Alle land har forskjellige nasjonaldag, og vi som er i Norge feirer det 17. Mai. Dagen begynte med at jeg sto opp klokken ni hos tvillingene. Jeg overnattet hos de siden vi skulle reise til sentrum sammen. Jeg dusjet først og ble ferdig sist, siden jeg måtte krølle håret og alt sammen. Vi bestemte oss for å reise kvart på ett siden vi skulle rekke russetoget. Faren deres kjørte oss til sentrum og møtt venninne våre. Jeg tenkte at det hadde vært koselig om alle oss skulle spise sammen derfor jeg spurte de om vi skulle spise på en restaurant som jeg synes er bra. De syntes at det hadde vært koselig derfor jeg ringte restaurant og spurte om jeg kunne bestille bord for 13 stk.

Da vi skulle spise så skjedde det ganske mye. Noen av de andre som skulle være med kunne ikke komme plutselig, men det gikk jo greit da. Vi spiste på New Agra Restaurant. Jeg elsker indisk mat og noen av de gjorde det også. De hadde buffet så det var kjempe bra. Vi hadde det koselig!

Dette bildet ble jo tatt da vi var inni bussen, og det som var morsomt var da vi skulle ta siste bilde, så klarte klumsete Paola å søle brus på seg. Da måtte hun løpe tilbake og skiftet. Huff! Under er det bilder som ble tatt denne dagen.

Vi hadde det gøy og jeg koste meg skikkelig! Etter det så bestemte vi oss for å reise hjem og skifte siden vi skulle ut igjen og spille volleyball med noen andre og kanskje spise ute. Det var en skikkelig koselig dag uansett man skal egentlig feire 17.mai med familien. Jeg hadde det gøy med venninne mine og jeg er skikkelig glad i de! Hva gjorde dere i 17.mai? Hvis dere har lyst å dele litt av det så kan dere kommentere under! ILU <3

XOXO,trish

Likes

Comments

Fredag den 13 begynte med at jeg våknet 08.49 og fant ut at jeg skulle begynne på skolen om ett minutt. Første ting som kom opp i tanken var ordet ''kaos''. Jeg fikk skikkelig panikk da jeg sjekket mobilen min og fikk meldingen fra venninne mine at jeg måtte stå opp og at vi skulle få vite om vi kommer opp i eksamen i dag. Da ble jeg mer stressa. JEG HATER Å STRESSE. Det er det verste jeg vet. Jeg liker å ta det rolig, men denne dagen har vært skikkelig stressende. Jeg fikk telefon anrop og folk begynte å spørre meg om hvor jeg er osv. Jeg sjekket når bussen skulle komme og jeg fant ut at den skulle komme om ca. en time. Jeg dusjet og tok på meg klær, og reiste. Jeg måtte vente på bussen og ble hentet av en venninna av meg og vi reiste til skolen. Da jeg kom på skolen så fant jeg ut at vi kom ikke opp i noen fag! ÆÆÆ! Da var jeg glad!

Vi hadde en chill dag på skolen, men også fikk morsomme kommentarer om brynet mitt som jeg er vant til. '' Hvor ble det av brynet ditt? '', '' Skal vi lete etter brynet ditt? ''. Haha! Det var det jeg fikk høre. Det var litt morsomt, men samma det tenkte jeg. Etter skolen så reiste jeg hjem til en venninne som het Luana og vi slappet av litt. Etter det så tenkte vi at det er kanskje best om vi begynner å stelle oss, siden vi skulle møte noen venner i sentrum. Jeg brukte en time for å sminke meg og kle på meg. Luana fikk tanken om at hun skulle til frisør og få nappe brynet sitt. Derfor vi bestemte oss for å reise ditt, mens vi ventet til de andre. Etter kanskje en time så fikk jeg en melding fra en kompis av meg og sa at de var allerede hos frisøren. Ja, han skulle klippe seg og ja, en annen frisør.

Etter Luana og Joakim ble ferdig, så bestemte vi oss for å reise til Porsgrunn. Jeg, Luana og Freddy var skikkelig sulten, så vi reiste til downtown og spiste i Nan Wan restaurant, mens Joakim og Ronja reiste til butikken. Det var lenge siden sist jeg har spist asiatisk mat, og jeg savnet det på en måte. Jeg bestilte frityrstekt kylling med curry saus. Den var skikkelig godt! Det som er morsomt er da jeg spurte Freddy om han kunne spørre hun ene som jobbet der om ''Chili saus'' siden sterk mat er jeg glad i. Derfor gikk han bort til kassa og spurte etter det. Da han kom tilbake, så spurte han om han kunne smake. Jeg lo og sa selvfølgelig. Da han tok en skje med chili saus, jeg begynte å le, men det skjønte ikke han tydeligvis. Han tok en skje med ris og chili saus. Jeg begynte å le da jeg så uttrykket han hadde. Hahaha. Den var vel for sterkt. Stakkars gutt. Neida, men det gikk jo greit etterhvert. Etter vi har spist så kikket vi rundt bare. Vi fant en ny butikk på downtown og det var da den beste butikken jeg har vært i. Den butikken hadde masse ting som for eksempel star wars, minecraft og tusen vis av morsomme bøker. Jeg elsker den butikken! Jeg fikk melding fra Joakim og han lurte på om hvor vi skulle møtes. Vi var på kicks da jeg svarte han. Etter de kom så skulle vi egentlig bowle, men alle ombestemte seg og tenkte at vi var slitne og har bare lyst å slappe av. Vi reiste hjem til Joakim og bare hørte på musikk, snakket, sang og slappet av. Dagen har vært lang og nå sitter jeg foran pcen og hører på musikk bare, mens andre vennene mine er på fest. Nå har vi tenkt å se på en film og bare kose oss. Dere få kose dere og jeg håper at dagen har vært kjempe bra! Lykke til, til alle dere som kom i eksamen og jeg håper at alle får en fin lørdag imorgen. ILU <3

PS. Jeg vet at jeg blogger ikke så ofte som jeg gjorde, men jeg skal prøve å blogge mye nå fremover! Heldagsprøve osv er jo ferdig! <3 ​

XOXO, trish

Likes

Comments

Det er så morsomt å tenke på at det er faktisk milliarder av folk som gidder å bry seg ved å snakke dritt om andre. At det er faktisk folk som gidder å bruke tidet sitt for å ødelegge andre når de har egentlig bedre ting de kan gjøre. Til sist er at det er folk som ikke klarer å holde kjeft og gå videre for at det ikke skal være mye verre ut av det. Jeg skjønner ikke. Jeg er ganske lei meg for hvor onde mennesker kan være. Man kan ikke finne noe verre enn folk som er sladrer noe jævlig og falske rykter som sprer så fort.

HATERS PÅ SOSIALE MEDIER. Jeg synes at det blir bare for dumt å se at folk faktisk gidder å bruke tidet sitt for å skrive hate meldinger, kommentarer eller statuser. Vi som blogger, vlogger, youtuber eller gamere liker det vi gjør. Jeg sier ikke at det er bare oss som for hate meldinger eller kommentarer i hverdager, men det er vi som får det mest. Hva er ikke lov med å skrive det vi mener? Hva er ikke lov med å være seg selv? Hva er ikke lov med å dele det vi har lyst til å dele? og til sist, hva er ikke lov med å gjøre det vi vil? Om dere har et problem med hvordan vi er, og hvordan vi prøver å være oss selv, så er det egentlig deres problem. Det er ikke vanskelig å trykke på ''x'' knappen heller enn at dere gidder å skrive hate meldinger eller kommentarer til oss. Det er bare teit. Jeg vet ikke om dere har en god forklaring på dette her, men hvis jeg hadde vært dere så hadde jeg bare sluttet. Det er en del folk som er redd for å begynne å blogge på grunn av at de har hørt at det er kanskje folk som synes de er teite om de filmer seg selv eller sier det de mener. De er redd for at du skal prøve å rette det han eller hun mener og på grunn av dere så er det folk som ikke tør å være seg selv. Hvis dere synes at det er teit at vi skriver det vi mener eller lager en video, så er det ikke vårt feil. Vi synes også at det er teit at du faktisk gidder å kommentere stygge kommentarer eller hate meldinger. Det er ganske mange som ikke bryr seg om hva dere haterne sier eller driver med egentlig. Det betyr heller ikke at vi bryr oss om vi skriver om dere fordi vet dere hva? Vi har lyst å fortelle dere hvor teit det egentlig er og dette må stoppes. Ikke for oss, men for de som får det med seg, de som bryr seg, og de som får dårlig selvtillit på grunn av dette her. Så, hva prøver du å få ut av dette her? Oppmerksomhet? Da er du teit.

''FALSKE'' MENNESKER. Det er skikkelig irriterende når en dag får du vite at den person du stoler mest er faktisk den person som du forventet aldri at han/hun kommer til å være. Ikke bare det, men også de som prøver å være glade eller hyggelig mot andre, men bak ryggen din så snakker de dritt om deg. Jeg blir så skuffet av folk som ikke tør å si det de egentlig vil si. Hva er vanskelig med å si at '' Jeg liker ikke deg egentlig ''. Det kan hende at det er noe situasjoner der du føler du ikke vil såre den personen, men situasjonen der du er venn med noen og snakker dritt bak ryggen av den personen er mye sårende enn det. Som de sier ''Fake people take part in hipocrisy, lies, and will turn on friendship the moment it no longer is a benefit for them.'''. For å være helt ærlig, så er jeg enig. Jeg kan innrømme at jeg har fått mange venner som jeg stolte på, men fant ut at bak ryggen min, så snakket de dritt om meg. Jeg kan også innrømme at jeg har sikkert baksnakket om noen, men jeg har aldri baksnakket om vennene mine og jeg har jo lært noe ut fra det, eller så har jeg egentlig ikke rett å skrive dette her om jeg faktisk er ''falsk''. Jeg liker ikke å få vite at de jeg stoler mest er de som er faktisk stygge bak ryggen min, og jeg vet følelsen, derfor har jeg lært at det er faktisk ikke er riktig å gjøre. Når jeg tenker på ''falske'' venner, så tenker jeg mest på de som vrir ganske mye på sannheten. Det er ganske sjeldent det skjer at de sier det de mener eller er sant. Jeg blir så sur når jeg noen av de sier til meg, du kan alltid snakke med meg hvis det er noe, du kan alltid stole på meg, kommer alltid til å være der for deg og til sist når de sier at de kommer aldri til å si det videre. VET DU HVA? glem det. Ja, jeg har sikkert venner som sier sånn mot meg, men jeg vet ihvertfall at de er ekte, men de som ville vite noe hemmeligheter også sier det videre etterpå, kan egentlig bare glemme det. En ting til, jeg har ikke lyst å ha venner som sier at de alltid kommer til å være der for meg, også har de ikke tid når jeg ikke har det bra eller vil ut og finne på noe? WTF. Jeg blir så deprimert og er bare der når jeg må gjøre noe tjenester for de, eller om de egentlig har INGEN. Jeg er ikke et leketøy og å bli bruk er jeg ikke for.

