På mandag var jeg innom Marte som driver Bling Design Studio i Trondheim for å få freshet opp vippene mine. De er spesialister på NovaLash vippeforlengelse, Fred Hamelten øyenbrynstyling og Fred Hamelten microblading. Men de tilbyr også brudestyling, makeup, makeover, hairextensions, shellac, flettebar mm. Salongen ligger midt i Trondheim sentrum, olav tryggvasons gate 22. I tilegg til dette så har Marte startet å komme til Hitra ca 1 gang i måneden, god bless you! Dvs at endelig kan vi fra øyregionen bli freshe og fine uten å måtte reise helt inn til Trondheim!

Marte går kun for den beste kvaliteten, og derfor bruker hun kun NovaLash til vippene! Hun er faktisk NovaLash amassadør også, så dere kan jo tenke dere hvor dyktig dama er! Hun tilpasser og plasserer vipper i ulike lengder etter ansiktsform og utseende og naturvippens vekstfase, noe som gir perfekt resultat!

Fordelene med vipper fra NovaLash er at jeg kan bruke favorittsminken min, jeg trenger altså ikke å handle inn ny sminke som vippene tåler så de ikke blir ødelagte- for disse har topp kvalitet og tåler all sminke! HELL YEAH! De er fjærlette, og man merker ikke at de er på engang og i tillegg er de 100% vannfaste!

Jeg har fått lagt NovaLash American Volum vipper, med ei litta C curl! Love it! Marte er den morsomste jeg ar vært hos, hun er så sprudlende og glad, så har du en dårlig dag - bestill deg time å bli fresh og glad i samme smekk. haha. Jeg skal så absolutt innom for oppfreshing av vippene når det er på tide med refill, også må jeg la Marte få gå løs på de bryna som er kaos da... Etter å ha sett hvor dyktig dama er, tørr jeg ikke gå til noen andre. Det resulterte i ødelagte vipper sist gang, så vær nøye med ta en sjekk av salongene dere bruker, man betaler heller litt ekstra for kvalitet enn å få øynene ødelagte!

NÅ får dere -20% rabatt på NovaLash vippeextensions og Microblading - tilbudet gjelder til 20 desember! I tillegg så har de alltid student tilbud på -15% rabatt på alle behandlinger! fantastisk!

Bestill dere timeher!
Om du ønsker behandling på Hitra er det bare å velge Hitra når du bestiller timen din. (du velger Hitra under overskriften som lyder slik) '' hvem ønsker du å bestille time hos og hvor?''

Annonse

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Personlige julegaver er noe som faller i smak uansett hvilken alder mottakeren har, så her kommer det noen tips.
I år har vi skaffet masse julegaver av flinke nfoto! Hos de finner dere alt innen fremkalling, bla kalendere, julekort, fotokopper, fotobøker ++.


Gutta her får seg hver sin kopp med vennebyen motiv, og selvfølgelig er det med bilde av kidsa på de også! Perfekt! Tobias fikk seg en matboks i fjor med bilde av han og ene gomora si, og han elsker den! Gaver med bilder av barna selv på er helt supre!Her kan dere finne matboks , og her kan dere finne de fine vennebyen koppene .

Dere finner også bla puslespill, refleks, kaketopping, termos - ja listen er uendelig med personlige gaver! Vi fremkalte også masse bilder, som også skal gies i julegave til kjære.

Her ser dere de nydelige julekortene som våre kjente og kjære skal få tilsendt i posten. Vi har ikke tatt de typiske julebildene dette året, så her gikk vi for et juledesign på kortene, så får man iallefall litt julestemning. Det er et hav av muligheter og design man kan velge mellom, så klikk dere inn å gjør deres julekort personlig.

