Det første jeg og Theo gjorde når vi våknet var å løpe ut! Snøen har nemlig kommet tilbake, og vi er super happy for det. Vi elsker snø, og skal straks kle på oss for å bruke et par timer ute. Theo syns det er kjempe morro at mamsen tar bilder av han, så han stilte seg gledelig til for å bli fotografert litt med snøen!

Vil ønske dere alle en super lørdag videre! -ikke glem Giveaway'ene jeg har gående på Instagram (Mammatrineb)

Likes

Comments

På Instagram kjører jeg nå igang med to flotte giveaways! På den ene kan man vinne den flotte mill steel 600watt panelovnen med integrert wifi fra @millheat ! Man kan styre ovnen via en app på telefonen, noe som er utrolig smart! Ypperlig for alle med hus,hytte og vogn. I tillegg har jeg den andre giveawayen hvor man kan vinne en forundringspakke fra @revedealina som har de nydeligste plaggene til barn!

Gå inn på instagrammen min "Mammatrineb" for å delta.

Likes

Comments

Den siste tiden har jeg fått skikkelig dilla på barneklær og interiør til barnerommene. Faktisk så dilla at det begynner å skremme meg snart! Jeg drømmer til og med om hvordan jeg skal endre rommet til Theo, hvordan outfits jeg skal sette sammen og hvordan barnerommet til Tobias skal bli seende ut.

Tobias sitt rom er preget av ganske svart/hvit tema, med Batman som inspo! Vi digger Batman! Er det noen som har tips om hvor jeg får tak i en fin svart vegglampe til rommet til Theo så rop ut. Tobias sitt rom skal derimot få mere farger, og der er bla mintgrønn en farge som skal bli brukt endel.

Jeg tar imot tips når det kommer til både barneklær jeg ikke kan gå glipp av, og interiør som dere tror kunne passet inn på rommene til guttakrutt.

Likes

Comments

Theo er så heldig som har fått seg ny panelovn til rommet sitt! Ikke bare er den utrolig smart- mtp at den kan styres over wifi med egen app, men den er også utrolig pen! Hvor kjekt er det ikke å kunne sitte på andre siden av jordkloden å styre ovnen hjemme som du selv vil? Man kan spare penger i fleng også, da man kan stille inn når man drar ut av huset- og når man er på tur hjem. Da kjører den ikke på full guffe når man er borte- men den sørger for at det er varmet opp til man kommer tilbake! Smart ikke sant?!

Nå kan dere vinne en helt lik på instagrammen min- Mammatrineb! Ta turen innom og delta. Panelovnene er like fine i stua som på barnerommet! 😍

Likes

Comments

Datoen er endelig satt og med det gjenstår utrolig masse planlegging. I navnefesten til Theo var det kongeblått og sølv som var hovedfargene, mens nå kjører vi på med kongeblått og gull. Jepp, jeg er svak for den skjønne kongeblå fargen.


Til maten tenker vi koldtbord, noe som egentlig gjør meg stressa som fy. Jeg har null kontroll og aner helt ærlig ikke hvordan jeg ønsker det. Var liksom så mye enklere med Theo sin, for da hadde vi buffet med kjøtt i mørket- som var laget av kokk og levert varm rett i tide. Noen som har tips ang buffet?

Heldigvis har vi det meste av pynten i boks! Invitasjonene kom i posten i dag, og blir sendt avgårde med posten i morgen tidlig! Check!

Pynten i gull/ øverste bildene er fra kalasdekorationer.se De har så mye fint til enhver anledning!

  • 43 lesere

Likes

Comments