NEGATIVE FOLK. Dere skal egentlig være den person som folk kan faktisk se opp til, ikke den person som de kommer til å være deprimert av. Ja, du har ikke det bra, men hallo? Skal du være negativ hele tiden? Det er mange som ikke orker å høre på alle ''problemene'' dine når de sikkert har egentlig mer nødvendig ting å tenke på. Selvfølgelig, noen ganger er det lov å være så negativ, men hele tiden? omg. Du sier at du er deprimert, ikke har det bra, lei deg. Hvorfor ikke forandre det da? Legg de bak deg og ha det gøy! Livet er jo ikke så vanskelig, det er bare deg som gjør det vanskelig for deg selv. Tror ikke du hadde fått et vanskelig problem om du ikke hadde klart å løse det. Det er bare deg som overdriver ganske mye. Tenk også om de andre som har det verre enn deg, så kanskje skjønner du noe. Prøv heller å holde kjeften enn å få mye negative ting ut fra den før det blir for seint.

FOLK SOM ''DØMMER''. Å dømme noen er en av de verste man kan faktisk gjøre. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan dømme folk uten man prøver å bli kjent med de. Først og fremst, dere vet ingenting om hva den personen har vært igjennom. Dere vet ikke historien bak smilet han/hun viser og dere vet ingenting om hvorfor hun/han er sånn. Jeg blir lei meg for folk som dømmer noen de ikke kjenner i det hele tatt. Jeg blir skuffet. Vet dere hva den personen kommer til å føle når de finner det ut? At dere tror hun er en hore fordi hun kanskje har hatt sex med over 20 stk. At hun er kanskje er lett på tråden fordi hun har mange gutter rundt henne, eller er gravid i så ung alder? At hun henger med den største taperen på skolen? Ikke bare jenter, men også gutter. At han er en drittsekk fordi han smilte ikke til deg? At hun/han er skikkelig feit eller for tynn? At det ser ut som om den personen ''bitch blikker'' deg og ser stygt på deg? Hallo. VOKST OPP. Dere vet ingenting om den personen og hva de går igjennom. Har dere en gang sett på deres selv på speilet? Det er mange som ikke mener eller tenker på hva de plutselig gjør. Ingen hadde likt å bli bitch blikket. Det vet alle vel, så hvorfor skal de det? Dere kan ikke dømme en personen på hvordan de ser ut på deg. Det ser bare ut som du er skikkelig psykopat og er nøye på at alle ser på deg, men egentlig gjør ikke de det i det hele tatt. Ja, det er sikkert noen folk som er overlegne og tror at de er mye bedre enn noensinne, men det er jo bare å drite i de. Ikke vis de at du bryr deg engang fordi vet du hva? De folket der, bryr seg heller ikke. Når man er skikkelig feit eller for tynn? Hva så? Du kan ikke dømme folk bare fordi du har den perfekte kropp du tror du har. Det er alltid et sted i kroppen som du hater mest, fordi ingen er perfekt! Du vet ikke historien bak de som ikke har den kroppen de drømmer om. Har en gang tenkt om spiseforstyrrelser? Har en gang tenkt om at man har kanskje en sykdom? De blir mobbet og hater seg selv fordi de er enten feit eller for tynn, og det hjelper ikke å dømme de og snakke dritt om de. Istedenfor, så hjelp de til å være fornøyd med hvordan de er. At hun henger med den største taperen på skolen? Først og fremst kan man ikke kalle noen en taper? Ja, noen kødder med det, men det er også mange som tar det ganske seriøs. Ja, hun henger kanskje med han/hun, men atleast de er sikkert en onklig venn, som dere ikke er i det hele tatt. Hvorfor ikke prøv å bli venn med alle, og ikke gjør sånn at noen føler seg utenfor? Det er mye bedre. At hun har pult mange eller er lett på tråden? Det er sikkert mange som ville tjene penger på den enkleste måte og det er å selge seg selv. Jeg vet at det ikke er bra, men å kalle en person, en hore, er ikke bra heller. Du vet ikke historien bak det som skjedde. Heller lær de til å være en bedre person, eller hjelp de. Om du egentlig ikke har noe bedre å si enn å baksnakke eller snakke dritt om noen, så er det egentlig best å holde kjeft og enten tenk på hva som er best for deg eller gjør noe bedre enn det du driver med.

