Jeg kender nogle mennesker som tør (hvor andre tier). Tør at tage nogle ret vilde chancer i livet, også helt uden et sikkerhedsnet. Det tør jeg ikke. Jeg tager lange tilløb og kigger mig altid tilbage 1000 gange inden jeg lister lidt frem med snuden først.
Jeg gad godt at turde. At turde tro på at jeg ikke altid behøver at gå med livrem og seler. At turde tro på at jeg godt kan. At jeg er dygtig. Og hvis ikke lortet holder. Det gør det jo ikke altid, så er der en løsning. Det er der på det meste i livet. Det ved jeg godt.
Jeg har nogle drømme. Gode drømme. De kræver mod, vilje og styrke for at føre ud i det virkelige liv. Mod og styrke som jeg ved, at jeg har siddende dybt dybt inde bag ved. Måske jeg faktisk ved at skrive det her, er begyndt at kratte lidt i overfladen og jeg kan mærke det er der - under alt besværet. Jeg vender og drejer og vender og drejer lidt mere. Måske tør jeg godt. Måske.

Jeg har nok altid været en tryghedsnarkoman og jeg kan godt lide at det meste er som det plejer. Jeg kommer også fra en familie, hvor det altid var som det plejede. Vi gik nok lidt i de samme cirkler år efter år. Det var trygt og godt. Og ikke mindst dejligt genkendeligt. Det var ikke en dårlig barndom, tværtimod var den så tryg og god. Som barn var det rart altid at vide hvad der skulle ske. Jeg kan se jeg gør det samme med mine børn. Jeg er af den opfattelse, at de fleste børn er tossede med rutiner og genkendelighed, så det får de, altså mine. På den anden side er børn nogle seje små sataner, som også lynhurtigt omstiller sig. De er meget bedre til det end vi voksne er og også en del modigere. Så for deres skyld, kunne jeg sikkert godt være lidt vildere i vores hverdag. Jeg er bare mest typen som finder mine stamsteder i livet og vælger ofte det samme igen og igen. Det gør ikke noget, men jeg tror også det kan være godt og nødvendigt, at turde ryste posen, ellers går der for meget leverpostej i den. For mig. Jeg ryster den også, for når jeg endelig har besluttet mig for noget, efter alle mine tilløb, så tager fanden ved mig og så skifter jeg retning. Det føles godt, når jeg gør det. Når beslutningen er taget, så kan intet stoppe mig, heller ikke frygten i min mave. Frygten for de ubekendte faktorer, som jo altid findes når man kaster sig ud noget man ikke har prøvet før.

Jeg lærer meget af at betragte andre. Jeg betragter deres mod i livet. Vi mennesker kan lære meget af hinanden, og det er sundt for sådan en som mig, at åbne mine øjne op for andre måder at leve på, altså også helt ned i det lavpraktiske. Jeg elsker at tale med mennesker og føler mig altid lidt klogere på livet, når jeg har talt og lyttet på andre. Så jeg suger og opsamler viden og mod, og så arbejder jeg mig med sneglefart derhen hvor jeg gerne vil. Ingen kan se det, for det er kun inde i mit eget hovede, men jeg kan mærke det rykker sig. Det føles godt.... og farligt, for sådan en mørkerad bangebuks som jeg er.

Billedet af vores tre, lidt ude af kontekst - men de så bare så glade ud. Tænk hvor meget glæde en lille bitte skub-opper kan bringe. Deres aller sidste is i sommerhuset i år, som nu er lukket af for vinteren.

Kærligst fra Trine

Hvis du har lyst til at følge fast med her hos mig kan du gøre det på Bloglovin , Facebook og Instagram . Tak fordi du gider.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Indlægget er sponsoreret

Det er sko som kan hittes til hele familien og det i en enkel fysisk butik, hvor alle sko er samlet. Jeg besøgte Skoringen, som lige er åbnet i det nye vældig fine center i Vanløse. Kronen hedder det. For mange og måske også for mig selv, klinger Skoringen lidt af provins. Men provins skal man slet ikke kimse af og nogengange kræver det at købe sko, især når hele familien skal have nye par, lidt mere end blot et målebånd derhjemme og internettet. Helt automatisk kommer jeg nok også til at tænke på spraglede børnesko med blink i hælen, når jeg tænker Skoringen. Den tanke har jeg efter mit besøg aflivet fuldstændig. Jeg oplevede at der findes noget for enhver smag og økonomi og at servicen var helt i top. Som bonus kan nævnes at der også ligger en rigtig fin H&M, en Monki og en dejlig Espresso House som laver verdens bedste Iceblend med vanilje og chokokrymmel på toppen. Jeg sir det bare.

I København findes der snart rigtig mange tøjbutikker som sælger alt muligt andet end tøj. Her i blandt sko, det kan det jo være helt fint, men nogle fødder kan tilhøre den slags fod som lige kræver lidt mere hjælp i forhold til form og størrelse. Og i Skoringen er der stor fokus på at yde den helt rigtige hjælp og ekspertise.

I forhold til mine børn er det virkelig nemt og tidsbesparende at kunne købe til dem alle tre i en enkelt butik. Mine tre har tre forskellige behov og ønsker, og i Skoringen Kronen så jeg at der var forskellige mærker både til de helt små og til de store. Det vil jeg helt sikkert huske næste gang årstiden skifter og vi skal have nye sko (igen). Og så kan jeg rigtig godt lide at deres eget mærke Skofus både har nogle sko og støvler med farver, men også sko i læder, som er helt simple uden blink og gear. Jeg husker selv ture i Skoringen som barn og jeg tror næsten deres måledimmer, er den samme som mine små barnefusser blev målt med i tidernes morgen. Det er da hyggeligt.

