Header

Heei dere! Nå har jeg nettopp vasket rundt leiligheten, for det trengtes virkelig. Jeg vurderte en stund å ansette en vaskehjelp, men er fortsatt usikker om jeg har samvittighet til det, haha. Nå lukter det hvertfall nyvaskete gulv og jeg har middagen på kok. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av. Som dere sikkert har merket er jeg ikke spesielt glad i å dra ut, dette i hovedsak på grunn av tinnitusen. Det må jeg forsvare veldig ofte, og jeg blir ofte sett på som litt usosial som ikke ønsker å dra ut på byen hver helg, men det får bare være tenker jeg. Jeg koser meg like mye hjemme med et glass vin og tente lys.


Jeg tenkte jeg kunne vise dere litt flere bilder av leiligheten snart om dere ønsker det? Det er den jeg blir å savne mest når jeg en dag flytter fra Malta, for jeg trives veldig godt.

Nå skal jeg sette på en film, så håper jeg dere har en fin lørdagskveld! ❤


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I helgen var jeg som sagt på et interessant kurs jeg sa jeg skulle fortelle dere mer om. Kurset het Reiki level èn, og er det første av tre nivåer man kan oppnå. Kurset varte i hele seksten timer, fordelt på to dager.

Uansett, vi (jeg og fire venner) dro lørdags morgen til der kurset skulle være. Vi ble møtt av en mann, masteren, og en oversetter siden han ikke kunne snakke særlig godt engelsk og holdt derfor kurset på Ungarsk. Dette visste vi ikke på forhånd forresten. Vi startet dagen med en del teori om temaet der han blandt annet fortalte om sin utdannelse i Reiki. Deretter gjorde vi noen øvelser som for eksempel å tyde auraen til hverandre, føle på energier og å motta/gi energier. Dette holdt vi på med i flere timer.

Mot slutten av kurset hadde vi en 1-1 med masteren. Da ble vi ført inn til et rom som dere kan se bilde av nedenfor og der skulle vi sitte med øynene lukket mens hans gjorde et rituale rundt oss. Alt vi fikk beskjed om var å tømme hodet for tanker. Mens han gikk i sirkel rundt meg kjente jeg noe som presset på toppen av hodet mitt. Jeg var så sikker på at han hadde lagt en fysisk gjenstand der, at jeg på et punkt prøvde å balansere hodet for at denne gjenstanden ikke skulle falle ned. Så stiller han seg, på lyden å dømme,. hvertfall en meter foran meg. Deretter "løftet" han dette presset på hodet mitt og jeg følte en slags lettelse jeg ikke kan beskrive engang. Det føltes så ekte ut at jeg var nødt å spørre om han satte noe på hodet mitt, noe han ikke gjorde.

I ettertid har jeg og venninnen min snakket sammen og hva vi erfarte, og vi sitter igjen med ganske like opplevelser. Dagen etter kurset våknet jeg etter å ha sovet i hele 14(!!) timer, noe jeg ikke kan huske å ha gjort på veeldig lenge. Dette fortalte venninnen min at hun også hadde gjort, muligens fordi vi var så tappet for energi? Ikke vet jeg.

Jeg kan forstå mange blir skeptiske rundt slike spirituelle greier. Det var jeg også før jeg opplevde ting som bekreftet for meg at det var mye vi mennesker begrenser oss til å ikke se og oppleve. Så lenge jeg selv vet og er komfortabel med temaet så er det nok. Jeg føler ikke et behov for å overtale noen, men syns det er veldig interessant å dele erfaringer med andre.

Alt i alt var dette en veldig interessant opplevelse og jeg ser frem til å forhåpentligvis fullføre både nivå 2 og 3.Har du vært på noe lignende før?

Likes

Comments

Dette innlegget var jeg veldig i tvil om jeg skulle skrive, men jeg gjør det likevel. Ikke for å få noen form for oppmerksomhet eller noe, men jeg husker da jeg var 14 år og leste blogger. Slukte til meg alt av informasjon som sto, hadde ingen kildekritikk og trodde alt jeg leste var fakta.

Melanotan, eller barbiedop, var veldig populært en stund. Helt ærlig vet jeg ikke om det er det enda, men det håper jeg ikke. Jeg hadde noen venninner som brukte dette kunstige stoffet som skulle gjøre deg både brun og tynn, og såklart ble jeg også nysgjerrig på det. Jeg spurte venninnene mine om deres erfaringer, leste side etter side for å finne ut så mye jeg klarte om stoffet. Mange bloggere skrev åpent om bruken av melanotan, og det virket mindre og mindre skremmende å skulle sette sprøyter av et stoff jeg egentlig ikke visste noe særlig om bivirkningene på. Såklart var det en og annen nyhetsartikkel som skrev hvor farlig det var, men jeg valgte heller å høre på de som hadde prøvd selv.