Her er bloggen for i dag. Det har skjedd så mye i det siste og nå må jeg fortsette med å øve siden jeg har naturfags prøve imorgen. Jeg vet at alle har sin meninger om det jeg skrev, men det er ihvertfall min mening og det som jeg synes er riktig å gjøre. Det er mange som prøver å ødelegge hverdagen av folk, men ikke bryr dere om de. Lev livet og ha det gøy. Ikke la de ødelegge deg. Hvis du lar de gjøre det, så da er det deg som er feil. Det er alltid noen som du kan snakke med, prøv heller å være med de. Tusen venner er ingenting om ingen av de er ekte. Det er bedre å ha en eller to som du kan faktisk stole på! Det må dere vite. Men kos dere mye også snakkes vi igjen. Legg igjen kommentarer hvis dere har noen ting dere har lyst å si. ILU <3​XOXO, trisha

Likes

Comments

Hei! Det tok min tid før jeg faktisk turte å klippe håret mitt. Det er lenge siden sist jeg klippet den, det var i Januar, men da var bare bye bye tuppen. I det siste, så fikk jeg tanken om å forandre frisyre til et helt annet. Til noe jeg vet kan faktisk forandre alt. Jeg vet ikke hvorfor de sier at når man har ny frisyre så har man nye muligheter? Jeg føler faktisk at dette er sant fordi jeg føler det selv. Jeg har vært veldig opptatt med håret mitt. Jeg har krøllete hår som jeg arvet fra faren min, og jeg har alltid vært begeistret med å ha et langt hår.

Alle sa til meg at jeg burde klippet bare tuppen siden jeg hadde et langt fint hår, derfor jeg ville aldri gjøre det, men tanken fikk meg faktisk plutselig til å forandre meningen om det. Det tok en dag for meg. Da var det bye bye langt hår! Siden jeg var liten, så har jeg alltid vært redd å være hos frisøren. Jeg hater når jeg sier at jeg skal klippe meg og ta bort bare noen få centimeter, men så får jeg resultatet. Jeg blir skuffet hver gang, siden de klipper håret mitt kortere. Derfor etter jeg fylte 10, så var det alltid mamma som jeg lar til å klippe håret mitt, men da fjortis årene kom, så var det alltid meg som gjorde det til meg selv. Jeg gjør også det til mamma og noen venner som faktisk stoler på meg om håret deres. Jeg har alltid vært opptatt med hår frisyrer. Jeg farger håret mitt selv osv. Alle sa at jeg burde være frisør, men jeg vet at det er ikke det jeg vil egentlig være. Langt ifra. Men det var faktisk deilig å få bort en del av håret mitt. Nå så har jeg det til skuldra. Jeg ble ganske redd siden jeg føler at det ikke passet for meg, men det var bare kanskje fordi jeg har aldri hatt så kort hår og at det så annerledes ut på meg.

Men jaja, når har jeg et nytt frisyre. Helt annerledes og dette betyr veldig mye for meg. Fortiden så hadde jeg håret mitt gradert og det var veldig enkelt for meg, siden det var lett å style det. Den krever ikke mye styr når jeg har travelt morgen for at jeg skal se bra ut. Men da jeg klippet til kort hår. Jeg vet at det kan være en del styr siden jeg har faktisk krøllete hår. Jeg må prøve å ordne det for at jeg skal føle meg behagelig, men for å være helt ærlig, så er jeg fornøyd med håret mitt nå. Det føles mindre tungt ut. Det føles mye bedre og det føles at jeg er født helt nytt!

Hva er det dere synes som er best da? Synes dere at kort hår er mye bedre enn langt hår eller motsatt? Det har vært digg om dere har noe tips om hva jeg kan gjøre for å style håret mitt. Jeg håper dere har fått en fin dag i dag. Dagen har vært skikkelig sakte for meg. Jeg har egentlig skole i dag, men jeg har skikkelig vondt i ryggen og jeg klarer nesten ikke å stå opp. Derfor bestemte jeg meg for å være hjemme. Jeg tror jeg må faktisk reise til legen og sjekke hva som er problemet, siden jeg har hatt dette problemet ganske lenge nå. Også jeg har pollen allergi som ikke er morsom! Fordi det er mye verre enn å ha en vanlig forkjølelse. Men dere fortjener en fin dag og kos dere masse i dag! ILU <3

XOXO, trisha

Likes

Comments

Hei! Mitt navn er Trisha Fernandez. Hvis du har vært på min gamle blogg, så kan du sikkert litt om meg. Jeg er 16 år gammel og er fra Drangedal. Jeg bor i Skien og går på videregående skole. Jeg er ei jente som er oppvokst i hovedstaden Manila i Filippinene. For å si det sånn, shoppingsentret, tusenvis av butikker og et ganske tett sted var jeg vant til. Da jeg flyttet til Norge så var stedet som Drangedal ikke for meg , men da jeg bodde der, så var det faktisk fantastisk! Jeg lærte ganske mye, fikk gode venner uansett det var litt annerledes. Men etter ungdomskolen, så bestemte jeg meg for å flytte til Skien for meg selv siden jeg ville prøve noe nytt. Da jeg flyttet til Skien så ble jeg kjent med mange folk og en del av de har jeg blitt gode venner med, men selvfølgelig glemmer jeg aldri venninne mine i Drangedal. Jeg flyttet til Norge for tre år siden. Mamma giftet seg med en nordmenn og nå har jeg fått meg en lillesøster. Jeg har to stebrødre og en stesøster som jeg har blitt skikkelig glad i også. Livet for meg er venninne mine og familien min. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten de. De er de viktigste personene i livet mitt. Men, back on the topic! Jeg elsker å shoppe, være med venner, se på serie, gaming, bli kjent med nye folk og jeg er ei jente som ikke klarer å ikke gjøre noe med livet mitt. Jeg er ganske spontan og jeg elsker overraskelser! Hvis dere har lyst å vite mer om meg så er det å bare stay tuned! Send meg melding om dere lurer på noe!