Personlig kalender er jo helt topp, jeg har iallefall blitt en fast bruker av kalender etter å ha blitt mamma. Her må alt fra bursdager til møter skrives opp! Ekstra stas når de blir personlige og man ser sine kjære der.
Nå har de førjuls- salg og man kan spare opptil 50% på julekort og fotokalender!

annonse

Likes

Comments

Jeg har desverre klart å ødelegge foten min, og siden det da blir himla mye sofasitting blir det mye tid til planlegging av bryllup. Akkurat nå driver vi å bestemmer oss/booker lokale til å ha festen og middagen hos, noe vi egentlig hadde i boks for lenge siden. Vi krysser bare fingrene for at vi får viljen vår, og får ha det der hvor vi helst ønsker å ha det.

Det ryr inn med pynt og stæsj til bryllupet ca hver dag for tiden, og morro er det. Alt blir så mye mere virkelig når huset allerede oser i dekorasjoner. I tillegg har vi startet å sett på inspirasjonsvideoer med tanke på bryllupsdansen, og sanger til vielsen.

Når det kommer til marsjen nedover til Tore har jeg falt pladask for disse to coverne, helt fantastisk. Se for dere at bandet står nede ved sjøen og spiller en av disse mens jeg kommer gående nedover. perfect.

Sanger til vielsen går vi også igjennom, og holy shit sier jeg bare. Det er så utrolig mange fine sanger, som får følelsene til å ose. Jeg er 100% sikker på at det blir en helt fantastisk vielse, med masse følelser og kjærlighet som oser her ute på den mest fantastiske øya 'vår'.

Denne er så nydelig!
Q: har dere noen tips til fine sanger som anbefales i bryllup?

Likes

Comments

Annonse

Gutta trengte nye vintersko til denne sesongen, det er helt utrolig men de barneføttene vokser noe inni natta. Theo går nå over til str 29, og Tobias vipper mellom str 23 og str 24. Disse vinterskoene får dere kjøpt hos Babyshop.no og det beste av alt: De er på TILBUD!

Disse vinterskoene er vanntette, pustende og de er foret med 100% ull. Jeg tror disse vil bli en favoritt, og kan ikke vente med å teste de ut på de søte barneføttene. Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere dere, imens kan dere klikke dere inn på linken og bestille dere et par selv. De er helt nydelige.

Likes

Comments

Jeg er så utrolig glad! Vi har nemlig funnet den perfekte fotografen til vårt bryllup. Anastasia, som driver Mir. Foto i Trondheim skal ta turen utover til Hitra, for å forevige de nydelige øyeblikkene som vil komme på bryllupsdagen vår. Anastasia har virkelig et øye og hjerte for det hun driver med, og jeg har senket skuldrene helt - jeg vet det blir perfekt med hun der.


På søndag var vi innom hun for en planleggings samtale, og et kjapp shoot i studio. Vi skal ta forlovelsesbilder ute, men siden været har vært helt crazy siste tiden ble det en kjapp shoot inne i studio slik at vi har et par bilder til innbydelsene. Jeg kan nesten ikke vente til neste shoot ute, og ikke minst bryllupsdagen vår. Ta turen innom nettsiden hennes for en titt: Mir.Foto

Du finner henne også på både facebook og instagram
Facebook: Mir Foto. Fotograf i Trondheim
Instagram: @mirfotono

ad

Likes

Comments

Annonse
Helga som var tilbrakte vi jo i Trondheim som jeg tidligere nevnte, nermere bestemt på Comfort Hotel Trondheim.
Vi har aldri vært innom dette hotellet tidligere, og vi kan ikke skjønne hvorfor. Skal du til Trondheim og ønsker å bo i sentrum er dette hotellet! Vegg i vegg med Nova kino, og alt innen gangavstand. Vi hadde ganske mange avtaler denne helga, og jeg kunne gå til alle, kjekt! (om ikke er det jo bussforbindelser overalt likevel da!)

