I dag har jeg egentlig ingen spesielle planer. Jeg tenkte å gjøre meg ferdig med de fleste bestillingene jeg har på babyutstyr, da det samlet seg litt opp etter sydenturen! :)

Så langt er jeg ferdig med to rangler, en vognlenke og en smokkesnor. Fikk inn mange flotte halvringer for å lage rangler i flere fine farger mens jeg var i Cala Bona, syns de er så søte!

Gleder meg til å lage ting og tang til bebisen i magen når navnet hennes er bestemt.

Var forresten på ultralyd i går for vekstestimering på snuppa, da hun hadde et lite avvik på -10% på forrige kontroll. I går var alt så perfekt som man kunne få det, avviket var bare på -0,6% og bedre kan det jo ikke bli! På ultralyden hadde jeg med min gode venninne May-Lise, og vi var så heldige at vi fikk se at snuppa gjeipet til oss! Det var så utrolig søtt å se på.

Vi fikk ikke de beste bildene i går, men jeg syns uansett det er koselig med disse ultralydbildene<3

- trondheimsmamma

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Ja, for å si det sånn, så kunne Mallorcaferien vært bedre... Ingenting var galt med selve ferien, vi hadde det kjempekoselig! MEN, på dag 3 ble vi alle som reiste syke. Vi ble skikkelig forkjølet, og jeg ble så utslått at de to siste dagene greide jeg ikke å gjøre annet enn å sitte på hotellrommet hele dagen :( Det var jo utrolig synd, da plassen i seg selv var veldig fin og det kunne blitt en meget fin ferie.

Men så var det jo en fin tur likevel da, angrer ikke på at vi dro! Det var godt å komme seg bort litt, og det ble jo litt bading, soling og shopping uansett.

- trondheimsmamma

Likes

Comments

Wehu, da er tiden snart inne til å kaste bag'en i bilen og kjøre til flyplassen! Om bare noen få timer går turen til Gardemoen og deretter til Mallorca. Skal bli utrolig godt å endelig dra til et litt varmere strøk. Jeg forventer jo ikke noe tropevarme på denne tiden av året, men likevel skal det bli utrolig godt å bare komme seg bort fra Norge og det variable været vi har her. Nå er det ca 20 grader på Mallorca, og det er mer enn bra nok for min del.

Flere som har bestilt/planlagt ferie for i år? :) hvor skal dere dra?

- trondheimsmamma

Likes

Comments

I dag var jeg på legekontoret for å levere en urinprøve da jeg i noen dager har hatt mistanke om urinveisinfeksjon. Jeg trodde liksom ikke at det spilte så stor rolle å få det sjekket i og med at jeg ikke hadde sterke symptomer over hodet, men så leste jeg i går at når man går gravid trenger man faktisk ikke å legge merke til det i det heletatt! Så da tenkte jeg at det var bedre å være på den sikre siden. Og jaggu slo den ut på det sterkeste... Så nå blir det lang penicillin-kur på mor, og videre dyrking av prøven for å se om det har utviklet seg til noe mer. Skal tilbake igjen om 14 dager (om ikke tidligere om de finner enda mer i prøven) for oppfølging og ny prøve da det var flere ting som slo ut (husker ikke helt hva, da jeg ikke hadde med helsekortet, men det var ikke noe krise så lenge at den neste prøven er fin)

Da jeg var yngre hadde jeg store problemer med uvi. Jeg hadde det omtrent hver eneste mnd i flere år... Etter jeg ble gravid med Leah-Alexandra så har jeg ikke hatt det en eneste gang, og det har vært så utrolig deilig! Håper ikke det blir som før igjen, at det kommer så ofte. Krysser fingrene for at dette er et engangstilfelle.

Nå skal jeg kose meg med iskaffen min forran tv'en, håper dere får en fin kveld videre alle sammen!

- trondheimsmamma

Likes

Comments

Litt treg på å oppdatere denne gangen! Men på fredag i forrige uke så lagde vi babyshower til en god venninne av meg. Jeg skulle lage to kaker (oreokake og ostekake) og ble sykt stressa over hvordan jeg skulle ta med meg alt, haha. Babyshoweren var jo på Fosen, så jeg måtte ta båten hjem til mamma dagen før for å få ordnet opp med alt. Jeg endte opp med å lage porsjonskaker i plastkopper, det ble sånn passe vellykket utseendemessig, men de var ganske gode på smak heldigvis (syns jeg ihvertfall, haha)

Vi hadde det superkoselig alle sammen, og vi ble sittende i flere timer med leker, quiz, avstøpning av magen osv. Håper hovedpersonen hadde det like fint som meg!

-trondheimsmamma

Likes

Comments

I dag var vi jo på sykehuset med Leah-Alexandra for å sjekke tungebåndet hennes for 6. gang. Helt siden hun var en nyfødt baby har jeg vært bombe sikker på at tungebåndet hennes har vært stramt, da vi hadde litt trøbbel med ammingen, litt dårlig vektoppgang, hun greide ikke å ta smokk før hun ble 4-5 mnd gammel og jeg mistet melken helt plutselig etter 5 mnd fullamming... Og når vi gikk over til flaske hadde hun også problemer med å få ut melken av flasken, og hun var alltid klissvåt av melk fordi at det meste rant ut. (Sånn er hun enda, hun greier kun å drikke av flaske med sugerør eller vanlig glass.) Vi har som sagt vært å sjekket tungebåndet til 5 forskjellige personer tidligere, der alle har sagt at det IKKE er stramt. Men jeg har heldigvis stolt på mammahjertet og stått på mitt, og fikk endelig krevd henvisning til Øre - Nese - Hals avdelingen på sykehuset. Fra vi fikk den henvisningen og til vi fikk time på sykehuset tok det hele 7 måneder!

