idag så gjorde jag och T en rolig sak, vi bestämde oss för att prata walkie-talkies i skolan eftersom ingen av oss får ha mobiler i skolan, eller rättare sagt ingen i våran klass.

Vi ger det som ett tips i skolan för dig som inte har tillgång till mobilen. :)

strax så ska vi gå ut för att spela in ett nytt avsnitt för våran skräck serie, men dock så väljer vi att inte dela ut den på grund av några anledningar, men någon gång senare absolut ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

redigerad bild från google.

Hej på er. vi har nu varigt frånvarande väldigt länge på grund av att vi båda har varigt upptagna, vi har umgåtts några få gånger nu under jullovet men inte haft tid för att uppdatera, och vi båda tappade sakta intresset men nu är det tillbaka och vi ska försöka uppdatera mer nu under dom sista dagarna av jullovet. annars hoppas vi att ni har haft en underbar julafton och nyår för det har vi haft vi har umgåtts med både familj å vänner och haft det mysigt, så vi önskar er en fortsatt trevlig dag, vecka, månad, år :) WLY............ pst... vad vill ni ha för typer av inlägg här på bloggen vi har lite dåligt med idéer så skulle vara kul med era förslag. vi passar också på att länka våran absoluta favorit sida ( bodystore) som vi tycker att ni ska checka in genom att klicka på bilden, dom har ett stort sortiment och mycket bra produkter. ;)


Likes

Comments

Godmorgon.

igår så hände en liten tråkig sak här på nouw.

det var så att en tjej här på nouw som hade en blogg kontaktade oss och berättade att någon tagit sig in på hennes blogg och kommenterat,gillat våra bilder.

och hon frågade hur det kunde bli så och misstänkte förmodligen att det var vi.

men vi har inte loggat in på hennes konto alls och vi kände inte ens till hennes blogg så detta var väldigt konstigt.

det vi undra är om det kunde varigt så är om hon råkat ge ut hennes lösenord men eftersom vi inte ens kände till henne så är det omöjligt att det skulle kunna vara vi.

men om någon vet vem det var så får ni jätte gärna skriva det till oss för det var tråkigt att hon var orolig över detta men vi hoppas att det är bättre nu och att det är normalt på hennes blogg.

om ni vet av er att det var en självså bara så ni vet är det inte okej!!! :) :) :)

Likes

Comments

!!!GRATTIS!!! @sofia_king jag kontaktar dig nu och om vi inte får något svar så utser vi en ny vinnare inom 2 tim. Grattis till vinsten vi skickar dina biobiljetter på posten . :) :) :) :) :)

Likes

Comments

idag har jag och T varigt på bio ,och därför passa på att rekommendera den film vi kollade på. vi kollade på: FANTASTISKA VIDUNDER av Harry potter den nya varianten den får 4 av 5 tummar upp av oss:) :) men inte nog med det, vi fick även med två gratis biljetert som vi tänkte tävla ut till någon av er som en bra start på denna blogg , beskrivning nedan !!!!!!!!! 1. gå och följ (sfbio) på intagram. 2.tagga en person som du skulle vilja se på bio med. 3.kommentera vad för kategori du skulle vilja kolla på. klar nu är det bara att hoppas :) vi utser vinnaren om ca 1 timme. kram/ TS :):):):):)

Likes

Comments

här tipsar vi om 2 sjukt snygga jackor från tiger som passar perfekt nu till vintern. :)

Likes

Comments

hej på er. detta är min och T nya blogg, detta ska bi jättekul att få höra era åsikter om oss.

innehållet på denna blogg kommer att vara allt från outfits, sminktips, hack och massa annat, för att få innehållet så bra som möjligt. och som en bra start så tipsar vi nu om 8 olika outfits med mig och T som passar till både vardag och fest.:) puss :)

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw