God formiddag alle sammen. I går var vi ute en tur å møtte farmor og tante/gudmor. Leah-Alexandra var så heldig at hun fikk seg nye ullklær fra farmor!

Leah-Alexandra har forresten funnet sin favorittsang, "målløs" av Skei & PT + Serlina, haha. Når sangen kommer på så stiller hun seg opp foran meg og rocker som bare det. Hun har blitt så flink til alt, jeg er så stolt over det kjæreste jeg har!<3 Det er når man blir mamma man finner ut hva ekte kjærlighet er.


Sitter å mimrer litt tilbake til den tiden hun lå i magen.... Det er litt uvirkelig, at man kan elske en person så mye allerede før man har møtt den! Lille skatten min. Og allerede er hun 9 mnd gammel. Kan noen stoppe tiden litt?! Dette går så alt for fort... Prøver å nyte hvert eneste øyeblikk så godt jeg kan, for dette er en tid med Leah-Alexandra som jeg aldri kommer til å få oppleve igjen med henne.

ENN AT HUN HAR VÆRT SÅ LITEN?!


-trondheimsmamma

  • 97 lesere

Likes

Comments

Ja, så sitter vi her igjen da. Interessen for å blogge har kanskje ikke vært helt på topp i det siste. Har hatt en litt travel hverdag med flere tannfrembrudd på lillemor og en skikkelig tøff periode med våken-netter hver natt, haha.

Siden sist gang er det kanskje ikke så mye som har skjedd. Men Leah-Alexandra har blir så stor! Hun har lært så masse. Hun vinker, danser, sitter, står, balanserer og hele pakka. Deiligste av alt må vell være at hun sier "mamma"<3 Må si at det var etterlengtet og smeltet hjertet mitt første gang hun sa det. Nå er det det første hun sier om morgenen! "Mammaaa, maaaaaamma!" da er det altså på tide å komme seg ut av sengen.

I morgen skal vi i bursdagsselskap til bestevenninna mi som endelig blir 18 år. Gleder meg til å feire den store dagen hennes sammen med henne!

Skal prøve å blogge mer i morgen, nå blir det the stream på skjermen! :) Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!


-trondheimsmamma

  • 102 lesere

Likes

Comments

Heisann lesere! I dag har vi omtrent bare vært på farten hele dagen. Nå har vi kommet oss på Stor Fosna, fordi at vi skal i bryllup her på lørdagen.

Syns alltid det er så trist å reise fra mammaen min. Etter jeg fikk barn selv så har jeg blitt skikkelig mammadalt! Flere som har det sånn etter de fødte? Får jo nesten tårer i øynene når jeg skal reise, haha.

Jeg flyttet fra mamma da jeg var 15 år, så jeg har jo bodd uten henne i noen år nå... men har faktisk aldri hatt sånn hjemlengsel før jeg fikk Leah. Det er akkurat som om det ble skapt et nytt bånd mellom meg og min mor etter alt hun hjalp meg gjennom graviditeten, fødsel og tiden etter!

Leah-Alexandra brukte hårstrikk for første gang i dag. Jeg synes hun ble så søt, hehe. Hun kunne sikkert hatt veldig langt hår innen nå, men hun har allerede klippet seg 3 ganger for jeg vil vente til hun får litt tykkere hår med å la det vokse langt. Jeg klipper det selv, for jeg orker ikke å ta henne til frisøren bare for å klippe bittelitt hår. Jeg gikk jo på frisørskole så jeg kan jo alt det grunnleggende jeg også :)

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av... fikk servert skinkestek da jeg kom frem, og jeg spiste alt for mye! Så nå sitter jeg her i sofaen som en sprengt flodhest som egentlig skulle hengt opp klær... jaja, det får bare vente litt til.

Fant forresten ut at det var ikke bare én tann på tur i munnen til L-A, det var fire! Ikke rart hun er utilpass for tiden stakkar... gleder meg til alle bryter igjennom så hun slipper å plages mer!

Hvilke planer har dere for resten av kvelden? :)


-trondheimsmamma

  • 265 lesere

Likes

Comments

I dag gikk jeg og Leah-Alexandra en liten tur til sentrum i Bjugn for å møte min gamle bestevenn. Jeg savner henne såå utrolig mye!

Vi ble først bestevenner i 4. Klassen, men etter et år eller noe så byttet hun skole... hun kom tilbake til vår skole igjen i 7. Klassen (?), og vi ble atter en gang bestevenner. Vi holdt sammen i tykt og tynt, og ble alltid like fort venner igjen etter en krangel. Vi begynte i samme klasse på vg1 (tip) og det var det beste skoleåret noen sinne!

For det første så fikk vi omtrent gjøre hva vi ville i klasserommet. Vi hadde kjempekule lærere som ikke la seg bort i noe, og lot oss leve vårt eget liv. Vi satt alltid sammen, og kunne finne på å sitte å synge høyt midt i timen forran alle sammen, "just because we can." Hun fikk virkelig fram det beste i meg... Vi hadde aldri en kjedelig dag på skolen når vi var sammen.