I forbindelse med mit samarbejde med Skoringen Kronen, måtte jeg finde mig et par sko i butikken og det havde jeg simpelthen skide svært ved. Ikke fordi jeg ikke kunne finde nogle jeg gad eje, men fordi jeg ganske enkelt ikke kunne bestemme mig. Der var så mange flotte støvler, sko, stilletter, sneakers, sutsko, gummistøvler og knæstøvler. Jeg fandt mig til sidst et par fra Vagabond. Kan I huske det mærke? Jeg indrømmer blankt at jeg nærmest havde glemt det, men det var the shit i mine unge dage og det er det altså stadig kunne jeg se. God kvalitet og det helt rigtige snit havde de alle sammen.

Det er længe siden jeg har haft støvler med en spids snude, men jeg synes de er så flotte og så er de også rare at have på - noget jeg går ret meget op i, især når der er hæl. Jeg manglede lige sådan et par pæne enkle sorte støvler. Find dem her.

Jeg var meget meget meget MEGET tæt på at vælge dem her. Er de ikke bare flotte? Jeg elsker printet og velouren, hælen og det hele. Måske jeg lige må tilbage og hapse dem også.​

Herre sko til den fine herre, her var udvalget også ret så fint og (herre)enkelt.

Fineste gummistøvletter deluxe. Dem var jeg godt lune på og jeg mangler faktisk sådan en kort gummistøvle. Jeg er vild med deres lakshine.

Sutsko og stilletter kan man da ikke leve uden. Pæne alle fire typer.

Jeg lurede også en del i børneafdelingen som havde mange gode mærker. Og der kommer løbende flere til. Blandt andet kommer der Angulus lige straks. Dem er vi Københavnere jo så glade for.

Gode vinterbud på fine og varme støvler til de lidt større børn. Alfred havde sidste vinter de sorte med velcro, de var gode og pæne. Sålen er sådan lidt mere robust og god til fodbold, cykling og alt det andet som han laver i skolen og på fritten.

Klassisk gummistøvle. Sådan nogle havde jeg selv som barn. De var der iøvrigt også i lyserøde.

Gode vinterstøvle bud. Begge brune par prøvede jeg på og de sad virkelig godt og virkede både lune og behagelige for foden.

Jeg ved ikke rigtig med de her knee high støvler. De er flotte, men jeg ved ikke helt om det lige er mig. Jeg bliver mindet om Pretty Woman, men hun var jo mega flot med dem på og jeg har set flere gå med dem i gadebilledet. Måske man skulle prøve dem på en dag. Der var flere forskellige slags i butikken.

Jeg håber I ligesom jeg har fået lyst til at samle Jeres sko køb. Sådan så man bare skal ind i en enkelt butik. Jeg skal i hvert fald ud i Skoringen Kronen i Vanløse igen, og næste gang tager jeg familien med mig og laver en lille tur ud af det. Det kan altså godt betale sig.

VInderen er fundet og har fået direkte besked.

Konkurrence:

Jeg har været så heldig at have fået muligheden for at udlodde et gavekort til en af Jer. Et gavekort på 1000 kr. som kan bruges i Skoringen Kronen i Vanløse. Og for 1000 kr kan man faktisk købe det blomstrede par støvler hele to gange.

Regler:

1. Skriv en kommentar herunder, hvor i skriver hvad i ville bruge pengene til, hvis i vandt. I kan tjekke hjemmesiden her. Man er også meget velkommen til at følge med på Instagram, hvis man lyster på @skoringen_kronen.

2. HUSK HUSK HUSK, at skrive Jeres mail i selve kommentaren. Ikke blot i formularen - den kan jeg nemlig ikke se.

3. Jeg finder vinderen allerede på Fredag d. 20. oktober kl 20.

Se nu der, de pæne skobasser. Dem er jeg glad for.

Kærligst fra Trine

Hvis du har lyst til at følge fast med her hos mig kan du gøre det på Bloglovin , Facebook og Instagram . Tak fordi du gider.

Likes

Comments

1. Har jeg gået rigtig meget rundt i pyjamas på det sidste både inde og ude. Morgen og aften. Og nat. Det er så blødt og behageligt, at jeg ikke rigtig kommer ud af det.

2. Bliver lille Kalle mere og mere et menneske. Baby Kalle er ved at sive ud af ham til fordel for en stor dreng. Han er bare så søøøøød og når han siger muar, så slår mit hjerte et lille hop af lykke. Hver gang. Eller når han peger på Selma og helt tydeligt siger pige.

3. Har jeg givet mig selv en ny iPhone i gave. Håber snart den kommer med posten. Synes ligesom jeg fortjener lidt ekstra omsorg og overvejer også at give mig selv noget ansigtsbehandling eller noget værk i den stil. Eller at få nogle til at ordne mine fødder. De kunne om noget trænge til lidt kærlighed i form af en fodfil. 

