I dag har nemlig min kjære vakre lillebror bursdag! Han ble hele 4 år i dag! Gratulerer så mye med dagen verdens beste lillebror❤ William og jeg koste oss masse i bursdag. Daniel fikk vært en liten stund i bursdagen før han desverre måtte dra på jobb 😢 Flinke gutten min som jobber og står på.

Et lite bildedryss fra i dag!

Nå sitter jeg på sofaen og slapper av før jeg skal legge meg tenkte jeg. I morgen går turen til Tindlundhallen for å se Greåker spiller mot Sandnes! Har en følelse på at Greåker stikker av med seieren i morgen!


Trine-Lise Sikkeland❤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har lenge hatt lyst til å flytte bloggen min til NOUW og velger derfor og gjøre det. Du kan følge den nye bloggen min her http://nouw.com/trinelisesikkeland :-) 

Håper du vil følge bloggen min videre på Nouw! Det hadd ejg satt veldig stor pris på! :-) 

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 7631038897 

-Trine-Lise♥

Trine-Lise Sikkeland❤

Likes

Comments

Om sagt i tidligere innlegg har det vært bursdagen til pappa og det feiret vi med en middag ute sammen med hele Sikkeland familien😍Vi spiste masse god pizza og koste oss masse. Snakket, lo og bare hadde det koselig. William var utrolig glad for å se bessa?n sin og jeg tror også at pappa var veldig glad for å se William❤Båndet mellom pappa og William er så utrolig sterkt allerede og det er så utrolig koselig å se.

Etter bursdagen var jeg så heldig og fikk lov til og ta en tur ut. Så da ble jeg med Andrea (tremeningen min) til storbyen en tur før turen gikk hjem til ho hvor vi så på The Voice og spiste McDonalds😍

 

William var hjemme med sin vakre og flinke pappa og Daniel gjorde kveldsstellet og la han. Han sovnet heldigvis til slutt og sover godt i sengen sin nå.

Planene for morgendagen er at min lillebror fyller 4 år🎉Så da blir det og feire bursdagen hans med familien til mamma og Thomas😍Det blir koselig!

 

Har du hatt en fin start på helga?

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 7631038897"

-Trine-Lise❤

Trine-Lise Sikkeland❤

Likes

Comments

I dag har min kjære pappa bursdag!🎉Det skal selvfølgelig feires med å spise ute med familien!😍

Tenkte jeg bare skulle legge ut outfiten min og de to skjønne guttene mine💙

Det blir utrolig koselig og samle familien igjen❤Jeg kommer til og blogge mer i kveld! Nå blir vi nemlig snart hentet av min farmor!

Vi snakkes!

-Trine-Lise❤

Trine-Lise Sikkeland❤

Likes

Comments


Endelig har jeg fått laget en vlog om min dag i dag. Jeg har ikke redigert slik type video før og jeg har filmet med min IPhone så hvis kvaliteten på videosnuttene ikke er helt topp så beklager jeg for det. Det samme med hvordan videoen er med tanke på at det er første gangen.

Jeg er utrolig glad for at jeg klarte og få alle videosnuttene om til en video! Håper dere liker videoen! :-)

-Trine-Lise
Trine-Lise Sikkeland❤

Likes

Comments

Skjønner virkelig ikke hva som har gått av meg i dag. Jeg fikk bare brått ånden over meg i stad og begynte og vaske badet. Det var utrolig deilig og få ånden over seg igjen! Jeg bare satte i gang med å sette på litt musikk så gikk rengjøringa som en drøm. Jeg fikk nesten gjort rent hele nede. Har noen ting igjen, men de tenkte jeg at jeg skulle ta og gjøre ferdig nå! Jeg fikk også gjort rent rommet til meg og Daniel. Rommet til William var også rent og deilig. Så lillegull la seg i ren seng med nytt sengetøy og nyvaska rom♥

 

 

Vi har faktisk vært ute og gått tur i dag også. Vi gikk en tur til butikken for å kjøpe noe vi kunne spise til middag. Det ble jegergryte til middag i dag. Noe jeg syntes er så utrolig godt. William var ikke helt med når vi skulle gå tur og var fryktelig sinna.. Haha! Det gikk fort over når vi først begynte å gå. 

Nå sitter jeg i sofaen og slapper av litt før jeg skal fortsette med ryddinga og vaskinga. I morgen tenkte jeg at jeg skulle legge ut video av hvordan dagen min ser ut. Vi skal på hockeykamp i morgen så da er det bare å krysse fingrene igjen. 

Har du hatt en bra dag?

-Trine-Lise♥

Trine-Lise Sikkeland❤

Likes

Comments

Jeg har lenge hatt lyst til å legge ut video på bloggen, men har på en måte ikke vist eller kommet på hva eventuelt jeg kunne lagt ut video om. Hvis dere har noen forslag eller ønsker til hva videoen skal inneholde så legg gjerne igjen en kommentar :-) 

Bilderesultat for keep calm and make a video

Hva vil du at jeg skal lage video om?

