Fick denna i julklapp . Helt set The Body Shop , dusch och handtvål , peeling , bodycreme och en sån tvättpuff ( eller vad dom nu kallas 🙄 ).
Den luktar verkligen gott och du luktar verkligen jordgubb efter ett bad eller dusch .
Nu är jag lite kräsen ang peeling produkter, jag vill ha nåt som verkligen gör nytta och river ordentligt . Så den här är okey men lite för snäll så jag har blandat i socker eller havssalt ( grovkornigt ) .
Men tummen uppför detta paket 👍

Likes

Comments

Kom på att jag glömt att uppdatera mitt tillskott som jag köpt KSM 66.
Har ju hört så mycket gott om det och även att det ska haft positiva effekter på många men tyvärr så har det inte hjälpt mig .
Varken bättre ang sömnen, humöret eller orken .
Tyvärr .
Som sagt alla människor är olika och det fungerar och hjälper nog vissa men inte på andra . Så jag får leta vidare !

Likes

Comments

Önskar er alla en god fortsättning på det nya året . Hoppas ni haft en bra jul och nyår .
Själv har det varit lugnt och mysigt , jag har firat med nära och kära. Så julafton var med familj , tomte och mycket julmat . Mellandagarna vart jag däremot sjuk. Halsont( som vanligt typ ) och förkyld.
Nyår var även den lugn hemma. Trevligt sällskap och god mat . Mycket framförallt , förrätt , varmrätt och efterrätt . Sen ost, oliver , kex och nötter på det .
Vart med andra ord proppmätt . Kändes däremot lite konstigt med vädret , då det regnade och blåste. Men nu är det nytt år och jag hoppas att 2018 blir ett riktigt bra år på alla sätt !

Likes

Comments

Jag har köpt det relativt nya kosttillskottet KSM 66 från en hälsokostbutik på nätet .
Läst mycket positivt om det och jag är dessutom en person som är väldigt mycket för att testa allt som ska ta bort stress & oro , ska hjälpa mot psykisk och fysisk trötthet osv .

Har tagit dosen 2ggr 2 i några dagar men än så länge inte känt någon effekt alls . Men fortsätter eftersom en del tillskott behöver ett tag på sig innan man märker av någon effekt .
Sen är ju alla olika , funkar säkert olika på olika människor .
Kan återkomma om en vecka och tala om jag märka av någon skillnad då.

Men detta tillskott är gjort på extrakt av ashwagandha och används i tusentals år. Någon annan här som testat ? Hur funkar det på er ?

Likes

Comments

Såg en så underbar status på FB igår , jag var bara tvungen att fråga om jag fick dela den vidare.

Lite så jag känner mig typ.... dagligen . Ingen koll, blandar ihop och glömmer mycket. Glad att huvudet sitter fast iallafall :) .

Kan nästan känna igen mig själv även i denna också :) :) :) :

Likes

Comments

Det brukar ju pratas om att olika vitaminer är bra för huden som då t ex A, C och E- vitamin.

Men C-vitamin är svår att behålla styrkan på eftersom den är väldigt känslig mot ljus och värme och även oxiderar snabbt tillsammans med lotion,kräm eller serum. Så det är med andra ord inte det lättaste att få till . Kan bli både dyrt och kort hållbarhet.

Ett bättre och billigare alternativ är att göra sitt eget C-vitamin serum.


Så c-vitaminpulver ( L-askorbinsyra ) eller Camu Camu

Steriliserat vatten

glycerin

En del lägger till en annan olja , som morotsolja eller jojoba olja !

Men ta 1 tsk C-vitamin och 1 tsk vatten och blanda ordentligt, Rör väl så att alla c-vitaminkristaller löses upp. Tillsätt sedan 1 tsk glycerin och blanda och häll i en liten flaska .

KLART och användas . Håller dock max 1 vecka.


En annan variant är :

2 kryddmått C-vitamin blandas ordentligt med 2 krm vatten. Tillsätt sedan 1 krm glycerin och 5 krm olja. Det ska vara en olja som binder fukt t ex kallpressad jojobaolja eller morotsolja.

Klart !

Det kan vara skönt att få lite vitaminboost på huden nu i vinter .

Likes

Comments

Oj det var inte direkt igår som jag var här inne. Tänkt och logga in och skriva några rader länge men inte kommit mig för .

Hänt mycket sista tiden, börjat arbetsträna men nu är jag hemma med massa problem igen.

Har kvar alla sömnproblem och depp men även börjat få problem med värk i muskler och leder. Ska gå på en utredning om fibromyalgi. Men fick besöka sjukhus för nån vecka sen efter min mage kollapsade av smärtstillanden jag fått för just värken

Så det var inte så kul. Nu står jag i väntan på både gastroskopi och även njur datortomografi. Spännande nästan jämt.

Annars är det i princip som tidigare .

Ska dock skriva mer här nu och det får bli mest inom recept, fakta, film& serier, söta och / eller komiska bilder och citat, husmorstips osv.

Ha en trevlig kväll allihop !

Likes

Comments

Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton . Vi var hos min pappa , så trevligt sällskap och mycket gott blev det . Så bra avslut på år 2016 och start på 2017 .
Önskar att det blir ett bra år med mycket förändringar och upplevelser . Både hemma , Sverige och i resten av världen .

Likes

Comments