4. Mangler jeg og vi en god serie. Nogen med gode bud? Jeg kan selv anbefale Gypsy på Netflix, den er god.

5. Er vi i sommerhus og jeg har glemt min elskede Eight Hour til mine læber.I går glemte jeg hele dagen, at jeg havde glemt den og fik ikke købt en ny. Derfor måtte jeg i går aftes til sidst smøre dem med olivenolie. Det fungerede egentlig ret godt. Jeg hader at gå i seng uden smørrelse på læberne. I skrivende stund, sover babyen drengen og min mand og de store er kørt efter en Matas til mine tørre læber.

6. Har Alfred plukket alle æblerne på vores æbletræ og jeg kom ved en fejl til at love ham at bage noget. Jeg bager jo ikke. Og han glemmer jo helt sikkert ikke. Fuck!

7. Har jeg stadig ikke ringet til Rigshospitalet. Jeg gør det onsdag. Det har jeg bestemt.

8. Sidste år ved denne tid talte vi kraftigt ned til vores fem ugers rejse til Thailand. Åh, ville ønske vi også talte nu.

9. Blev jeg helt glad, da vi kørte herop. Glad fordi turen i det hele taget er ret flot. Sådan på natursiden. Træerne var gule, røde, brune og orange. Og så slog det mig, at jeg bliver ligeså glad når bladende er helt små og lysegrønne. Når træerne står nøgne mod den blå himmel og også når det hele står i fuld flor. Årstidernes skiften kan noget helt særligt og får mig til at sætte pris på de overhovedet skifter. Så selvom jeg synes sommeren var noget af en nar, og jeg virkelig godt kunne have brugt noget mere af den. Så elsker jeg at bo her i Danmark.

10. I går fik vi en pose legetøj fra vores søde pensionistnaboer her i sommerhusland. Der var også en del børnebøger. Blandt andet Hans og Grete. Hold nu magle hvor er moren i den bog en ond ond kvinde. Til gengæld, så elsker jeg at læse sådan rigtige bøger for børnene. Bøger som jeg også godt gider lytte på. Selvom historien kommer ud af min egen mund.

Kærligst fra Trine

Hvis du har lyst til at følge fast med her hos mig kan du gøre det på Bloglovin , Facebook og Instagram . Tak fordi du gider.

Likes

Comments

Jeg er vild med min bløde lyserøde bamsejakke, jakken som min søn siger jeg ligner en fin dame i. Jeg vil gerne være en fin dame. Især når det kommer fra ham. Jeg har set rigtig mange flotte jakker i fin dame kategorien. Jeg købte min inden det blev koldt og efter vinden er begyndt at lugte lidt af vinter tidligt på dagen, så har jeg elsket at iføre mig min lyserøde vams.

Jeg har fundet nogle rigtige pæne pendanter som jeg sagtens kunne have købt også.

Faux Fur cocoon coat // her. Grøn frakke // her.

Fine begge to og det er skægt at de minder Alfred om fine damer, for egentlig minder de mig lidt om de jakker, man så mange gå rundt med i 70'erne. Sådan på flipper måden. Måske det her snit er mere 2017 hipsteragtigt. I 70'erne gik jakkerne vidst ned under knæene. Og var nok også lidt mere tjavsede i det.


Sort fin teddybearfrakke // her. Og så er der min egen hubba bubba fin dame jakke // her .

Den sorte er altså også ret flot synes jeg, min skriger jo lidt mere højt på grund af farven. Jeg har faktisk ikke voldsomt meget sort i min garderobe - men fin er den der. Og bamse strukturen gør, at den bliver sjov også i farven sort.

Dør over hvor lækker den her Teddy double Breast Coat er. Den der brandte farve er så flot. // her . Sejeste teddy pullover, som jeg vil elske at bruge under min mere klassiske blå frakke // her .

Bamsejakkerne er ikke overdrevet dyre og de må nok også mest tilskrives efteråret, forår og mild vinter med en lun trøje under. For vinden fiser lige igennem dem. Måske der findes nogle med ægte foer derude også.

Kærligst fra Trine

Hvis du har lyst til at følge fast med her hos mig kan du gøre det på Bloglovin , Facebook og Instagram . Tak fordi du gider.

Likes

Comments

Dagene flyder ud. De ligesom glider gennem mine fingre, som var de det aller fineste sand fra Bornholm. Jeg heler indefra og ud, langsomt. Mine kræfter kommer tilbage i kroppen, for så at blive taget fra igen i min psyke. Giver det overhovedet mening? Først lå jeg bare i en tåge af narkose, bræk og smerter. Så vågende kroppen og med kroppen fulgte hovedet og tankerne. Tankerne om fremtiden, hvad skal der ske? Er jeg overhovedet mere sikker? Kan vi egentlig klare alt det her som en lille familie? For nogle dage siden, fik jeg en tung hammer oveni knolden. Jeg kom til at læse på nettet. Læse om andre i min situation, som fra Rigshospitalet har fået af vide, at de under ingen omstændigheder må tage hormon. De har fået af vide, at det er alt for farligt i forhold til den alt alt for høje risiko, der er for brystkræft for os med BRCA gen. Jeg har jo fået af vide fra lægerne. at jeg skal tage hormon også selvom jeg kan læse på pakken, at man ikke må hvis nogen i familien har haft brystkræft. Jeg har gået med det inde i mit hovede og vendt og drejet det. Min forfængelighed. Hormon er vigtigt for mine knogler og andre vigtige mekanismer inde i kroppen. Kroppen som er alt for ung til at gå i overgangsalder nu. Hormonet modvirker også rynker og hårtab og det er her min forfængelighed kommer ind. Hvilket jeg på en måde godt kan forstå er plat. For jeg vil selvfølgelig hellere have rynker, tyndt hår og tør skede end brystkræft. Egentlig vil jeg helst bare gøre det rigtige i det her show. Hvad er det rigtige? Lægerne er uenige. Gynækologisk taler ikke sammen med brystkirurgisk på trods af at BRCA genet berører begge specialer. Det synes jeg der bør ændres på. Også i mange andre henseender. Afdelingerne, burde være bedre til at samarbejde.

