haft en skit fin dag. vaknade ganska sent, vilket jag gjort varenda dag här, men det går ju inte heller att sova i detta rum.. alla snarkar, två går upp 4 på morgonen för att be, knäppa asiat kvinnan tror hon är ensam på jorden och låter mer än en elefant. extremt otrevlig också! igår när jag sa till henne att sänka ljudet på sin telefon, körde högsta volym med musik vid 22 tiden i ett doorm!, så började hon direkt tjata emot och tydligen är jag tysk för jag har ett "tyskt ansikte" och "vi tyskar" är det största hotet som någonsin funnits mot världen.. japp!
nä nu ska vi inte prata mer om henne, dålig och tråkig energi! dem andra två är super trevliga, lite jobbiga med sina rutiner bara kanske.. men snälla!

idag i alla fall var bra! drog ut till Manly beach. fikade på ett svenskt ställe haha! inte ens en vecka hemifrån.. men det var super gott! toast skagen👌 drog ner till stranden, jag läste lite bok och Patricio surfa. blev kvar ganska länge! fin kväll!
imorgon får jag i alla fall byta rum sen drar jag nog ut till Manly igen! älskar det stället 💕 skulle jag stannat i Sydney hade jag definitivt försökt bo & jobba i Manly!
somnar nöjd och glad, tack! (mycket för att asiat kvinnan inte är här heller......) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

mina senaste två dagar. gör allt för att undvika mitt rum, men då finns det ju inte många bättre ställen än Sydney att göra det på! mött upp med Patricio från jobbet (stena) perfekt guide i Bondi
imorgon blir det ett nytt äventyr! sen byter jag rum måndag natt🙌

Likes

Comments

lyckan, obeskrivlig. bikini & flip flop på inom 2 minuter!

Likes

Comments

en positiv sak löste sig imorse, pengarna kom till rätta. väskan har dem inte hittat än dock, har ingen aning om vart den är. ringer Folksam, dem ersätter bara för tiden den varit försvunnen tills den kommer tillbaka. då är max ersättning 1000kr också.. skulle väskan försvinna för alltid får jag alltså ingenting på min reseförsäkring som man betalt 8000kr för..
människorna jag delar rum med kan vara det skummaste  som fötts till denna jord, såna som det inte finns tillräckligt  med ord för att kunna förklara! ska försöka byta rum. sov kanske typ 2-3h inatt bara
men nä jag är allt fortfarande positiv! fint väder idag & jag är i övrigt frisk och mår bra!

Likes

Comments

första dygnet kunde ju ha börjat bättre. fortfarande inget svar om väskan, går heller inte att ringa eller mejla dem. jäkligt skumt eller hur?
alla tråkiga praktiska saker är lösta i alla fall! har ett bankkonto, telefon nummer och sökt tax number. men kan av någon anledning inte föra över från mitt svenska till australiensiska... tacksam för allt annat bra dock! sol & landat säkert
snälla lös sig bara :(

Likes

Comments

men inte hennes väska.. vet inte ens vart den är. är ändå ovanligt positiv och lugn. det är ändå mig vi snackar om?
återkommer imorgon om hur detta har gått, kan bli en biljett hem om inte denna väska dyker upp..

Likes

Comments

for like 2 hours at least.. tog ett litet frukost stopp i london. Globetrotter som man är så händer sånt där✌️

Likes

Comments

lämnar landet genom att skapa en ny trend, taco-måndag🌮 så glad för min fina familj! tack vare er jag kan göra såna här själviska upptäcktsresor!

Likes

Comments

'jag har väntat på ett regn att förlora mig i
sitter och lyssnar på regnet som smattrar utanför, dricker en kaffe och undrar vad som väntar på andra sidan..

Likes

Comments

vill inte lämna sängen, att njuta och ta vara på sin egna säng är svårt. men jag blir nog kvar här en stund till. mamma du hittar mig här sen när du kommer hem vid halv 5! (ja jag är 25 och bor hemma...)

Likes

Comments