Vilken dag!

Jag kan inte riktigt bestämma mig om det var en sån där riktigt bra dag idag där ingenting har gått fel eller hur den egentligen har varit , men när man heter Trolla Walding måste ju NÅGONTING under dagen bara gått lite snett?

I allefall.

Dagen började med att jag som alla andra morgnar för sover mig , jag vaknade som jag ska (6.30) , gjorde min skål med müsli , satte mig i soffan , åt min skål med müsli , sen ... poff , där var klockan sju och min älskade buss som går så fruktansvärt tidigt ( problemet när man bor mitt ute i ingenstans ) går om TJUGO MINUTER.
Tror ni jag skyndar mig att duscha och göra i ordning mig ?
Nej.
Jag står där i duschen och sjunger och tänker bara på livet i allmänhet. Helt plötligt började jag grubbla lite om varför min underbar mor inte kom och frågade varför jag duschade så himla länge. Men jag tänkte ju inte mer på det och på mindre än tre minuter hör jag någon ropa mitt namn högt och börjar höra tunga och snabba steg i trappen..
Juste , jag ska till skolfan.
Den stora frågan är ju VARFÖR och HUR man glömmer bort saker så lätt?
Vadå? Trodde jag att jag var uppe så tidigt för att jag ville det?
Jaja, skit i min morgon. Nu till allt när själva dagen började .
Samma sak som varje onsdag är mina lektioner jätte lugna, det är NO,SV,SPRÅK , Två timmars rast, mentors tid, slut.
Dagen rullar på, min långa rast närmade sig och jag och mina vänner gick hem till våran kompis Johansson för att laga pasta sallad . Vi gör pasta salladen, ska precis gå tillbaka till skolan och jag kände att jag blev sugen på att fluxa.
Jag hittade en fluxförpackning, med något jag trodde var flux. För varför i hela världen skulle något annat ligga i en fluxförpackning?
Jag tänkte inte på att fluxet stod i ett städskåp..
Jag börjar fluxa och börjar efter bara några sekunder reagera på att färgen var jätte konstig och att fluxet smakade förfärligt.
Jag trodde bara jag var en tönt som inte var van vid smaken, så jag kämpade på.
Men det GICK INTE!!
Tydligen så var detta ju självklart något slags tvättmedel eller rengöringsmedel som man lagt in i en helt annan förpackning, detta märkte ju jag när jag spottade ut skum och började må illa.
Sånt händer ibland .. eller ?

Min dag slutade ju iallefall bra, en i min klass kom till mig och vi pluggade och käkade massa frukt och gott . Ännu en dag som började lite knasigt men slutade rätt mysigt ändå.

Nu ska jag sätta mig framför elden och kolla på mobilen eller något .
Förresten!!
Ett mirakel skedde, jag har städat mitt rum .
Puss och kram, :) .

Likes

Comments

hej hej

Så som den här dagen var menad att se ut var att jag skulle åka till Kungsbacka direkt efter skolan och möta upp min bästa vän Ida . Vi tänkte gymma och att jag sedan skulle dra hem efter sju..

Ida ber mig komma till henne innan gymmet , började redan då ana att varken jag eller hon skulle orka gymma .
Jag kommer till Ida och vad tror ni det första hon säger är?

" ska vi verkligen gymma ? Vi kan ju " plugga" istället? "

Om jag ska vara ärlig hade ju inte jag heller orken till det, så vi bestämde oss för att stanna hemma.

Detta slutar då alltså med att vi båda sitter och gapskrattar åt hur jäkla patetiska vi båda är .. haha

Vi har alltså suttit här, i idas soffa.. i tre timmar kanske? Ida har hunnit plugget på en sida, vi har tända ljus , skriker till julmusik, och antagligen får jag väll kuta till bussen om en stund .

Ännu ett helt fantastiskt slut på en helt vanlig dag.

När jag kommer hem kommer jag antagligen vara tvungen att städa mitt sjukt stökiga rum, har ju skjutit på det några gånger .
Har ju ingen ork , kommer väll däcka det första jag gör. Jag får hoppas på att ett mirakel sker och att jag helt plötsligt känner ett starkt behov av städa .. och kanske , så orkar jag väll duscha också.
Latheten nu när vintern kommer är ju underbar, men längtan till julafton är ju enorm!


Likes

Comments