Endelig i dag fik jeg taget mig sammen til at skrive til min kontaktperson på brystkirurgisk. Det har taget mig dage. Hun skrev straks tilbage, at hun har fået en anden stilling og at jeg skulle ringe til afdelingen. Det kunne jeg ikke. Jeg gør det i morgen. Måske. Hvis jeg magter det, orker simpelthen ikke - for jeg ved, at det kommer så meget an på hvilken læge jeg kommer til at tale med. Altså svaret, og så et eller andet med, at jeg selv skal vurdere hvad der er bedst. Jeg ville sådan ønske jeg ikke selv skulle vurdere noget som helst i denne sag, men at de havde en fælles guideline de kunne give mig. Åh.

Jeg mærker min styrke komme retur, samtidig med en helt overvældende træthed. Træthed som jeg ikke helt ved hvad skyldes. Hormon balancen, som skal stabiliseres? Narkosen, som måske stadig sidder i kroppen? Hovedpinen, som dræner mig om natten? Men også glæden blandet ind i alle de fæle tanker. Glæden over, at det er overstået og at det er lavet så pænt. Tænkt at man kan fjerne et helt underliv ved hjæp af tre små huller i maven. Jeg ved godt det er helt forvirrende det her, det skriver sig selv og når det kommer fra hovedet og ned i mine fingre, når det ikke at blive særlig struktureret. Måske I alligevel kan finde en lille mening i det. Det håber jeg

Et af de tre indstikssteder her i mørket. Det skal nok blive fint. Det ene sidder i navlen og den navle er næsten kun blevet pænere, den lignede nemlige noget der var løgn efter tre graviditeter. Under min gamle tatovering kan man lige ane det skide hormonplaster. Håber at få vished snart, indtil da bliver det siddende.

Den fine nøglering med den stærke tekst "choose hope" kan købes her . Og 50 kr. af salget går til "Støt bryterne" ved Kræftens bekæmpelse.

Kærligst fra Trine

Hvis du har lyst til at følge fast med her hos mig kan du gøre det på Bloglovin , Facebook og Instagram . Tak fordi du gider.

Likes

Comments

Og det er virkelig fantastisk at der gør det. Det der bare er rigtig ærgerligt, det er at vaccinen ikke bliver brugt optimalt her i vores ellers dejlige Danmark. Dette på grund af et rigtig dårligt rygte, som helt sikkert har gjort mange usikre og bange. Et dårligt rygte er meget svære at komme af med end et godt. Sådan er det vidst i det fleste henseender i livet. Derfor synes jeg vi må stå sammen og få vores piger vaccineret mod HPV. Sådan så de ikke udvikler livmoderhalskræft senere i livet. Det er vigtigt det her! Jeg kan huske da vaccinen kom i 2009, jeg husker det som om at den blev modtaget ret godt. Desværre optrådte der hurtigt efter en dokumentar på TV2, om en række piger som havde fået nogle rigtige væmmelige symptomer, som deres forældre mistænkte stammede fra HPV vaccinen. Det er aldrig blevet påvist at deres symptomer kom fra vaccinen, og derfor er der i de forskellige regioner oprettet særlige centre som tager sig af pigerne, for at behandle dem på bedste vis og forhåbentlig finde ud af hvad deres symptomer så skyldtes.

Rygtet omkring pigerne og vaccinen hænger stadig ved og derfor har Kræftens Bekæmpelse sammen med Sundhedsstyrelsen og Lægeforeningen lavet en rigtig fin kampagne, som hedder STOP HPV. Her anbefaler de at man tager stilling i familien omkring vaccinen og sætter sig ind i virkningen og den dokumenterede gode effekt. HPV-vaccinen kan som den ser ud nu simpelthen forebygge 70% af alle tilfælde med livmoderhalskræft - det er da om noget en rigtig god slat.

HPV er en virus som overføres seksuelt. Ligesom influenza og andet virus, så bekæmper vores seje krop ofte den selv. Desværre lykkes det ikke at klare kampen i alle tilfælde og der bliver HPV virus til en kronisk tilstand, som kan forårsage celleforandringer i de celler vi har i underlivet. Derfor er anbefalingen at piger bliver vaccineret, når de fylder 12 år. Altså inden deres seksuelle debut. Vaccinen er gratis indtil barnet bliver 18 år. Selve vaccinen går aktivt ind i kroppen og danner et forsvar mod virus og hvis man senere bliver udsat for smitten, så bekæmper kroppen den inden det udvikler sig til celleforandringer og i værste fald livmoderhalskræft.