XOXO, trisha!

Likes

Comments

Det er lenge siden sist jeg har blogget. Det kan jeg si. Jeg har vært ganske opptatt. Har vært mye '' up and down '' situasjoner. Jeg har lyst å dele alt med dere, men det er noe situasjoner, man må bare ta det for seg selv for at ting skal være alright. Jeg tror andre bloggerne, har det ganske vanskelig når det handler om det her. Det er mange av dere som blogger fordi det hjelper. Det hjelper når du skriver, folk leser det og får inspirasjon ut av det. Ellers har det vært fint med meg egentlig. Jeg har hatt det gøy. Vennene mine har vært der for mye og hadde det koselig!

Fra venstre så ser dere et bilde av venninne av meg som heter Luana. Jeg digger henne og jeg er skikkelig glad i henne. I så kort tid vi har kjent hverandre, så føles det ut lengere egentlig. Kan ikke tro at man faktisk kan få seg en venn som er som henne. Tar vel evigheter før jeg finner en som henne. Det er litt morsom fordi hu går i samme skole som meg, men vi har aldri snakket før. Vi fikk dårlig stemning mellom hverandre på grunn av andre folk. For en historie for å si det sånn, men på grunn av en felles venninne av oss som heter Ana Maria, så fikk vi tid til å bli kjent med hverandre og vi gikk jo godt overens hverandre! Neste bilde er et bilde av home made kakao drink som jeg og twinsa lagde. ANBEFALT. Tredje bilde fra venstre er et bilde av meg. Jeg kjedet meg og jeg skulle ut med venner så imens jeg ventet, så bestemte jeg meg for å ta et bilde og siste bilde er et bilde av coca cola. Jeg er en Colaholiker etter alle venninne mine drikker masse Cola. Jeg tåler egentlig ikke det, men samma det.

Fra venstre så ser dere et bilde av meg med kort hår. Ja, overraskende at endelig har jeg kløpt meg. Tok evigheter før jeg turte det og jeg visste aldri at jeg skulle klippe meg så kort da. Det var trist, men det var deilig. Andre og tredje bilde var bilder fra sminkekurset jeg hadde hjemme hos meg. Jeg har alltid vært glad i sminke og skjønnhet. For alltid. Så jeg fikk besøk av konsulenten min og noen venner var hos meg. Det var veldig koselig. Siste bildet er et bilde av meg og Ana Maria. Hu er min godeste jente! Jeg er skikkelig glad i hu.

Hvordan har dagene deres vært? I morgen er det mandag igjen og jeg har en del lekser og prøver fremover. Jeg går på studie, så det kom ikke som en sjokk, men forhåpentligvis har jeg faktisk fri imorgen. Jeg er skikkelig glad for det og jeg skal nyte mandagen, men gode venner og slappe av mye egentlig. Jeg håper dere har fått en koselig helg og de forrige ukene. Btw, jeg har tenkt å svare på sånne anonyme spørsmål som dere stiller meg. Om det er noe dere har noe spørsmål som dere har lyst at jeg skal svære på, så er det bare å sende spørsmål i vei. Alt skal være anonym. Kan enten ta det på video eller hva dere anbefaler. Så, dere bestemmer. ILU<3

XOXO, trisha

Likes

Comments

Jeg vet at det er lenge siden sist jeg har blogget. Jeg har vært dårlig siden jeg har vært syk lenge, men det ordner seg. Føler meg mye bedre nå. Var borte en dag på skolen og var bare i senga hele dagen egentlig. Denne helga så har det vært fantastisk. Jeg har vært mye med vennene mine og det var skikkelig koselig! Jeg var også hos bestevenninna mi. My partner in crime - Desire Berg og vi bestemte og lage en '' må gjøre video ''. Fikk en del tips fra andre bloggerne! Vi hadde det skikkelig gøy og jeg håper dere ser på den. Jeg skulle egentlig publisere videoen med engang men det ble litt for seint! ILU <3

Likes

Comments

Jeg har ikke fått tid til å blogge i det siste, men jeg har en overraskelse! Jeg og Twinsa Tobon '' Paola og Viviana '' tenkte at det hadde vært gøy hvis vi lagde en bestfriend tag video! Sett dere ned og kos dere! ILU <3


XOXO, trisha

Likes

Comments

Når man sier at man er sykt perfekt betyr ikke at man egentlig har ett perfekt liv. Mange mennesker ser opp på bloggere, eller andre mennesker og tror at de er så perfekte og at de har alt de ønsker seg. De har fine kropp, de har alt, de er kule, de kunne gjøre alt de vil og til sist de tror at de kan gjøre alt de kan. Men er dette egentlig det vi mener med ordet '' Perfekt ''

Hvorfor er det helst ungdommer som ser opp på bloggerne som for eksempel Sophie Elise, Sraad, Rene Kleveland, Mamma til Michelle? Ungdommer er omringet av kjendiser som er perfekte og bloggerne med perfekte liv. Sosiale medier, aviser, magasinet viser oss tips hvordan man burde være. Mange mennesker finner seg et forbilde de ser opp til. En del av vi ser i hverdager påvirker oss når det gjelder hvordan man skal leve, hva slags sminke de anbefaler og hva skal man ha på seg. Det er ganske vanskelig å vite hvorfor det er mange jenter og gutter som er fascinert av bloggere og kjendiser siden alle har sin egne meninger. Det kan være fordi kjendisene og de andre leve ut drømmene sine, og fordi de bor i et stort hus og lever i et liv som mange unge drømmer om  å få engang.