Da vi kom inn til spesialisten i dag så kikket hun inn i munnen til lillemor i 5 sekunder før hun sa "stakkar lille, hvor er det dere har vært siden alle har sagt at det ser fint ut?! Dette tungebåndet er jo meget stramt og det så jeg med en gang. Det er ikke rart at hun har hatt så store problemer som hun har hatt." For en lettelse det var å endelig høre de ordene... Ikke fordi at jeg unner datteren min å plages med stramt tungebånd, men fordi at nå blir det ENDELIG gjort noe med det!

Vi prøvde å klippe det i dag, Leah-Alexandra fikk bedøvelse osv. men hun ble så utrolig lei seg at de ville ikke gjøre det uten å legge henne i narkose. De var redd for at hun skulle få traumer om vi måtte holde henne fast for å klippe, så da var det bedre om vi fikk en time ved en senere anledning så vi får gjort det i narkose så hun ikke blir så redd selv om klippet bare tar et sekund. Så nå venter vi på brev i posten om ny time på sykehuset.

Jeg må virkelig si at jeg gruer meg til narkosen... Jeg har aldri vært i narkose selv, og jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til å se gullungen min "sovne" på den måten. Jeg har jo snakket med andre foreldre som har sett barna sine gå inn i narkose, og de sier jo at det ser bokstavelig talt ut som at livet bare blir sugd ut av de :( Huff altså, det skal bli godt når alt dette er overstått og Leah-Alexandra endelig får det bedre med tungen sin. Også slipper vi at hun skal få problemer med talemåten når hun begynner å snakke litt mer, det bruker jo å være et av de store problemene som kommer med stramt tungebånd.


- trondheimsmamma

Likes

Comments

Her kommer bildene fra gårsdagens shopping!

4 nye kjoler til Leah-Alexandra

Body og lue i bambus til lillesøster

Og nye sko + to nye BH-er til mammaen.

Ble også kjøpt noen småting på søstrene grene, feks. en skrivebok, tresleiv og andre kjedelige dagligdagse ting haha. Er ikke ofte jeg er på shopping, men omtrent hver gang jeg egentlig skal kjøpe noe til meg selv så ender jeg opp med å kjøpe det meste til barna! De er jo de viktigste <3

- trondheimsmamma

Likes

Comments

Skulle egentlig skrive et innlegg i går før jeg la meg, men klokken ble 04.00 før jeg kom meg i seng så da ble det rett i loppekassa for å si det sånn! Jeg fikk litt kveldsarbeid med å designe en helt ny fødselstavle og lage to vognlenker som måtte bli sendt innen i dag. Resultatet av fødselstavlen ble sånn her:

Hva syns dere? Lagde ca. 15-20 eksemplarer før kjøper ble 100% fornøyd! Men jeg vil virkelig at kundene mine skal bli fornøyde med det jeg lager, så det gjorde meg ingenting :-) Jeg blir bare glad for at de sier ifra, vil ikke sende fra meg et produkt som ikke blir godt likt.

I dag har jeg vært på shoppingrunde med ene venninna mi Therese. Vi har vært på forskjellige kjøpesenter i hele dag, så nå er gravidkroppen veldig sliten, hehe. Nå blir det SKIKKELIG sofasliting med potetgull, brus og paradise hotel på skjermen! Ha en fantastisk fin kveld videre alle fine folk der ute.

(Bilder av dagens innkjøp kommer I MORGEN)


- trondheimsmamma

Likes

Comments

I går var vi på en kjapp grensehandel i Åre sammen med bestevenninna mi og typen hennes. Jeg kjøpte egentlig ikke så mye, jeg ble med mest for turen sin del haha. Kjøpte litt godteri, brus, 100% alkoholfri "cider" og 100% alkoholfri "champagne" (ikke fordi at jeg savner å drikke, men rett og slett for at de smaker SÅ mye bedre uten alkohol! Skal definitivt fortsette å kjøpe uten alkohol for smaken sin skyld ehe). Åsså måtte jeg jo selvfølgelig kjøpe en liten sverigegave til lillemor! Valget falt på denne hoppekua her, og den gleden jeg fikk se i øynene hennes når jeg kom hjem og hun fikk se denne stå på gulvet smeltet hjertet mitt helt.

Er så stas å kjøpe nye ting til henne når jeg ser hvor fornøyd hun blir. Hun setter virkelig pris på hver en minste ting<3 Om jeg kommer hjem med en ny bukse blir hun kjempeglad og skal ha den på med en gang! Lille godklumpen min.

- trondheimsmamma

Likes

Comments

Nå sitter jeg bare å teller dager til vi skal på ferietur! Den 15. April reiser jeg og lillemor på ferie med bestevenninna mi og kjæresten hennes til Cala Bona (Mallorca). Dette blir første gang vi reiser til den plassen, håper den står til forventningene!

Det skal bli godt å komme seg bort fra snøen for en uke. Målet for turen er egentlig bare å slappe av så mye som mulig, og kanskje litt shopping. Vi har aldri reist på ferie så tidlig på året før, i fjord var vi i Tyrkia i mai og da var det kjempefint vær med masse sol og varme. Det blir vell ikke like varmt denne gangen, men alt er bedre enn her i Norge!

På grunn av graviditeten må vi ta det såpass tidlig på året, for jeg får ikke reise etter jeg har kommet lengre enn 34 uker på vei (tror jeg det var). Vi reiser når jeg er i uke 27 for å være på den sikre siden :) Jeg har allerede snakket med både lege og flyselskapet og fått bekreftelse på at det er ok å reise. 

Noen som har vært i Cala Bona før?


- trondheimsmamma

Likes

Comments