Header

Idag hälsade en av mina kompisar på så syrran o ja bakade rulltårta o tog upp kanelbullar som vi skulle fika nere vid stranden. Sen cyklade vi ditt eftersom de är rätt nära där vi bor och när vi kom såg vi hela pakeringen va ful. När vi skulle gå ner till havet träffade jag på en annan kompis med och de va ett tag sen jag såg henne. Idag var det verkligen kul o va vid havet när de blåste så de blev vågor och det har ju verkligen varit varmt idag så tur vi inte glömde drickan. 

Så haft en jättebra dag o lite solbränd har man nog blivit, så nu blir det lite chill med kall hemmagjord rabarbersaft till och mys framför en film 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag slänger in en gammal bild på mig när jag och några kompisar var iväg vid stranden o fotade lite för nån månad sen. Här är ja i våran hemmagjorda tidningsklänning och syrrans hund

Likes

Comments

Idag har det varit mysväder ute så varit inne o tecknat lite som är en av mina stora intressen. Idag blev det en ängel

Likes

Comments

Hej Hej

Jag hoppas ni har det bra och är hjärtligt välkomna att läsa på bloggen. Eftersom detta är mitt första inlägg kommer jag skriva lite vad ni kommer få läsa här. 

Jag är en tjej som är 16 år och bor i Skåne. På denna blogg kommer jag skriva om allt möjligt både från mitt liv till mode, händelser och filmer :)

Men vi hörs :)

Likes

Comments