Vi bodde på et superior rom, og hadde med oss størstemann som da skulle få bo på hotell for første gang. Rommet var utrolig stort, perfekt for oss med småbarn og trenger litt rom å boltre oss på! De hadde også mekket opp babyseng til lillebror, men siden han ikke ble med ble den fjernet kjapt. Da var det altså stor dobbeltseng, enkeltseng og babyseng inne på rommet, og det var enda stor plass å bevege seg på. fantastisk! Rommene er moderne, fine og rene. tommel opp!

-Det eneste jeg savnet var et lite kjøleskap, men det har vist de aller fleste sluttet med nå, som jeg har forstått det. -
Frokosten og servicen er det absolutt ingenting å si noe på. Perfekt. I tillegg har de et utvalg av bla drikke og mat i lobbyen, slik at man kan kjøpe med seg noe snacks til alle døgnets tider. Supert for oss med en liten som plutselig skal ha mere mat, hehe!

Tusen takk for et flott opphold, vi kommer tilbake!

Ønsker dere å booke rom kan dere gjøre det her

Følg de på instagram @comforttrondheim

Likes

Comments

Jeg er så fornøyd med at jeg har funnet meg de perfekte brudeskoene, og jeg har selvfølgelig funnet de før jeg har funnet drømmekjolen. Som jeg har forstått på andre gifteklare er skoa det man først plukker ut, og det stemmer iallefall i dette tilfellet. Skoene er himla gode å gå i, og med liten hæl satser jeg på at jeg klarer å bruke disse gjennom hele festen.

Til alles store forbauselse koster disse under 200 lappen, noe jeg selv synes er utrolig morro. Hvorfor i all verden skal man bruke massevis av penger på et par sko, når man liksågreit kan rocke i billige ebaysko? *Blinkefjes*

Dere kan finne skoa Her

Nå skal jeg ordne meg klar for møte med restauranten som vi mest sannsynlig skal ha bryllupsfeiringen hos. Vi har nemlig gått vekk fra et grendahus, tror vi.
- Ønsker dere en super dag videre.
#brudesko #bryllup #wedding #planlegging

Likes

Comments

Annonse

Denne helga var det klart for bryllupsmesse og div avtaler, så da tok jeg likeså greit med meg sambo og størstemann til Trondheim for en bytur og hotell helg. Vi lå på flotte Comfort Hotell i Trondheim, men det skal jeg fortelle dere mer om litt senere. NÅ skal jeg tipse dere om en helt fantastisk frisør salong jeg har kommet over, nemlig Rockit Frisør.

Salongen ligger ved Solsiden, nermere bestemt mellom solsiden og adressabygget og består av to utrolig kule og moderne plan.''Vår visjon er at sammen skaper vi kvalitet og kundetilfredshet.''

Det gjør de så absolutt! Salongen er grønn inspirert og produktene er ikke dyretestet! Det var helt utrolig å kunne sitte i frisørstolen uten å være neddopet av den heftige amoniakk duften, i tillegg er håret penere nå enn før lysning, korrigering og farging- helt fantastisk! (DET sier litt om kvaliteten på både produktene og frisøren selv!)

Her ser dere litt av salongen, KULT!

Jeg bestemte meg for å klippe av store deler av det mørke/svarte slitte mammahåret mitt, og i tillegg farge det lysere. Det var absolutt på tide med litt endringer slik at håret både ser og er mye friskere. Håret mitt var jo virkelig i nød, hehe. På bildene over har flinke Linda allerede klippet av store deler av håret, og det ser tusen ganger bedre ut allerede!

Her er håret ferdig, SEEE da! Det er helt utrolig. Håret er så mye friskere og ikke minst penere enn noen gang. En liten hemmelighet som veldig få vet av er at jeg så og si aldri går til frisøren. På 5 år har jeg vært hos frisøren 2/3 ganger, POWJAH! Nemlig fordi jeg har hetta for å sette meg i frisør stolen, og la noen andre få dalle med håret mitt. Det har seriøst alltid blitt en katastrofe. Helt sjukt, men sant. (jeg har endten klippet meg selv, ellerså har min flinke tante gått løs på det.)

