Mote

Trykk på bildene/metalinkene for å komme til produktet!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Hei og hå! Nå skal jeg fortelle dere en liten artig historie. Ukebladet Det Nye og Pandora driver med et samarbeid nå, Det Nye blir nemlig sponset av Pandora. Her for ikke lenge siden la de ut et innlegg på facebook hvor man kunne tagge en venn som fortjener dette. Min kjære besteveninne tagget meg, og kommentaren hennes er hilarious! Igår fikk jeg melding av besteveninna mi som sa at det blir smykker på oss, fordi hun vant! Hvor artig er ikke det??❤ Eating with bae, snapchatting with bae, alonetime with bae❤

Likes

Comments

Hverdag

God kveld dere! Jeg må nesten fortelle om dagen igår, for jeg og en veninne dro på Astrid S konsert!! Og for et liv det var! Jeg ble så overrasket over hvor jordnær Astrid S virker og hvordan hun er med sine medmennesker. Det er så mange artister som blir helt revet med av all oppmerksomheten de får og blir så arrogante og lite jordnære. Mens Atrid setter virkelig pris på fansen sin og det skinner hele veien gjennom. Hun var kjempe flink og fansen var helt med, så det var artig. Skinnydays var de som varmet opp for Astrid og gud så flinke de var! Det var faktisk liv gjennom hele konserten fra start til slutt. Var noen av dere på konserten??

Likes

Comments

Mote

Jeg beklager virkelig for at jeg bruker mobilbilder akkurat nå. Men det er de eneste bildene jeg finner som jeg har av den buksa der. Den er sååå kul og jeg elsker å bruke adidas genseren og adidas skoene mine til. Den er utrolig behagelig å ha på da den ikke er så tight. Buksen er kjøpt på Nelly. Merker nå at jeg blir flau over å dele bilder i så dårlig kvalitet, haha

Likes

Comments

Hverdag

God morgen! Okey, så de av dere som har fulgt bloggen litt husker vel at jeg delte et innlegg kalt "de litt mindre flatterende bildene", hvor jeg deler med dere de stygge bildene som aldri vises på bloggen. Denne gangen tenkte jeg å bruke bilder fra snapchat. Jeg personlig elsker snapchat, jeg syns det er drit gøy, spesielt med alle de filtrene som er der inne. Og nå tenkte jeg å dele med dere de bildene som bare blir delt med de jeg snapper. Som dere sikkert ser blir den typiske trine-selfien tatt med hundefilteret på og tatt under ifra.

Men ja, hadde dette vært for noen år siden hadde jeg aldri tørt å dele noe sånt, heller ikke sendt til vennene mine, men jeg gir så faen, jeg driter i hva andre syns. Jeg tar meg ikke selv noe høytidelig, og syns ikke alle andre bør det heller. Ta meg som det er eller gå! As simple as that! Livet er mye morsommere når man kan tulle og ikke være perfekt hele tiden. Men, av en eller annen grunn, uansett hvilken vinkel jeg tar bilder av vennene mine i, så ser de bra ut.. 😳 Så heldig er ikke jeg da for å si det sånn, hahahhaa - enjoy!

Forresten! - Noen som er gira på å se sånne innlegg én gang i mnd?? 

Likes

Comments

Mote

​Hello! På lørdag var jeg på innflytningsfest hos ei god veninne. Og gud så gøy det var, jeg kjente faktisk ingen der, men alle var jo så hyggelige. Vi var rundt 50 stk, så var liv ihvertfall! Jeg valgte og ta på meg bukse med en glitrende topp og pyntet det opp med belte, øredobber, klokke og ringer. Utrolig hvor mye detaljer har og si for et antrekk. 

Likes

Comments

Hverdag

God kveld! Må beklage for dårlig oppdatering, men jeg har nemlig fått sofaen min på plass nå!! Det er så sinnsykt deilig å endelig ha en litt større sofa. Skal så klart legge ut noen bilder, jeg vil bare få kjøpt inn noen nye puter først.

Idag har jeg bare sovet, jeg jobber jo netter og er ferdig mandags morgen. Så dagene går på å sove, få gjort noen ærend og dra på jobb igjen 😄

Så idag fikk jeg endelig hentet den boken jeg hadde bedt ARK bestille for meg. En juicer bok, siden jeg har begynt å juice følte jeg at jeg trengte litt inspirasjon og valgte å kjøpe Carina Hultin Dahlmann sin juicer bok. Så det skal bli spennende å få prøvd ut noen av juice oppskriftene hennes. Kjøpte inn et par andre ting også, men det kommer på bloggen litt seinere.

Ha en fin kveld videre, skjønninger!

Likes

Comments

Hverdag

​God morgen dere. Jeg skal faktisk jobbe tidligvakt idag, på en annen avdeling siden jeg tok på meg en ekstravakt der. Og egentlig er døgnrytmen min helt på bærtur, så jeg er skikkelig trøtt. Så trøtt at øynene gjør vondt. Det eneste jeg ser frem til akkurat nå er å se pasientene og kollegaene som jeg ikke har sett på lenge også lunsjpakka mi. Lunsjpakka består av pasta med pesto, bacon og broccoli. Gleder meg! Anywaysss, skulle bare stikke innom for å ønske dere en fin dag 😊

Likes

Comments