Hei dere. Som veldig mange andre er jeg rasende og skuffet over at regjeringen velger å kutte støtte til organisasjoner, og samtidig gi støtte til pelsindustrien. Hele 2 mill... En industri vi burde vært foruten spør du meg!

Det er så urettferdig! Bare for at vi mennesker er så grådige så finner vi en slags rettferdighet ved å ta av alt jorden inneholder. HVEM kan egentlig bestemme at alt på jorden tilhører menneske!? Fordi et dyr ikke kan forsvare seg eller snakke så er det greit å bare ta for seg pga en forfengelighet og litt rikdom? Æsj, jeg blir kvalm!

Print disse bildene inn i harddisken din og tenk på dette om du vurderer å kjøpe pels! (Bildene er fra Google)Jeg skjønner heller ikke hvorfor noen absolutt skal ha ekte pels, de lager jo fuske pels så utrolig bra at man blir usikker på om det er ekte eller ikke.

De er ikke skapt for å leve slik og jeg får så vondt av de. Jeg kommer ALDRI til å forstå meg på regjeringen og mennesker generelt som tillater dette.

Jeg vil oppfordre ALLE til å delta i NOAH’s fakkeltog mot pels LØRDAG 21 OKTOBER!! Sjekk om de går i din hjem by og delta, bruk din stemme og rop ut at dette er IKKE greit!!

Vi krever tomme bur, NÅ!

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

i går var jeg ute litt rundt omkring og fotograferte det meste, det var et kjempe deilig vær og etter å ha vært inne helt siden tirsdag så var det digg med litt luft.

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

En av mine hobbyer er å fotografere naturen, og her kan dere se noen av mine siste bilder.

Følg meg gjerne på Instagram: @naturespirit89

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

Hallo dere! Både jeg og samboeren er syke og det er drit kjedelig! MEN når man er syk så må man ha noe mat innimellom Paracet og halspastiller, så denne kyllinggryten er en middagsfavoritt!

Jeg smakte den for første gang hos søstera til samboeren min for noen år siden, og tenkte at denne måtte jeg også prøve å lage. Det er veldig kjapt og enkelt..

Slik gjør du:

•Rasp opp en gulrot
•kutt opp paprika, sukkererter og purreløk
•kutt opp kyllingfilet i biter

Sett så pastaen til koking

Når du skal steke kyllingen så skal du tilsette masse krydder, dette kan se litt voldsomt ut men det blir veldig godt. Dette skal jo blandes med alt så krydderet vil få en mildere smak.

Jeg bruker:

•grillkrydder
•pepper
•hvitløkspulver
•paprikapulver
•kajennepepper
•chilipulver
•aromat

Jeg bruker mest av grillkrydderet og paprikapulveret, og minst av kajennepepper da denne er veldig sterk!

Når kyllingen er ferdig stekt og pastaen er ferdig kokt så skal alt blandes sammen med en boks creme fraiche.

Enjoy

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

//affiliate

Hey. Jeg har jo hatt litt forskjellige tatoveringer som jeg både har tatt laser på og covret med nye. Så jeg tenkte jeg kunne vise allesammen og forklare hvorfor jeg har tatt akkurat de.


Så jeg begynner med denne, M'en.

Denne tok jeg på Miami INK da jeg og søstera mi var i USA. Tror det var i 2009 om jeg ikke husker feil. Jeg så jo masse på dette programmet på TV og selvfølgelig måtte vi innom der å se. Tatoveringen ble ganske så spontan ettersom vi ikke regnet med å få time på dagen. Jeg tenkte jo smart og ville ha en M for Martin. Ja jeg vet, betyr ulykke å tatovere navnet på kjæresten. Men nå var det ikke hele navnet og jeg tenkte at det er et Minne fra Miami. To M'er der åsså! Clever little girl. Det gikk verre med søster 🙄 nok om det! 😂

Lignende sko finner du HER

Så har vi denne pilen --->

Denne liker jeg godt og den var veldig vond å ta. Au! Takk og lov for at den er liten. En pil symboliserer fokus og mål uansett hvor mye du blir dratt bakover i livet. Så enkelt altså.

//bukse fra bikbok // levis tskjorte HER

Så har vi min endelig ferdige sleeve! Dere som har lest innlegget "think before you INK" vet jo hva denne stakkars armen har vært igjennom. Hvis ikke kan dere lese det HER

Det er en ugle som jeg liker veldig godt, de er så kloke og kule! Skogens vokter. Som da blir mitt rikes vokter, derfor holder han nøkkelen til mitt hjerte. Så har jeg et lommeur hvor det står precious time inni. Det er faktisk farmor sin håndskrift og klokken symboliserer ikke overraskende, tiden. Den minner meg på hva prioriteringene mine i livet bør være og at tiden er verdifull. Jeg har 7 roser, 4 av de er uten omrisse og symboliserer bror, søster, far og mor. Så har vi tilslutt fjærpennen. Farmor skrev/skriver alltid med penn og blekk og det er et morsomt barndomsminne da jeg alltid snek meg inn på kontoret for å skrive med det. Kjempe gøy! Så symboliserer den at jeg er arkitekten av mitt liv. Det er jeg som skriver min historie.


