Tidligere i dag fikk jeg mail fra kommunen om at Leah-Alexandra har fått tildelt barnehageplass! Jeg vippet lenge frem og tilbake på om vi skulle takke ja eller nei til plassen, men endte til slutt opp med å si ja. Jeg tror det er det beste for oss alle, med tanke på at dagene kommer nok til å bli ganske hektiske med to små hjemme hele dagen pluss at jeg skal prøve å bli ferdig med skolegangen min i tillegg... Barnehagen er rett borti nabolaget her vi bor, kun 5 min gåtur unna leiligheten vår, så det er godt å vite at hun alltid er helt i nærheten uansett! Det er nok verst for mammaen, jeg tror egentlig at hun kommer til å kose seg kjempemasse. Hun elsker å være sammen med andre barn, så dette blir nok bra.

Vi fikk også besøk av Leah-Alexandra's oldeforeldre fra Fosen i dag (min mormor og morfar). De hadde vært på handletur i byen og bestemte seg for å komme innom før de dro hjem igjen. Vi spiste litt rundstykker sammen før de tok veien videre hjemover.

Deretter dro vi på lekeplassen i nabolaget så lillemor fikk leke seg litt ute før hun skulle ta natta! Hun elsker virkelig å være ute, hadde det vært opp til henne så kunne vi vært ute fra vi våknet til vi skulle legge oss, haha.

Hun koste seg i sandkassen med bøtta si<3 Håper været fortsetter å være like fint som det er nå fremover, så vi kan være mest mulig utendørs å leke oss.


- trondheimsmamma

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Da har Leah-Alexandra nettopp lagt seg etter vi har koset oss med mousakka og hvitløksbaguetter til "kveldsmat".

Tidligere i dag var vi på trilletur til butikken for å handle inn til middagen og til kanelsnurrene som jeg skal bake etterpå. Håper de blir vellykkede! Leah-Alexandra skal få smake i morgen, mulig at mor prøvesmaker noen i kveld også, haha.

Bortsett fra å bake kanelsnurrer så tenkte jeg å få vasket litt i leiligheten, ihvertfall få støvsugd litt! Ryggen og nakken min er ikke helt fornøyd etter dagens trilletur og gårsdagens farging av ettervekst.... Men men, sånn er det vell å være gravid :P Ting må uansett gjøres!

Håper dere lesere også har fått kost dere med god mat i dag, ha en fin lørdagskveld videre, det skal ihvertfall jeg ha<3


- trondheimsmamma

Likes

Comments

I går fikk vi den nye barnevognen vår i posten. Denne gangen bestemte jeg meg for å kjøpe en "billig" vogn, da søskenvognen mest sannsynligvis er den som kommer til å bli mest brukt, og denne kun blir brukt de gangene jeg bare skal ha med et av barna. Denne vognen kjøpte jeg på jollyroom, og den heter tutek turran silver eco duo.

Den var litt spesiell utseendemessig, spesielt sportsdelen, men oh my lord så god den var å trille!!! Den var utrolig lett, store, gode hjul og den virker solid så langt. Jeg betalte 3995,- og da fulgte det med understell, liggedel, sittedel, varekurv, stelleveske, regntrekk og myggnetting. So far so good, gleder meg til å få brukt den litt mer.


- trondheimsmamma

Likes

Comments

Da har jeg begynt litt smått med de første forberedelsene til lillesøster kommer. Jeg har vasket opp mesteparten av klærne vi har liggende så langt, kjøpt bilstol, vogn, søskenvogn, spisestol, vugge og flere småting som er kjekt å ha. I løpet av de nermeste dagene skal jeg bytte rom til storesøster, så hun får det største soverommet så hun kan ha lekene sine der og bruke rommet sitt litt mer :) så får lillesøster det gamle rommet til Leah-Alexandra. Hun skal jo sove sammen med meg den første tiden, men jeg tenkte å ha vuggen på mitt soverom og sette opp sprinkelsengen på rommet fra starten av, så den står klar ihvertfall! Blir vell så babyen sover i samme seng som meg i babynestet sitt i starten, sånn som Leah-Alexandra gjorde.

Nå er det altså ikke så alt for mye som gjenstår til alt er klart til lillesøsters ankomst! Jeg syns det er koselig med forberedelser, og jeg ble overrasket over hvor fort man glemmer hvor små barna har vært. Ble jo nesten litt sjokkert da klærne i str. 50 kom fram igjen, har Leah-Alexandra virkelig vært så liten?!

