Noen flere flaske-foreldre som har fått nok av all den blandingen av flasker? Når Theo ble flaskebaby viste vi ikke bedre, så da måtte vi bare nøye oss med blanding av pulver og vann. Flere flasker med kokt kaldt og varmt vann, termos, pulver, flaskevarmer og ja- et himla til styr. Men selvfølgelig, det var ikke noe problem der og da; for det var jo ikke akkurat så mye annet vi kunne gjøre? Mat måtte vi jo ordne til mini uansett!

Nå som Tobias kom til har det kommet en fancy sak- nemlig melkemaskinen Babybrezza! Babybrezza er melkemaskinen som blander melka ferdig på få sekunder for deg, selvfølgelig i perfekt temperatur til mini! Det er seriøst så enkelt at du trykker på en knapp- og vips så kommer melka ut!

De første 2-3 dagene så ble maskinen bare brukt ca 2 ganger på kvelden, og det er ikke noen hemmelighet at barnefar syntes denne maskinen var litt vell rost opp i skyene. Vi hadde jo greid oss så fint uten denne med førstemann, hvorfor trenger vi den nå?

Men så: mamsen fikk brystbetennelse og ble himla dårlig. Det endte i at puppene forlot redet og måtte tilbringe flere dager på sykehuset! Ingen problem sa jeg; du har jo brezzaen! ;-) etter et døgn fikk jeg en melding av BF hvor han ærlig innrømmet å ha tatt feil; den maskinen er gull! Med to unger hvor den ene hyler etter mat og den andre springer sikksakk mellom bena dine er det UTROLIG kjekt å bare trykke på en knapp- så er melka fiks ferdig.

Der kan dere se hva man kan velge mellom! Man kan velge mellom 60-120-180-240 eller hele 300ml ! Når man da har valgt hva man ønsker trykker man bare på den grønne knappen og vips- fiks ferdig.

SÅ ENKELT!! Nå er jeg så heldig som får dele ut en rabattkode til alle leserne mine! Nå får dere denne lekkerbisken til kun 1999,- inkl frakt hos barnombord.no ordinær pris er: 2298,- inkl frakt.

Bruk koden: BBTRINE

http://barnombord.no/index.html#!/Baby-Brezza-Formula-Pro-melk-og-vellingsmaskin/p/64755143/category=11233068

Tilbudet gjelder ut søndag 26.mars.

Annonse i samarbeid med @barnombord

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

WOW, sier jeg bare! Hvem vil vel ikke ha slike resultater? Jeg har lenge kviet meg til denne dagen, dagen hvor jeg bestemmer meg for at nok er nok og virkelig bestiller den fantastiske pakken så himla mange roser opp i skyene!

Jeg har testet IT WORKS! Sin wrap tidligere, og fikk supre resultater; til tross at jeg egentlig ikke hadde så mye å "fikse" på. Nå skal jeg igang igjen, med både cellulitter, strekkmerker og masse ekstra på kroppen å ta av. Det blir så morro, og jeg skal selvfølgelig holde dere oppdaterte! :-) enda morroere hadde det vært om noen av dere kunne tenke seg å joine meg! Isåfall, legg igjen mailen din eller send meg en melding så forteller jeg deg mere om det! - stor klem Trine

Likes

Comments

I samarbeid med www.barnombord.no fikk vi tilsendt den fantastiske stolforhøyeren kaboost. Når jeg sier fantastisk, så er det rett og slett fordi den er helt fantastisk. Theo har lenge ville sittet på "storstol" slik som mamma og pappa, og den slitte tripptrappen er absolutt ikke noen favoritt lengre. Så dette passet jo oss ypperlig!

Kaboost er så lett,smart og ikke minst praktisk! Den tar liten plass og er superenkel å sette på stolene. I tillegg har den to forskjellige høyder, så man kan velge selv hvor høyt barnet skal sitte. Vi har den nå med oss overalt, og brukte den også på navnefesten istede for å drasse med oss en ekstra barnestol- SMART!

http://barnombord.no/index.html#!/Kaboost-den-utrolig-smarte-stol-forhøyeren/p/56912588/category=18938015 her har dere link! Den koster kun 349,- og kommer i 3 forskjellige farger.

Anbefaler dere alle å ta turen innom de for smarte produkter både til hjemmet, på reisen og i veska. @barnombord på Instagram.

Likes

Comments

Da Theo var nyfødt tok jeg et avtrykk av hånden hans i 3D format. Jeg er utrolig glad for at jeg gjorde det, og skal gjøre akkurat det samme med Tobias sin hånd også; men så fant jeg en ny måte å bevare nydelige minner om de søte små! Nemlig et fantastisk sølvsmykke med håndavtrykkene deres. www.memorini.com har de skjønneste smykkene jeg noen gang har sett og jeg kan nesten ikke vente til jeg får smykket i posten.

Du får tilsendt en pakke med leire og bruksanvisning. Trykker hånda nede i leiren til du får et fint avtrykk du er fornøyd med og deretter skal det sendes tilbake til de- og så får man selvsmykket sitt. Man bør sende de et bilde av avtrykket, slik at de kan se over om det er bra nok! Man får smykkene deres i både gull og sølv, håndavtrykk eller fotavtrykk. Vi valgte håndavtrykk, da jeg syns personlig at det er penest.

