Heisann. Denne helgen skal jeg og min kjære endelig på en liten utflukt sammen. Det har jeg gledet meg til lenge! Vi skal på en liten roadtrip og her står jeg igjen da, klør meg selv i hode, river meg i håret og kaster meg fortvilet i senga.
NÅR SKAL DET BLI LETTERE Å PAKKE!?

Det er alltid de samme tankene og spørsmålene: -trenger jeg denne?
-hva om, hva hvis, tenk om osv...

Et evig styr! Det er jo ikke lett å vite hvordan været blir og da må man ha med noe for alle årstider. Ting går ned i baggen, opp av baggen, ned og opp igjen -tenke pause- ned igjen sann tilfelle.

Flere som sliter med det samme?

Uansett kort eller lang tur er det det evige strevet med hva man skal pakke med, jeg ender alltid opp med for mye.

Noen som har noen gode tips kanskje? Kom gjerne med de, ASAP!


-når man begynner å pakke

-når man begynner å bli ferdig

-når man er ferdig!

Merkelig hvordan man bare blir stående å se på klærne, som om de kommer til å plukke ut seg selv.


Vi skal kjøre opp til Voss og ned gjennom Hardanger på vei hjem igjen. Håper vi får litt greit vær, det hadde vært deilig.


Vi snakkes 🖤

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei. I dag har jeg en sminke video hvor jeg viser hvordan du kan få huden til å gløde. Så har du ikke fått den sol kysset huden du ønsket i sommer? Fortvil ikke, her er fire enkle steg for en glødende hud👇🏻🌞

Annonselink

•Sminke kostene er kjøpt på eBay.
•cc cream, bronzer og highlight er fra frøya
•setting spray fra NYX kan kjøpes HER

Sminken har aldri sittet så lenge og sett så bra ut før jeg begynte med den setting sprayen, anbefales! 👌🏻


Vi snakkes 🖤

Likes

Comments

Hei alle sammen. I dag har jeg et middags tips til dere, det er veldig godt. Jeg er veldig glad i fisk og er en mat glad person! Det er alltid gøy å variere middagen og prøve noe nytt.

Slik gjør du

•Knus cornflakes og spre det ut på et fat.
•Visp sammen et egg
•Ta litt mel på et annet fat.
•rull torsken i mel, deretter i egget og så i cornflakesen til slutt.
•stek torsken i en panne eller stek i ovnen

Tilbehøret jeg liker best til torsk er poteter og revet gulrot.


God middag!Vi snakkes 🖤

Likes

Comments

Hei alle sammen! Jeg tenkte å begynne med å gi et hudpleie tips i uken. Dette er jo jobben min, så jeg har mange gode råd på lager. Huden vår er viktig og vi vil vel alle sammen ha en frisk og fin hud?

Tips nr 1 (rens)

Rens huden morgen og kveld. Jeg opplever at mange spør meg på jobb om det er nødvendig å rense på morgen. Jeg sier alltid ja! Grunnen til det er at cellefornyelsen i huden er mest aktiv om natten, og det skilles ut avfallsstoffer.
Midden i sengetøyet spiser på hudcellene dine om natten, pluss at du får dårligere effekt av dagkremen din når huden ikke er renset. Det er pga talg, sminke rester og døde hudceller som blokkerer sann at kremen ikke trenges igjennom.

Grunnen til å rense om kvelden er ganske grei, det er for å fjerne sminke, svette og dritt. Tenk alt dere tar i på en hel dag, frie radikaler og alt som fester seg til huden.

Folk spør også ofte om det er nødvendig med både rens og hudvannet. Svaret er: helst det!

Grunnen er fordi rensen åpner porene og gjør at pH verdien kommer i ubalanse, så hudvannet lukker porene og gjenoppretter pH verdien og klargjør huden for andre produkter. Så hvis du vil ha mest mulig ut av produktene dine så er rensen viktig.

Er dere flinke med rensen morgen og kveld så merker man fort forskjell, men det er viktig med gode produkter som passer din hud.

Så gå innom din nærmeste hudpleier, finn ut hvilke hudtype du har og invester i en god rens!

Vi snakkes 🖤

Likes

Comments

Heisann. Jeg storkoser meg med søster på besøk og vi avslutter helgen med en tur til masta. Det er så fin utsikt her, pluss at det er så gøy å ha fått firhjulingen tilbake! Den har nemlig stått på verksted i mange uker. Så da fikk vi den med ut på tur også, jeg elsker å være ute i naturen og leke meg med dette i tillegg er prima.

Liten filmsnutt av turen 🖤
Helt fantastisk flott og morsom tur!Bare sjekk denne utsikten da, dere! 👌🏻


Annonselink: antrekket mitt finner dere HER

Vi snakkes 🖤

Likes

Comments

Hei. Jeg tenkte å dele en sak med dere som er veldig viktig. De aller fleste har nok hørt om den årlige yulin festivalen som foregår i Kina?
For dere som ikke vet om den så er det en festival hvor de spiser hunder og katter. Det som er rett og slett motbydelig ved denne festivalen er hvordan de torturerer disse dyrene på. De kokes levende, de spiddes, blir slått, flådd levende og får en helt grusom død.

