Olympus E-Pl7 camera


Ella M undertøy


Daniel Wellington klokke


Velour sengeteppe


Lumi pop ring light


Dette er mine ønsker i år, pluss penger og gavekort er alltid kjekt!

Det jeg gleder meg aller mest til er tid med familien og nyte masse god mat. Jeg er en liten mat moms skjønner dere 🤷🏼‍♀️ (guilty)

God helg alle sammen!


-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei hei! I dag har jeg fri fra jobb og som jeg har sakt før så er det så deilig å ha en fridag i uken. FRIHEEET (haha) Neida, men hva er vel bedre enn å slappe av hjemme med litt selvpleie når det er skikkelig drittvær ute!

Jeg syns det er skikkelig fint med snø, spesielt på julaften og nyttår. Så fort nyttår er over så kan det bli sommer for min del. Jeg er ikke noe særlig glad i årstider, så for min del kunne det vært sommer hele året. Kanskje jeg må dra med meg samboeren å flytte til varmere strøk i fremtiden. DET hadde vært deilig!
Jeg tenker faktisk ofte på hvorfor man bare sitter å tenker på det man vil gjøre, hvorfor bare ikke gjøre det!?

Meeen så kicker realiteten inn og man må ha penger for å betale alle regninger. Hadde jeg blitt tilbudt drømmejobben uansett hva nå så hadde jeg valgt natur og rovdyrs fotograf for national geografic eller noe. Tenker at det er en sinnsykt fin og spennende jobb!

Nå snakker jeg meg vekk (som vanlig) selvpleie ja, jeg har fått rensa og peela huden og tatt en maske. Det var deilig! Jeg er så sår i huden etter jeg fjerna visdomstanna siden jeg hovnet så mye opp. Har faktisk fått noen små strekkmerker der, så da kan dere tenke hvor mye huden strakk seg!

Jeg har også tatt en Vippeløft, og det var etterlengtet! I det siste har jeg begynt å tenke på vippeextensions igjen, men jeg har fått utrolig fine vipper etter vippeserum så jeg venter litt til.

Alt som gjør at jeg sparer tid på morgen er gull verdt. For jeg hater å stå å sminke meg om morgen, jeg er overtrøtt og vil helst legge meg i senga igjen. Så hvis jeg kan sove et kvarter lengre og likevel se litt fresh ut når jeg våkner så er det tipp topp. Så en Vippeløft løfter virkelig blikket.

Men for all del IKKE GJØR DETTE HJEMME! Med mindre du jobber med det. Jeg tror og håper inderlig ikke at man kan få kjøpt dette til hjemmebruk. Her skal du vite hva du gjør ellers kan du ødelegge vippene.

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av. Jeg følger selvfølgelig med på håndball jentene, selvom jeg ikke er noe særlig intresert i sport så syns jeg det er gøy å se på de.

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

Hei. Jeg har ikke særlig mye gøy å skrive om i disse travle desember dager, tviler på at noen syns det er interessant å lese om hva jeg spiser og ser på TV etter jeg kommer fra jobb.. men musikk er alltid gøy! Så jeg tenkte å komme med en ny runde av mest spilte låter hos meg nå.

Sleng gjerne deres favoritt sanger i kommentarfeltet! Alltid gøy med noe ny musikk.

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

Heisann! Dagene går og vi har kommet til 1 desember. I dag har jeg fått pyntet til jul, mangler bare juletreet. Jeg pleier alltid å sette opp juletre litt tidlig, sann at jeg kan nyte det lengre. Juletrær er jo så fine, og lager skikkelig koselig julestemning hjemme i stua.

Ellers så begynner jeg å bli bedre, er på siste dagen med antibiotika i dag. Det er fortsatt en hard klump i kjeven, og jeg har fortsatt ikke noe følelse i haken og en del av underleppen. Håper det kommer tilbake! For det begynner å bli litt plagsomt å gå rundt sann..

Ønsker dere en fin første advents helg, kos dere så snakkes vi veldig snart! ❤️

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

Hallo dere! Er det noe jeg koser meg veldig med så er det å nyte en fin dag og ta masse bilder. Det kan være min doktor og psykolog, føler meg utrolig bra når jeg kan fange så fine syn og lagre minner, og ikke minst dele de med dere. I den tilstand jeg sitter i nå så er det godt å kunne drømme seg litt vekk.

