The end i coming, jag försöker fokusera på att sysselsätta mig själv och inte go mad. Jag och min pojkvän har tagit paus han anser att vi borde göra slut. Varför ska ja alltid envisa mig? Aja man ska aldrig förvänta sig något i den här världen...


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vissa saker kan man inte förstå speciellt när man själv inte har gått igenom det. Ångesten spolar ner mig som en kalldusch, och bekanta känslor bubblar upp igen inombords. Den här känslan önskar jag inte ens min värsta fiende, känslan av utanförskap. Smutsen vill inte går bort från mitt liv och där står jag igen och ser på när andra har roligt. Det värsta är när ens nära får en att känna sig utanför, jag får inte följa med och jag får inte synas. Som vanligt kommer jag vara i mitt rum ensam och gråtandes medans alla andra kommer vara där borta och ha roligt. Återigen önskar jag att jag kunde vara någon annan istället.. 

Likes

Comments

Ett helt år har gått mellan mig och min pojkvän, de roliga är att vi hade det bättre förr och jag försöker klura ut vad som har gått snett. Den senaste tiden har vi fått problem.... Jag älskar honom jätte mycket, jag kan inte tänka mig att vara med någon annan. Jag blir äcklad av ens tanken att hålla på med en annan kille, hahha jag svär sex har börjat äckla mig? Problemen finns kvar och han är inte världens enklaste person att prata med heller, jag orkar inte ens flippa längre har ingen ork för sånt. Dagarna rullar på som vanligt jag mår helt okej, kunde ha vart bättre  eller sämre.

Idag var jag helt död i skolan men när jag gick hem och åt mat så fick jag energi i mig. Jag kickade till gymmet och körde cardio, älskar att jag börjar må bättre när jag ser mig själv naken i spegeln, I LOOK GOOD. 

Likes

Comments

Körde mage igår och jag har en sånn grov träningsvärk i magen, jag hoppas att jag slipper skratta idag. Det gör så ont bara av att spänna hahha. Kolla på videon jag lägger upp nedtill, kör hårt och ni kommer inte att ångra er!


Likes

Comments

Älskar den känslan när man älskar varandra till 110 % och man har varandras ryggar. Jag kan inte säga att jag känner så i mitt förhållande, det är för mycket problem och känslorna når inte alltid fram. I'm not complaining för jag är för krävande, och det är svårt när man ser hur andra har det. Aldrig att jag kommer hamna i ett smygförhållande igen ALDRIG, det är inte värt i slutändan när det ändå går åt skogen. Ibland önskar jag att saker kunde se annorlunda ut när det kommer till love, så jag tränar på att älska mig själv. Jag är fortfarande ung så the real one kanske existerar men med tiden kommer det väl. Någon som uppnår mina förväntningar hahahha jag tror på lyx I know. 

Förr var jag dödsrädd att jag kommer bli lämnade med ett krossat hjärta, men den tanken börjar försvinna med tiden. Ibland så måste man bara acceptera det och gå vidare. Jag kan inte leva för andra som inte ens skulle kan försvara mig, jag är den jag är om det inte passar synd. Get the fuck out of my life, så många jag har stängt ut från mitt liv pga de bara utnyttjar. Ibland måste man helt enkelt göra jobbet åt dom, jag ångrar mig inte än idag när jag kickade ut människor från mitt liv. Egoist? Kanske det men jag kan inte please everyone och dom kan absolut inte please me heller. Bättre tider kanske kommer en vacker dag, jag vet inte. Det bästa man kan göra för varandra i ett förhållande är att lyfta upp varandra istället för att trycka ner. Kommunikation är nyckeln till allt i livet, utan den så kommer man ingen vart. Likes

Comments

Det finns en låt som jag många gånger har lipat till, den har prickat mitt hjärta utan tvekan. Det är sällan jag lyssnar på svenska låtar men denna är annorlunda. Låten betyder mycket för mig och den ger mig hopp. Jag tror att Tommy Nilsson gjorde låten när han gick genom en skilsmässa.

när du söker att förstå
när du inte räcker till
om du inte orkar gå
men bortom alla steg du fann
finner du en hand
jag lovar dig, du kan finna tro igen


Likes

Comments