Så har vi denne som mange lurer på hva betyr.

Dette er symbolet for de fire elementene.

Luft-ild-vann-jord

//støvler HER


Sist men ikke minst min rygg tattoo

(Litt vanskelig å få bra bilde av hele når jeg må vri ryggen )

Dette er en coverup. Jeg ble fascinert av ulven da jeg var rundt 13 år gammel. Da jeg var 14 dro jeg med pappa til Spania for første gang, og på et marked hørte og så jeg for første gang indianere spille på panfløyter. For et magisk øyeblikk, det var kjærlighet ved første blikk og lytt. Jeg kjøpte min første CD og en liten panfløyte. Kjøpte meg også en stor drømmefanger som jeg har hengende over senga den dag i dag. I alle årene frem til i dag liker jeg det like mye. Det er bare noe unikt og magisk ved indianere, naturen og ville dyr som lokker meg. Under nakken står det: live together die together sisters for life. Jeg og min søster har den samme.


Så der har dere mine tatoveringer. Har dere tatoveringer? Fortell meg gjerne

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

Denne helgen har vært helt perfekt! Så deilig høstvær. Det er jo litt kaldt i luften og jeg har blitt forkjølet, men da er det ekstra godt å kunne pakke seg inn i verdens mykeste jakke!

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

For en deilig dag! Jeg trenger varme og sol og det var en helt perfekt høst dag i dag.

Naturen og shopping OG god mat på en å samme dag! Det er sannelig det beste av begge verdener.

God helg!

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

hallo alle sammen, håper dere har en god uke så langt.

Vi har alle vært borti irriterende folk, hvis ikke kommer du helt sikkert til å møte en snart. Vi irriterer oss over forskjellige ting og her kommer mine topp 7 irriterende folk!

Ta dette innlegget med litt humor, for det er latterlig irriterende faktisk...

1. Pessimistene

Det er helt OK å være realistisk, men å være negativ 10 ganger i en samtale blir for mye. Jeg merker jeg blir utrolig tappet for energi når jeg snakker med en negativ person. Jeg blir også veldig påvirket av andre sitt humør og jeg hater at jeg lar deg dra meg ned. Jeg har heldigvis blitt flinkere til å ikke bry meg, for det negative humøret ditt kan du ta med deg hjem!

2.Avbryter'ne

Vi har nok alle opplevd denne personen som alltid må snakke deg i munn, du er liksom midt i noe så bare hiver de seg inn og overtar hele samtalen. Hvis jeg må begynne på nytt 3 ganger så merker jeg at nå må jeg enten si ifra eller bare stoppe å prøve og lytte istede. At ikke de merker dette selv?

3. Topper'ne?

Vet ikke engang hva jeg skal kalle disse. Du vet de som alltid skal overgå deg uansett hva? For eksempel: du forteller at du skal på en reise og gleder deg veldig til det og før du rekker å fortelle noe mer så hopper personen inn å forteller om den gangen h*n var på tur og hvor fantastisk det var!

4. Bedreviterne

Du nikket på hodet nå tenker jeg ja, disse kjenner vi igjen. De som rett og slett vet alt og er einsteiner. Rart de ikke er millionærer så mye som de kan.

5. De med god selvinnsikt. (Ironisk ment)

Du vet de som sitter å snakker om hvor irriterende eller dum en annen person er som gjør ditt og datt, så gjør h*n akkurat det samme selv? Man blir liksom bare sittende å stirre blankt på de.

6. De ekstremt hårsåre

Jeg tenker at noe tuller man ikke med, MEN det må da gå an å ha litt humor. Det er jo lov å le av en grov vits og ferdig med det? Selvom man ler av noe så betyr ikke det automatisk at man har den meningen. Men man har de personene som blir fornærmet av absolutt ALT og man kan egentlig ikke si noe som helst til de.

7. Gledesdreperen

Denne henger vel i grunn sammens med pessimistene som alltid er negative, men man har de som alltid skal kvele gleden ved fødsel. Dere vet når du er super gira over å gjøre noe og du vil fortelle det til alle, så møter du denne ene personen som dreper entusiasten. Hvor vil de med det? Just don't

JAH det er sanne grimaser jeg lager meg i hode, og det var godt med en utblåsning. Jeg håper virkelig noen snakker rett fra levra og sier til meg om jeg gjør noe av dette over!

Peace out

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

Instagram@trth89