Nu har vi ätit gott och kollat på gåsmamman. Så bra serie vill bara att det ska komma mer avsnitt nu! Imorgon är det bergadagarna på berga Naturbruksgymnasiet. Så imorn står jag i högsta hugg och ska knoppa znirk. Har äntligen lärt mig att sy knopparna vilket blir mycket finare tycker jag och det är nästan enklare att sy än att använda gummisnodd.

Finaste ica jag lyckas alltid stå upp på korten 😅

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

Vilket tråkigt väder vi har idag blir så himla trött.
Men såna här dagar passar det perfekt att fika och mysa med vänner. Inte gjort många knop idag. Var och handlade nytt till bobbo och fikade med Johanna och Emelie. Så roligt att många vänner fått barn dom senaste åren och nu är vi 3 st plus mig som är mammalediga 💕 nu ska jag börja laga fredagsmiddag och baka tårta till fina Emelie som fyller 30 år imorn och min älskade bobbo blir hela 6 månader imorn! Vart tar tiden vägen??

  • 7 readers

Likes

Comments

Det var så skönt att vakna upp till ett rent och fint hem. Mår verkligen dåligt när det är grejer över allt och tvättkorgen är överfylld gånger två, disk som står. Det var helt underbart skönt att allt var borta.
Nu har vi ätit frukost och ska snart börja röra oss mot stallet.
Idag kommer Hovslagaren som ska sko Pisan och dra av Ikas bakskor då hon åker till Lövsta imorn på semin. Avicii fick gå ut på sommarbete igår så härligt det är han värld tusen gånger om.
Annars i stallet ska jag bara lina znirk och mysa med dom bästa hästarna.

Det bästa teamet ever 🌟💕💕

  • 7 readers

Likes

Comments

Tänkte berätta lite om min fina häst Pisan.

Pisan red jag in som tre åring när jag bodde i Kalmar och jag föll pladask för henne på en gång. Hon var så otroligt kärleksfull och var så snäll. Jag fick även äran att visa henne för hand och ridningen på treårs testet. När hon skulle åka hem till uppfödaren igen grät jag haha jag tyckte så mycket om henne. Då var det dags för Pisan att bli mamma och efter hon fått föl och allt som en mamma häst ska göra åkte hon till en jätte duktig tjej som red igång henne igen efter mamma ledigheten. Min mamma ringde mig och sa jag tror Pisan är till salu! Och jag sa bara henne ska jag ha. Hörde av mig till bästa uppfödaren och sen var hon min!! Världens bästa Pisan skulle äntligen få komma till mig! Jag var dock höggravid och hade slutat rida innan bobbo skulle komma men jag skulle bara ha henne :)

Idag är Pisan 6 år och jag älskar henne lika mycket idag som då! En riktigt sagohistoria om jag får säga det själv :)

Här är första fången jag sitter på henne sen hon var tre år och första gången sen hon kom till mig. Så glad att mungiporna går upp till öronen 😍

  • 7 readers

Likes

Comments

Som rubriken lyder vart tog det fina vädret vägen?
Som tur var han vi njuta av det fina vädret igår. Bobbo fick vara naken fis! Så skönt tyckte han att det var, passade även på att tvätta av bilen lite snabbt.

Idag har vi vart i stallet en snabbis och sen åkte vi hem igen för att stor städa lite hemma.

  • 7 readers

Likes

Comments

I lördags var det dags för tre års test för två av Jennies hästar.
Dagen började super tidigt men vi var ett helt team som skulle åka så jag hade turen att bara kunna åka till stallet och hämta upp Ann och mamma och sen åka direkt till strömsholm. Väl framme så hade dom andra börjat lasta ur och fixat.
Jag vill alltid kolla på någon innan så man kan se hur dom stoppar och springer med hästarna så man blir lite bekvämare.
Bägge hästarna skötte sig exemplariskt och det är så roligt att visa unghästar. När jag red Ica belönades vi med 10-10 på ridprovet vilket var så kul. Avicii fick 9-9 på ridprovet. Tror deg var pga han fattade fel galopp i bägge varven vilket han aldrig jag gjort innan haha men vad gör det! Det var verkligen en super dag!

  • 8 readers

Likes

Comments

Trisaan @trisaan