Ny dag. Nya möjligheter, they said... men hos mig rullar saker precis i samma takt som för 6 månader sen. I blame myself. Men ni vet den där känslan av att inget motiverar er. Motivationen till plugg, jobb, umgänge, ingenting. Vanligtvis känner jag ofta såhär i princip varje vinter. Men denna vintern är annorlunda. Livet har varit på paus sen september månad, ovetandes vad som komma skall. I december månad, befinner jag mig i min säng (igen), mitt rum är på något sätt min tankebubbla, anyway, den 21 december, dagen innan min födelsedag befann jag mig där, under täcket, och reflekterade över vad som hänt. 2017 har gett mig 2 förluster. Ett avslutat förhållande och ett Adjö för alltid med mormor. Livet på paus, as I said.

Hur tar man sig vidare? När det mörka molnet ovanför mitt huvud inte försvinner. Hur kan man fortsätta va optimistisk när inget gått som man tänkt sig? Och här står jag, på ruta nummer 1. Pausad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ne budi moju bol, ranjeni to je lav. Denna låten får mitt hjärta att slå några extra snabba slag varje gång jag hör den.

Sittandes på sängen i min egen lilla bubbla blickar jag tillbaka på mitt liv och med ett leende på läpparna och känner mig stolt, stolt över att ha blivit en sådan här person som jag är idag. Bitter ibland, Yas... men mest av allt så vuxen i mitt sätt, så förstående, så kreativ, trots mina 23 år. Tyvärr, i dagens samhälle så värdesätter man saker och ting. Man ser ner på människor med extra kilon, mindre bra utbildning eller ingen alls, man ser ner på så mycket... It’s crazy. Sociala medier skrämmer mig, skrämmer framtida mamman jag en dag vill vara. People gör allt för att smälta in.. det spelar ingen roll om du är genomgod, energisk och omtänksam, för har du inte looken så är du NADA, och då menar jag verkligen ingenting.

Grejen är att i dagens sjuka samhälle så finns det fler utbildade människor men inga smarta. Ditt diplom du håller i handen säger ingenting om dig. People need to wake up. Känner så otroligt många som går runt och skyter om sitt diplom när de i själva verket inte bär på en smula smarthet i hjärnan.

Bitter, ja... varför? För att jag vet hur det är att bli orättvist behandlad. Oavsett hur snäll man är, och hoppas på en god karma, så är det alltid badassen som vinner. And why? Looken.


Love, M.

Likes

Comments

...ja, once again.

Varje gång drömmarna inte vill samarbeta med verkligheten så vänder jag mig till papper och penna, in this case, tangetbordet. Oh boy, visst har vi alla våra ups-and downs.. särskilt när den kalla vintern drar igång och inte nog med att dagarna är mörka, men livet likaså. Buhu, tänker ni... vilken pessimist. Nja... we have all been there, vissa mer vissa mindre. Jag är tacksam över väldigt många grejer här i livet, framförallt god hälsa. Jag väljer att starta mitt 2018 med att bygga upp energi, självkänsla och jobba på min inre som yttre hälsa.

Väljer att starta en blogg där jag kan uttrycka mina känslor, någon kanske kommer känna igen sig, but that's not the point. Jag väljer att göra detta för mig själv. Varför, undrar ni?... Jo för att jag en dag kan blicka tillbaka och andas livet fullt ut och säga "Well.. i did it".

Love, M.


Likes

Comments