Header

1. Var inte dig själv. Ditt liv är förmodligen lika tråkigt som alla andras. Ljug att du har det bättre än du egentligen har det.

2. Ska du göra ett modeinlägg, köp dyra kläder, ta bild, lämna tillbaka kläderna eftersom du inte har råd med dyra kläder eftersom ditt liv suger.

3. Ljussätt bilder till 100% så att alla tjejer tror att du är en "tumblr" och "goals".

4. Gör en tävling där du lottar ut 100 Victoria Secrets bodymists och utse dig själv vinnare i slutet.

5. Låssas att du är på semester och är rik fast du egentligen sitter hemma i mörkret. Lägg ut gamla bilder och ta bilder från google.

6. Låssas att du har viktiga smink-och hudvårds-rutiner som alltid följs och tipsa om dyra krämer till dina läsare.

7. Låssas att du är känd redan från början även fast statistiken är hemsk. Dina läsare går på det och tror du är cool.

Lycka till?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhallå :)) Tänkte slänga in ett hej innan jag ska sova, insåg att jag inte hade skrivit någonting hehe.. Lite blandade bilder från helgen! Jag och Vera gjorde en grym middag i lördags med sötptatisfalafel, tzatziki och massa annat gott, så mysigt att fixa mat tillsammans ju!! Sista bilden tog jag när jag och Milly tog en promis senare den kvällen, gick runt o snacka om viktiga och oviktiga saker nån timme, älskar :) Pussar

Likes

Comments

Har ingen aning om hur många gånger man inte sagt "jag hatar Sveriges väder..." eller hört av någon annan. Vet ni vad? Idag insåg jag, Sverige är bäst! Skulle inte kunna flytta från snö, vårrus, midsommarkvällen och alla färgglada löv. Tröttnar man någonsin på årstiderna? Idag var det höst. Höst höst. Blev så glad av alla löv att jag satte mig på marken och plockade. Det kan man inte vara för gammal för att gör va?

/Kajsa

  • Kajsa
  • 114 Readers

Likes

Comments

God kväll på er;) Imorse drog jag mig faktiskt upp vid 8 och gymmade ett bra pass med Greta, askul. Kan lova att det känns i benen nu efteråt asså.. Sedan drog ja hem för att duscha och slänga i mig någon lunch och sedan ner på stan för fika med Fanny på starbucks. Vi testade pumpkin space latte som alla beauty gurus blablabla människor på youtube säger "tastes amazing" men nej, det gör det inte! Blä. Gott till en början då de bara smakade kaffe med mkt socker i (vilket jag gillar) men sedan kom sirapen från botten av koppen och det blev för starkt och ja blä.. Testa inte! Men fikan var mysig ändå, har man bra sällskap så löser sig allt<3 och cheese caken var underbar.

Nog om de, vad jag ska hitta på ikv vet ja faktiskt inte. Vi får helt enkelt se:)

Föresten, på vägen hem från gymmet hämtade jag även upp ett paket som jag har beställt.. Blev så glad! Velat ha denna så länge, känns som julafton. Kommer ett separat inlägg på vad det är jag har beställt.
Chingeling! / Maja;)

Likes

Comments