Først og fremst vil jeg snakke om perfekte liv innen sosiale medier. Hvorfor ser de så perfekt ut? Livet på sosiale medier er ikke alltid akkurat det samme i virkeligheten. Det er en del av folk som er veldig opptatt med å vise hva man gjør i hverdager. Henter speilrefleksen og bare ta bilde av de sunne maten som ligger på bordet. Rett etter det skal man legge det ut på instagram. Man tar på seg gym tøy og reiser til treningsstudio. Rett etter skal man ta med seg mobilen på treningsstudio og ta snap av seg selv. En eksempel til er når man er med venninne sine så henter man mobilen, sitter der og smile foran kamera med alle de forskjellige vinklene. Det kan også være at de bildene som er lagt ut er faktisk de eneste gangene man har vært sammen med venninne sine. Tanken under dette her er at det ser ut som en sosial person kan faktisk være den person som liker best å være alene eller som sliter med å få venner. Sosiale medier kan også vise hvem du er. Noen kan også bli godt kjent via sosiale medier, men det er også viktig å tenke på at man kan ha et annet liv i tillegg til det livet man har på internett. Så hvem er du i sosiale medier? Er du ganske opptatt av å vise hva du gjør i hverdagen i alle folk som følger deg på instagram, vennene dine på snapchat eller til de som følger deg på blogg. Husk at det viktigste er hvordan du handler de som er best for deg ikke via nett, men i virkeligheten.

Hva er det som kommer opp i tanken når vi hører ordet Perfekt. Er det når du har tusenvis av venner og på skolen går dere rundt som en gjeng, mens du ser ei jente i hjørnet som føler seg utenfor? Er det når du løper bort på stue og spør pappa om penger så du får kjøpe den nye veska du så på nettet? Er det når du står opp ganske tidlig på morgen, steller deg og bruker langt tid for å stirre på speilet hvis det er greit nok? Eller er det når du gjør ting uten å tenke for å få oppmerksomhet? Nei, det tror jeg ikke på. Ja, man er glad når man er fornøyd med seg selv og føler at man er perfekt. Men det som er problemet er at de som synes de er så perfekte og har et perfekt liv blir forbilde til ungdommer. Jeg skjønner ikke hvordan. De som er så syk perfekte er ganske opptatt med seg selv. De synes at de har så små pupper når egentlig de har gigantiske. De tenker nesten bare om seg selv. De hyler rundt i gangen som fjortiser. De sminker seg verre enn Barbie. De reiser på fest, prøver å være kul og trenger oppmerksomhet. Er man sykt perfekt eller bare sykt selvopptatt?

Hva er egentlig forskjellen mellom sykt perfekt eller bare sykt selvopptatt? Når du er selvopptatt så betyr det at du er ganske opptatt av deg selv og fokuserer mest på egne behov. Du er ikke akkurat så begeistret av å tenke om andre. For eksempel når du skylder venninna di penger over lang tid. Du har fått penger, men du fant ut en bukse på Carlings som du bare må ha. Så kjøper du buksa med god samvittighet og bare lager en unnskyldning til ho. Og sist er når du er på fest og du får høre at du er så fin, så gir du kompliment tilbake at så klart er du fin, massevis. Når du er perfekt så betyr ikke bare om at du har alt verdier ikke alle andre har. Å være perfekt handler mest om psykisk og det vil si tanker og følelser. Smiler du hverdag? Har du det bra? Er du fornøyd med livet? For å være helt ærlig, med den person du ser opp til, er det alltid noe maske når de er ute med venninne sine eller andre folk, men de som kjenner de godt vet hvordan de egentlig har det. Å være perfekt handler ikke om å ha på seg merke klær, sminke eller at man har et hus som koster milliarder av penger. Ja, dere har vel hørt om et perfekt liv og en del av dere har sikkert skrevet om det i ungdomsskolen. Er det å ha alt de tingene som gjør deg glad uansett du ikke har det bra med kjæresten din eller foreldrene dine? Nei. Derfor de sier jo at de som tenker de har alt er kanskje de som egentlig ikke har det så bra i livet. Det er de som pleier å stå opp i hverdager og prøver å ikke vise folk at de er egentlig bare svake. Mens de som ser opp på de er fortsatt veldig opptatt av å prøve seg å være akkurat som de ?? perfekte mennesker ?? er.

