​Hur skumt det än kanske låter, så saknar jag verkligen skolan! Det är någonting med att veta exakt vart man ska gå och när man ska gå som känns lugnande. Att gå i skolan är väl lite som att ha struktur i vardagen. Och jag gillar att ha struktur i vardagen! Tro mig dock att när jag väl kommer tillbaka till skolan kommer jag vilja gå tillbaka i tiden slå till mig i huvudet och sen längta tills nästa lov! Men just nu, skulle jag älska att få en samhällsuppgift om till exempel de ekonomiska förutsättningarna i Lund (jag är helt random här, har aldrig fått en sådan uppfigt, fast den låter lite intressant! har dock aldrig vart i Lund, vad jag vet), och jag skulle sätta mig ner vid min dator och börja min extremt detaljerade research och skriva en lång rapport om Lunds ekonomiska situation. 

Tyvärr är det ända jag får nöja mig med just nu är varmt väder (ovanligt för Sverige), aldeles för mycket god glass och långa sovmorgnar! Livet suger verkligen ibland (bara 65% sarkastisk här)! 

Är jag den ända som känner så här? Snälla kommentera, så att jag har någonting att kul att läsa (för tydligen blir till och med din favorit bokserie, i mitt fall "Fallen Ängel" av Becca Fitzpatrick, tråkig! Herregud, vad deprimerande det häär måste låta!)!

Ps. Ha en fortsatt trevlig sommar, hoppas jag är den ända som känner så här om lov!

Likes

Comments

Att komma upp ur sängen på morgonen är nog någonting de flesta av oss tycker är ganska jobbigt, och ännu jobbigare om det är en skoldag eller arbetsdag. Men vad kan man göra för att göra det mindre jobbigt? Ett tips är att gå in på youtube.com och skriva in "morning relaxing music" eller någonting liknande, och så kommer det upp flera olika härliga spellistor som jag vet i alla fall gör min morgon mycket trevligare att vakna upp till och det blir lättare att gå upp ur sängen!


Här är en av spellistorna jag gillar lyssna på youtube på morgonen:

MORNING RELAXING MUSIC - POSITIVE FEELINGS AND ENERGY

Likes

Comments

​Okej, så idag har till och med min bästa vän lyckats gå över gränsen! Jag är en ganska chill människa, du behöver göra mycket för att jag ska bli arg på dig. Helst föredrar jag försöka ignorera när någon säger någonting dumt, det är väl inte människans fel om hen är lite ointelligent. Men idag är jag nog faktiskt lite pissed på hen, människan jag annars inte skulle kunna mig mitt liv utan, precis som resten av min familj. Självklart skulle jag väl kunna prata med hen om det, men jag gillar inte direkt konflikter. Så, vad är det hen har gjort? 


  • ​sagt att jag inte riktigt är responsible
  • rättar mig hela tiden när vi skriver
  • när jag sa att jag fick ganska mycket pengar för panten jag lämnat in dagen innan så sa hen någonting i stil med "jaha, så du behåller pengarna? vi brukar alltid lämna in de till välgörenhet"


Först av allt, så är jag responsible. Jag är fixar tvätten, disken och tar ut soporna hemma. Gör mina läxor. Och jag är en allmännt schysst människa! Jag ger alltid min plats på bussen till äldre människor, om dte inte finns andra säten. Jag pantar, och tar hand om miljön. Jag sorterar! 

Den andra punkten är det väl inte så mycket fel på. Vi håller på att skriva en bok, och då är ju grammatik viktigt. Men, jag kan väl anse att man inte behöver rätta den där jäkla (sorry om någon inte gillar svordomar, men det beskrive bara mina känslor i det här fallet jävligt bra) grammatiken 24/7. Lite ibland, sure! Och i slutet, innan man försöker publicera boken, men annars kan man väll ta och fokusera på handlingen lite mer. Men fine, det är inte heeela världen!

Sen har vi den tredje punkten, som i min aöron låter lite som om hen tycker hen är bättre än mig. Okej fine, jag och min familj donerar inte pengar till välgörenhet, det gör hens familj. Men vet du vad, vi gör andra saker. Vi skräpar inte ner, vi sorterar och när jag börja rösta vill jag rösta på ett parti som bryr sig om att ta hand om miljön och slåss mot till exempel sexismen, rasismen, och homofobismen (vet inte om man kan böja ordet så, men ni förstår vad jag menar förhoppningsvis). Så vet du vad, jag tycker inte det är okej att du får mig att känna mig skyldig för att jag behöll pant pengarna som min familj faktiskt betalat extra när vi handlade då pantpriset läggs på varupriset!


Nu tror jag dock inte att min bästis/syster (inte biologiskt sätt) menade att vara elak. Och jag tänker inte bryta våran vänskap över det här, men lite irriterad är jag och genom att blogga o det måste jag faktiskt erkänna att jag mår lite bättre!


Kommentera gärna om ni håller med eller inte håller med mig. Och ifall ni vart eller känner någon som vart med om något liknande!Likes

Comments