Så, jeg bestilte da barbiedopet på nett, gikk på apoteket for å kjøpe alt jeg trengte. Da den lille pakken kom i posten var den markert som en eller annen vitamin. Dette var en nettside som solgte både anabole stereoider og alt mulig annet, så jeg kunne faktisk sprøytet hva som helst i kroppen uten å vite det.. Uansett, jeg fulgte oppskriften på en blogg, søkte på youtube "How to inject needle", og rett og slett gjorde meg klar. Jeg var absolutt nervøs, det skal jeg ikke lyve om. Da jeg hadde stukket kjente jeg meg helt varm i kroppen. Dette var rett før jeg skulle på skolen, og mens jeg gikk ned mot bussen kjente jeg meg utrolig kvalm. Denne kvalmhetsfølelsen var bare begynnelsen.

De neste dagene fortsatte jeg å sette en sprøyte hver dag. JA, jeg ble brun. JA, jeg gikk ned i vekt, men jeg har aldri følt meg så dårlig før. Det var slitsomt å gå, slitsomt å stå. Til og med slitsom å snakke til tider. Alt jeg ønsket var å sove. Det var også en ganske ekkel følelse å gå rundt med nåler i vesken til en hver tid. Skulle jeg sove hos venninner så måtte jeg ha med meg både den lille flasken med barbiedopet i, og nålene. Sette sprøyten på badet, og skjule den ekstreme kvalmhetsfølelsen så godt jeg kunne. Jeg følte meg rett og slett syk.

Jeg gjorde dette for at jeg trodde jeg ville se bedre ut. Men jeg har aldri følt meg så lite pen som jeg gjorde den perioden. Leppene mine fikk en rar lillafarge, jeg ble kjempemørk under øynene og den såkalte brunfargen var mer en blanding av oransje og grå. Jeg fikk flere pigmentflekker, både i ansiktet og da spesielt på magen. Disse kommer mest sansynlig ikke til å gå vekk, og hver gang jeg soler meg å får litt farge på kroppen så ser jeg ut som en dalmatiner.

Jeg skriver ikke dette for å være noe "hør på meg", men jeg har selv vært 14 år å man blir påvirket av mediene rundt seg. Flere bloggere nærmest hyllet melanotan, mens flere nettaviser skrev om stoffet som om det var heroin. Jeg ønsker å gi et mest mulig realistisk bilde på det, og jeg håper at det ikke er noen som ønsker å prøve barbiedopet. Man tenker alltid "det skjer ikke meg", men dette skjedde nettopp meg. Det er nok helt sikkert mange som har hatt gode erfaringer, men jeg tenker - er det verdt risken?


Likes

Comments

Tilbake på Malta igjen, denne gangen med litt blandede følelser. Det var ekstra godt å være hjemme i Norge denne gangen, jeg er så glad når jeg har familien rundt meg. Vi er en stor familie som er veldig knyttet til hverandre, noe som betyr svært mye for meg. Det har ikke alltid vært sånn, men når man blir litt eldre og lærer mer så ser man hvor viktig nettopp familien er - Noe man aldri må ta for gitt. Jeg føler ofte livet hjemme bare passerer forbi mens jeg er her og går glipp av det.

Jeg landet på Malta igår ved firetiden. Første fly gikk allerede klokken 6.30 så når jeg kom frem til leiligheten min igår sovnet jeg ganske raskt. Imorgen og søndag skal jeg på et interessant kurs. Gleder meg til å fortelle dere mer om det. Her er et hint.

Likes

Comments


Da er jeg endelig (neida,joda) hjemme fra dagens fjelltur. Det er en god stund siden jeg gikk denne turen sist, men følelsen er alltid den samme når man endelig kommer til toppen og kan nyte utsikten. Jeg skal ærlig innrømme at formen ikke er helt på topp for tiden, men fy søren så deilig det er når man kommer frem. Det eneste minuset var at jeg nærmest ble spist opp av insekter på turen. Temperaturen har vært så deilig idag. Norsk sommer er som oftest ikke så mye å skryte av, men på dager som dette finnes det få ting som er bedre.


Nå har jeg akkurat dusjet og skal bare slappe av med noen venner resten av kvelden. Håper dere koser dere hva enn deres planer er ❤

Likes

Comments


Hei dere!

Nå blogger jeg fra Norge, i bygden jeg vokste opp i. Jeg reiste hjem hit på tirsdag for å overraske mamma på bursdagen hennes, noe som var veldig koselig! Jeg landet ganske sent på kvelden etter en lang dag med 3 forskjellige fly. Flyskrekken var helt okei denne gangen, men så lenge jeg får sitte med vinduet å drømme meg litt vekk så går det oftest fint. Jeg har en veldig rar greie med at jeg ser rundt på de andre menneskene som er på flyet, danner meg tanker om hvordan karmaen demmes er, og prøver å roe meg selv ned med at "hun ser ut som hun har god karma, hun blir hvertfall ikke å oppleve en flystyrt idag". Rart, jeg vet! I tillegg er jeg nødt å høre på "Son of a preacher man" ved både take-off og landing. Det er verken en sang jeg liker veldig godt, eller en sang jeg hører på til vanlig, men jeg føler det hadde vært greit å styrte til den sangen.

Nok om det. Jeg koser meg veldig her oppe i nord. Det er rart hvordan man plutselig setter sånn pris på naturen når man ikke bor her lengre. Igår satt jeg bare å så ut av vinduet på midnattsolen. Vi er så heldige som har så nydelig natur rundt oss. Turister betaler dyre dommer bare for å se dette vi kan nyte synet av hvert sekund.


