Header

Postad i: About me

Idag har varit en rätt seg dag och jag har inte gjort speciellt mycket faktiskt. Men jag har iaf hunnit med att tvätta tv å maskiner nu på kvällen och även plockat undan lite i sovrummet.

Har lekt en massa med Kiwi så nu ligger hon helt utslagen på soffan och har gjort de senaste 2 timmarna haha.

Får hoppas att morgondagen blir mer effektiv! 🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Graviditet

När vi var på senaste ultraljudet så bestämde vi att ta reda på könet om bebis ville samarbeta denna gången!

Bebisen visade stolt upp rumpan och könet så barnmorskan såg direkt att vi väntar en liten prinsessa 😍
Tänk att sambon haft rätt under hela graviditeten.

Nu är ju ett ultraljud aldrig 100% säkert så kan ju fortfarande vara så att det är en prins som tittat ut men barnmorskan var väldigt övertygad om att det var en prinsessa.

Både för mig och sambon känns det mer verkligt nu när man vet könet och nu längtar vi bara ännu mer efter vår prinsessa! ❤

Likes

Comments

Postad i: Graviditet

Då är bb väskan packad och klar! Har packat ner 2st set i strl 50 och ett set i strl 56. 2par strumpor, en dregglis, en mjuk mössa, en lite varmare mössa och ett par vantar till hemfärden och såklart trollets overall! Packade även ner 2 nappar fast att bb tydligen inte uppskattar nappar 🙈
Har även packat ner en tunnare filt samt 2 kräkisar handdukar. 🌹

Likes

Comments

Postad i: About me, Kiwi

Jag var uppe vid 10 för att kissa och Kiwi brukar alltid följa efter när jag går upp. Men när jag var klar så låg hon fortfarande i sängen.  Så då på jag mig igen för att sova en stund till jag oxå!

Nu är klockan snart 11.40 och hon visar inga tecken på att vilja gå upp och ut och kissa 🙈 Kanske kan vara för att det regnar ute?

Likes

Comments

Postad i: Kiwi

alltså titta vilken underbar park vi har här! 😍

Idag blir Kiwi hela 5 månader gammal! Vår lilla tjej börjar bli stor. Det firade vi med en promenad i Brunnsparken och jäklar vad hon sprang!
Fram och tillbaka och runt bland alla löven. Hon såg så otroligt lycklig ut!! ❤

Nackdelen med att ha en vit hund är dock hur snabbt hon blir smutsig så blev en dusch när vi kom hem, haha. Mindre uppskattat av henne dock 😉

Likes

Comments

Postad i: About me

idag skulle vi egentligen ha åkt till Malmö för att fira Linus bror men det blev flyttat till nästa helg istället. Ändå rätt skönt då jag hade så svårt för att somna igår!
Så idag blev det en lång sovmorgon vilket som verkligen behövdes.

Annars har vi inga planer för dagen så vi får väl se vad som händer helt enkelt. 🌹

Likes

Comments

Postad i: About me

Jag är evigt tacksam över att jag har en sån fin sambo som jag har! Är jätte dålig på att berätta det för honom och visa min uppskattning speciellt nu in det graviditeten men jag hoppas att han vet det ändå!

Utan honom hade min vardag varit så mycket tuffare och ärligt talat så vet jag inte om jag hade fixat det. Bara såna små saker som att han tar Kiwi på längre rundor och går och diskar är guldvärt!

Han kommer att bli världens bästa pappa till vårt barn och förhoppningsvis får jag en dag äran att bli hans fru! 😍❤

Likes

Comments

Postad i: About me

Då är det fredag igen vilket som innebär att jag kommer att få ha sambon hemma i två dagar och så går jag och bebisen in i en ny vecka! Mer om det senare dock. Idag har vi inte så mycket på schemat utan bara att vi ska till barnmorskan och sen måste vi kanske köra till Karlskrona då det verkar som om min laddare har lagt av helt nu.. Men jag hoppas på att jag får igång den så att jag inte behöver köpa en ny haha.

Vad ska ni hitta på idag då? 🌸

Likes

Comments