Som alt andet medicin er der selvfølgelig også bivirkninger ved denne vaccine. Det er lidt det samme som når vores små bliver vaccineret mod røde hunde og andre børnesygdomme. Altså rødme og ømhed ved indstiksstedet og influenzalignende symptomer. De bivirkninger som er indberettet og som dækker over udtalt træthed og hovedpine har Lægemiddelmyndighederne vurderet ikke har en sammenhæng med vaccinens biverkninger. Hvis man er forældre til et barn og overvejer vaccinen eller hvis man selv har interesse, så kan man læse meget mere om bivirkninger og vaccinen på stophpv.dk.

Jeg kan godt huske da debatten om pigerne kørte i pressen og jeg følte også selv tvivl. Helt sikkert. Jeg er dog nu helt overbevist om at min datter skal vaccineres, når den tid kommer - alt taler for vaccinen og tænk hvis vi kan blive af med livmoderhalskræft, ligesom vi er blevet af med en masse andre dødelige sygdomme ved hjælp af vaccinationprogrammer. Faktisk så vil vaccinen fra d. 1. november 2017 blive endnu bedre og komme til at indgå i børnevaccinationsprogrammet. Den vil kunne forebygge 90% af alle tilfælde af livmoderhalskræft.

Jeg har jo selv fået fjernet hele mit underliv sidste mandag . Uden at være syg, men med en meget høj risiko for at blive det. Det var hårdt nok i sig selv og jeg kan kun forestille mig, hvor hårdt det må være, hvis man ER syg. Ikke har fået børn og gerne vil have det, eller måske allerede er gravid. Det er forfærdeligt at skulle igennem, tænk hvis en masse piger kunne undgå sådan en krise i livet med angst og tanker om fremtiden. Noget som for altid vil forandre dem. Noget som er svært for andre at forstå og svært at tale om. Vi kan stoppe det, vi har muligheden. Vi har vaccinen. Vi skal benytte os af den. Synes jeg!

Fakta:

WHO anbefaler HPV-vaccinination. Vaccinen tilbydes stort set alle piger i Europa. I Danmark er mere end 630.000 personer blevet vaccineret med HPV. På verdensplan er der givet mere end 248 millioner doser HPV-vacciner.

Vi har de dårligste tal i norden i forhold til at få vaccinen, vi må simpelthen komme ind i kampen og se om vi kan nulstille hjernen i forhold til det dårlige rygte som vaccinen desværre har fået. Heldigvis er Danmark inde i en positiv udvikling, hvor flere vælger at lade sig vaccinere. Jeg hepper på vi tager kampen op og så tror jeg vi vinder.


Se som sagt mere på www.stophpv.dk


Kærligst fra Trine

Hvis du har lyst til at følge fast med her hos mig kan du gøre det på Bloglovin , Facebook og Instagram . Tak fordi du gider.

Likes

Comments

Indeholder reklame​

Jeg skrev tidligere et indlæg om makeup og som jeg skrev der, så er jeg ikke særlig ferm og kan kun en slags maske, som jeg så kan peppe op eller ned. Jeg er til det ganske naturlige look og bruger ikke specielt lang tid på dulle rutiner. Det tager mig måske sådan rundt regnet fem minutter til hverdag og så lige tre minutter oveni hvis jeg ska ud og være fin på den.

I var nogle som spurgte lidt mere ind til hvad jeg bruger for noget. Derfor tænkte jeg, at jeg da sagtens kunne lave sådan et lille indlæg, hvor jeg fortæller hvilke produkter jeg er glad for. Også for at vise, at det ikke behøver at være så dyrt og tidskrævende at være (semi) god ved sin hud. Jeg ville dog gerne være bedre, men jeg er ikke sikker på at det i sidste ende har den største betydning for hvordan huden ser ud. Jeg ser virkelig mange, især her på de sociale medier, som laver masker, skrubber og alt muligt hejs som jeg ikke selv får gjort. Jeg håber den smule jeg gør, giver bonus og det er selvfølgelig også vigtigt at huske at vi alle har en forskellig hud med forskellige behov. Det her indlæg kommer altså til at handle om huden i mit ansigt. Plejen af den og masken på den. Jeg tænker måske at lave et indlæg med hår også. Altså hovedehår.

I skabet på billedet ovenover, har jeg lige det vigtigste til morgen og aftensrutine.

Jeg er blevet ret glad for Micellar cleansing water, når jeg skal rense mit ansigt om aftenen. Det er nemt og let at påføre, har en yderst god pris og så synes jeg det giver huden sådan et lidt friskt pift. Denne er på bud lige her. Weleda Skin Food er vildt god for mig og mit ansigt. Min hud skal helst have masser af fugt og det giver den big time. Den er meget drøj og holder derfor længe. Om aftenen bruger jeg den som den er. Om dagen drypper jeg lidt olie i, så bliver den lidt mere glat og huden får en fin glød. Se olien nedenunder. Weleda cremen er på bud her. Jeg har selv købt den i Matas, så der kan den også hittes.

Olier aka face serums. Elsker min hud og jeg. Både på kroppen og i ansiget. Den smukke guld sag er fra Natura Siberica og er rene urter. Den bruger jeg lige nu. Altså et par dråber om dagen i den grønne fra Weleda. Den er ret fin. Deres butik ligger på strøget, og jeg kan simpelthen ikke lige finde den online. Ellers er jeg også glad for denne serum fra Trine's Wardrobe. Den kan købes i Matas her. Det er sådan set den pleje min hud får, en gang imellem bruger jeg en scrub. Maske har jeg ikke gjort mig så meget i, i nogle år, men det skal jeg til. Bare sådan får at mætte min hud, som sikkert er på vej til at blive endnu mere tør med kong vinters ankommen.

