Header

Postad i: About me, Inspiration

Detta var min och Linus middag igår och herregud vad gott det var! 😍 Potatisgratäng, snitzel, kokta morötter och fetaost!! Orgasm i munnen Hahha.
Ibland kan jag oxå laga riktigt lyx måltid och då blir det oftast jäkligt gott 😉

Vad är er absoluta favorit middag?
(
Hemlagad då såklart)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då har jag precis lastat in alla sakerna i bilen och har att hejdå till Linus. Så nu ska jag köra till Dessie för att fira Nathan och Elton!
Sen ikväll är det jobbnatt på schemat ska bli kul att träffa mina kollegor igen efter ännu en långledighet!

Likes

Comments

Postad i: About me

Blir inget Skåne idag då jag fortfarande mår lite konstigt så valde att stanna hemma en dag extra så att jag säkert mår bra innan jag börjat jobba igen liksom. Så imorgon ska jag åka ner istället.

Och då blir det först kalas hos Dessie och sen hem till mamma för att sova inför jobbnatten! Blir nog bra hoppas jag.

Likes

Comments

Postad i: About me

Godmorgon efter en sjukt jobbig dag igår så är det äntligen fredag! Får se om jag fortsätter att må bättre idag annars får jag bli hemma! Men nu ska jag iaf upp och hoppa in i duschen och sen ska jag på ett informationsmöte!

Vet inte riktigt varför jag måste gå på det men förhoppningsvis kan det ju bli intressant! Vi får se helt enkelt 😜

Likes

Comments

Postad i: About me

Då är det löning idag och alla räkningar är inskickade och betalade. Så otroligt skönt att ha det fixat direkt så man slipper toka mer på det liksom.

Jag har redan startat en maskintvätt och har en maskin kvar att tvätta sen ska jag även packa upp de sista lådorna som står i vardagsrummet och eventuellt köra bort till återvinningen med massa skit i förrådet. Vad vi ska göra med alla kartonger är lite osäkert än så länge så tror vi sparar dem tills vi vet om vi ska flytta snart igen eller om vi ska stå ut och bo här. Beror ju lite på vad man hittar också liksom!

I eftermiddag ska vi till Karlskrona med Simon och Sabin så det ska bli trevligt. Vi ska äta lite gott och eventuellt bowla. Så det ska bli super kul att få komma iväg lite och hitta på något kul!
Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Postad i: About me

Känslan när man kommer hem och det kommer en stor polisbil och en vanlig och parkerar utanför oss 🙈 Ingen aning om vad de gör här men verkar som om de letar efter något dock inte vårt lägenhetshus då de bara gått förbi det. Känns ändå lite obehagligt om de letar efter någon!

Likes

Comments

Postad i: About me, Jobb

Idag är det onsdag och det betyder att jag ska hem till Ronneby idag och träffa min sambo!! 😃 Nu har jag jobbat mina två nätter så nu ät jag ledig fram till fredag då jag ska jobba tre nätter till, känner att lön för april kommer att bli riktigt bra 😏Haha och det tackar jag ju inte nej till!

Likes

Comments

Postad i: Skola

Fick tillbaka förra tentan idag och där är lite smått att kompletteras så får försöka fixa det så snabbt som möjligt och samtidigt skriva på examensarbetet .. Har så mycket nu så jag har verkligen ingen motivation till något
Men ja det är bara att försöka tvinga sig att fixa det så att jag blir av med skiten snabbt iaf!

Likes

Comments

Postad i: About me

Måndag - Träffa Dessie och barnen. Jobba inatt.

Tisdag - Jobba inatt.

Onsdag - Köra hem till Ronneby.

Torsdag - Tvätta och städa lägenheten.

Fredag - Till skåne för en jobbhelg!

Lördag - Fira Elton och Nathan i Örkelljunga! Jobba inatt.

Söndag - Jobba inatt.

Såhär ser min vecka ut. Massa jobb denna veckan och träffa barnen. Träffar dock knappt linus alls denna veckan men så kan det bli ibland! Tur att han vet att jag älskar honom ändå ❤

Likes

Comments