Header

Linus är i Ronneby och kommer hem imorgon och jag har bara tagit det lugnt hemma sen jag kom hem från Dessie.

Nu har jag startat en film på Netflix nämligen the impossible! Så den blir avslutningen på min kväll. Imorgon ska jag träffa mina systrar och ha spelkväll så måste ha energi till det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Denna bilen som ni ser här 👆 kommer snart att vara i mina ägor! I torsdags skrev nämligen jag (pappa) på ett köpeavtal på min nya pärla 😍 Kände att det var dags för en ny bil som är lite större och som passar lite bättre att pendla med liksom. Denna är både säkrar och bekvämare än den jag har idag. Så när jag får in pengarna från lägenhetsförsäljningen åker jag och hämtar min nya bil!

Jag längtar så. ❤

Likes

Comments

Idag ska vi ju åka och fira Milton som fyllde 3 i veckan. Så det ska bli mysigt hoppas han gillar sina presenter!
Får se vad klockan är när vi är klara här hemma ifall vi hinner göra inom Ikea annars får vi väl ta det på vägen hem antar jag. Eller så får jag ta det i veckan efter skolan. Det funkar ju också.
Bara vi har sängben innan lördag iaf!

Sen måste vi även få igjordning här hemma lite så får se hur det går med det! Haha 😜

Likes

Comments

Igår började jag skruva ner min sängram eftersom den skulle bli såld idag. Vid 11 igår skickade han att han inte ville ha den längre... Men jag saknade ändå en skiftnyckel så jag har inte fått ner den helt. Men jag orkade inte skruva ihop den igen så vi hade ingenstans att ha madrasserna..

Så vi fick ändra om i vardagsrummet så madrasserna fick plats där! Haha. Så vi har sovit i vardagsrummet inatt! Så blir väl en runda till Ikea idag och skaffa sängben och så att vi kan sätta ihop madrasserna ☺

Likes

Comments

Då har den jobbigaste dagen kommit... Det är nämligen dags att ta farväl av vår älskade Rocky ❤ Tyvärr så visade det sig att Rocky hade en slags cysta i nacken och veterinären visste inte hur många operationen det skulle krävas eller om det ens skulle göra det bättre. Dessutom har han en sådan enorm klåda så att han har kliat sår på sig överallt! Rocky mår inte bra just nu och vi vill inte att han ska lida och behöva genom gå massa operationer och veterinär besök som kanske inte ens kan hjälpa honom.

Därför valde vi att för hans skulle så skulle han få somna in. Bara ca 11månader och redan så mycket problem.. Det tar verkligen i hjärtat att skriva detta inlägget men jag känner ändå att jag behöva skriva av mig lite då detta är så jobbigt för oss. Vi kommer såklart att sakna vår pälskling men vi vet han kommer till en bättre plats. Men han kommer alltid att leva vidare i våra hjärtan och vårt minne utav honom.

Vi ses i nangijala älskade Rocky

Likes

Comments

Då har jag kommit hem igen, pedagogerna gillade postern och de berättade även hur de hade arbetat vidare med detta. Så otroligt kul att höra att projektet verkligen har gjort något så att det blev någon förändring! Pedagogerna har exempelvis startat en instagram till avdelningen där föräldrarna kan ta del av vad som händer på förskolan under dagarna! Super roligt verkligen! 😊

Innan jag körde hem så körde jag även inom lite butiker för att hitta födelsedagspresent till lilla Milton som vi ska fira imorgon och sen så köpte jag även en present till lilla Adrian som jag ännu inte har träffat! Dåligt av mig men så är det ibland. Får ju träffa honom imorgon! 😍
Hittade även en ny dörrmatta till lägenheten så köpte det också haha. Kommer vara fattig innan vi har flyttat! Men har lite kvar att handla inför flytten tex sängben som är prio 1 sen vill jag även ha en sängkappa men det går ju att vänta lite med det liksom. Så det blir nog bra detta skulle jag tro.

Likes

Comments

Då är jag påväg mot Ängelholm för att träffa min handledare och arbetslaget för att presentera min poster! Hoppas att de förstår den bara. Är så nervös. Tänk så tycker dem att den är jätte dålig?? Haha fast det tror jag ju dock inte ^^
Wish me luck!

Likes

Comments

Idag har det inte blivit speciellt mycket bloggning då jag mest har fokuserat på Rocky och lägenheten idag. Har även varit på ett ställe med pappa men det kan jag berätta mer om i ett annat inlägg! Imorgon kommer att bli en jobbig dag men försöker att se det positiva med det hela! Men det är så svårt...

Ska strax förbereda det sista på postern inför morgondagen och sen blir det väl snart att sova så att jag orkar med morgondagen liksom. Kommer att bli en intensiv dag..!

Likes

Comments