View tracker

​Hejsan fina! Idag har varit en av de bra dagarna av mitt liv. Familjen och jag åkte tillsammans till Stockholm. Vi var på en galleria i Täby. Stället är as mysigt. Shoppade en hel del (bilder kommer) och känner mig fattig just nu. Efter en del shoppande så var vi och åt på ett ställe som hette ​Cali Burger​, det var såå gott. jag älskade verkligen hur det visade upp allt och jag älskade att de hade Mason jars som dryck behållare. Innan vi åkte hem till Vässan så åkte vi förbi Barkarbys shopping outlet.gick runt där ett tag och fick tag på en grej innan vi åkte hem. 

Annars har jag inte gjort mycket mer. ska väl gå och duscha och sätta på någon serie innan jag går och lägger mig. Bye

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hade världens längsta dag idag. Jag började 08.00 med världens segaste lektion. Hade sedan 3 lektioner till innan det blev lunch. Det var koldomar på menyn så jag, Madde och Jennifer bestämde oss att äta på donken <3. Vi hade engelska som vår sista lektion men vi var tvungna att gå på en teater som hette utvandrarn. Den var sjukt tråkig. Har aldrig varit en teaterperson och kommer troligtvis aldrig bli det. Föreställningen varade i 3h. Jag somnade legit. Efter teatern så hade jag tc och det är sååå himla mysigt. Jag kom hem typ 18.30, åt middag och jag ska nu åka hem till farmor för att bara hänga! Mys

Likes

Comments

View tracker

Hej. jag heter Sofia och tänker starta en blogg, alla mina vänner har en och har då tänkt att starta en egen. Jag har alltid gillat att läsa bloggar, tycker det är skitkul att läsa vad andra skriver om. Jag har inte världens bästa svenska och jag är inte bra på grammatik så ni får stå ut med mig.

Lite om mig:

  • Jag är 15 år men fyller 16 i november.
  • jag är halvt kines och halvt vietnames
  • jag går i första ring på gymnasiet i programmet ''Barn och Fritid''
  • Jag älskar att resa
  • Jag tror jag vill bli lärare när jag blir äldre.Likes

Comments