En time har jeg vært våken, og jeg tror helt ærlig at det er lenge siden jeg har vært så trøtt som jeg er nå. Selv ikke under barseltiden med noen av barna, kremt!

Det er hardt å gå fra å være hjemme hver dag, til å plutselig være tilbake i jobb, både dag og natt. I natt kom jeg hjem klokken 3 og brukte vell en times tid på å sovne; utrolig plagsomt!

Nå skal jeg iallefall rydde og vaske litt, før jeg henter Theo i barnehagen. Da står det middag for tur, for å så gjøre meg klar til en ny natt på jobb- for å så deretter jobbe dag- og så natt igjen! Heldigvis er det bare slik denne uken, om ikke har jeg streiket med, haha!

Ønsker dere en super dag videre!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

I samarbeid med flotte jollyroom har vi fått testet den flotte barnesykkelen pinepeak barnesykkel cruise black 12 tommer! Theo trengte seg en ny sykkel, da den forrige var alt for tung til at han klarte å trå rundt! Denne passer perfekt og han klarer å sykle kjempe bra. Nå er mini klar for Tour of Norway kids i august!

Barnesykkelen er utstyrt med både hånd- og fotbrems og det følger også med støttehjul. En perfekt første - eller andre - sykkel!

Nå er den også på tilbud HER!
Anbefaler dere virkelig denne sykkelen!

Innlegget er skrevet i samarbeid med jollyroom.

Likes

Comments

For noen dager siden mottok vi en pakke fra flotte ellos, som inneholdt masse herlig! Blant annet matchende sko til meg,bf og Theo, sommerklær til bf, meg og Theo og diverse stæsj til hjemmet!

Jeg har virkelig fått sansen for ellos, og nå har de mange tilbud gående.

Gant såpen lukter himmelsk, og shortsene er utrolig gode på! I stretch stoff, passer perfekt😍👌🏼 alt av klær er i merket til ellos selv! Klikk dere inn og shop ivei, for nå får man masse til en super billig penge! HER!

Innlegget inneholder annonse

Likes

Comments

Flere enn meg som synes det er helt sykt å bruke over 1000 lappen på jakker? Eller klær og sko generelt?! Det er helt sinnsyke priser ut å går og man blakker seg jo helt når man plutselig har 4 stk man skal handle inn til!

Nå vil jeg komme med en anbefaling til dere, hvor dere altså får kvalitetsprodukter til en veldig billig sum. Jeg er generelt veldig glad i tilbud (HAHA) nettopp fordi jeg synes det er dyrt å handle barnesko til 1000 lappen, eller alt egentlig- og har tidligere tipset om tilbud hos bla ellos. Men nå er det brandsdal som skal få ros!

Viktig å matche negler og jakke🙊 Her ser dere den flotte grønne regnjakken min og softshelljakken min (svale) i blå.

Utrolig gode jakker og jeg er spesielt overrasket over regnjakken! Her vi bor er det utrolig vekslende vær, så det kan fort gå fra sol- til regn på 5 minutter. Da er det kjekt å ha en regnjakke som man ikke blir gjennomsvett og klam av når sola titter frem, og denne står til forventningene! Utrolig god og bra!

Softshell jakken er veldig behagelig og fin, min nye favoritt jakke til hverdags nå! Nå får dere begge disse jakkene til kun 399,- så klikk dere inn HER, og shop i vei!

Innlegget inneholder annonse

Likes

Comments

Med to flaskebarn har vi testet det meste av flasker, alt fra MAM,Avent,Twistshake, Tupperware, Tommee Tippe, Medela ++ uansett, @herobility er absolutt de aller beste flaskene vi noen ganger har brukt.

Dobbelt antikolikksystem, brystformet tut, festbar porsjonbeholdere, fint design og mer! Smokkene er også helt fantastiske, og gutta her digger de! Theo synes det er ekstra stas at det er BATMAN på de 👌🏼

Nå får dere 20% rabatt på alle startpakkene med rabattkoden MAMMATRINEB20 👉🏼 Herobility

I tillegg har jeg en Giveaway gående på Instagram hvor en heldig vinner valgfritt produkt fra sortimentet deres. Klikk dere inn og delta👉🏼 @mammatrineb på Instagram.