Jeg er veldig stolt av bildene mine som jeg tar med iPhone og redigerer noe med Instagram. Thats it! Jeg har heller ingen fotoutdannelse (skulle gjerne vært på noen kurs) Nå ønsker jeg meg et sykt bra og kult kamera til jul så jeg kan ta bildene til nye høyder. Jeg ser jo at jeg har mye å lære, men man blir bare bedre ved å prøve og feile. Det er en del av det, så her kommer noen av de siste bildene fra Instagram kontoen min: @naturespirit89

Gi meg gjerne råd om fotografering hvis du sitter på noen gode tips ;)

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

Hei. Forrig uke stod jeg på jobb og visste at tirsdag den 21 november skulle jeg til Sarpsborg og fjerne en visdomstann. Tenkte at da holder det jo med en egenmelding onsdag og torsdag så er jeg tilbake bedre enn før... det ble ikke helt sånn.

Jeg ligger fortsatt i senga til mamma hjemme i Sarpsborg og ser helt jævelig ut! Tenkte å ikke vise bildet men gjør det for det! Det er så sykt haha!

Jeg har hovnet opp og mest sannsynlig fått en infeksjon, og i går kveld måtte jeg inn på legevakten for hevelsen gikk til halsen og det var vemmelig å svelge. Så nå har jeg fått en ganske sterk antibiotika og håper den kikker inn snart. Jeg klarer jo heller ikke å svelge tabletter så jeg må ha alt i mikstur. Men det som er det aller værste nå er at såret i munn vesker, og fy faen så ekkel smak, og jeg må spytte det ut og kaster opp osv... nå ligger jeg med smertestillende innabords og tygger på en bomull sann at jeg skal slippe den verke smaken!

Dette er det villeste jeg har sett og dere kan tro jeg vil ta visdomstanna på andre siden etter dette! Jeg har fortsatt ikke følelse i halve leppa og haken. Tror den kommer etter hevelsen tar av.

Selvom samboeren min hadde tatt godt vare på meg så er det så godt å bli stelt med av foreldra og storesøster ❤️

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

Hallo alle sammen, håper dere har en bra uke så langt. Jeg ligger i senga ennå og slapper av, for i går tok jeg ut den ene visdomstanna mi. Jeg syns det første bedøvelses stikket var litt vondt, men etter det kjente jeg ikke noenting. Tanna mi hadde grodd fast i kjevebenet så han måtte borre i kjevebenet og knekke tanna ut bit for bit. Høres brutalt ut!

Det hele var over på 20-30 minutter, men jeg har fortsatt ikke noe følelse i halve underleppa og haken. Håper den kommer tilbake! Haha det er skikkelig rart å kjenne på det. Tanna mi lå veldig nær en nerve, men det virka som om han klarte fint å unngå den. Så det kommer seg vel etterhvert.

Kanskje noen av dere som har opplevd det samme?

Just looking for my feelings 😂🤪

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

Hei alle sammen og god ny uke! Jeg har kost meg så mye denne helgen og jeg skal som sakt være i sarpsborg frem til torsdag. For i dag skal jeg nemlig skjære ut en av mine visdomstenner! ååå jeg gruer meg! Jeg vet jo at man får mye bedøvelse, men det er bare tanken på å ligge våken med kjeften åpen å vite at tannlegen skjærer opp tannkjøttet mitt. Jeg krysser bare fingre for at tanna mi ikke ligger vanskelig til og at det er en "quick fix" De sier jo at det er tiden etter som er vond, men da får man hive nedpå smertestillende og leve et par dager på potetstappe.

Wish me luck

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

​For en deilig, men kald dag! Ha en fin søndag alle sammen. 

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

Hallo. I dag tok jeg, søstra mi og mamma bussen inn til Oslo. Dette har jeg gledet meg til for er det noe jeg elsker så er det slike turer sammens med mine nærmeste. I Oslo så tittet vi og spiste mat før vi gikk å så teater stykke: Les miserables.

Jeg elsker å gå på teater, det er så koselig.

Får så julestemning av marked, kjempe kos.

-Trine Elisabeth-

Follow me on NOUW // INSTAGRAM

Likes

Comments

Instagram@trth89