Etter 1. Vgs så var det jeg som flyttet. Jeg flyttet til Trondheim, og forholdet bare dabbet mer og mer av... :( nå har vi kun møttes kanskje 2-3 ganger hittil i år og det er så alt for lite!

Savner deg sånn :(

Haha, må le litt av oss.

Bortsett fra det så har vi ikke gjort så mye annet spennende. Kun vært hjemme til mamma. Leah-Alexandra har en tann på tur og er skikkelig utilpass for tiden... håper virkelig den kommer ut snart! Er en hjørnetann, og de sier jo at hjørnetennene er værst.

​Leah-Alexandra er flink til å pusse de andre to tennene sine :)


-trondheimsmamma

  • 275 lesere

Likes

Comments

Hei alle! Må innrømme at bloggen har gått litt i glemmeboken. Skal prøve å bli flinkere på å oppdatere :) for alle andre ting har jeg kjøpt meg en almanakk der jeg skriver alt som må gjøres, om ikke hadde nok alt blitt glemt.

Akkurat nå er vi på Fosen på besøk hjemme hos min mor, har vært her siden 28. Forrige mnd. Og skal være her til 11. Denne mnd, for vi skal i bryllup den 10. :)

​Valpen har blitt såå stor og fin! Det siste bildet er litt gammelt, så der er den litt mindre. Den har vokst så utrolig fort. Nå er den 28 dager gammel og nå har den blitt veldig nysgjerrig på omverden, og den logrer med halen dagen lang. Hun har forresten fått navnet Lexi.


-trondheimsmamma

  • 293 lesere

Likes

Comments

Hei og hå!

Er ikke så effektiv på denne bloggen har jeg lagt merke til, har litt lite tid til overs om dagene. Men jeg kan jo skrive litt om valpen som ble født i går!

Jeg kom hjem fra butikken rundt klokken 15 i går, og da jeg skulle gå inn på rommet der den ene hunden min (Minnie) lå så oppdaget jeg at hun hadde en skikkelig rar oppførsel. Hun peste og ynket om hverandre. Først trodde jeg hun hadde slått seg, men jeg skjønte fort at fødselen var på gang da hun begynte å presse.

Fødselen tok utrolig lang tid til å være en hundeføsel... valpen var ikke ute før ca. 22.45! Men den kom ikke ut helt av seg selv. Jeg måtte kle på Leah-Alexanda og sette henne i bilen fordi at vi måtte til veterinæren for å dra ut valpen, for den satt litt fast i bekkenet, men hodet var nesten ute så da var det ikke noen vits i å ta keisersnitt (og takk Gud for det).

Når valpen var ute måtte vi kjappe oss hjem igjen og jeg måtte ha valpen på brystet inni skjorta for å holde den varm på turen hjem. 

Når jeg skulle gi valpen til Minnie ble hun livredd... hun skulle absolutt ikke ha noe med den å gjøre!

Etter å ha strevd litt i kanskje 40 min fikk jeg endelig valpen til å die. Jeg tok med valpekassen med den nybakte hundemammaen og valpen opp på rommet mitt så de fikk ligge ved siden av sengen min da jeg skulle prøve å sove litt.

Jeg måtte ha på alarm hver eneste time for å passe på at valpen fikk litt mat og for å se at Minnie ikke hadde lagt seg på valpen eller liknende. Om valpen ikke ville spise måtte jeg ligge våken i et kvarter for å så prøve igjen, så det ble ikke mye søvn på meg i natt for å si det sånn! Og det blir det nok ikke de neste nettene heller. Å ha valp er såå mye mer stress enn å ha baby, haha! Baby utgjør bare 10% av det arbeidet jeg må gjøre med valpen nå altså.

Heldigvis er Minnie litt mindre redd valpen nå, har tatt henne i å slikke på den nå og ligge inntil den og kose med den<3

Litt bilder av lille frøken nykommer sammen med mammaen sin<3

Litt morsomt hvordan fargene er fordelt :p

Noen som har navneforslag til denne jenta? :D


-trondheimsmamma

  • 347 lesere

Likes

Comments

Heisann!

Da har det seg slik at jeg skal ha giveaway på instagram av en valgfri personlig fødselstavle inkludert frakt og ramme når jeg når 50 følgere!... Nå er det bare 12 følgere som mangler før det blir giveaway! Så om du har lyst til å være med på giveaway så følg; lilletuppdesign (trykk på navnet så kommer siden opp) på instagram :) Har også en facebookside med samme navn om noen vil like siden der også.

​Håper dere vil være med!


-trondheimsmamma

  • 401 lesere

Likes

Comments

God kveld!

Akkurat nå ligger jeg i badekaret og tar meg et etterlengtet bad. Dette nytes fullt ut! Det er skjeldent at jeg tar meg selv tid til å bade, så nå begynner det å bli fryktelig lenge siden sist.

