Julaften nermer seg med stormskritt, og derfor tenkte jeg at det passer perfekt med litt julegavetips til han og henne. Her har jeg delt noen favoritter som jeg selv ønsker meg, eller som jeg planlegger å gi bort i gave til noen jeg er glad i. Tore har allerede kommet med sine ønsker for denne jula: smart klokke og div treningsutstyr- så det skal han få. Vi har nemlig pusset opp kjelleren, så nå er det treningsrom til bad og soverom er i boks, for da skal vi leie ut.

Dere kan shoppe favorittene HER HER HER

Jeg har litt problemer med direktelink til hvert av produktene over, så til jeg har fått ordnet det får dere bruke linken over her. Den funker iallefall *blinkefjes* Likte dere noen av tipsene? Jeg tenker å ordne julegavetips til barna også, men akkurat den biten får vi vente litt med enda. ønsker dere en super dag videre, nå skal jeg klikke hjem mine favoritter herifra

annonse

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Nå har jeg lenge hatt en pause fra planleggingen av bryllupet vårt, men siden foten min nå er redusert har jeg mer enn nok av tid til å pusle med planlegging. Temaet i bryllupet vårt er jo rustic wedding, og DIY står høyt oppe på listen. Tore har kappet ned et tre som er kappet i skiver. Disse skal bli brikker under bla blomstervasene og lysholderne vi skal ha på bordene, noe jeg vet blir utrolig pent. Jeg derimot har samlet på barnematglass, som igjen skal bli telysholdere- med hamp bånd. Disse lysholderne har jeg mekket i dag, og i tillegg har jeg ordnet ferdig bord nummerene som skal stå på hvert bord.

I tillegg til litt pusling av dekorasjoner har jeg også snakket med bla fotografen. Vi skal nemlig inn til Trondheim på en prøve shoot nå i oktober, slik at vi blir kjent med fotografen, og får testet oss foran kameraet. Jeg har snakket med andre samarbeidspartnere, om bla div pynt og ikke minst sett mye på brudekjoler.

På slutten av oktober skal jeg også på bryllupsmesse i Trondheim, som jeg da ble invitert med av flotte @Evabrud. Bryllupsmesse kommer alltid godt med, så da håper jeg at jeg får sugd til meg massevis av inspirasjon og tips. Om dere har noen tips så rop ut, jeg tar til meg alt.

Likes

Comments

Som blogger og instagrammer er det helt høl i hue å ta bilder med kun mobilen. Kameraet har streiket, og egentlig aldri vært noe spesielt herlig å ta bilder med heller. Så nå trenger jeg altså å skaffe meg et nytt kamera, og det er fort som fy.

Jeg har tittet en del på både et Olympus og Syny kamera, men gud bedre hvor vanskelig det er. Så er det noen av dere som har noen tips til et veldig bra, men enkelt kamera så rop ut! Er foresten utrolig kjekt om det er WiFi på det.

Likes

Comments

Et spørsmål som stadig dukker opp er ''Hvorfor velger dere å bo på Hitra, i stedet for å bo i storbyen som har alt?!'' jo, jeg skjønner jo at det er noe folk undrer på, og nå skal dere få svaret på det. De fleste av mine venninner har jo flyttet fra øya, men personlig tror jeg de kommer til å vende hjemover igjen, en dag!

Jeg er selv ei byjente, og har bodd i Trondheim tidligere i barndommen min. Selv trodde jeg at jeg kom til å flytte tilbake til Trondheim ganske kjapt, men etter å ha bodd her ute en god stund har dette altså endret seg totalt. Jeg kommer aldri til å flytte tilbake til Trondheim med barna mine, aldri. Hvorfor? Jo, fordi vi elsker livet her ute ved kysten. Frisk luft, lyden av måker og sjøen som slår er det beste som finnes. Men fordelene er mange! Her går barna til vennene sine som de selv vil, alle kjenner alle og jeg som mor trenger ikke være pissredd for at en eller annen hvit bil skal stoppe å rappe kiddoen min. For det er det jeg har kommet til å ha noia for om vi hadde bodd i byen, da jeg er en overnervøs person, som gjerne over analyserer ting minst 10 gang.

