Header

Sitter på bussen hemåt från Ångermanland och lyssnar igenom Taylor Swifts gamla låtar. Sådana som jag lyssnade på tillsammans med Westlife 2012... Haha!
Får rejäla flashbacks till hoodies och två tofsar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dans

Idag var det säsongspremiär för bugg och fox på paviljongen. Jag var ju där en hel del förra sommaren, men för Rasmus blev det jungfruresa!
Tyvärr har det regnat till och från idag, så golvet var blött på vissa ställen = fästet varierade extremt mycket. Förhoppningsvis blir det bättre väder kommande veckor!
Förutom det gick det ganska bra. Vi börjar hitta varandra mer och mer, så jag kan börja komma tillbaka till tekniken jag lärt mig förut. Vi ska försöka få in några träningar för riktiga tränare i sommar också, så det ska bli spännande!

Likes

Comments

Inredning

Min dröm när jag var ca 10-12 år var att bli inredare på Äntligen Hemma. Därför sätt jag som klistrad framför TVn när programmet var på! När jag blev äldre fick jag för mig att jag skulle bli ekonom istället och slutade därför med mitt tittande, men nu när jag har fått hem inredningskursen och ska börja leva ut min barndomsdröm sitter jag här igen och suger åt mig inspiration! Det känns så himla bra det här!

Likes

Comments

Rasmus mamma fyllde år i måndags, vilket innebar stor fest med släkten! Efter några timmars socialiserande med alla 40 gäster bestämde jag och Rasmus oss för att få lite egentid i friskluften, så upp på åsen bär det. Det var så himla vackert där uppe! Vi kom upp precis när det fortfarande var varmt men solen hade gått ner tillräckligt för att det skulle bli magiskt släpljus. Det kändes som i sagorna för en romantiker som jag ❤

Likes

Comments

Idag är det precis ett år sedan jag tog studenten. Det känns verkligen som om det var mycket längre sen! Så mycket har hänt det senaste året. Jag jobbade förra sommaren, flyttade hemifrån, läste två terminer vid universitetet, träffade Rasmus, tog körkort och har genom allt det mognat otroligt mycket som person! Drama som tog över mitt liv för ett år sedan känns som småsaker nu och kraven jag har på mig själv ser helt olika ut.
Jag ser fram emot att se vad ett år till kan ge. Bring it on!

Likes

Comments

Uppkörningen gick super! Var jättenervös innan och trodde att det skulle göra att jag gjorde något fel, men när jag satte mig bakom ratten fanns inget kvar förutom lugn!
Löste allt han ville att jag skulle göra, även när jag svängde ut på en 80-väg och det kom bilar snabbare än jag tänkt bakifrån. Jag som, till skillnad från många gotlänningar, har kört på motorväg gasade bara lite extra för att inte vara i vägen. Det blev han tydligen var "mycket imponerad" över, haha!
Nu väntar jag på att båten hem ska gå med glatt humör och nytaget körkort!

Bild från förra sommaren när mamma och jag övningskörde till ridskolehästarnas sommarhage och åt frukost. I år kan jag göra det utan skylten i bak!

Likes

Comments

Nu står väskorna packade och väntar på avgång. Alltså, wow, vad mycket grejer man har! Kvar återstår bara att tvätta lakan, dammsuga och diska...
och köra upp...
sen går båten kl 14.
Önska mig lycka till!

Likes

Comments