Dette er hunder som har blitt stjelt av folk, altså kjæledyrene til folk!! Jeg blir så sint! De avler også opp hunder til denne festivalen, hvor de blir mishandlet. De blir stappet sammen i et trangt bur og blir plassert tett i tett inn i lastebiler som frakter de til festivalen.

Dette er et marked som skjer over 10 dager og bare utvalgte mennesker kommer inn. De selger også hunder til restaurant eiere som er der for å kjøpe kjøtt til sin resturant.


Det positive er at du kan gjøre en forskjell!

Jeanette skjøren Ellesøe er en jente fra Sarpsborg som ikke klarte å sitte hjemme og godta dette lengre. Så hun begynte rett og slett med å samle inn diverse utstyr som blandt annet leker, bånd, medisiner, penger og alt de kunne få bruk for og reiste ned for å hjelpe frivillig.

På KUN en uke samlet hun inn 150 000 kr, tenk dere hvor mye vi kan klare om vi er flere?

De har også laget kjempe fine og søte paw ringer hvor inntektene går til å hjelpe dyrene. De kommer i gull og sølv og koster kun kr 100.

Du kan også bidra ved å vippse, alle beløp er viktige. 10, 20, 50 kr. Alt hjelper.

Du kan bidra HER (husk å merk med yulin2018)

Søk opp jeanette skjøren Ellesøe på Facebook hvis du vil bestille paw ring.

Del gjerne dette med alle dere kjenner, vi gir oss ikke!

Likes

Comments

Kjære dere vakre mennesker! Mine foreldre.

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne for å prøve å gi dere den bemerkelsen dere fortjener. Jeg starter med at dere begge to er hverdagshelter, ikke bare mine men for alle rundt dere også. Dere vil alltid at alle andre skal ha det bra og at de har det de trenger, for det er rett og slett bare slik dere er. Dere forventer ALDRI noe tilbake og jeg ser så opp til dere.

Det er alltid gode råd å hente og alltid hjelp å få.Mamma:

En mors klem, omsorg og trøst kan ingen erstatte.

Når noe skjer i livet mitt er du den første jeg tenker jeg må fortelle det til. Den mest omsorgsfulle og godhjertede personen jeg vet om! Du er den personen som alltid gjør det lille ekstra bare for å glede noen, du tenker alltid på andres behov før dine egne og du er ekte. Du er kort og godt alt som er bra! :D


Pappa:

En fars beskyttelse, styrke og veiledning kan ingen måle seg med.

Du har alltid vært veldig forståelsesfull og morsom. Noe som har gjort meg sterk og tenkt at alt ordner seg. Og det er en utrolig deilig tanke å ha med seg. Du er den jeg kan ringe når det gjelder alt, for du finner alltid en løsning. Du står stødig som et fjell i de værste stormene og passer på alle sammen. Jeg trenger ingen supermann, for jeg har pappan min! :D

Absolutt verdens beste foreldre! Jeg har hatt det så fint gjennom hele oppveksten og har så mange minner. Det er så verdifullt og jeg føler meg utrolig heldig som har dere.

Takk for alt dere gjør, jeg er så glad i dere.

🖤Nå gleder jeg meg til vi skal på tur sammen igjen!

So much love 🖤

Likes

Comments

Heisann. I dag er det tirsdag og min fridag! Så regner det ikke i dag heller, du verden. Godt med litt opphold, men jeg savner solen. Jeg er helt klart en sommer person og det er bare noen små uker før jeg reiser til varmere strøk. Gleder meg!

Håper det går fort mot helgen for min nydelige søster kommer på besøk 😁👏🏻 yej!

Dette er hva jeg fant fram fra skapet i dag, det er gøy å få brukt noe annet enn arbeidstøy. Man vet jo nesten ikke hva man har før man begynner å grave i skapet. Disse støvlene støvet nesten ned, jeg aner ikke hvorfor jeg ikke har brukt de mer, men jeg pynter meg ikke så ofte, og jeg er en litt mere "joggesko jente" men de er jo kjempe kule og veldig behagelig å ha på.

annonselinker: genser fra bikbok // sekk og belte fra H&M // støvler HER // sailor cap utsolgt // shorts HER

Jeg har Ingen planer for resten av dagen, det er deilig synes jeg. Helt fri 🙌🏻

Vi snakkes 🖤

Likes

Comments

||Annonselenker||

Addidas genser HER // Levis t-shirt HER // Adidas pants HER // Floral dress HER // calvin klein HER

// skinnbukse HER // støvler HER

Likes

Comments