Nå er det ikke lenge igjen, og jeg kjenner på kroppen at lillebror kan komme når som helst. De siste 2 dagene har inneholdt både kynnere, masrier og nedpress til tusen. I tillegg til både blod, slim og annen gugge som hører med. Selv om det er en del plager som spiller inn håper jeg inderlig at han holder seg inne en stund til, i alle fall 2 uker så jeg får gjort meg ferdig med alle innkjøpene og får shinet huset sånn nogenlunde i alle fall.

Tenkte jeg kunne ramse opp litt av det vi mangler, mest for min egen del slik at jeg faktisk har en oversikt over det som mangler. Jeg har vært utrolig dårlig på å sette meg ned å planlegge dette svangerskapet, så jeg har faktisk ikke helt aning om vi mangler noe spesielt eller ikke, hehe.


1. Myggnetting og regntrekk til nye vogna vår. (Mountain buggy urban jungle)
2. Smokker
3. Janus og Lillelam ullklær til både Theo og baby T
4. Ammesalve og olje fra lykkeliten
5. Vidi servietter
I tillegg skulle jeg skaffet nye babycaller, neonate og ikke minst nye ammebh'er og ammetopper til meg selv. Om det er noe annet vi mangler aner jeg egentlig ikke, da jeg som sakt ikke har så god kontroll denne gangen, hehe. Jeg kan i alle fall ikke komme på noe spesielt vi mangler.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 15 lesere

Likes

Comments

Graviditetsuke: 37 (36+2)

Termin: oul termin er 25 september og mens termin er 12 september

Trimester: Tredje trimester

Dager igjen til termin: 28

Neste kontroll: Skal på kontroll til jordmor om 3 dager.

Kjønn: En liten gutt

Navn: Det har vi bestemt oss for, men holder det noenlunde hemmelig til han kommer. Må jo se at det passer han først.

Innkjøp: Vi har det meste i hus nå. Eneste som mangler er regntrekk og myggnetting til den nye vogna vår og litt småstæsj som flere kluter, mere sengsett osv.

Mammaklær: njesh, må ha mammabukser i dongri om jeg skal noe spesielt. men akkurat nå har jeg kommet dit hvor jeg ser ut som en hval uansett hva jeg pakker meg inn i; så det går i treningsbukser og store tskjorter/ eller kjoler.

Utålmodig: Både ja og nei. Håper han holder seg inne til i alle fall uke 38, etter det kan han bare få komme. En god del plager som begynner å ta på, men man får bare holde ut.

Søvn: Jeg sover ganske mye, og er utrolig trøtt uansett egentlig. Det tar på de siste ukene, og det blir nok neppe noe bedre før han er ute, hehe.

Strekkmerker: Har noen på rumpa og lårene etter svangerskapet med Theo, men ikke fått noen nye dette svangerskapet enda.

Gravidmage: Ja, altså. Nå er jeg jo høygravid, så skulle bare mangle at det var mage nå.

Vektøkning: +8 kg. Går litt opp og ned heletiden.

Aktivitet: Veldig mye. Jeg kjenner jo absolutt alt han gjør her inne i magehuset, så.

Mat cravings: Egentlig ikke hatt noen spesielle cravings dette svangerskapet, annet enn kokosboller tidligere i svangerskapet. Spiser det jeg har lyst på.

Plager: Migrene, små blødninger, nedpress, kynnere og modningsrier osv. Tar litt ekstra på med en aktiv storebror i hus, hehe.


  • 16 lesere

Likes

Comments

I en lengre periode har jeg vært borte fra bloggen. Ja, jeg har rett og slett glemt den midt oppe i alt. Månedene har gått, og gjett; jeg er GRAVID igjen. Rettere sakt, jeg er høygravid og kan poppe når som helst. Hvem hadde trodd det? ikke jeg i alle fall. Men slik er det altså, lille Theo skal bli storebror og jeg skal få æren av å være mamma til to nydelige gutter.

Ikke nok med det, jeg fant likså greit ut at jeg skulle utdanne meg som negledesigner før termin. Så nå sitter jeg her, og har blitt negledesigner som høygravid også. Det er rart hvor fort man får ting gjort så lenge man brenner for det og bestemmer seg.

Men over til svangerskapet. Jeg er jo høygravid, og har termin om ca 4 uker. Dette svangerskapet har gått så utrolig fort i forhold til svangerskapet med Theo. Det er nesten slik at jeg føler jeg stod på badet med den positive testen i hånda i går. helt vilt. Nå er det masse tanker og følelser som kommer løpende, og derfor fant jeg ut at jeg ville starte å skrive igjen. En plass må jeg lufte meg litt, så hvorfor ikke bare ta i bruk denne bloggen igjen? Håper flere av dere fortsetter å følge meg, og min hverdag.