Litt bilder fra dagens tur i fjæra nedenfor huset. Imorgen har jeg planlagt en fjelltur, som jeg gleder meg veldig til!


Vi snakkes!

Likes

Comments


San Ġiljan er en av de mange fine plassene her på Malta. Idag møtte jeg en god venninne, Gabriella, for en kaffe, noe som var utrolig koselig! Hun blogger også, så vi fikk tatt litt bilder med kameraene våre. Det er vanligvis litt kleint å dra frem kameraet når jeg er med andre venninner, og dermed blir det oftest ikke noe av, men når man har venninner som også blogger blir det selvsagt en del bilder.

Temperaturene her nede er enda veldig høye. Når jeg våknet klokken åtte i morges var det allerede 30 grader. Jeg er såklart ekstra lite vandt til høye temperaturer, sånn er det å være norsk! Men, det som er verre er alle de stakkars dyrene som ikke får den omsorgen de trenger. Jeg ser hele tiden slike typiske "turist-hester", som folk betaler for å bli kjørt rundt med i vogn - i tretti grader - uten vann til hesten. Nå skriver jeg ganske mye om stakkarslige dyr her på Malta, men det er realiteten her. Som jeg skrev i et innlegg tidligere om at Malta lever noen år tilbake i tid, så gjelder det spesielt alt av dyrevelferd. Det er noe jeg tenker på svært ofte, og noe som går inn på meg i stor grad.

Her har dere litt bilder fra dagen ♥


Min fine venninne! Sjekk ut bloggen hennes HER.


Ha en fin dag dere!

Likes

Comments

Litt bilder fra nabolaget jeg bor i. Jeg elsker å gå rundt i gatene uten noe mål og mening, å bare se meg rundt. Igår fikk jeg tatt litt bilder på tur hjem fra treningen. Noe jeg må bli flinkere til er å ta i bruk speilrefleksen, for jeg koser meg skikkelig når jeg får knipset litt bilder. Som dere ser er gatene fortsatt pyntet til en eller annen helligdag. For å være ærlig klarer jeg ikke å følge helt med på hva de feirer her nede. Det skytes opp raketter hver eneste dag til alle døgnets tider. Jeg tenker på de stakkars dyrene som ikke har noen forståelse om hva som foregår. Raketter er kanskje en fin ting for oss mennesker, men vi mennesker er egoistiske. Vel, nå sporer jeg av. 

Håper alle har en fin dag, uansett hvor i verden dere er.

Likes

Comments


Hetebølgen er over hele Malta og jeg føler jeg smelter vekk. Klager overhodet ikke, for jeg elsker jo varmen, men wow så varmt det faktisk er. Heldigvis har jeg hatt fri igår og idag. Det er verre å stå bak roulettbordet når temperaturene er over tretti grader.

Idag sto jeg opp og dro rett til tatoveringsstudioet. Nå har jeg tatt min niende og siste (for en stund hvertfall) tatovering og jeg er veldig fornøyd! Denne er på ryggraden min og var helt okei vond. Eller, jeg presterte faktisk å sovne mens han holdt på - så såå vondt kan den ikke ha vært. Uansett, dere får se den imorgen i et innlegg om alle tatoveringene jeg har - som etterspurt i spørsmålsrunden.

Senere dro jeg ut med noen venner på MedAsia, en av mine favorittresturanger her på Malta. De har virkelig den beste sushien jeg har smakt i mitt liv. Gode drinker har de også, og det ble et par ettersom det var happy hour. Det var veldig koselig!


Håper dere har hatt en like bra dag! ❤

Likes

Comments


Jeg er straks på tur hjem fra jobb og idag kan jeg ikke vente til hodet treffer puten. Nattesøvnen har vært svært dårlig de siste dagene og da følger ofte humøret etter. For de som ikke kjenner meg så godt, så har jeg tinnitus og har hatt det noen år nå. Desverre for min del så har den ikke utviklet seg til det bedre i løpet av disse årene men heller tvert imot. Derfor har jeg perioder hvor jeg sover dårlig. Det som derimot har hjulpet meg mye er å ha naturlyder som bølgeskvulp, regn, fuglekvitter eller lignende, i headset. Forrige PT-time tipset treneren meg om noe som heter Binaural Beats. Det er en slags terapi hvor du bruker headset for å levere to forskjellige lydsignaler til hvert øre, for å få hjernen til å blande de to lydene. Det høres kanskje rart ut, men det har hjulpet!

Idag har casinoet vært fullt av sjefer og viktige personer fra Stockholm. Plutselig hadde jeg rundt tretti stykk rundt bordet mitt som observerte hver eneste bevegelse jeg gjorde. Stressende men jeg er såppass komfortabel i jobben nå at det gikk helt fint! Veeel, imorgen har jeg fri og da skal jeg ut å få tatt litt bilder til dere av fine Malta. Det er for øyeblikket Island of MTV her så kanskje jeg skulle ta turen dit også. Vi får se!

Likes

Comments