Hverdag

God morgen! Okey, så de av dere som har fulgt bloggen litt husker vel at jeg delte et innlegg kalt "de litt mindre flatterende bildene", hvor jeg deler med dere de stygge bildene som aldri vises på bloggen. Denne gangen tenkte jeg å bruke bilder fra snapchat. Jeg personlig elsker snapchat, jeg syns det er drit gøy, spesielt med alle de filtrene som er der inne. Og nå tenkte jeg å dele med dere de bildene som bare blir delt med de jeg snapper. Som dere sikkert ser blir den typiske trine-selfien tatt med hundefilteret på og tatt under ifra.

Men ja, hadde dette vært for noen år siden hadde jeg aldri tørt å dele noe sånt, heller ikke sendt til vennene mine, men jeg gir så faen, jeg driter i hva andre syns. Jeg tar meg ikke selv noe høytidelig, og syns ikke alle andre bør det heller. Ta meg som det er eller gå! As simple as that! Livet er mye morsommere når man kan tulle og ikke være perfekt hele tiden. Men, av en eller annen grunn, uansett hvilken vinkel jeg tar bilder av vennene mine i, så ser de bra ut.. 😳 Så heldig er ikke jeg da for å si det sånn, hahahhaa - enjoy!

Forresten! - Noen som er gira på å se sånne innlegg én gang i mnd?? 

Likes

Comments

Mote

​Hello! På lørdag var jeg på innflytningsfest hos ei god veninne. Og gud så gøy det var, jeg kjente faktisk ingen der, men alle var jo så hyggelige. Vi var rundt 50 stk, så var liv ihvertfall! Jeg valgte og ta på meg bukse med en glitrende topp og pyntet det opp med belte, øredobber, klokke og ringer. Utrolig hvor mye detaljer har og si for et antrekk. 

Likes

Comments

Hverdag

God kveld! Må beklage for dårlig oppdatering, men jeg har nemlig fått sofaen min på plass nå!! Det er så sinnsykt deilig å endelig ha en litt større sofa. Skal så klart legge ut noen bilder, jeg vil bare få kjøpt inn noen nye puter først.

Idag har jeg bare sovet, jeg jobber jo netter og er ferdig mandags morgen. Så dagene går på å sove, få gjort noen ærend og dra på jobb igjen 😄

Så idag fikk jeg endelig hentet den boken jeg hadde bedt ARK bestille for meg. En juicer bok, siden jeg har begynt å juice følte jeg at jeg trengte litt inspirasjon og valgte å kjøpe Carina Hultin Dahlmann sin juicer bok. Så det skal bli spennende å få prøvd ut noen av juice oppskriftene hennes. Kjøpte inn et par andre ting også, men det kommer på bloggen litt seinere.

Ha en fin kveld videre, skjønninger!

Likes

Comments

Hverdag

​God morgen dere. Jeg skal faktisk jobbe tidligvakt idag, på en annen avdeling siden jeg tok på meg en ekstravakt der. Og egentlig er døgnrytmen min helt på bærtur, så jeg er skikkelig trøtt. Så trøtt at øynene gjør vondt. Det eneste jeg ser frem til akkurat nå er å se pasientene og kollegaene som jeg ikke har sett på lenge også lunsjpakka mi. Lunsjpakka består av pasta med pesto, bacon og broccoli. Gleder meg! Anywaysss, skulle bare stikke innom for å ønske dere en fin dag 😊

Likes

Comments

  • 211 lesere

Likes

Comments

Hverdag, Mat og oppskrifter

Endelig er juiceren min i hus!! Har gledet meg såå mye til å få den, klarte ikke å dy meg, måtte ha den! Jeg er helt forferdelig på å få i meg frokost - spesielt veldig tidlig, og da er det kjekt at jeg kan juice slik at jeg i det minste får i meg noen vitaminer om morgenen. Når jeg hentet den på posten i byen var jeg ikke forberedt på at esken var såå stor, men jeg fikk den med meg. Var heller ikke forberedt på at juiceren var såå stor heller, haha! Den er like stor som kitchnaiden min.. Måtte så klarte skyndte meg tilbake til butikken og handle inn, så jeg fikk testet den og den er så bra! Jeg er så fornøyd, jeg og juiceren kommer til å bli gode venner. Skål a dere! 

Hadde også ananas og agurk oppi, en skikkelig boost den juicen der!

Likes

Comments

Sminke og skjønnhet

Nå har jeg endelig fått satt på vippeextensions! Satt de egentlig på igår, men måtte tilbake idag bare for å ta bort et par vipper ytterst fordi det ble litt tungt for øynene, så jeg så litt trist ut. Det er skikkelig uvant, følte spesielt igår at de var for lange, men nå begynner jeg faktisk å slå meg litt til ro med lengden altså. Nå syns jeg faktisk lengden er perfekt. Det blir liksom ikke for mye eller for lite. Det deiligste er hvor fort det går å fikse seg, et trinn mindre å ordne om morgenen!

Må bare fortelle hvor bra servicen hos Studioface er. De holder til i Fredrikstad sentrum, like utenfor leiligheten min omtrent. Du blir møtt med store smil, absolutt alle de jeg har sett der har vært så blide og hyggelige når jeg har kommet inn. Og Emelie, som fikset vippene mine er så søt og serviceinnstilt. Jeg ringte hun samme dagen og spurte om vi kunne se på vippene engang til, siden jeg var så stresset over at de ble for tunge ytterst. Jeg fikk da time hos hun dagen etter, altså idag. Og hun er så opptatt av at kunden skal bli fornøyd, og hun lytter. Man føler virkelig at man blir tatt imot med åpne armer, noe jeg verdsetter utrolig høyt.

Blir snapchat bilder på slutten, slik at dere ser hvordan de er når jeg ser rett frem med begge øynene.

Likes

Comments

Interiør

​Har dere noen gang gått inn på Bolia og tenkt "fy søren, her lukter det godt!"? Vel, hver gang jeg går inn tenker jeg alltid det, også lurer jeg alltid på hva de bruker. Og det viser seg at Bolia har sin egen lukt, som de selger i spray og duftpinner. Så da ble duftpinnene med meg hjem så klart, kunne jo ikke la være.. 

Likes

Comments