Rett utenfor veggene har vi mulighet til å gå i fjæra, dra på fisketur, gå turer i marka, and so on. Barna får oppleve naturen så mye bedre enn om vi hadde bodd i en storby- fordi jeg vet at vi hadde kommet til å være himla dårlige på å bruke tid på å kjøre dit man har mulighet til å oppleve det. Vi elsker livet her ute, og velger frisk luft, lyden av måker og sjø som slår i stedet for ekkel luft, lyden av bilder som bråker og personer som gneller- for det er det jeg forbinder livet i storbyen med, stress og atter stress. Men altså, jeg skjønner jo også veldig godt at andre velger storby livet, og takk gud for at vi alle er forskjellige- for om alle skulle likt å bo ute ved kysten hadde det ikke vært mye stilt her heller. *BLINKEFJES*

Byen er fantastisk å ha når man får akutt behov for å komme seg bort på litt shopping.

Likes

Comments

Helga 29 september tok jeg med meg min kjære til Trondheim for en kjærestehelg med barnefri. Som tobarns foreldre til to under tre år, fulle jobber (hvor jeg da jobber natt) var det virkelig på tide med litt kvalitetstid! Vi la oss inne på Quality Hotel Panorama, og de fortjener et innlegg her på bloggen!

Jeg var veldig spent på Hotellet, da jeg har vært her for mange år siden og kunne huske at rommene var litt; utdaterte? En ting er i alle fall sikkert, de er fab nå!!
Når jeg ligger på hotell har jeg et par punkter som jeg selvfølgelig ønsker at skal være i orden, og her skal dere får se!
- HEL dobbeltseng. HATER når vi får to enkeltsenger som er presset sammen. (CHECK! Her var det ordentlig dobbeltseng, og den var god!)
- Gode puter og dyner (CHECK)
- Hyggelige ansatte (CHECK!! Glemmer aldri bartenderen som ordnet oss to drinker lørdag. UTROLIG trivelig dame, som slo an en vits og jattet med to pratsjuke trøndere, love it!)
- God frokost (CHECK!) masse å velge i, frukt, grønt, grovt, fint, kjøtt, varmt, kaldt, ja alt for enhver.
- Rent og pent rom (CHECK!!)

Se så nydelig de hadde ordnet i stand til oss da! Fat med frukt og sjokolade, sjokolade hjerter, flaxlodd, litt sprudlende drikke og det ene med det andre. UTROLIG moro å starte helgen med en så flott overraskelse! Hadde de hatt hotellet her ute hvor vi bor hadde jeg ikke nølet med å vite hvor bryllupsnatta skulle vært! *BLINKEFJES*

(Badet var veldig pent, og ikke minst rent!) Nå er de hvite flekkene på speilet etter at T pusset tenna.
Griser verre enn barna på 1 og 3 år vettu, haha!

Anbefaler absolutt alle som ønsker seg et flott hotell å bo på, som ligger litt uten for sentrum å ta turen innom Panorama!
Dere kan følge de på facebook: Quality Hotel Panorama, Trondheim
instagram: qualityhotelpanorama
Dere kan booke rom HER

Annonse

Likes

Comments

Jeg hadde aldri trodd det skulle være så mye å planlegge til et bryllup, men Joda- det er et helt hav med ting som skal planlegges nøye! Vi ønsker jo ikke noe vielse i kirken, så bare den prosessen er stor nok i seg selv- for skal vi først gjøre dette vil vi gjøre det skikkelig!

Her er en liten liste på hva som er i boks hittil:
👉🏼 Vi har jo booket kirke og prest, men siden vi ikke vil ha kirke vielse likevel må vi starte fra begynnelsen igjen😝(men vi har allerede funnet drømmeplassen til begge, så håper bare det blir i boks!)
👉🏼 lokalet er i boks!
👉🏼 kokk er booket
👉🏼 Frisør er booket
👉🏼 Fotograf er booket
👉🏼 Forlover kjoler er funnet, og bestilt (håper bare de er like fine som vi tror!)
👉🏼 Tema og farger er bestemt!
👉🏼 Div pynt er bestilt og invitasjoner er funnet. (Må bare vente med de til sted og tid er 100%)
👉🏼Brudesko er kjøpt
👉🏼 Delegert ut litt alkohol handling 😂
👉🏼 Hjelpere er kontaktet
👉🏼 Gjesteliste er ca ferdig! Pjuh

Jeg prøver å få minst en ting i boks hver dag. Om det så er noe jeg må handle,booke eller ha klart. Minst en ting skal være gjort!! Så er vi sikker på at dette bryllupet blir i boks, Hehe!

