Antrekk, Blogg

Våknet plutselig en dag og kom på jeg hadde en blog. Neida, men har tenkt mye på den i det siste og spekulert veldig frem og tilbake om jeg skulle skrive noe igjen eller ikke. Dere skjønner vel hva jeg kom frem til. Jeg liker veldig godt å skrive, samtidig som jeg bryr meg for mye hva folk tenker. "Får jeg noen kommentarer om jeg skriver dette? Vil folk like det jeg skriver?" Egentlig overfladiske bekymringer som jeg ikke burde bry meg om, vi er snart i 2017 og folk burde bli flinkere å bry seg om seg selv, og ikke hva andre tenker om dem. Og der er jeg en av dem. Dette er noe jeg har tenkt og jobbe med i meg selv, og da tenkte jeg å begynne her.

Den siste tiden har jeg ikke gjort så veldig mye. Blitt blond, flyttet hjem til mitt hjemsted og inn i ny leilighet og tatt fagbrev som Frisør, jeg er fortsatt i samme bedrift som tidligere, bare ny salong. Utenom det har jeg ikke gjort noe spesielt. Leiligheten min begynner og komme seg, mangler fortsatt litt småting, men alt til sin tid.

Slenger med ett upassende bilde der jeg har gult hår og var midt i prosessen på å få blondt hår. Fargen er på plass må, men holder på å sette i tape extensions, men bestilte for lite så resten er på vei i posten. Har ett par pakker som er på vei nå, kan vise bilder når det kommer frem. Spesielt en pakke jeg venter på som jeg håper å få i tide, julekjole og nyttårskjole. Krysser fingrene for at de kommer snart. Kjenner jeg begynner å få litt smålig panikk, fordi jeg vet ikke om kjolene passer engang. Dette blir spennendes.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Mine tips, Blogg

Idag har jeg ikke vår i form. Forkjølet og har hatt en forferdelig hodepine. Følte meg litt bedre en liten stund, så da tok jeg og fikk renset huden min, og nå er jeg helt utslått igjen. Håper denne syka ikke sitter lenge, for jeg føler meg helt elendig.

Produktene jeg bruker er fra forever living. Har ikke prøvd dem ut så lenge ennå, men til nå er jeg utrolig fornøyd. Får veldig myk hud, og føler jeg har mindre urenheter når jeg bruker desse produktene. Jeg har ikke så mye fra før, men føler jeg holder huden min i sjakk pg den er alltid silkemyk.

Om du handler denne beauty bagen får du med en scrub, maske, serum, lotion, hand & face soap og en gel spray. Og ikke minst kommer det i en søt liten pose.

Er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt.

Lipsylen er noe jeg har med meg overallt og er trofast. Bruker den hele tiden, den gir god fukt til lippene med jojobaolje og en pleiende aloe vera. I tillegg lukter den mint, har solfaktor 30 og koster kun 49kr

Har også klippet håret mitt siden sist. Var utrolig deilig å få bort det som var slitt og ødlagt.

Likes

Comments

Oppskrifter

Idag ble det en helt fantastisk middag på meg. Kom meg hjem fra trening og hoppet kjapt i dysjen, før jeg starta på middagen. Det er kyllingkjøttdeig, pomesfrites og hjemmelaget kesamtzatziki. Smakte helt himmelsk. Etter jeg hadde spist middag tok jeg å sprayet på meg spraytan, så det blir spennendes og se resultatet for en første gangs test av spraytan. Kjenner jeg meg selv rett er jeg helt utrolig flekkete imorgen, men det får jeg se når jeg våkner. Må stå opp tidligere enn jeg pleier for å dysje av meg overflødig selvbruning og ha litt ekstra tid på å tenke ut en plan om selvbruningen blir like misslykket som jeg frykter. 

Oppskriften er hentet HER

Likes

Comments

Nå har jeg endelig gjort det jeg har hatt lyst til veldig lenge. Nemlig farget håret mitt lilla. Jeg ville ha en lilla farge som ikke var alt for lilla. Denne fargen her var perfekt. Ble utrolig fornøyd. Det lilla kommer veldig frem når det er kommer sollys på, eller riktig lys. Akkurat slik jeg ville ha. Skal se om jeg får tatt noen bedre bilder i dagsslys imorgen, men nå får desse holde. Kjenner jeg begynner og bli lei og ikke ha ett kamera å ta bilder med. Selv om kameraet på iphone 6s er god kvalitet på, blir det ikke så veldig god kvalitet når jeg har så dårlig lys i leiligheten min, og ikke rekker dagslyset siden jeg er på jobb hele dagene.

Nå sitter jeg og stirrer inn i en serie på ipaden, og hører vaskemaskinen sentrifugerer. Litt husarbeid er gjennomført og mer husarbeid står på tur før jeg kan si meg fornøyd med dagens innsats. 

Likes

Comments

​Idag er jeg bare gåen. Orker ikke skrive noe engang, så vi bloggest imorgen! 

Likes

Comments

Skulle igrunnen poste ett innlegg igår, men så langt kom ikke jeg. Rakk så vidt å åpne bloggen, og våknet med en pc ved siden av meg.

I helgen var jeg i 21 års feiring til ei venninne. Var kjempe koslig som vanlig, og hadde det utrolig kjekt. Utover kvelden spillte vi beer pong, og jeg innsåg hvor ufattelig elendig jeg var. Tror ikke jeg traff en av koppene til det andre laget en eneste gang.

