Det känns som att vi varit borta en månad redan, vi har gjort så mycket, mött så många och sett nya saker. Tiden går så mycket långsammare här än hemma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag snorklade vi i byn där vi bor. WOW vad fint det var! Bilderna ger ingen riktig rättvisa, det vad så mycket färger och massa fiskar!

Likes

Comments

Godmorgon!
Så här ser utsikten ut från vårt rum. Havet är rakt utanför, så fint!! Nu ska vi gå och äta frukost på detta B&B.

Likes

Comments

Hej!
Bild på Doggy imorse som vaktade vårt rum. Vid 10 checkade vi ut från djungelboendet och taxin hämtade oss. Första stoppet var Holy Watertemple och sen Bali's största risfält. Sedan fortsatte vi mot Amed, en liten fiske- och snorkling/ dyknings by. Resan tog 3h vilket var så jobbigt då vägarna var konstant kringliga och jag mådde illa i baksätet.
Väl här så har vi ätit på hotellet och tagit igen oss, fortfarande lite trötta från bergsklättringen. Igår unnade vi oss dock 1.5h massage för 100kr. Mycket värt!!

Likes

Comments

Efter bergsklättringen stannade vi en snabbis på en kaffe odling. Guiden berättade länge om alla olika kaffebönor, kakao, kryddor och frukter som de odlade. Sen blev vi bjudna på att smaka 9st te och kaffe smaker. Det va allt ifrån citrongräs te till sötpotatis kaffe och kokosnöt kaffe. Det var verkligen spännande smaker. Tyvärr köpte vi inget, det skulle bara va svårt att bära med.

Likes

Comments

Vi lever! Inatt hämtade guiden oss strax efter 2, vi trängdes i bilen med 2 fransyskor och 3 tyskar. Efter lite frukost (te och banan) och 1h bilresa var vi framme i Kintamani. Till en början var det kallt, sen blev det riktigt varmt och dessutom brant. Guiderna sa ständigt "Be careful, everybody okey?". Fransyskorna gav upp när vi kommit till sista campet, men resten av gruppen fortsatte. Det var SÅ fint där uppe, så den långa vandringen var väl värd.

Likes

Comments

Hej!

Igår fyllde jag år!! Dagen var bra och under eftermiddagen var vi på Monkey Forest. Vi filmade en del där, bebis aporna var för gulliga!! 

Förresten har vi jättedåligt internet för tillfället, vi bor typ mitt i djungeln. No joke.

Idag hyrde vi en guide för 200kr som körde oss till Tegalalang Waterfalls och Tegalalang Rice Feid. Det var jättefint där och vi vandrade över 1h i dalen av risfält. Sen badade vi det svalkande vattenfallet! Det var så himla vackert!!
Nu sitter vi och äter Nasi Goreng till middag, kyckling med fried rice för 17kr. Inatt ska vi upp 01.30 för att bestiga Mount Batur för att se soluppgången. Max säger att vi ska gå 3mil, jag vet inte hur jag ska klara mig faktiskt. Wish us luck!

Idag sa guiden till oss "I wish you together forever"

Likes

Comments

Hej!
Idag är det lite halv soligt och jag tror det kommer regna ikväll! Det har regnat 1 gång ca 5min denna vecka trots att det är regnperiod egentligen.
Nu sitter vi på ett cafe med en mango/ drakfrukt juice och kollar hotell. Imorgon ska vi lämna Canggu och åka vidare till Ubud.

Likes

Comments

Ikväll åkte vi till havstemplet Tanah Lot. Vi kollade på solnedgången och var med i en liten helig ritual. Sen köpte vi äntligen flip-flops på marknaden där, vi har hittills bara haft de sneakers som vi åkte i.

Nu ikväll pratade vi ett tag med Yuli, en jätte trevlig liten fransyska som vi hyr en villa av. Hon gav oss några bra tips om vart vi ska åka härnäst!

Likes

Comments

Nu är vi hemma efter den hittills bästa frukosten!! Så himla gott. Vi ska vila ett tag tills solen inte är så stark, sen är planen att åka ner till stranden och öva på att surfa!

Likes

Comments