Jag har inte skrivit mycket denna veckan och det beror på att jag har jätte mycket i skolan denna veckan och nästa. Betygen ska sättas nästa onsdag och då måste vi ha gjort alla prov/inlämningar denna veckan.
Jag berättar lite kort om min dag nu! 😊


Jag har haft en god dag jag vaknade i tid och tog det lugnt. Sedan åkte jag till skolan och första timmen hade jag matteprov så jag var ganska påläst inför det.
Jag åt lunch hemma hos min Farmor som hade bjudit mig hem till henne. Dagen gick och jag gick hem och pluggade mycket på proven vi har i morgon 😊

God natt kram Emma ❤️

Här är en bild jag upptäckte i mina bilder
Detta är från våran klass helg vi "sov"och vi var ute i naturen och grillade och hade snöbollskrig dock var det inte riktigt snö mer is så blåmärken har man att ett par.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen nu så ska jag gå och lägga mig. Men först så ska jag berätta om min dag.

Den startade med morgonjogg och sedan frukost , sedan så åkte jag och pappa upp till skogen med traktorn och vi var där i några timmar. När vi kom hem så åkte vi för att hämta min lillebror som hade varit med en kompis i Karlstad. sedan så åkte vi hem och lagade mat sedan så gjorde jag mina läxor. och dagen gick så fort att det redan hade blivit kväll så jag tänkte att jag skulle ta mig en promenad och sedan så tog jag mig ett varmt bad och gick och la mig på soffan och skrev detta inlägget nu så ska jag vara med min pappa för jag ska åka hem till min mamma i möra, för ni som inte vet så är mina föräldrar skilda sen 7 år tillbaka. 

Hej då hörs i morrn, Kram Emma <3


Likes

Comments

God natt alla! Jag hade tänkt att gå och lägga mig tidigt idag men det slutade med att jag låg i sängen och kollade på film. Ska upp tidigt och springa imorgon sedan har jag lovat att åka med honom till skogen kolla till våra plantor som vi har sätt och se så den växer bra.


Min dag har varigt väldigt lugn jag vaknade sent och åt frukost sedan så kollade jag på film och kollade på julklappar till mina föräldrar. Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska köpa till dem än...

Sedan så gick jag ut och spelade fotboll med min lillebror för jag hade lovat honom det, efter det så tog jag mig en liten springtur.

Sedan så kom pappa hem med pizza så det slutade med Film och sedan läxor...

God natt Kram Emma

Likes

Comments

Hej Jag har bestämt mig att jag ska försöka med att ladda upp ett nytt blogg inlägg varje dag. Jag kommer även att skriva mycket om vad som händer i min vardag och jag kommer att lägga upp olika outfits som jag tycker om, och olika tips. Ha en bra dag

Kram Emma

Likes

Comments

Här kommer lite blandat med julklappstips till vem som helst kanske till en kompis eller Mamma/Pappa


Daniel Wellington Klocka med läderband https://www.danielwellington.com/se/classic-st-andrews-rose-gold

Daniel Wellington armband https://www.danielwellington.com/se/cuff-rose-gold-men

Likes

Comments

Hej välkommen till vår nya blogg.

Likes

Comments