Så er der selve smukhedslaget ovenpå serum og creme. Det er noget som jeg er blevet bedre til de sidste par år, måske det hænger sammen med min alder stiger ligesom børnetallet herhjemme. Så derfor kræver især området under øjenene lige en tur med penslen og så er det bare pænt og friskt med lidt kulør i fjæs, synes jeg.

Denne BB cream er jeg så glad for og anbefaler den til alle jeg kender. Den har den smarte fidus, at den sådan tilpasser sig ens egen hudfarve ved hjælp af nogle pigmenter. Den ser derfor helt naturlig ud og giver et nude look. Det synes jeg er pænt, så kan man jo putte det ovenpå som man lyster, som var det et rent lærred. Den kan i finde her. Jeg dutter efterfølgende denne concealer under øjnene. Den virker ret fint.

Jeg har længe brugt denne vildt pæne bronzer på kinderne, altså sådan op af kindbenene. Den er så pæn! Den er i den dyre ende, men den holder meget længe. Jeg købte min for et år siden og bruger den næsten hver dag og der er stadig ret meget i den. Den gør at huden ser sådan lidt gylden ud, eller solkysset.. Den kan findes her. Når den er tom kunne jeg dog godt overveje at prøve denne fine sag fra det nye danske mærke Miild. De laver økologisk makeup, som også er allergivenligt.

Denne palette af farver er til lågene. Jeg har en en del år mest været til den lysegrå, men de sidste år har jeg været ret glad for de brune nuancer. Jeg er faktisk ikke særlig god til øjenskygge og jeg besidder heller ikke særlig meget øjenlåg, men jeg putter alligevel en smule på. Bare en af farverne til hverdag og til fest blender jeg en lidt mørkere med en lys. Den findes her . Og denne grå bruger jeg stadig af og til. Den har en smule glimmer i sig.

Disse to produkter er gode og fine og jeg er glad for begge to. Jeg bruger dem dog kun hver for sig, da de kan lidt det samme. Den første fra Nars, har en fin farve og jeg bruger den på næsteryggen. Altså jeg dupper pegefingeren på den og kører den over næseryggen, helt øverst på kindben og lige over læberne, sådan i midten. Og måske også en smule inde i øjenkrogen. Ganske lidt, så det kun lige kan anes. Den kan finders her. Tror også den findes i Magasin. Sagen fra Tromborg bruger jeg på kinderne, hvis ikke jeg har Nars på.. Den er sådan cremet i det. Find den her.

Jeg bruger læbestift, hvis jeg skal ud - ikke sådan til hverdag. Men jeg elsker det. Tidligere ville jeg have følt mig som en fin dame ligesom jeg gjorde for år tilbage med neglelak på. Sådan kan man jo ændre holdning. Jeg synes læbestift kan være prikken over det fine i. Denne her er ret fin. Den er rød, men mat. Find den her. Og den sidste er sådan lidt mere skinger, på den gode måde. Her.

Jeg har prøvet at samle det meste til Matas, men meget af det kan også snildt findes andre steder. Jeg er bare ikke særlig fancy og kommer egentlig mest ned i den lokale Matas og jeg synes der er et helt okay udvalg. I magasin får jeg det nærmest dårligt af alt den parfume duft, som er over det hele - men det hele findes sikkert også der. Det er skægt, for jeg synes jo ikke rigtig jeg bruger så meget, men alligevel fik jeg da lige fyldt en god side ud her. Det er lidt ligesom, når jeg skal ud at rejse, så bliver toilettasken også alt for hurtigt fuld.

Kærligst fra Trine

Hvis du har lyst til at følge fast med her hos mig kan du gøre det på Bloglovin , Facebook og Instagram . Tak fordi du gider.

Likes

Comments

Indlægget indeholder reklame

Så blev det aften og jeg klarede to hele dage med min lidt store børnefamilie.. Det gjorde godt, det gjorde det - men mandag bliver virkelig også uendelig godt. Det siger min krop i hvert fald til mig igennem værke sprog. I morgen har jeg derfor igen en aftale med min mac og med min netflix.

Lørdag morgen startede for mit vedkommende tidligt, da vores overbo har fået teenagebørn, de kom åbenbart hjem kl 4.30 fra en festlig bytur. Og jeg kunne desværre ikke falde i søvn igen. Så jeg var træt. Over det hele. Dagen gik med indehygge med modellervoks og "rullinger". Sidstnævnte har jeg lovet, at indesende til Ramasjang, så det må jeg hellere overholde denne gang. Sidste år nåede jeg det ikke og måtte lyve om at jeg havde gjort det. Hov og ups.

Spontant tog vi hjem til nogle venner, som bor lige 2 minutter herfra. Her hyggede vi med alle vores børn og Rullinge fabrikken fortsatte i bedste stil.

Det er så rart med venner, hvor man bare kan flade i sofaen mens snakken flyder og børnene leger om ørene på en. Vi cyklede hjem og spiste ungerne af med verdens nemmeste aftensmad, havregrød - som de alle tre elsker. De voksne spiste senere sushi i sofaen med film og m&m's til dessert.

