marklyft på länge. Riktigt imponerad! Jag kan inte köra några övningar som innebär allt för mycket framåtlutning så jag gick lite på händer och latjade.

Sedan hade jag snappat upp en video som innebar olika övningar för en bättre hållning. Dessa slutade sig vara väldigt bra och gav grym effekt, så dessa lär jag fortsätta med. De innebar bland annat rodd, latsdrag och några övningar på bänk som de kallade L-Y-T. Om någon är intresserad av att kika på dessa så är det enklast att googla på sportamore bättre hållning.

Måndagen bjöd på ett snabbt bröstpass följt av hjärngympa på mattelektionen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om mig, Träning

Sen har vi ju en andra sport som ligger mig varmt om hjärtat. Vet inte om man kan kalla det sport, men en träningsform iallafall. CrossFit. Började med det på höstterminen 2015 och fortsatte till vårterminen 2017 (tror jag). Har fortfarande planer på att ta mig tillbaka, men det ligger längre fram i tiden!

"Constantly varied functional movement done at high intensity" = i princip vad CrossFit är. Bland DET BÄSTA SOM FINNS! Det är ett typiskt Love-hate relation till detta.


CrossFit är en individuell träningsform men gemenskapen som finns gör att det blir en stark teamkänsla. Det finns nu på senare tid lag som tränar och tävlar tillsammans i olika sammanhang. Här tränar killar och tjejer tillsammans utan att lägga värdering i någonting. Du anpassar det till dig själv och tävlar enbart mot dig själv om du inte kanske tävlar i games. Det är hela tiden utmanande och de tjejer som är eliten inom CF är så inspirerande och såna förebilder!! Här tillåts tjejer också ha muskler och bli accepterade.

Likes

Comments

Om mig, Träning

De minnen jag kommer ihåg och saknar så mycket är tiden i United. Gothia cup final 2014 - ett silver, alla härliga matcher och laget före jaget alla gånger. Lärde känna en massor av härliga människor som jag saknar att umgås med.


(Ursäktar dålig bildkvalité då dessa bilder är gamla och inte är i sin orginalfil)

Likes

Comments

Om mig, Träning

Älskade fotboll. I princip hela livet har jag spelat fotboll hit och dit. Började "karriären" i Eskilstuna United, sedan Bk Sport, tillbaka till United, en sväng till triangelns junior och senare damlag och till sist tillbaka till Bk Sport damlag.


Tiden i Bk sports damlag de senaste året har varit så himla roligt. Ett så härligt lag med bra stämning och två av de mest engagerade tränarna jag haft! Har så fina vänner där och vill inte förlora dessa nu när min skada ligger i vägen.

Likes

Comments

Instagram@t.sandbergl