De har masse fine produkter, bla avtrykkene inne i glass! Jeg er så heldig som får dele en rabattkode med alle leserne mine, som da gir dere 10% rabatt på alle smykker og avtrykk i glass. Rabattkoden er: trine10 og varer helt til 5.2

Anbefaler alle å ta turen innom de! Og jeg skal selvfølgelig oppdatere når smykket er kommet! Følg de på Instagram: @memorini_official nettside: www.memorini.com

(Man kan endre språk på nettsiden til både norsk,svensk og engelsk. Så er det litt enklere for oss nordmenn å skjønne- syns iallefall jeg, hihi!)

//annonse

Likes

Comments

Det har vært stille her inne en god stund nå, rett og slett fordi vi har vært preget med mye sykdom og en god del planlegging til navnefest. Tobias ligger også i skrivende stund full i feber og influensa, så her krysses alt som kan krysses for at han er i form til søndagen! Vi skal jo ha navnefest for han da.

Men nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere om en gladnyhet: vi har blitt ambassadører for mamsenmini.se , en nydelig butikk med det lille ekstra! De fører kjente merkevarer som reima men også litt mere ukjente nydeligheter som Emile et rose (som jeg faktisk ikke har hørt om tidligere!) Det er en koselig butikk, hvor man bokstavelig talt får et skikkelig varmt hjerte av å være innom, iallefall jeg! Super trivelige folk som tar servicen til nye høyder! Vi klarer ikke å vente til pakken vår kommer i posten, for vi er såå spent!

Jeg kjører også en Giveaway i samarbeid med de nå på Instagram! Hvor en heldig følger stikker av med et nydelig bolas-smykke til verdi av 629,- anbefaler dere alle til å klikke dere inn på Instagram profilen min for å delta. @mammatrineb

Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere dere når jeg får pakken min i posten, i mellomtiden kan dere ta turen innom nettbutikken deres : www.mamsenmini.se og følge de på Instagram @MamsenMini og delta på giveawayen @mammatrineb

Likes

Comments

Det første jeg og Theo gjorde når vi våknet var å løpe ut! Snøen har nemlig kommet tilbake, og vi er super happy for det. Vi elsker snø, og skal straks kle på oss for å bruke et par timer ute. Theo syns det er kjempe morro at mamsen tar bilder av han, så han stilte seg gledelig til for å bli fotografert litt med snøen!

Vil ønske dere alle en super lørdag videre! -ikke glem Giveaway'ene jeg har gående på Instagram (Mammatrineb)

Likes

Comments

På Instagram kjører jeg nå igang med to flotte giveaways! På den ene kan man vinne den flotte mill steel 600watt panelovnen med integrert wifi fra @millheat ! Man kan styre ovnen via en app på telefonen, noe som er utrolig smart! Ypperlig for alle med hus,hytte og vogn. I tillegg har jeg den andre giveawayen hvor man kan vinne en forundringspakke fra @revedealina som har de nydeligste plaggene til barn!

Gå inn på instagrammen min "Mammatrineb" for å delta.

Likes

Comments

Den siste tiden har jeg fått skikkelig dilla på barneklær og interiør til barnerommene. Faktisk så dilla at det begynner å skremme meg snart! Jeg drømmer til og med om hvordan jeg skal endre rommet til Theo, hvordan outfits jeg skal sette sammen og hvordan barnerommet til Tobias skal bli seende ut.

Tobias sitt rom er preget av ganske svart/hvit tema, med Batman som inspo! Vi digger Batman! Er det noen som har tips om hvor jeg får tak i en fin svart vegglampe til rommet til Theo så rop ut. Tobias sitt rom skal derimot få mere farger, og der er bla mintgrønn en farge som skal bli brukt endel.

Jeg tar imot tips når det kommer til både barneklær jeg ikke kan gå glipp av, og interiør som dere tror kunne passet inn på rommene til guttakrutt.

Likes

Comments

Theo er så heldig som har fått seg ny panelovn til rommet sitt! Ikke bare er den utrolig smart- mtp at den kan styres over wifi med egen app, men den er også utrolig pen! Hvor kjekt er det ikke å kunne sitte på andre siden av jordkloden å styre ovnen hjemme som du selv vil? Man kan spare penger i fleng også, da man kan stille inn når man drar ut av huset- og når man er på tur hjem. Da kjører den ikke på full guffe når man er borte- men den sørger for at det er varmet opp til man kommer tilbake! Smart ikke sant?!

Nå kan dere vinne en helt lik på instagrammen min- Mammatrineb! Ta turen innom og delta. Panelovnene er like fine i stua som på barnerommet! 😍

Likes

Comments

Datoen er endelig satt og med det gjenstår utrolig masse planlegging. I navnefesten til Theo var det kongeblått og sølv som var hovedfargene, mens nå kjører vi på med kongeblått og gull. Jepp, jeg er svak for den skjønne kongeblå fargen.


Til maten tenker vi koldtbord, noe som egentlig gjør meg stressa som fy. Jeg har null kontroll og aner helt ærlig ikke hvordan jeg ønsker det. Var liksom så mye enklere med Theo sin, for da hadde vi buffet med kjøtt i mørket- som var laget av kokk og levert varm rett i tide. Noen som har tips ang buffet?

Heldigvis har vi det meste av pynten i boks! Invitasjonene kom i posten i dag, og blir sendt avgårde med posten i morgen tidlig! Check!

Pynten i gull/ øverste bildene er fra kalasdekorationer.se De har så mye fint til enhver anledning!

Likes

Comments