(Om dere har noen tips til hvor man kan leie feks runde bord, duker og div ting man bør ha- rop ut!)

Likes

Comments

I går tok jeg turen innom flotte Anne Lise, som driver iCandy vippesalong i Trondheim. Hun har tatt flere kurs innenfor både volum og klassisk vippeextensions og har drevet som vippeartist i over 3 år nå! Jeg vil si en ting, og det er at dama er rå i det hun driver med!

I det jeg kom inn i salongen hennes på Nidarvoll oste det kvalitet! Dama smilte fra øre til øre og ønsket meg velkommen og aldri før har jeg følt meg så trygg i det jeg har lagt meg i stolen for å fikse noe! Jeg viste det kom til å bli bra!

Det ble vipper i volum, men ikke de heftigste av heftigste ;-) For denne dama har vipper i alle kategorier, korte-lange-tykke-tynne ja, alt.

Jeg var/er helt ferskis når det kommer til vippeextensions så Anne Lise informerte om sminkebruk, hvordan jeg skal passe på vippene, og alt jeg trengte å vite om. Utrolig digg med så heftig service! Alt jeg lurte på svarte hun på, og enda mere!

Det var helt sinnsykt å våkne opp i dag, helt fresh! Å hive på seg noen plagg og fyke til barnehagen med barna uten å tenke på hvordan trynfjøla så ut- ja det var digg! En ting er iallefall sikkert: dette kan jeg bli virkelig avhengig av og ANNE LISE er dama jeg trofast skal gå til hver gang! En tryggere dame å gå til finnes neppe! Tusen takk for fab vipper, jeg digger de!!

👉🏼 @icandyssalong på Instagram
👉🏼iCandy Vippeextensions på Facebook

Book din time her

Likes

Comments

Datoen er satt, og planleggingen er i gang!
Jeg hadde aldri trodd at jeg, i en alder av 22 år skulle sitte her som tobarnsmor og planlegge bryllup. Ja, for nå blir det altså bryllup på oss!

Lokalet er booket, kirken er booket (men vurderes å avbestille denne, og heller ta det humanetisk), frisør er booket, møte med fotograf skal jeg på i morgen- og onsdag skal jeg dra med meg forloverne mine på testing av brudekjoler! BRUDEKJOLER!!! HOLYMOTHER, dette er real!

Pinterest får gjennomgå til det hundre, for det er litt av et lokale vi skal totalt forandre! I tillegg er det MYE mere å planlegge enn bare lokalet, feks mansjettknapper og sokker til mannfolket. Og smoking, makeup, ringer, alt egentlig😂

Ønsk meg lykke til med planleggingen, og tips meg gjerne om alt som kommer til bryllup!

Likes

Comments

En time har jeg vært våken, og jeg tror helt ærlig at det er lenge siden jeg har vært så trøtt som jeg er nå. Selv ikke under barseltiden med noen av barna, kremt!

Det er hardt å gå fra å være hjemme hver dag, til å plutselig være tilbake i jobb, både dag og natt. I natt kom jeg hjem klokken 3 og brukte vell en times tid på å sovne; utrolig plagsomt!

Nå skal jeg iallefall rydde og vaske litt, før jeg henter Theo i barnehagen. Da står det middag for tur, for å så gjøre meg klar til en ny natt på jobb- for å så deretter jobbe dag- og så natt igjen! Heldigvis er det bare slik denne uken, om ikke har jeg streiket med, haha!

Ønsker dere en super dag videre!

Likes

Comments

I samarbeid med flotte jollyroom har vi fått testet den flotte barnesykkelen pinepeak barnesykkel cruise black 12 tommer! Theo trengte seg en ny sykkel, da den forrige var alt for tung til at han klarte å trå rundt! Denne passer perfekt og han klarer å sykle kjempe bra. Nå er mini klar for Tour of Norway kids i august!

Barnesykkelen er utstyrt med både hånd- og fotbrems og det følger også med støttehjul. En perfekt første - eller andre - sykkel!

Nå er den også på tilbud HER!
Anbefaler dere virkelig denne sykkelen!

Innlegget er skrevet i samarbeid med jollyroom.

Likes

Comments