Likes

Comments

C9 er virkelig i vinden for tiden, og i April kjører jeg igang med et eksklusivt tilbud✨ Er DU Gira på en ny og sunnere hverdag? Ta kontakt med meg for mere informasjon! Jeg sender til hele Norge, så her kan man gjøre et kupp💪🏼✨

Jeg har selv fått gode resultater med C9. Gikk både ned i vekt, cm og minsket søtsuget mitt betraktelig mye! Den kickstarter virkelig kroppen!

Likes

Comments

Theo er så heldig som fikk seg nye smokker fra Navnesmokken.no med påtrykt navn! Utrolig deilig å endelig ha noen smokker med navnet hans på, noe som også barnehagen setter stor pris på.

Helt klart 3 nye favoritter her i hus, så jeg må nok bestille flere til samlingen hans. Utrolig god kvalitet på hele smokken men også navnet som er påtrykt. Vil helt klart anbefale disse videre; og spesielt til dere med barnehagebarn!

De har stort utvalg i forskjellige smokker, farger, skrift osv. Du kan designe smokkene dine helt selv, noe jeg personlig elsket! I tillegg har de super service og rask levering og fine priser.

Navnesmokken.no

(Produktene er sponset/ men helt ærlige meninger og erfaringer!)

Likes

Comments

Pysjen er på og lille T er lagt ned for natten. I kveld har jeg funnet frem godteriskålen, jobb boken min og PC for å jobbe hjemme. Bestillinger skal sendes inn og planer for teamet skal spikres! I tillegg er jeg så heldig at jeg har muligheten til å ta inn hele tre personer til i teamet denne måneden. Teamet vokser og etterspørselen for våre produkter er kjempe store. Det er så morro når det går så bra!☺️

Er du interessert i hva jobbe går ut på? Eller ønsker å bli med? Legg igjen Mail adressen din eller navnet så tar jeg kontakt på Mail eller Facebook ✉️
Klem.T

Likes

Comments

Var en snartur i "sentrum" å handlet litt mens mannen var til dyrelegen med hunden. Fant selvfølgelig noen godbiter på salg, så da ble det både noe på lille T og til hjemmet.

Fleece jakke og bukse til kun 49,- per del hos Cubus. Kjøpte i ganske stor str slik at han kan ha det neste vinter, og noen nye løpere og en stake til hjemmet. Betalte 135,- for alt dette til sammen! Løperne og staken er foresten fra Nille, som også har en del salg nå.

Nå skal jeg rydde og vaske litt her hjemme før jeg skal lete frem karneval kostyme til T. Vi skal nemlig på karneval i kveld! -klem T

Likes

Comments

I helgen var vi på firmatur på Oppdal, og mellom slagene ble det også litt tid til shopping. Lille T var så heldig å få seg et nytt sett av farmoren sin. Er det noe han virkelig mangler er det litt lettere uteplagg, så denne jakka og buksa falt virkelig i smak.

De er begge fra Stormberg, slitesterk og både vind/vanntett. Noe som er ganske viktig da vi bor ute ved kysten og været snur om hvert minutt. Noen som forresten har tips til gode støvler og lettere joggesko/hverdagsko til lille? Han må oppdatere garderoben med sko også!

-klem T

Likes

Comments

I dag har jeg holdt sengen og sofaen hele dagen. Migrene og utrolig til kvalme har herjet med kroppen min, fra i går kveld til nå. Endte i at jeg tok noen medisiner; men de funker jo selvfølgelig også som sovetabletter! Så i dag har jeg sovet konstant for å bli frisk til morgendagen da jeg skal på jobb. Håper bare at jeg våkner mere så jeg kommer meg på butikken etterpå.

Popcorn og sure drops er det eneste jeg har fått i meg i dag, så akkurat nå rumler magen og er klarner litt ordentlig mat. 👍

Er det foresten noe spesielt dere ønsker å lese om på bloggen? Hvordan har dagen deres vært?

Likes

Comments

I går kveld bestemte jeg meg for å lage hjemmelagde knekkebrød. Søsteren til T hadde laget disse på søndagen, og jeg ble helt hekta. Virkelig de beste hjemmelagde knekkebrødene jeg noen gang har smakt; og med baconost er det som himmelen👌

Det du trenger er;
4 dl store havregryn
2 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
2 ts salt
7 dl vann
4 dl grovsammalt hvete

Har du smakt disse tidligere? Eller har du oppskrift på noe annet jeg også bør teste ut?

Likes

Comments