I dag har det igen været modellervoks dag. Alle børnene, især de små, er blevet store fans af det lækre voks fra Ailefo. Det er lavet af en kvinde, som står hjemme i sit fine køkken på Bornholm og rører det sammen som var det bolle dej. Det er ren økologi og siden vi første gang stiftede bekendskab med det, er der kommet pænt og godt tilbehør til. Fine stempler, træredskaber og udstikkere i stål. De kan lege med det i timevis, Kalle stikker mest i det med en lille trækniv, mens Selma laver små fine kager og dyr.

Modellervoksen holder rigtig længe og forbliver blød og lækker, hvis man husker at putte det tilbage i deres små bøtter med låg og gerne også tilbage i det mørke rør. Hvis har i lyst til at se mere til Ailefo kan i gøre det lige her. Og hvis i skriver koden trine20, så får i dejlige 20% på bestillingen.

I dag bød også på en lille tur ud efter flere af de eftertragtede kastanjer. Tænk hvor meget glæde sådan en lille brun tut kan bringe. Selv Kalle forstod hypen omkring dem. Nu skal vi bare have fat på noget garn og nogle tændstikker. København er simpelthen så fin med alle de gulnede kastanje træer hvor end du kigger hen. Det er det er der er så skønt ved denne by. Der er masser af huse, veje og biler - men på hver en lille grøn plet vokser der noget. Træer, planter, blomster og græs. Intet plads går til spilde.

Alfred viser Selma den bedste teknik i forhold til at tage en pind ind gennem hegnet efter en kastanje mere. Og Kalle lytter med på siden.

Det bedste i verden for ham her. Mere mere mere.

Og så selvfølgelig afslutning på Espresso House med gode godter.

Vi var ude i halvanden time og jeg bøder for det nu på sofaen. Solen skinnede og jeg tog smertestillende. Det var det hele værd!

Kærligst fra Trine

Hvis du har lyst til at følge fast med her hos mig kan du gøre det på Bloglovin , Facebook og Instagram . Tak fordi du gider.

Likes

Comments

Kender i ikke det? Hvis livet bliver lidt for meget, hvis der skal ske noget stort eller man er nervøs. Så kan det letteste nogengange være, at trække sig lidt ind i sig selv. Jeg gør det. Jeg har gjort det for nylig. Og jeg gjorde det helt sikkert også ved mine fødsler. Gik ind i mig selv. Jeg synes det er sundt og godt at have den evne, for det er vel egentlig bare at passe på sig selv.

Aftenen inden min operation, spurgte min mand om jeg var sur. Det var jeg på ingen måde, jeg var bare stille. Stille fordi jeg forberedte mig mentalt og nok mest befandt mig inde i mit eget lille hovede. Der er altid trygt og godt og måske er det derfor jeg søger derind når alt andet er for meget, eller når noget blot er for svært at sætte ord på og som andre måske har svært ved at forstå.

Under mine tre fødsler gik jeg helt sikkert også ind i mig selv. Jeg fandt en indre ro frem der, som jeg slet ikke vidste jeg havde - første gang. Nummer to og nummer tre gang var der rart og velkendt og både mit hovede og min krop vidste præcis hvordan de skulle klare min situation. Det er en god mekanisme langt hen af vejen synes jeg og så længe man, eller jeg, kommer ud af egen røv hovede, så er alt godt. Jeg tænker egentlig først det er et ægte problem, hvis man bliver for længe derinde. Hele den her proces, efter i mandags hvor jeg fik fjernet mit underliv, har jeg haft det bedst med bare at være mig. Mig selv under dynen. Det har gjort ondt på min hud og jeg har været bange for at nogen skulle røre ved min meget ømme mave. Så derfor har det været bedst for mig bare at ligge med lukket dør og lukkede øjne, sådan så jeg kunne samle kræfter, så jeg kunne være en smule for mine børn, når de har været hjemme. Jeg har haft frygtelig dårlig samvittighed over deres lange dage i institution og med mig deres slatne mor, som mest af alt bare har glædet sig til de skulle i seng igen, sådan så jeg kunne gemme mig under dynen. Av, det er ikke en rar følelse.

Ligeså stille er jeg ved at kravle ud igen. Ud af mit værelse og eget selskab er jeg er hoppet en smule med i morgenrutinen med børnene om igen eftermiddagen. Jeg er ved at hele og mine smerter aftager fra kroppen. Smerterne og den frygtelige kvalme som narkosen gav mig. Jeg er trættere end træt og hele min mave er stadig underlig indeni. Det er som om alt indeni mig finder nye pladser, det skvulper og bobler og rykker rundt, når jeg vender mig i sengen. Det er virkelig en mærkelig følelse. Jeg har til gengæld helt selv fundet et plads til min nye ven. Hormonplasteret, det skal skiftes onsdag og lørdag og have ny plads hver gang, håber vi bliver rigtig gode venner. Det er heldigvis en lille undseelig fætter.

I dag kommer en kær veninde. Jeg har bestemt at jeg vil ud og hun tager mig derfor en smut ud i solen og den friske luft. Destinationen hedder iceblend. Selvfølgelig. Jeg glæder mig og er bange på samme tid. Jeg håber ikke min mave bobler for meget, men jeg ved at det bliver så godt for min sjæl med frisk luft og andre indtryk end mit soveværelse.