Sånn så neglene mine ut for rundt 3 timer siden, helt til jeg bestemte meg for å ta av akrylen. Angrer igrunnen litt, men det får bare bli sånn. Gjorde en så elendig jobb når jeg skulle fylle på så de hektet seg fast i håret til kundene mine, og da ble det ikke noe enkelt og arbeide, så da ble jeg utrolig irritert og rev av en, så da måtte jeg bare få av resten også. Har nettopp bestilt de papir bitene jeg trenger for å lage lengre tupper også, så da får jeg legge ny akryl når jeg får dem. Nå må jeg bare la neglene mine få puste litt og få bli litt sterkere før jeg gjør noe mer med dem. Har en negleforsterker jeg kjøpte i polen som jeg er kjempe fornøyd med som blir flittig brukt. Kan sikkert blogge om den en gang, må bare få tatt før og etter bilder og bruke den i en periode så jeg kan vise dere hvor bra den fungerer. Kanskje jeg bare skal slutte med akryl og la mine negler få vokse ut? Tror ikke det nei.

Likes

Comments

Antrekk

Jeg låver altså, jeg lever. Må bare beklage mitt 2 ukers fravær, men frem til prøve svennebrevet valgte jeg og ta avstand fra bloggingen frem til det. Det gikk forresten kjempe bra, og jeg fikk bestått. Var heller ikke langt fra meget bestått, som er utrolig deilig å tenke på. Etter prøve svennebrevet har jeg endelig begyndt å trene igjen, som resulterte i at jeg har hatt mindre energi til å blogge etter jobb og trening, og har heller ikke hatt noe spesielt å blogge om siden dagene mine består i jobb og trening.

Som jeg så vidt nevnte så farget jeg jo håret for 2 uker siden også. Tok å farget håret tilbake til brun, og stortrives. Nå har det falmet en del, så må få frisket opp fargen igjen så fort som mulig, men har bestilt extensions på ebay faktisk, så er veldig spent på hvilken kvalitet de har og hvordan de ser ut. Har tenkt å blogge om det og skrive til dere hva jeg synst om håret. Bestilte 5 forskjellige pakker, så da har jeg flere å teste ut. Dette er syntetisk hår, noe jeg ellers ikke synest noe om, men kjøpte ferdig krøllet til å bruke når jeg er ute eller skal noe spesielt så dette er spennende.

Likes

Comments

Blogg

Idag etter jobb kom min venninne som jeg har tenkt å bruke på oppsetting på prøvesvennebrevet. Jeg har valgt temaet 50 talls pin up. Når jeg nå øvde på henne på jobb så hadde jeg ingen bandana, så da tar man hva man har, og det enste jeg hadde tilgjengelig var en gammel håndduk så jeg fikk klippet den opp for og se noe ca hvordan det vil bli seendes ut.

Nå når jeg øvde på henne prøvde jeg og se litt på hvor lang tid det kom til å ta ca så jeg får sette opp tidsplanen min for dagen. Heldigvis for meg så gikk det alt etter planen på tid, så nå blir det noen småjusteringer som jeg skal få gjort til neste gang jeg skal øve på henne, og innkjøp av en rød bandana

Inspirasjonsbilder er hentet fra google.

Nå ligger jeg i sengen og holder på med dokumentasjonen som skal leveres inn. Er på skolemaskinen min fordi den andre mangler 2 bokstaver, men denne tror jeg hovedkortet eller noe holder på å ta kveld for her er det å skrive om kapp med maskinen og lagre flere 1000 ganger i forsikring om at den ikke skal kortslutte. Har nemlig problem med at skjermen blir sånn her. Helt ut av ingenting. 

Likes

Comments

Igår ble det skinn skjørt på jobb. Det er kjøpt på h&m og er kjempe deilig på. Hadde også på meg noen høye støvletter så det ikke skulle bli så kaldt på beina i stormen. Siden jeg bor i en kjeller leilighet så merket jeg ikke noe særlig. Hørte jo selvfølgelig litt, men heldigvis ikke så veldig gale.

Det var mye å gjør på jobb idag, men i pausen min ble jeg sittende og le av meg selv. Fikk endelig slappe av og kjenne på kroppen hvor sliten jeg egentlig er, også sjekka jeg snap og hadde det litt artig med denne funksjonen. Etter jobb fikk jeg satt i en farge i håret mitt som dere får se resultatet av enten senere eller i morgen. Mest sannsynligvid i morgen.

Blir litt lite idag men nå sitter jeg på bussen og har kjøpt 1 eksta gb med mobilnett bare for å blogge, og håpte på og ikke bruke opp hele nå. Får ikke ny mobildata før kl 23 den 1.februar. Litt rart at det allerede er februar. Tiden går så utrolig fort.

Likes

Comments

Mine tips

For alle jenter som sminker seg er dette ett must. Dette er noe jeg gjør minst 1 gang i uken, nemlig å rense sminkekostene mine. Tenk deg bare alle bakteriene du har på sminkekostene dine som du gnikker i ansiktet ditt. Ikke klag over kviser om du aldri renser sminkekostene. Det jeg gjør er at jeg sprayer den brush cleaneren der, kjøpt på kicks, på kostene, også skyller jeg de i vann og gjør dette helt til vannet er klart, og sjekker på noe papir om den er ren fra sminke. Så sprayer jeg noen spray over alle og legger de til tørk. Gjerne atmed en ovn eller på badrommet siden jeg har tenkt å bruke dem dagen etterpå. Kanskje litt dårlig bilde, men her ser dere en av kostene mine etter jeg har renset den. Nå er det påtide og bytte ut denne kosten, og den har mye sminke som "sitterfast" så føler den aldri blir fullstendig ren.

Likes

Comments