Header

Postad i: About me

Vilken dag! Har dammsugit lägenheten och städat trappen nu också så nu är alla sysslorna gjorda! Försöker desperat lösa med hundvakt till Kiwi i helgen men det verkar ju inte alls gå.. Känns ju sådär att jag och Linus kommer att få spendera helgen ifrån varandra 🙁

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Kiwi

Idag ska Kiwi få sin 12 veckors spruta! Tänk att på lördag har vi redan haft henne i 4 veckor! Helt sjukt vad tiden går snabbt faktiskt.
Bara att hålla tummarna på att det går bra med sprutan men det tror jag nog att det gör ☺️

Likes

Comments

Postad i: About me

Då har jag precis städat bilen och satt fast Kiwis bur ordentligt och fyllt på spolarvätska! Det enda som saknas är att tvätta bilen och att dammsuga den haha. Men det orkar jag inte nu och känns inte jätte lönt att tvätta den idag när jag ska köra långt imorgon!

Skönt att det är städad iaf så där inte ligger massa skräp och pantburkar i den 😜

Likes

Comments

Postad i: About me

Idag har jag rätt mkt att göra innan vi ska åka imorgon, bara håller tummarna på att allt löser sig med Kiwi så Linus oxå kan följa med!
Men iaf måste hinna städa här hemma och städa trappen och packa osv.

Varför väntar man alltid till sista dagen?! 🤔Dock så typiskt mig haha. Ska hämta hem Linus om några timmar oxå då han jobbar extra idag.

Likes

Comments

Postad i: Lista

Dag 12 - Min sommar


Dessa bilderna får symbolisera min sommar! Har knappt varit något fint väder alls men ja. Under denna sommaren har vi iallafall hämtat hem Kiwi, varit på ultraljud och sett vår lilla bebis, ätit ute, jag har gjort fransar och sen har vi umgåtts mycket med kompisar och haft mystid med varandra!

Inget speciellt egentligen men lite vardagslyx iaf. Nu har sambon börjat jobba ordentligt och snart drar hans skola igång också. Har gått ca halva sjukskrivningen så får vi se om den blir förlängd eller om jag får börja jobba sen!

Likes

Comments

Postad i: About me

Idag har jag städat undan i köket och vardagsrummet och diskat det som fanns och satt in i skåpen. Sen har jag även ringt till hur många olika hyresvärdar som helst men ingen har något ledigt.. har diskuterat med min barnmorska angående sjukskrivningen så nu ska jag fundera på hur jag känner att jag ska göra. Om jag klarar av att jobba en viss procent eller om jag ska fortsätta att vara sjukskriven på hel tid.
Så jag får helt enkelt utvärdera mitt mående den tiden som är kvar av sjukskrivningen.

Likes

Comments