Innlegget inneholder annonse

Likes

Comments

I dag har jeg lagt negler på meg selv, og prøvde den nye grønnfargen! Utrolig fin, og enda finere i matte som jeg har på bildet over her. Alltid morro med freshe negler, og siden listen fylles opp med kunder var det også på tide å få fresht opp neglene mine selv.

(For dere som lurer er jeg negledesigner. Sjekk gjerne ut Facebook siden min TB beauty and nails)

Likes

Comments

Ellos er en nettbutikk jeg ikke har handlet så mye fra tidligere, men en nettbutikk jeg virkelig har fått opp øynene for nå! De har jo alt til hele familien, sminke, elektronikk, interiør ++++ ALT rett og slett. I tillegg kjører de masse tilbud, og nå har de bla. -25% rabatt på alt av barneklær og sko, -25% rabatt på topper og singleter og -25% rabatt på alt fra Ellos home collection- inkl møbler!

Så nå kan man virkelig spare masse penger, både til hjemmet og familiemedlemmene! Klikk HER for å komme rett til ellos.

Likes

Comments

Vi startet dagen med at Tobias vrælte av magesmerter. Gikk seriøst kun i vræling i flere timer, helt til han kastet opp en del- også var det plutselig over. Theo har også hatt litt magevondt et par dager, men virket som det bare var litt oppkast som skulle til- for nå er de i hundre begge to.

Bestemte oss får å gå ut en tur, frisk luft skader jo ingen- så da ble det klipping av plen, hopping på trampolinen og litt sandkasse lek! Må også skaffe oss et dissestativ/ flere uteleker til kidsa. Så om noen har noen tips til uteleker barna digger, rop ut 👋🏼


Theo elsker å være ute, og i dag er været fantastisk på Hitra. Utrolig varmt i lufta, og hadde sola skint igjennom skyene hadde det vært kokvarmt.

Treningstightsen er fra @treningsshop.no og nå får dere alt til -15% rabatt med bruk av rabattkoden trine15

Likes

Comments

En dag med full timeplan! Dagen i dag skulle jeg egentlig bruke til kun avslapping og kos, men i løpet av gårsdagen ble timeplanen for i dag bare fullere og fullere. Vi startet dagen med frokost til BF sin søster, deretter dro jeg,mamma og BF sin søster til beitet hestene skal stå i sommer. Dagen hvor det plaskregnet fant de ut at det passet perfekt å gå gjerde, yees.

Så bursdag til Theo sin gomor og hennes bror, så middag til svigers, også videre på bursdag til gutten BF er gufar til. Ja; timeplanen er full.

Støvler var virkelig et smart trekk i dag, skulle bare ønske jeg hadde tenkt meg to ganger om og tatt på regntøy med det samme, Hehe!

Likes

Comments

Mammapermisjonen min med Tobias er herved over, og nå er det BF sin tur til å kose seg gløgg med minstemann. Tida har gått så himla fort denne gangen, og jeg kjenner jeg kvier meg litt for å "forlate" han. Heldigvis har han verdens beste pappa, så jeg vet han vil storkose seg med BF hjemme.

Det har vært en super permisjon, med mye ny læring. Det å gå fra foreldre til et barn til to barn er ganske stor forskjell i starten; syntes iallfall vi. Bare det å ta med begge barna på butikken, legging, mating, levering i barnehage ++ skjønte ikke hvordan det gikk ant når vi allerede brukte begge henda på storebror som ikke hadde fylt 2 år engang når lille kom til. Heldigvis, har det gått over all forventning- og det går helt supert med to barn! Man kommer fort inn i det, og nå går alt på skinner- så da er det greit at BF får ta over mens toget går!

Ønsk meg lykke til i jobb- jeg er allerede helt kjørt i bena og ryggen etter første dag på jobb, Hehe.

Likes

Comments