Header

Nu har vi bestämt dag vi ska flytta och det blir den första April! Otroligt skönt faktiskt. Så Linus ska träffa den gamla hyresgästen och få nyckeln av henne så fort hon är färdig så vi kan flytta in den helgen. Sen ska jag flyttstäda min lägenhet helgen efter och sen onsdagen där på så ska vi skriva papper och lämna nycklarna till köparen! Kommer att bli några intensiva veckor där då jag även jobbar natt och har mitt examensarbete att skriva. Sen vill man ju samtidigt komma igjordning i nya lägenheten så att där är fint och hemtrevligt!

Men det ska nog inte vara några problem tror jag. Det jobbigaste blir väl bara att flyttstäda under samma helg som jag ska jobba natt haha. Men förhoppningsvis så hjälper mamma mig lite och annars får jag bara åka hem senare på måndagen så att jag hinner städa klart liksom. Så lång tid kan det ju inte ta att flyttstäda lägenheten tycker jag. Det gjorde det inte när jag flyttade från Halmstad. Då flyttstädade jag ju samma dag som jag flyttade ut!

Men allt börjar kännas mer verkligt nu och tiden bara springer iväg. Snart är februari slut och då börjar verkligen nedräkning till vi ska flytta. Men det ska bli så otroligt kul att få ett miljöombyte och ny bostad, ny kommuns och allt! Jag längtar verkligen! ❤

Likes

Comments

Någon gång denna veckan ska förskolechefen från Ronneby som jag var på intervju hos förra veckan ringa och meddela hur det gick. Jag är så nervös! Visst det är min första intervju så att jag kanske inte ska ha för stora förhoppningar om att jag får det men det hade ändå varit så kul om jag fick det!

Men det är bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa!

Likes

Comments

Idag fick jag lite sovmorgon då jag inte börjar förens klockan 9 idag. Slutar dock kl 16 så ja lite segt haha men det går säkert bra. Förhoppningsvis så är där lite fler barn idag så att tiden går lite snabbare liksom och då är det dessutom roligare när det finns något att göra.

Linus blev ledig från sitt jobb idag då de inte har några barn på förskolan eller ja typ inga barn men det var ju bara bra för då kan han ta hand om Rocky! Det har blivit lite knepigt denna veckan med hur vi ska göra med Rocky så förhoppningsvis löser det sig! Ska prata mer med Dessie om det ikväll så får vi se hur det blir resten av veckan.

Det löser sig alltid på något sätt helt enkelt. 😊

Likes

Comments

Var nog rätt mycket tröttare än jag trodde haha. Somnade vid ca halv 4 och vaknade nu.. Så ja lycka till med att sova inatt liksom 😜 Linus är ledig imorgon så det innebär att jag inte behöver ta Rocky imorgon innan jag ska köra till praktiken så det är ju rätt skönt faktiskt 😉 Nej måste äts något!!

Likes

Comments

Sitter just nu och planerar min aktivitet som jag ska ha på förskolan när en lärare kommer och observerar mig. Just nu sitter jag och läser igenom målen så att jag berör några läroplans mål.

Slutade tidigare än vad jag trodde idag så otroligt skönt. Så om ca en timme ska jag köra hemåt. Helt okej dag ändå 🙏🏼

Likes

Comments

Alltså jag är så jäkla trött idag, jag orkar inte.. La mig ändå tidigt igår men är fortfarande super trött och dessutom ska jag vara på praktiken till 15 idag.. Aja förhoppningsvis så går dagen snabbt ändå så jag kan köra hem och sova! 😴

Likes

Comments

Kalas! Fick så mycket fint av min familj och super trevligt att ha alla här. En sista gång i denna lägenheten haha! Nästa gång blir det i Ronneby! 😍

Fick en hel del pengar och lite ljuslyktor och en stavmixer och kakor och godis 👍🏼 En mycket trevlig eftermiddag med massa gott fika!

Likes

Comments