Header

Blev inte att vi åkte iväg idag då jag helt enkelt inte orkar och sen är det tråkigt väder så vi göra det en annan dag istället!

Så just nu ligger jag och Rocky och myser i soffan framför tvn. Min älskade lilla bebis! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då är natt 2 av 3 avklarad eller ja väntar på dagpersonalen just nu men den är ju typ över så att! Sen blir det att åka hem och gå en runda med Rocky innan jag äntligen får krypa ner i sängen! 😍 Har lite planer för dagen så jag hoppas på bra väder så inget regn eller blåst för då vill varken jag eller Rocky vara ute..!

Likes

Comments

Usch vad tråkigt väder det har varit idag! Rocky väckte mig vid halv 12 så då var det bara till att gå upp och gå ut med honom. Och nu har diskat undan, gått ut med soporna, bakat lite frukostbullar och såklart spelat lite haha.

Likes

Comments

Medan alla andra taggar för att det är helg så taggar jag för en helg med jobb, har 3 nätter framför mig. Men det ska bli kul att träffa mina kollegor igen. ☺️

Just nu ligger jag och myser med Rocky i soffa. Snart kommer Anita och hämtar mig. Ändå skönt att jag inte behöver köra på helgerna 😉

Likes

Comments

Vi möte en granne som har två amstaffs som bor typ vid oss. Så vi gick bort till en hundgård i stan och släppte Rocky och hans minsta så de fick springa av sig och leka lite. Hon är ca 2 veckor äldre än Rocky.

Det gick jätte bra och jäkla vad de sprang och lekte haha. Super kul att se! Även bra träning Rocky att man ska gå fint fast att det är fler hundar med på promenaden.

Men nu är både jag och Rocky trötta. Så nu ska vi sova inför min kommande jobbhelg!

Likes

Comments

Idag fick jag ansiktsbehandling av min kära syster. Så otroligt skönt ska dit igen om 6 veckor. Men nästa vecka blir det påfyllning av fransar!

Sen har jag också varit och köpt ett fårskinn som man sätter på bilsätet. Tänkte ha det till Rockys plats i bilen så får hoppas att han gillar det! Blir lite skönare för honom nu i vinter hoppas jag.

Likes

Comments

Då har vi kommit hem från hundkursen och jag har bäddat in mig med filt. Fryser jätte mycket haha. Så kallt ute ju. Jag blev faktiskt riktigt förvånad över hur duktig Rocky var där och så stolt i mitt vovvehjärta! Där var 3 andra hundar och när vi väl började så hade han fokus på mig och Linus så det var bra. Vi fick en massa bra tips och lärde oss lite nya tekniker så nu blir det att öva i en vecka innan vi ska dit igen! Ska bli så kul att se hur han utvecklas från gång till gång.

Rocky är iaf helt utslagen just nu och ligger på mattan och sover gott. Hahah stackaren massa nya intryck och ny miljö. Men så lärorikt för honom och för oss!

Likes

Comments

Ikväll är det kurs start på en unghund kurs som vi ska gå. Egentligen skulle vi gå onsdagar men eftersom vi missade första gången så sa hon som har hand on det att vi kunde börja idag och då inte förlora ett tillfälle. Jätte snällt! 19.15 börjar kursen och håller på till 20.45.

Jag är väldigt spänd och nervös och håller tummarna på att Rocky ska uppföra sig och sköta sig men ja jag vet om att varken jag eller Linus kommer att vara intressant medan vi är där eftersom det kommer att vara ca 7 andra hundar där också. Förhoppningsvis är inte Rocky värst iaf!

Men oavsett hur det går så kommer det att vara nyttigt för oss alla 3. Rocky får träna på hur man uppför sig med andra hundar och får lära sig att oavsett vad som finns där så är det jag och Linus som bestämmer (beroende på vem som håller i kopplet.) Ska även bli rätt skönt att både jag och Linus ska vara med så att vi lär oss samma sätt och kan använda samma metod på Rocky sen. Om Linus orkar följa med såklart han har ju varit i skolan hela dagen. Annars får jag berätta och förklara för honom när vi kommer hem.

Men ska bli riktigt roligt och nyttigt att vi tips på hur vi ska göra för att kunna få en så bra och lydig hund som möjligt! Dessutom är jag så rädd för att vi ska göra något "fel" som kommer tillbaka på oss sen när han är äldre. Men det tror jag inte. Jag tror att vi kommer att klara det riktigt bra faktiskt!

Likes

Comments

Igår när jag och sambon gick och la oss så kunde inte jag somna. Jag låg kvar tills han hade somnat och sen smög jag upp och stängde dörren till sovrummet för att inte väcka honom sen la jag mig i soffan för att titta på serier. Rocky låg och sov i sin korg i vardagsrummet och brydde sig inte speciellt mycket att jag kom.

Framåt små timmarna så vaknade sambon och öppnade dörren, var var rätt inne i serien då och blev rätt så rädd när han öppnade och det märkte nog Rocky av för han skällde. Som jag tolkar som typ ett varningsskall. Men han upptäckte rätt snabbt att det bara var Linus och la sig igen och somnade om.

Men kändes ändå väldigt bra att Rocky reagerar när vi känner oss osäkra eller bli rädda liksom. I dagens samhälle så kan det ju faktiskt behövas ibland och man vet aldrig vad man möter för folk ut!

Likes

Comments