Min far er kommet og der er bedsteforældre dag i Kalles vugger, så de to hygger sig derovre og så henter han de store hjem tidligt. Jeg har det lidt ambivalent med weekenden i sigte. Jeg elsker jo weekend, men der bliver nok ikke så meget dyne tid til mig. Kalle forstår jo stadig ikke at jeg ikke må løfte ham og det er som om at mit hovede heller ikke gør, for min krop kommer bare til at gøre det. Sådan lidt i skjul, når min mand ikke ser det. Ha ha, ved godt jeg ikke må og det gør også ondt, men den lille krop trænger og det gør min også. Lille Kalle banan altså.

Jeg kan huske da min mor døde, så var det sådan en underlig følelse at gå ud på gaden. Alt var som det plejede og så alligevel slet slet ikke. Jeg følte alle burde kunne se på mig at noget var forandret, det kunne de selvfølgelig ikke og sådan er det også nu. Igen er jeg en smule forandret og igen skal jeg lige finde mig selv. Andre nede på gaden kan ikke se det, men jeg ved det og som en så sødt skrev til mig, så føler jeg at i dag er den første dag i mit nye liv. Livet uden en livmoder. Jeg tror det bliver godt!

Jeg ønsker Jer en glædelig fredag og weekend. Husk at nyde!

Kærligst fra Trine

Hvis du har lyst til at følge fast med her hos mig kan du gøre det på Bloglovin , Facebook og Instagram . Tak fordi du gider.

Likes

Comments

Annonce for Zadaa

Jeg har altid købt og solgt tøj på diverse loppemarkeder og onlinetjenester. Jeg elsker elsker elsker at gøre en god handel og der er helt sikkert en indre kræmmer gemt inde i min krop. Min mand kaldte mig faktisk en overgang for kræmmer Trine. Ikke at jeg var særlig tosset med det "kælenavn, men det passer. Mine forældre var ved at blive skøre over alt det jeg kom slæbende hjem med da jeg var barn. Jeg elskede containere.. Nå, men det gør mig bare så glad, når jeg kan se at mine ting bringer glæde hos en ny ejer. Om det er mit eget tøj eller mine børns, det er lige meget jeg bliver bare glad og det gør min økonomi også. Jeg må nemlig i samme moment tilstå, at jeg også elsker at shoppe. Derfor giver det evig god mening at sælge ud, når der kommer nyt ind. Det prøver jeg faktisk altid. Og hey, så er det jo også et smukt koncept for vores kære moder jord. Så altså nu har jeg lavet det her lille samarbejde med en forholdsvis ny salgsapp. Zadaa hedder den og det er pærelet at sælge og ligeså at købe. Appen kan nemt downloades lige her . Zadaa er sat op, så man hurtigt opretter en profil og derefter er det bare at gå i gang med at tage et par billeder. Det tog mig vitterligt ikke mange minutter, at få en lille salgsbod op at køre. Og lige præcis det, er vigtigt for mig, nemlig at det er let og ikke tager for lang tid.

Noget af det som jeg synes er det mest irriterende ved at sælge sine ting online fremfor på et loppemarked, det er alt det her med at skrive adresse og porto og pakke, for så tilsidst at få det afsted. Det bliver altid sådan lidt omstændigt med det skriveri. Hos Zadaa kan man vælge at sende med DAO, som leverer pakker alle dage året rundt.. Skide smart og det koster 30 kroner ligemeget hvad pakken vejer. Når man har solgt noget får man en bitte kode direkte fra Zadaa og koden er det eneste som skal skrives på pakken, som man så indleverer til det nærmeste indleveringssted. Stedet fortæller appen hvor er, altså den oplyser det tætteste indleveringssted. Også smart. Man kan selvfølgelig også sende den på anden vis, hvis man hellere ønsker det. På samme måde kan man hente det man har købt i en kiosk nær ens bopæl. Zadaa holder på pengene indtil varen er sendt og modtaget. Det er da ret trygt synes jeg.

Jeg synes selv jeg sælger nogle goder sager derinde. Der er dyre mærker, men der er også de billige - som så er endnu billigere, fordi tøjet selvfølgelig er brugt. Jeg sælger blandt andet den fine kjole på billedet oppe over. Hvis i går ind og henter appen og klikker på øjet kan i finde min lille butik og måske er der noget i kan bruge. Jeg sælger forøvrigt også sko.

Jeg sælger min lækre vinterfrakke fra Libertine Libertine. Den er helt som ny, bortset fra at den mangler den nederste knap. Den har sådan en vamset krave. Den hedder Talk. Det er en xs, men stor. Nærmere s/m.

Jeg sælger også denne smukke skjorte fra Isabel Marant. Brugt to gange.

Jakke fra Just Female. Brugt få gange.

Det her er også at finde inde på min profil og der kommer helt sikkert løbende mere. Og hvis i har lyst kan i læse lidt mere om mig på Zadaa's blog lige præcis her.

I er velkomne til at spørge mig til råds hvis i selv gerne vil oprette en profil og i spørger selvfølgelig også bare på diverse klæder inde i appen hvis i har spørgsmål. Hvis bare i lover mig, at jeg ikke skal måle alt muligt. Åhhhh, jeg hader at måle.

Jeg vil også lige benytte min taletid til at sige af hjertet tusind tak for alle jeres søde kære beskeder. Jeg har det bedre, men ligger stadig under dynen og er glad for at jeg gjorde det her indlæg klar inden min operation. Tak for Jer, I er simpelthen skæppe skønne.

Kærligst fra Trine

Hvis du har lyst til at følge fast med her hos mig kan du gøre det på Bloglovin , Facebook og Instagram . Tak fordi du gider.

Likes

Comments