Header
View tracker

Usch jag verkligen hatar dessa turerna och speciellt nu när jag har så mycket annat att göra hemma liksom. Vill inte vara på jobbet en hel dag -.- Men men det är goa pengar iaf och det är på "min" avdelning så det ska bli kul ändå! Alla behöver vu ju pengar och just nu kan jag typ bara jobba helger så det är ju det man får göra så att man iaf tjänar ihop en liten lön varje månad.

Så iaf första passet nu är från 7-13 och sen har jag rast till 16 och slutar 20 så kommer nog ändå att gå rätt snabbt hoppas jag. Får väl se hur pigg man är ikväll när man jobbat en hel dag var ju ett bra tag sen jag gjorde det sist haha.

Likes

Comments

Dags att försöka få lite sömn innan klockan ringer och det är dags att köra till jobbet! Håll tummarna på att jag kommer upp i tid imorgon!! Alltid lika nervös för det 🙈
Godnatt med er🌷

Rocky har redan lagt sig tillrätta 😍

Likes

Comments

Så skönt att vila en stund innan men nu är man uppe och igång igen! Har hängt tvätten som var färdig och slängt i två maskiner till. Har även (äntligen) fått ner alla julgardiner haha, tog sin lilla tid. Men fick ju passa på nu så att de kunde tvättas oxå. Så nu ska jag göra upp en plan inför helgen tänkte jag så att jag får gjort det som är viktigast både med lägenheten och skolan! Men det kommer nog att bli bra detta.

Likes

Comments

Både jag och Rocky är så trött så vi var bestämt att vi ska vila tills sambon kommer hem ☺ Har iaf varit nere i tvättstugan och slängt i två maskiner tvätt så de är färdiga ungefär när han kommer. Kunde inte bli bättre 😜

Har massor jag vill hinna med idag men ja vi får helt enkelt se vad jag hinner och framför allt orkar!

Likes

Comments

Alltså hur fina var inte dessa tröjorna ? Hittade dem på en ny sida nämligen NA-KD.com Aldrig hört talas om den innan. Någon som har beställt därifrån?

Den svarta kostar endast 349kr och jag är så sugen att klicka hem den! Den vita kostar 449kr inte heller speciellt farligt! Tänk er en varm sommarkväll med en god drink och något av dessa tröjorna. Magiskt!

Använd koden "Newyear" för att få 20% ! Funkar till och med den 22 Januari.

Så snabba ryck här 😉

Likes

Comments

Dags för sista skoldagen för denna veckan nu då. Har ändå varit en chill vecka, Skola 3 dagar nästa vecka blir det lite mer tyvärr haha. Jag och Oscar ska stanna kvar och börja på en gruppuppgift så behöver vi inte gör allt på måndag så får se hur länge vi sitter idag. Förhoppningsvis inte allt för länge då jag har tvättid som börjar kl14! Men jaja det löser sig 😊


Likes

Comments

Då är jag hemma efter att ha varit hos systern och fyllt på mina fransar samt bokat tid hos Evelina för att fixa mot hår i mars! Sen var jag en vända på tippen och slängde alla gamla färgburkar som stått nere i förrådet och min gamla dammsugare. Sen körde jag till rusta för att köpa spolarvätska men som vanligt hittade jag lite annat också^^

Köpte ett nytt fräsch duschdraperi och en badrumsmatta. Så nu är där lite fräschare i badrummet också!

Likes

Comments

Grått och lila hår! 😍 Alltså hur snyggt är inte detta då? Eller ja egentligen de flesta pastell färgerna tillsammans med grått är så jäkla snyggt. Tråkigt bara att det tvättas ur så otroligt snabbt! Men detta är en hårfärg jag lätt hade kunnat ha.

Likes

Comments

Då har denna förmiddagen gått åt till att ringa en hel del samtal. Jag har pratat med samordnaren på jobbet eftersom hon hade sökt mig. Vankiva tippen och mäklaren! Nu har jag bara ett samtal kvar men det är dem som ska ringa mig så det kan inte jag göra så mycket åt nu.

Eller ja just det jag ska ringa min chef och csn också så har lite fler samtal att ringa.. SUCK! Aja jag gillar att ha många bollar i luften att samtidigt då håller man sig alert.


Likes

Comments