Kolla denna kampanjen fuckers. Mshop har knipkulorna Beyond Aroused från Fifty Shades-kollektionen ligger ute till kampanjspris, grymt eller hur? Om du har en fifty shades samling hemma så utöka den med dessa kulor, passa verkligen på nu så länge dom e till kampanjpris, även om du inte har en samling av fifty shades kollektionen, så på börja en med dessa kulor.

Klicka här för att komma till kampanjen.

Likes

Comments

Viktig info artikel om rätt rengöring till dina leksaker och om vad som är rätt och fel rengöring och vad som händer om du använder vanlig tvål. Alla gör fel och de gör även jag. En artikel jag också tycker ni borde läsa så ni tvättar era leksaker med rätt rengöring. Så in och läs artikeln HÄR hos mshop.

Bild lånad av mshop

Likes

Comments

Hello fuckers 😉 Efter att kollat min mail och hittat ett några månaders gamlat mail, från en kvinna som gav mej ganska mycket beröm för vad jag bloggar om här så berätta hon om ämnet porrimpotens och gav mej äran att få dela med mej av artikeln här för er. Om du går in HÄR så får du veta allt om porrimpotens, kolla även in bilden här nedan. Ett ämne jag själv tycker alla behöver veta om lite mer och vad det är för något. Så gå gärna in och läs, de e ju alltid kul och spännande att få veta mer om ett ämne, bra att ha med i ryggsäcken och bra att veta om nån ställer frågan och känner du någon som vill veta mer om porrimpotens så tipsa om den artikeln. pözz😘

Likes

Comments

Hello fuckers 😉 Har lite tips till höst och vinter myset.

Köp hem lite bad bomber och badkulor och tappa upp ett bad i badkaret med massa skum och levande ljus och rosenblad och lite gott te eller bubble till och kryp ner i badet med din älskade och ta in datan eller surfplattan och sätt på musik eller en film eller serie och ligg där och mys och tvätta varandra. De är något som är jätte mysigt och passande nu när kylan och mörkret kommer. Kommer förstärka erat förhållande då ni ger tid till varandra. Gör detta i höst för din partner, gör de tillexempel på er månads dag eller årsdag.

Likes

Comments

Trådlöst ägg för 399kr. Billigt och kampanjen är bara i 48h så passa på och köp hem ett ägg och njut för fullt när du fått hem den. Klicka här för att kom till ägget

Likes

Comments