På bakgrunnen av argumentene i min tekst kan jeg konkludere at du trenger ikke å forandre deg selv til noen andre du ikke er. Du trenger ikke å gjøre det for at noen skal like deg. Du trenger ikke å bruke masse penger for å ha på deg merke klær når merkene vises ikke engang. Du trenger ikke å kaste bort tid ved å stå på speilet en times vis for å være fornøyd med deg selv. Husk at ingen kan være mer perfekt enn deg selv når du er original og enestående. Når du er den eneste av deg så gjør den deg unik. Vi burde være mer fornøyd med hva vi har. En del har ikke det bra som du har det og de ville ha gjort så mye for å få det bedre. Mens vi bruker tiden vår for å klage for ting som ikke burde ha blitt klage på. Det er ingen i verden som har et helt perfekt liv. I hverdager så er det alltid noen som ikke har det bra. Ingen er det helt perfekt liv eller smertefritt liv. Til tross du kan være en god rollemodell for alle andre ungdommer ved å vise at du trenger ikke å være så sykt perfekt eller selvopptatt, når du kan egentlig være deg selv!

Jeg har ikke fått tid å blogge i de siste dagene, siden jeg har vært opptatt med skole. Sorry. Jeg fikk vite at jeg har prøve neste uke og den uke der igjen i matte, geografi, gym teori og snart er det heldagsprøve. Men hvordan går det med dere da? Jeg har vært mye bedre etter påskeferien, men var litt stress på grunn av skolen. I forgårs så var jeg ganske trøtt siden jeg ikke har fått noe sovn etter jeg redigerte en '' fan art '' i syv timer. Ja, omg! Hvis dere har lyst å se bildet av det jeg redigerte, hvorfor, hvem er kjente personen, og hvorfor giddet jeg å gjøre det i syv time så kommenterer du det! Så skal jeg lage en eget innlegg for det. I går så overlevde jeg 8 timer på skolen uten sovn, og det var ikke noe å være stolt over, men det var jo verdt det. Også en venninne av meg reiste til Skien for å få møte meg. Vi var på Herkules og spiste på Peppes Pizza! Det var veldig koselig siden det har vært lenge siden sist vi har vært med hverandre.I dag så har jeg vært på skolen. Jeg har egentlig ikke gjort noe veldig spesielt. Jeg har vært med en venninne av meg som heter Ana Maria. Vi bare slappet av og snakket mye etter skolen, mens jeg var opptatt å redigere bloggen min. Som dere ser så har jeg fått et nytt design og jeg er skikkelig fornøyd med det!! Tusen takk til Design by Cecce! Trykk her for linken hvis dere har lyst å sjekke designe deres hvis du har lyst på et annet design! I morgen så skjer det ganske mye. Det er første april og det er aprilsnarr! Jeg har en stor overraskelse i morgen og jeg gleder meg sykt! Hva skal dere i morgen da? Håper alle dere har fått en fin uke! Det er snart helg og dere må få kose dere! ILU <3Noe tips til aprilsnarr?

XOXO, trisha

Likes

Comments

JEG TAKLER IKKE OVERLEGNE FOLK. Hvem gjør det? Jeg tror ikke noen av dere takler det, men jeg blir ganske irritert når noen tror at det er mye bedre enn de andre. Når de prøver å overbevise folk at de er et nivå over alle andre. De behandler mennesker på forskjellige måter fordi de mener at ikke alle er like bra som dem selv. Hva er dette her for noe? Jeg har fått en del kommentarer om at jeg virker ganske overlegen, men de som kjenner meg godt vet jo hvordan jeg er egentlig. Jeg kan ikke gå rundt på skolen og smile eller si hei på hver person jeg møter som jeg ikke kjenner heller da. Jeg mener ikke at noen ganger det kan hende at jeg ser overlegen ut, men jeg mener ikke det. 

JEG LIKER Å VÆRE SPONTAN. Leve livet mitt spontant er ganske gøy! Det kan jeg si. Jeg liker å finne på ting spontant. Jeg liker også å være med min spontante bestevenn Desire fordi vi finner alltid på noe galskap som den gangen vi hadde overnatting hos meg også ville hu at jeg skulle lage hull i ørene hennes så jeg gjorde det. Også hadde hu sikkelig lyst på en nesepiercing så hu prøvde og lage hull i nesa hennes. Hu spurte meg om jeg hadde lyst å prøve så jeg tok fram nålen og prøvde det. Det gikk ikke så greit. Neste dagen så var det ingenting å gjøre så vi reiste på frisør og tok nesepiercing. Mamma var ikke så særlig glad og hu ble faktisk sur, men det gikk jo greit etter det. Jeg tok ut piercingen i nesa mi etter noen få uker også var det en dag jeg var med tvillingene mine også plutselig hadde jeg lyst på en tunge piercing så jeg reiste på madcat og tok piercingen. 

VERDENS UTÅLMODIGE PERSON. Jeg er rett og slett utålmodig. Jeg blir fort sur og forbanna når ting ikke skjer nå! Jeg klarer ikke å vente lenge på noe jeg vil skje nå med engang! Det har vært engang jeg skulle ut med vennenne mine og jeg ventet på de i flere timer. Det endte opp at jeg begynte å kjefte på de og jeg ga opp. Jeg blir fort frustrert og irritert. Jeg er ikke stolt over det, men sånn er jeg bare. Noen ganger så klarer jeg jo å vente og sånt, men jeg kjenner frustrasjon i kroppen. 

