Header

Postad i: About me, Tips

Innehåller adlinks.

Teddykompaniet / JOX / STOY

Alltså hur söta var inte dessa 3 då? Gunghästen och hyllan hade passat så bra i Haylies rum och även gosedjurs kaninen. Så otroligt söta. Kanske ska önska en sån gunghäst till henne i doppresent?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Haylie 0-6 månader

Våt bvc sköterska var tydligen sjuk idag så vi gick träffa en annan sköterska och så passade dem på att ta läkarbesöket som dem gör vid 1 månad eftersom hon blir det imorgon.

Nu väger Haylie 3840g och är 54cm lång!! Hon har alltså växt 5cm på en månad. Min lilla flicka ❤
Allting såg jätte bra ut. Vi skulle fortsätta som vi gör och inte glömma bort att träna nacken bara.

Likes

Comments

Postad i: Haylie 0-6 månader

Att sova mage mot mage med oss är Haylies nya favorit eller ja bara att sova i vår famn är det bästa. Funkar inte alls att liggamma längre tills hon somnar som vi gjorde i början. Men gissar på att det har med första fasen att göra.

Så nu gäller det att få henne att somna på oss och vänta tills hon somnar ordentligt så vi kan lägga över henne i sitt neste. Funkar oftast iaf. 🙈 Men om inget annat så är det otroligt mysigt att ha henne på bröstet sovandes!

Likes

Comments

Postad i: About me

• BVC för att väga och mäta Haylie.
• Till maxi för att panta lite och hämta mitt paket som jag glömde igår.
• Städa undan här hemma.
• Få besök av 2 kompisar till Linus.

Såhär ser planerna ut för dagen. Förhoppningsvis hinner vi ladda bilen med pantpåsar innan vi kör till bvc då Haylie oftast somnar i bilen.
Ska bli trevligt med besök då det var super längesen vi träffade dem och dem har inte träffat Haylie än. 😊

Likes

Comments

Postad i: About me

I vanlig tur blev det en kvällspromenad med hela familjen och nu myser vi i soffan framför Tv:n.

Hann iaf med mina planer för dagen idag och imorgon laddar vi upp för ett nytt bvc besök! alltid lika spännande att se hur mkt prinsessan har gått upp. 😊

En trött tjej när vi väntade på pappa under hans intervju. 💕

Likes

Comments

Postad i: About me

Att ha ett välstädat hem med en liten bebis är bara till att glömma. 🙈 Får lite smått panik när man sitter och ammar och ser hur stökigt det är här hemma men huvudsaken är ju såklart att bebis mår bra och att vi alla mår bra! Städa får vi göra när vi har lite tid över helt enkelt.

Men överlag så ser här väl ändå helt okej ut bara jag som är lite smått pedant. och under tiden jag var gravid så städade jag ju varje dag haha. Blir förhoppningsvis lättare sen när Haylie kan sitta själv längre stunder i sin babysitter eller hoppgunga eller ligga i sitt babygym. 😊

När hennes nacke är starkare kan jag även använda bärsjalen och städa. 😜

Likes

Comments

Postad i: Haylie 0-6 månader

Alltså denna klänningen. Jag är kär! Den är helt magisk. 😍 Längtar så tills Haylie kan använda den. Kanske till midsommar? Hoppas det dyker upp ett bra tillfälle där hon kan ha den iaf.

Haylie fick klänningen utav Linus klasskompis häromdagen. Han har bra smak må jag säga. Ser ut som en prinsessklänning. 💕

Likes

Comments

Postad i: About me

Idag har vi faktiskt lite planerat. Jag har ett paket att hämta på Posten och sen ska Linus även på en intervju i eftermiddag. Planen är även att vi ska dammsuga här hemma! Sen måste vi även tvätta Haylies hår eftersom vi inte kunde göra det igår när hon badade. 🙈

Har ni några planer för dagen? 🌸

Likes

Comments