Se på denne forskjellen da! Nydelig boylage som iallefall jeg er storfornøyd med! Å med tanke på at jeg har noia for frisører og ikke har hatt noen spesiell positiv erfaring med noen av de, så er dette helt rått. (ja, dette er et samarbeid, men meningene er 110% ærlige, og jeg kommer herved til å gå FAST til Rockit Frisør!)
-Noe dere burde prøve ut også!-

(De har foresten -20% på farging ut oktober!)

Rockit er nyoppstartet, så gå inn på både facebook og instagram for å like de! De fortjener det.

@rockitfrisor

(Det kommer også en giveaway i samarbeid med de om ikke lenge, så vær på utkikk, denne vil dere ikke gå glipp av! )

Annonse

Likes

Comments

Endelig freshe negler på hu mor, og digg er det.

Nå skal jeg sette meg ned å planlegge mere til bryllupet, for det trengs. Føler egentlig at jeg henger langt etter, men shit au. Vi blir vell ferdige til rett tid likevel skal vi se.

Likes

Comments

Hvem er egentlig en god mor?

Er det hun som elsker sitter på gulvet i flere timer å bygger lego med kidsa? Hun som forduger barna sine 24/7 og aldri blir pittelitt lei innimellom? Hun som alltid har rene klær liggende, strøkent hus, sparer på middags restene- og som faktisk klarer å kaste/spise det opp før det lukter vondt? Er det hun som baker de flotteste kakene til bursdager, hun som har barn som hører på ordet ''nei'' og som aldri tegner på veggene? Hun er helt sikkert en fantastisk mor.

Hvem skal egentlig bestemme hvem som er en god mor?
Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er en god mor. Selv om jeg har barn som tegner på veggene, sender barna i barnehagen med gårsdagens plagg og som faktisk blir et ørlite grann lei av å sitte på gulvet å bygge lego flere timer. Selv om ettåringen gjør meg gjennomsvett der han klatrer på alt som er, river ned og absolutt skal smake på alt han kommer over. Eller treåringen som har kommet i den fantastiske treårstrassen og som mener han er sjefen og derfor nekter å ta til seg noe som blir sakt.

Selv om jeg synes det er et pes å vokne klokken halv 6 av at størstemann har hoppet oppi senga vår og ligger å skraper meg på ryggen med bena, mens minstemann står i sprinkelsenga si å kjefter for full hals. Søskenkrangling, skittentøy som vokser ut av kurven, barn som ikke vil kle på seg og et evig rotete hus. Men betyr det at jeg ikke er en god mor?!

Jeg elsker barna mine over alt på jord og er så stolt av de at jeg nesten sprekker her jeg sitter. Overnervøs er jeg 24/7 for at noe skal skje de, om det så er å slå ut tanna si, sekundær drukning, sette fast en matbit eller mobbing. Morshjertet slår fortere enn noe annet hjerte, og jeg er på vakt døknet rundt. Jeg smiler og ler, leser nattabok og synger sanger, omfavner de med kjærlighet. Jeg er en god mamma!


DU er også en god mor!

Du som av og til må låse deg inn på badet for å ta en liten time out. Du som kjøper den ene gomp eska med snop på en onsdag kun for å slippe unna et raseri anfall. Du som serverer gårsdagens middags rester og som bruker de første timene etter barna har lagt seg for å rydde opp alt rotet som har blitt til på 3 timer etter at barna kom hjem fra barnehagen.

Ingen kan måle hvem som er en god mor med tanke på reste middager, skittne sokker eller vegger med barne kunst. Det er de nære og personlige tingene som best kan måle hvem som er en god mor. Det ingen andre ser og det ingen kan legge ut på sosiale medier og få likes og kommentarer på.


Så kjære dere. Om dere har et prikkfritt hjem, strøkent kjøleskap eller barn som øyer når de ser fisk til middag, tegninger på veggene og et bombet hus.

- Dere er mer en god nok!

Likes

Comments