Skal si dette var godt! Bortsett fra dette da...

Dette er en av de tingene jeg missliker ved å bo landlig... her er det fullt av edderkopper, tusenbein, veps, bier, ja, you name it. Og ikke bare er de ute, de er inne også! OVER ALT.

Jeg og Leah-Alexandra var på posten i dag og hentet det nye stellebordet hennes og den nye søte nattlampen med stjernelys og forskjellige sanger og lyder. Den likte hun utrolig godt! Egentlig bruker jeg å sette på en støvsugerlyd fra en app på telefonen til henne når hun skal sove, men denne uglen hadde en hjerterytme-lyd som hun sovnet til. Hun er veldig avhengi av å ha "hvitt støy" for å sove.

Lille prinsessa har jo forresten blitt over 5mnd! Tiden går så alt for fort... føler at jeg nettopp kom hjem fra sykehuset med henne.

-trondheimsmamma

  • 416 lesere

Likes

Comments

Nå begynner det å bli lenge siden sist! Beklager det. Her har det vært fullt opp med flytting og ferietur...

Er fortsatt ikke ferdig innflyttet, og har akkurat kommet hjem fra Østersundstur nå!

Var også noen som spurte om jeg kunne legge ut bilde av bilstolen til Leah-Alexandra og det kan jeg selvfølgelig gjøre! Er kameraløs for øyeblikket, og fant ingen "supre" bilder på goolge men her er nå et...

Jeg liker stolen utrolig godt. Den er vendbar, og kan snus 360 grader rundt og brukes både fremovervendt og bakovervendt. Veldig kjekt å snu stolen når man skal ta ut barnet så du bare kan løfte barnet rett ut :) Er også to forskjellige liggestillinger på stolen når den er bakovervendt. For de som ikke sitter selv enda så kan man legge stolen ned i "liggestillig"

LITT INFO TATT FRA BARNASHUS SIN NETTSIDE FOR DE SOM VIL LESE:

Sirona M i-Size er godkjent etter den nye ECE R129 standarden (i-Size), som vil si at den er godkjent for barn opp til 105 cm og 18 kg. Stolen har justerbar nakkestøtte som kan justeres i 11 posisjoner som gir optimal beskyttelse uansett barnets størrelse. Setet festes med Isofix og er enkelt å feste. Isofixfestene skal kun klikkes fase i bilens Isofixfester. Setet har også støtteben for å absorbere kraft i en kollisjon og gi ytterligere stabilitet. Sirona M i-Size er en kombistol som kan anvendes både bakover- og fremovervendt, men frem til barnet er 15 måneder, er det påbudt at barnet sitter bakovervendt. Bakovervendt brukes setet med internselene i setet, dvs 5-punktssele som er festet i selve setet. Forovervendt brukes stolen med en sikkerhetspute i stedet for internselene. Denne er justerbar og fungerer som en airbag. Barnas Hus anbefaler på det sterkeste at barn sikres bakovervendt til de er 4 år. Sirona har et integrert L.S.P-system som gjør at den kan utvides på siden som er vendt mot døren for økt beskyttelse ved en eventuell sidekollisjon. Det er plassert magneter i beltepolstingen slik at det blir lettere å ta barnet inn og ut av stolen. Magnetene holder beltene festet til siden av setet slik at de ikke havner under barnet når barnet settes inn. Også hvile- og liggefunksjonen er enkel å justere med kun ett grep og med det innebygde click-in-sytemet kan du enkelt alternere mellom bak- og fremovervendt posisjon.

For å få et lite avbrekk om dagene har jeg begynt å lage fødselstavler, og kommer også til å lage vognpynt, smokkesnor m.m. når jeg får alt utstyret som trengs til det! Gøy om dere vil følge instagramprofilen min! Giveaway på fødselstavle inkl. Ramme og porto ved 50 følgere :)

-trondheimsmamma

  • 423 lesere

Likes

Comments

God kveld i stuen! I dag har vi vært på noen butikker og kjøpt litt stæsj til Leah-Alexandra. Hun fikk seg 2 par søte solbriller, hello kitty caps, en leke og en kjole.

Sorry men jeg gidder ikke å gå å hente saksen for å klippe av pappen og lappen (a)

Hun likte leken veldig godt, men hun syns nok den var litt vanskelig å holde over lengre tid. Den var litt tung! Jeg skal kjøpe en annen leke som er lik den leken de har på helsestasjonen vi går til, for den leken liker hun supergodt.

​Etterpå skal jeg pakke, for i helgen skal vi reise på besøk til mamma<3 hun bor ca. 2 timer unna med bil og ferge. Kan ta hurtigbåt som tar 1 time også om man ønsker det. Uinteressant, så jeg blogger heller i morgen ;*


-Trondheimsmamma

  • 453 lesere

Likes

Comments