- trondheimsmamma

Likes

Comments

Da har jeg fått lagt inn litt ting og tang på nettsiden min. Det var utrolig langdrygt, da jeg må redigere hvert eneste bilde for å få riktig bildestørrelse osv... Så det blir nok å fortsette en annen dag!

Nettsiden er langt fra ferdig når det kommer til utseende osv, og jeg skal selvfølgelig etter hvert få lik bakgrunn på alle bildene så det ser mye ryddigere ut. Men det får bli en annen dag, nå er gravidkroppen her sliten! :)

Her er ihvertfall link til nettsiden sånn som den ser ut så langt, ta gjerne en titt! https://bittelille-design.no/


- trondheimsmamma

Likes

Comments

For noen dager siden fikk jeg endelig opprettet nettsiden til min lille "bedrift". Men jeg har hatt så utrolig dårlig tid i det siste at jeg har ikke fått gjort så mye med den enda! Så i kveld skal jeg prøve å sette meg ned å legge inn alle produktene jeg har, endre litt på designet på siden osv. for å få den til å bli best mulig.

Kommer link her på bloggen når den er ferdig :D

#randompic


-trondheimsmamma

Likes

Comments

I dag går jeg inn i svangerskapsuke 30, og hele 3/4 av svangerskapet er nå unnagjort! Tiden har gått så utrolig fort. Jeg har for tiden ganske lite plager, bortsett fra en del plagsomme/vonde kynnere og at det begynner å bli ganske tungt å bære på kula mi. Er jo så utrolig vanskelig å bøye seg, og dét sammensatt med ei frøken her hjemme som elsker å kaste alt i gulvet er ikke akkurat det beste, haha. Men nå er det ikke så alt for lenge igjen, så da får man bare håpe at man ikke blir så alt for stor til termin!

Frøkna har nå fått navn, men det skal holdes hemmelig til etter fødsel i tilfelle vi ombestemmer oss når vi først får sett henne, man vet jo aldri om navnet "passer" den lille! :)

Dagens magebilde fra 30+0 <3 Får alltid høre at jeg er så stor og at folk ikke skjønner at jeg skal gå helt til juli med denne kulen her, men jeg føler meg alltid så fin når jeg er gravid. Det er vell den eneste tiden jeg greier å være fornøyd med kroppen min, for da har jeg liksom en grunn til å se ut som jeg gjør. Men nå hadde jeg jo noen kilo ekstra før jeg ble gravid også, i forhold til forrige gang jeg var gravid. Men, alle gravidmager er forskjellige, så jeg syns ikke at man skal sammenlikne seg selv med andre!

- trondheimsmamma

Likes

Comments

Tenkte å lage en liste over mine topp 10 favorittkjøp på ebay! Jeg har kjøpt omtrent alt fra A til Å, men dette er noen av favorittene mine så langt:

1. http://www.ebay.com/itm/10-20-Head-Real-Touch-Latex-Rose-Flowers-For-wedding-Bouquet-Decoration-14Colors-/201054818631?var=&hash=item2ecfcd1147:m:mNQSCHkjoNY4FI6Qrj_TG1g


Disse latex rosene fra denne selgeren! De er helt nydelige og ser utrolig ekte ut. Har hatt disse stående som pynt på stuen i snart tre år, og de er fortsatt like fine.

2. http://www.ebay.com/itm/401168425471?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=670724139428&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT


Disse baby/barne-strømpebuksene her er jeg helt forelsket i. De er billige, de har god kvalitet og de er perfekt i str. Dette er de eneste strømpebuksene jeg kjøper til Leah-Alexandra, bortsett fra om vi feks. trenger en helt nøytral strømpebukse under en kjole osv.

3. http://www.ebay.com/itm/322295878666?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT


Denne "neglelakken" er ikke en vanlig neglelakk. Den er laget for å styrke dine egne negler, noe som har funket utrolig bra på mine negler. Du skal påføre et lag av denne i to-tre dager etter hverandra, så fjerner du alt og påfører et nytt lag hver dag i to-tre dager. Etter å ha gjort dette i ca. 2 uker sammenhengende så stopper du behandlingen i 1-2 mnd, før du begynner på nytt igjen. For min del så har neglene mine blitt mye sterkere, de knekker aldri nå, alle rekker faktisk å bli så lange at jeg får filet de ned!

