Header
View tracker

Köpte en ny inpackning av Evelina i veckan som jag ska prova och så får vi se hur håret blir. Evelina trodde att det kunde bli snyggt så jag litar på henne! Får se när jag orkar prova den bara. Men det blir nog inte denna veckan iaf 😉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Snart har jag köpt alla julklappar och det känns så skönt att man har varit ute i ändå god tid liksom. På Ullared handlade jag de flesta julklapparna iaf till alla barnen. I onsdagsnatt beställde jag hem 3 julklappar oxå och de kom idag.

Brevbärare var så snäll så han gick upp och ringde på för att lämna det då det inte fick plats i lådan så jag slapp åka och hämta ut det! ☺️ Så nu ska de oxå slås in och sen blir det att hitta de få julklapparna som är kvar. Men såklart har man de svåraste kvar..

Likes

Comments

View tracker

Verkar som om Rocky kanske lider av en hudsjukdom som han antingen kan bli helt frisk ifrån eller tvingas leva med resten av sitt liv... Då vi har fått reda på att Rockys mamma hade denna sjukdomen försöker jag nu få tag på säljare för att få bekräftat att hon hade den och vad som kommer att hända om Rocky har den. Kan veterinären klassa den som ett dolt fel är det säljaren som ska stå för kostnaderna men ja man vet ju aldrig.

Har man inte varit ärlig och informera från början så varför skulle hon ta sitt ansvar nu? Egentligen får man inte avla på sjuka hundar heller.. Men jag har iaf lärt mig en läxa av allt detta och när det bara att hålla tummarna på att det kan lösas på bästa sätt för Rocky!

Jag har mejlat SKK och förhoppningsvis kan de ge mig lite mer svar på mina frågor och sen ska jag börja en utredning på Rocky och förhoppningsvis få tid redan nästa vecka. Kommer antagligen att bli några jobbiga veckor framöver innan man fått svar på hur allt ligger till men försöker att vara positiv!

Han är fortfarande min bebis ❤

Likes

Comments

1 av 4 nätter avklarade. Jag mår bättre idag bara sån otrolig jobbig hosta men jag ska nog klara av detta tror jag 👍🏼 Ikväll är det sista gången på hundkursen innan min andra natt.

Sen har jag lite andra små planer som jag vill fixa idag så vi får väl se hur det blir med det egentligen. Nu ska jag iaf försöka sova en liten stund till ☺️

Likes

Comments

Nu har Rocky fått laxolja i frukosten i några veckor så tänkte utvärdera den lite efter hur jag tycker att den fungerat.

Hans trampdynor har blivit bättre och han är inte lika torr om de längre. Hans päls har även blivit lenar och fått mer glans. Om det har hjälpt något med hans klåda vet jag faktiskt inte. Men isåfall är det inte mycket..

Men vi kommer iaf fortsätta med laxolja så pälsen och tramdynorna fortsätter att hålla sig fina! ☺️

Likes

Comments

Jag somnade redan vid halv 9 igårkväll dock med kläderna på så när Linus skulle gå och lägga sig så väckte han mig och frågade om jag inte skulle klä av mig och sova för natten. Vilket jag gjorde. Ändå skönt att ha sovit så pass många timmar!

Så nu har Rocky fått frukost och sin morgonrunda och jag tänkte spela lite innan jag ska till syrran men nej då ligger servern nere så det kan jag inte. Så tänkte lägga mig i sängen och titta på serie eller sova en stund till istället,
Hoppas ni får en fin onsdag!

Likes

Comments

Bada Rocky innan med sitt nya schampo från vet. Nu ska han badas en gång i veckan med detta schampot och förhoppningsvis så kommer hans klåda att iaf lindras. Bara att hålla tummarna för hans skull!

Likes

Comments