-Trine-Lise♥

Trine-Lise Sikkeland❤

Likes

Comments

Today is one of those days... Første jeg merker når jeg våkner på morgenen i dag er at jeg nesten ikke klarer og røre meg. Ryggen begynte sånn smått i går med at jeg ikke klarte annet enn å være rett i ryggen og sitte rett i sofaen. Uansett hva annet jeg prøvde på gjorde det vondt. Når det er det første man merker når man våkner er dagen ødelagt. Iallfall for meg. Daniel skulle på jobb og dro hjemme tidlig og jeg tenkte hvordan skal dette gå.

Etter at Daniel la William inn i sengen til meg før han dro lå jeg og William og bare slappet av i sengen. Etterhvert så sovnet William og da sov vi i 1 time ca. Lillegull er jo så utrolig snill❤

Etter vi hadde fått stått opp av senga noe som ikke var så utrolig enkelt fikk William spist grøt og kledd på seg og jeg fikk ordnet meg før vi ble hentet av pappa! Så nå er vi hos pappa og skal spise middag om ikke lenge☺

Hvordan har søndagen din vært hittil?

-Trine-Lise💕

Trine-Lise Sikkeland❤

Likes

Comments

I dag ble vi vekket av at min telefon ringte. Det var min kjære pappa som ringte og sa at det var frokost hos min farmor og farfar. Ingenting som er bedre enn å bli vekket til at vi kan dra til farmor og farfar og spise deilig frokost. Så da var det bare og stå opp og ordne seg klar til å dra. Vi var så heldige og ble hentet av pappaen min. 

Når vi kom opp til farmor og farfar ble vi møtt av hunden til farmor og farfar som heter Prins. Liten glad og nydelig hund som elsker besøk. William syntes alltid det er stor stas når Prins kommer bort til han. William er stortsett veldig glad i dyr generelt. ♥ Etter å ha spist deilig frokost og slappet av gikk turen til jobben til min pappa for pappa skulle vise oss et nytt rom som de driver og holder på med hvor det kommer masse treningsapparater hvor man kan trene. Min onkel og mitt søskenbarn var også med. Etter mellomlandingen på jobben til pappa gikk turen ned til Østfoldhallen for der var nemlig Paw Patrol Marshall og Chase på besøk! Det er et barnetv program som min lillebror Elliot, søskenbarn Sofie og William liker. Så det var stor stas og få dra og møte de. William storkoset seg og så etter Marshall og Chase hele tiden mens vi var der nede. Morsomt at han kjente de igjen. 

Beklager for litt dårlige bilder, men bildene er tatt med min IPhone. 

Etter at Elliot, Sofie og William hadde fått møtt sine store helter gikk turen hjem. Det var ikke lenge vi fikk vært hjemme før turen gikk til Stjernehallen. Stjernen skulle nemlig spille kamp mot Stavanger Oilers! Aldri gruet meg så mye til kamp før egentlig. Jeg blir så utrolig revet med i kampen så det er til tider jeg ikke klarer og følge med på kampen siden jeg er så nervøs! Haha... Det var nettopp en slik kamp det var i dag. Utrolig spennende og Stjernen spilte veldig bra i 1 og 3 periode. Det var ENDELIG STJERNEN som tok det lengste strået i dag og vi kunne ikke vært mer fornøyd!!

Lillegull koste seg også på kamp hvor han fulgte spent med på kampen og etterhvert sovnet han i babybjørnen som han hang i på magen til Daniel. Flinke lille gullet til mamma og pappa♥ 

Nå sitter jeg plantet i sofaen og klar for skal vi danse. Alltid høydepunktet på lørdag!! 

Har du hatt en fin lørdag?

-Trine-Lise♥ 

Trine-Lise Sikkeland❤

Likes

Comments

I dag fikk jeg endelig bekreftet det jeg har ventet på nå i en liten stund. Jeg var nemlig hos legen i dag og fikk jeg bekreftet det jeg ville. Legen tok på en måte en liten "test" på meg hvor hun trykket på forskjellige punkter og spurte meg om forskjellige spørsmål. Det stemte selvfølgelig med symptomene på fibromyalgi .Det er så utrolig mye lettere nå som jeg har fått bekreftet at jeg har det og ikke gå rundt og lure på om det er det jeg har. 

Bilderesultat for stay strong and keep your head up 

Er så utrolig glad for at jeg har så mange personer rundt meg som skjønner meg. Hadde virkelig ikke klart meg utenom min familie, min sønn og forlovede og mine venner!♥ 

Håper tiden fremover blir fin og at jeg ikke har alt for mye vondt. Så klart, smertene er der, men de er bare ikke like sterke hele tiden. 

Kjenner du noen som har Fibromyalgi?

-Trine-Lise♥

Trine-Lise Sikkeland❤

Likes

Comments