4. http://www.ebay.com/itm/321922215794?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=510867458294&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT


Dette passcoveret er utrolig søtt, og faktisk ganske praktisk i tillegg. På innsiden av passcoveret er det to "plastlommer" som du skal feste passet i, og da kan du feste det slik at du kommer på riktig side i passet med en gang du åpner!


5. http://www.ebay.com/itm/Mini-Heat-Sealing-Machine-Impulse-Sealer-Seal-Machine-Poly-Tubing-Plastic-Bag-/272391825830?hash=item3f6bd169a6:g:VNoAAOSw4shX6etA


Denne er meget praktisk om man har laget mat og ikke brukt opp alt innholdet i posen, med denne kan man nemlig forsegle posen på nytt så produktet forholder seg ferskt. Den funker også supert på potetgullposer!


6. http://www.ebay.com/itm/Etude-House-My-Lash-Serum-9g-Eyelash-Essence-/311126310786?hash=item487092bf82:g:0VoAAOxyrrpTiBFo


Dette vippeserumet er LOVE! Jeg har også brukt det på brynene mine, og på de stedene det ikke har vokst ut bryn på flere år har det endelig begynt å vokse ut etter jeg begynte med denne.


7. http://www.ebay.com/itm/LOreal-Professionnel-Expert-Serie-Silver-Shampoo-250ml-8-4oz-/272565205823?hash=item3f7626fb3f:g:zYQAAOSwr~lYrXe2


Denne silvershampoo'en funker ekstremt bra om du ønsker grått/sølvfarget hår (eller bare litt sølvskjær.) Før du bruker den bør du ha så lyst hår som mulig. Mitt ble grått etter jeg hadde brukt denne kun én gang, og det ble en kjempefin farge!


8. http://www.ebay.com/itm/Genive-Long-Hair-Fast-Growth-Serum-helps-hair-to-lengthen-grow-longer-60-ml-/221814000443?hash=item33a5250b3b:g:Tm8AAOSw3ydVltvW

Denne brukte jeg for å få håret mitt til å vokse kjappere. Jeg syns ihvertfall at den funket veldig bra, måtte gå over til å farge etterveksten en gang i mnd istedet for en gang annenhver/hver tredje mnd.


9. http://www.ebay.com/itm/291548863618?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Denne billige eyelineren er nå den eneste jeg bruker. Den blir ikke fort oppbrukt, den holder seg fin i tuppen (og nei, jeg har aboslutt IKKE peiling på sminke og sminkerelaterte uttrykk) og den er lett å påføre og tegne vinge med.


10. http://www.ebay.com/itm/Kinder-Bueno-Chocolate-2-Bar-Pack-x-30-Packs-/132113059549?hash=item1ec28d4edd:g:3dIAAOSwDKtY2OHj


Sist, men ikke minst; BUENO! Kjøpte to pakker med disse og de er supergode, og det er jo umulig å ikke elske bueno?


​Håper at noe av dette faller i smak for dere, jeg har enda flere favoritter men det er nesten bare barneklær, kanskje det kommer et innlegg av det senere. 


​- trondheimsmamma

Likes

Comments

Klokken 12:45 i dag hadde jeg time til 3D ultralyd hos ultralydportalen i Trondheim. Timen varte i 45 minutter, og der fikk vi se mange filmsnutter av lillemor (4D), vi fikk mange bilder i 3D og vi tok mål for å se at hun vokser normalt.

Vi fikk se en stor gjesp og en skikkelig kyssemunn ila. denne timen, hun var så utrolig søt! Her er noen av bildene som vi fikk med hjem:

Vi fikk tilsammen 40 bilder og filmklipp, og jeg anger absolutt ikke på at jeg bestilte denne timen! Nå gleder jeg meg utrolig masse til denne fine snuppa kommer for å hilse på oss i juli. Ca. 10 uker igjen til termin nå <3


- trondheimsmamma

Likes

Comments

Nå er endelig begge avstøpningene av magen min på plass i stua! Til venste er storesøster sin i uke 35+1, og til høyre er lillesøster sin i uke 29+1. Syns de er så utrolig fine, jeg elsket å se tilbake på gravidmagen fra Leah-Alexandra etter hun var født. De står nå i hvert sitt innhuk i veggen på stua over spisebordet.

Syns det var gøy å sammenlikne str. fra magen min med Leah-Alexandra og lillesøster sin. Magen var litt rundere med Leah, og litt spissere denne gangen syns jeg!

- trondheimsmamma

Likes

Comments