​I förgår var jag i Köpenhamn och gjorde en del saker, vad jag gjorde vill jag ännu hålla ganska hemligt men i övrigt så tänkte jag att jag iaf kunde dela med mig av några av bilderna där ifrån!

Ha det! // Trulle

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag delar jag med mig av lite bilder från en av alla sommarens cykelturer till Kivik. Målet var Burres i hamnen där vi äter sill och lite så, denna gång tog vi paus halvvägs i Haväng där vi tog glass. På vägen får jag syn på denna gröna folkabussen och då kände jag bara GOALS FÖR SOMMAREN 2016! Hade varit så amazing att åka runt med lite vänner i en buss och bara leva life!

Precis när vi kommer in i Kivik så ser jag detta lilla gulliga paret (tror det var ett par iaf) och det såg så underbart ut! Jag vill också ha lite kärlek!

Slutskrivet för den här gången, ha det gött! // Trulle

Likes

Comments

Fick ett notis rån Facebook nu i veckan att det var 4 år sedan jag och några från klassen var i Österrike, så tänkte dela med mig lite ifrån detta. Det var såhär att vi hade typ som utbyten med klasser från Ungern, Österrike och Estland under högstadiet. Kommer ihåg att i 7an så reste typ 6 pers från klassen till Estland och fick prova på att bo hemma hos elever dör, kan verkligen snacka om kulturkrok och skillnad i boende, flera hade inte riktiga duschar eller ordentliga badrum osv. På hösten i 8an (?) blev jag tillfrågad att följa med till Österrike på nästa utbyte, efter långa funderingar (blyg som jag var) så följde jag med. Vi fick det lite lyxigare än Estlands-gänget då vi fick bo på hotell tillsammans istället, killarna för sig och tjejerna för sig. Jag och Johan som var trevliga och lätt alla andra åka förre oss medan vi stod och väntade på nästa taxi fick oturen att dela på dubbelsängen som fanns i rummet. Grannar med oss på hotellet hade vi klassen från Estland som hade med sig typ 4-5 elever, inte alls sociala och helt tysta var dem. Eleverna från Ungern var ofantligt många fler, det var iaf runt ett 20-tal elever, och den enda konversationen jag hade med dem var när en tjej frågade efter min Facebook... 3 dagar senare skriver hon till mig på Ungerska... Resan var kul och den kommer jag alltid att minnas. Dansandet på torget, studiebesöket i tunnlarna, langosen, tandkrämen och solglasögonen som försvann. Förmodligen så förstår inte ni vad jag tycker är så kul med langos, tandkräm och solglasögon, men dem som var med, dem förstår nog precis!

På våren i 8an så var det våran tur att vara värdland, och hem till mig kommer då två estländare, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den veckan men jag känner typ att, aldrig igen. Samma vecka som dem var här så hade jag min konfirmation så den deltog dem oxå på... Åh herregud vilka minnen det var... hahaha

I 9an var det till sist Ungerns tur att vara värd, och då fick alla som ville i klassen följa med, och denna gång så kan jag säga som så att nä, jag stannar hellre på hemmaplan nu. Jag har sett tillräckligt och Ungern lockade faktiskt inte mig ett dugg. 

Ha det bäst! // Trulle

Likes

Comments

När jag får tid över på jobbet så händer det ofta att jag sitter och ritar lite... Idag fick jag lite tid över och här är vad jag producerade...

Ha det braau! // Trulle

Likes

Comments

​Hela denna veckan har jag varit vikarie åt åk 2, och idag hände det att vi skulle iväg och simma jag och min klass, så det gjorde vi. Så jag passade på att ta lite fina foton. Älskar verkligen de olika nyanserna av blå som poolen och ljuset skapar, det är sååå fint!

Puss! // Trulle

Likes

Comments

En dag spenderade familjen med att cykla till Degeberga och gå på marknad, tror faktiskt inte jag köpte ett skit i år, jag var mest med för den underbara cykelrundan på cirka 3 mil. Eller jo en sak köpte jag, ett chokladdoppat äpple, det bästa som finns! Trpr jag får ta och göra det någon dag...

Ha det! // Trulle​

Likes

Comments

I Åhus ligger Absolut fabriken där varenda Absolut Vodka produceras. I sommras var jag på besök där, och jag kan verkligen rekomendera detta! Mycket intressant att se. Sen så har dem även en liten shop med jättefina drinkglas som jag köpt, dock så har jag inte någon bild på dessa tyvärr, ska se till att vissa upp dem i framtiden!

Ha det! // Trulle

Likes

Comments

Nu är det precis ett år sedan jag var med i tidnningen Leva & Bo för med min inredning i sommarstugan, därför tänkte jag att jag delar med mig av dessa bilderna yterliagare en gång, så här har ni bilderna! Tagna av mig såklart.

Puss! // Trulle

Likes

Comments

En av mina större förebilder, det är Tom Ford, mannen som legat bakom mycket i bland annat Chanel och YSL, och även i sitt egen namn Tom Ford såklart. Vad jag avgudar med denna människa är hans kreativitet och snuskighet. Hur han gör reklam framför allt, genom med "sexistiska" / "porriga" bilder så får han mycket uppmärksamhet, och helt plötsligt syns hans brand något enormt. Jag tycker bara att hans bilder verkligen är fantastiska. Bilderna är heta och man kan liksom inte sluta titta på dem. Hans bilder är porr i konstform kanske, hahahha. Tom Ford har även släppt en fotobok under namnet "Tom Ford" denna bok är fylld med dessa bilder från när han jobbade tillsammans med Chanel och YSL, jag vill ha denna bok något enormt, men jag är jävligt snål av mig... Jag har till och med räknat ut att det blir lite mer än min dagliga lön... Vi får se, någon dag ligger den kanske i brevlådan...

Ha det bäst! // Trulle

Likes

Comments