JEG TENKER EKSTREMT MYE. Når jeg hører på musikk, ser på film, ligger i senga eller om jeg står i dusjen så har jeg en tendens til å tenke på alt. Når jeg er ute så observerer jeg mye på alt jeg ser og alt som skjer. Det har vært en del ganger jeg har fått meldinger fra en del venninner og bekjente om noe de trenger hjelp. Jeg har alltid vært der for de og jeg har faktisk giddet og sende en lang melding med både råd og veiledninger. 

JEG ER ''AV OG PÅ'' NÅR DET HANDLER OM Å ORGANISERE. Det har vært en del ganger jeg ikke klarer å være i et sted som er så rotete. Jeg klarer ikke å sitte på sofaen mens jeg ser noe ting på stuebordet som plager meg. Alt skal være der den skal være. Men jeg kan faktisk innrømme at rommet mitt er ganske rotete, og jeg klarer ikke å se på rommet mitt engang eller jeg har ikke lyst å være der. Det har vært en del opp og ned der jeg tenker '' jeg gjør det heller i morgen '' og så det samme neste dagen, men det har også vært en del ganger der jeg er ganske opptatt av å organisere rommet mitt. 

JEG ER GANSKE LAT, MEN JEG HATER Å IKKE GJØRE NOE. Jeg er en ganske lat person og bruker lang tid for å komme meg opp fra senga. Men når jeg sier at jeg hater å ikke gjøre noe så betyr det at jeg elsker å være opptatt med noe jeg liker å gjøre. Jeg er ganske rastløs og jeg kan ikke være i senga hele dagen liksom. Jeg skjønner ikke meg selv, og det gjør ikke vennenne mine heller. Du kommer nok engang til å se meg med hendene opp i været på et fjell, jogge ved siden av veien på en mil eller sykler rundt i byen. MEN DET ER IKKE MIN TING. Noen ganger blir jeg tvunget til å gjøre det, men noen ganger gidder jeg faktisk det, men det har vært tusen ganger at jeg har vært sikkelig lat. 

TO SIDER AV MEG. Når det handler om skole så kan jeg innrømme at jeg er faktisk en kind of '' nerd ''. Jeg liker å gjøre lekser og jeg blir glad når jeg får noe oppgaver vi må jobbe med. Ikke så mange vet om det. Bare de nærmeste. Når jeg er hjemme alene så pleier jeg faktisk å være opptatt med å lese en bok og gjøre en del oppgaver eller lese det læreren underviser imorgen. Men. Når jeg er utenfor skole og er med venner så er jeg annerledes. I helgene så kan jeg faktisk være en festløve. Jeg fester en del ganger og i ferien. De andre tror at jeg er faktisk dum fordi jeg viser ikke de at jeg kan faktisk noe. At hodet mitt kan kan faktisk en del mye. Jeg liker ikke at folk tror at jeg er en nerd så jeg oppfører meg helt annerleder utenfor skole. Det er akkurat det samme når jeg gamer. Ingen kunne tro at en type jente som meg kan game. Når jeg er i et game så bruker jeg mest parten av tiden for å tenke om hva jeg ska gjøre. Som for eksempel når jeg var med kompisene mine som gamer, og jeg prøvde alien isolation og de ble ganske overrasket siden jeg kunne det mye bedre enn det de trodde. De trodde at jeg skulle være den jenta som bare hyler og skrikker fordi alien kommer til å drepe meg. 

JEG ELSKER EDDERKOPPER OG SLANGER. Edderkopper og slanger er elsk! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg liker de. Jeg blir så sur når noen dreper edderkopper. Hva faen lissom! Jeg liker spesielle dyr. Jeg har alltid vært glad i dyr og jeg har kjempe lyst på slange og tarantella (edderkopp). Jeg vet at en del synes de er ekle, men for meg er de fine!

JEG HAR APIFOBI OG MYRMECOFOBI. Jeg har angst for både bier og maur. ÆSJ! 

JEG ER IKKE REDD FOR Å SI DET JEG MENER. Det har vært en del diskusjoner med meg og vennenne mine. Ikke bare de, men mange andre. Jeg hater å være i det situasjon, men jeg er ikke redd for å si det jeg mener, uansett om å såre han/hun er ulempen. Det er jo bedre å si sannheten enn å juge den person opp i trynet. Det synes jeg, men selvfølgelig vet jeg grensen. Men når jeg vet at man er feil så er man feil. Så diskusjon med meg kan ta for evig, men noen ganger så har jeg ikke tid til det så sier jeg bare rett ut det jeg mener. 

Her er 10 ting dere sikkert ikke visste om meg, men noen av dere sikkert kjenner meg igjen med dette her! Hvordan har dagen deres vært? Det er forseint blogging av meg igjen og det beklager jeg. Så trist at påskeferien er over! Men NY UKE, NY MULIGHETER! Jeg sto opp halv tolv i dag og måtte pakke siden jeg skulle hjem til Skien og i morgen så begynner skole igjen! Jeg har vært mye bedre nå, men jeg kan si at jeg har fortsatt vondt i hodet og kroppen. Sånn er det bare! Men stå på, jenter og gutter! Håper dere hadde en fin dag i dag og dere får kose dere videre. Lykke til på jobb og på skolen i morgen! Snart så har jeg tenkt å legge meg. Må stå opp tidlig og få humøret opp for en ny dag som kommer! ILU <3

XOXO, trisha

Likes

Comments