Source: http://www.kaileemckenzie.co

Jeg opdagede Kailee engang i sommers, hvor jeg surfede rundt mellem alle mulige random videoer på youtube. Siden da er jeg blevet fast subskriber af hendes kanal, samt alle sociale medier hvor hun er at finde. Hendes stil er langt fra min egen, og så alligevel ikke. Hun er en kæmpe inspiration, jeg synes hun er så sej! Jeg kan stærkt anbefale at besøge hendes youtube kanal, som helt sikkert kommer til at give jer lysten til at tage det næste fly til New York. Hun var forleden i Danmark, og pinligt nok var jeg VILDT ærgerlig over, at jeg ikke mødte hende.

Besøg hendes youtube kanal her og for daily vlogs her ( ja, dem ser jeg også)

Instagram her

Website her


Likes

Comments

Shirt: Weekday, Trousers: H&M Studio, Boots: Acne Studios

Likes

Comments

- I søndags var jeg til 80 års fødselsdag hos min morfar. Jeg har et tæt bånd til mine bedsteforældre, og de gør ekstremt meget for deres børnebørn. Jeg er så taknemmelig for at jeg har dem i mit liv, men jeg har aldrig rigtig fået udtrykt min kærlighed til dem. Derfor besluttede jeg mig for at overvinde min frygt, og holde tale. Det var super grænseoverskridende og også en smule pinligt, da jeg simpelthen ikke kunne lade være med at græde. Men min morfar var så rørt og stolt, så det var det hele værd. Min pointe er egentlig bare at fortælle, hvor vigtigt det er, at vi får fortalt dem vi elsker, at vi elsker dem. Man ved aldrig hvornår det er for sent.

- Jeg har lært vigtigheden i, at gøre eller sige noget hvis man er utilfreds. Er du utilfreds med hvordan din veninde behandler dig, så sig det til hende. Er du utilfreds med dit job, så sig op. Jeg ved godt, at det er en cliche, men det er sgu så ærgerligt at gå rundt og være træt af noget som kan ændres på.

- Da jeg forleden dag var nede med pantflasker fra nytåret, stod der en hjemløs foran mig i køen, som indløste for 2 kr. Jeg stod der med en kæmpe sæk, og selv om jeg da sagtens kunne have brugt de 100 kr. på at købe en lækker aftensmad, gav jeg alle mine flasker til ham. Han blev så overrasket og glad, at jeg næsten fik tårer i øjnene. Det gjorde mig glad, at han blev så glad, så fremover vil jeg huske på hvor priviligeret jeg egentlig er, og hvor stor en forskel, jeg kan gøre for andre.

- Jeg skal være bedre til at komme ud. Med det mener jeg, at jeg skal være bedre til, at gå mere ud med mine veninder, opleve flere ting og generelt bruge tiden bedre når jeg har fri. Jeg arbejder meget, og når jeg ikke arbejder, har jeg som regel en masse pligter der skal ordnes, og så har jeg også meget brug for at få slappet af. Et godt råd til mig selv er, at jeg skal være bedre til at sige fuck at jeg ikke lige får ordnet vasketøjet på min fridag, og så gå ud og lave noget sjovt i stedet. At arbejde skal ikke fylde hele mit liv.

Likes

Comments

Jeg fandt denne fantastiske jakke, for et par måneder siden, i en vintage forretning på Frederiksberg. På dette tidspunkt var det desværre allerede ved at blive mega koldt, så jeg har endnu ikke fået gået med den endnu. Jeg glæder mig dog helt vildt til at temperaturerne stiger igen så jeg endelig kan få den brugt!

Likes

Comments

Jeg håber, at I havde den bedste nytårsaften! Jeg fejrede nytåret på den bedste tænklige måde - nemlig sammen med min bedste veninde. Vi havde lavet lækkert mad og købt en masse vin og champagne. Senere kom hendes kæreste samt ven forbi. Vi havde den hyggeligste aften!

Likes

Comments

Som overskriften lyder - jeg flytter! Jeg har været så heldig, at finde den skønneste 2-værelses lejlighed, som endda er til at betale sig fra. Jeg flytter derfor fra Frederiksberg til Nordvest! Jeg føler mig så heldig, og havde ikke turde håbe på, at jeg kunne komme til at bo i en 2-værelses helt for mig selv. Derfor har jeg ikke andet end boligindretning i hovedet, så her får i mine højeste ønsker:

Likes

Comments

Jeg ved, at der er rigtig mange der netop nu sidder midt i en stressende eksamensperiode, og som glæder sig uendeligt meget til at blive færdige. Derfor har jeg fundet nogle fordele ved at være studerende, som jeg håber på kan opmuntre jer lidt!

- Studierabatter: Husk nu for guds skyld at gøre brug af jeres studiekort venner! Der er virkelig mange steder hvor man kan få gode rabatter, og det tror jeg lidt man som studerende glemmer at sætte pris på. Jeg bruger stadig mit som udløb for et halvt år siden, og JA det er super pinligt at blive opdaget!

- Ferie: Jeg ved godt, at man som studerende ofte skal bruge sine ferier på at læse og forberede sig, men I har alligevel nogle lange gode ferie hvor I i princippet er frie til at gøre hvad I vil. Jeg havde 3 dages juleferie, og når ens familie er i Jylland, kunne jeg i hvert fald godt have brugt 1 eller 2 uger mere!

- "Jeg er studerende"-kortet: Når man er studerende er det som en selvfølge lig med, at man er fattig. Derfor får folk automatisk ondt af dig, og du slipper måske for at betale den kaffe din veninde har lagt ud for, du har en undskyldning for at købe billige julegaver, og måske, hvis man er rigtig heldig, betaler ens forældre næste gang man er nede og fylde kurven i Netto. Den går altså bare ikke når man er i job, desværre!

- Slap af imens du kan: Okay, nu kommer jeg helt sikkert til at lyde sygt doven. Men ofte når jeg står i butikken, drømmer jeg mig tilbage til de forelæsninger hvor man kunne læne sig godt tilbage i stolen, og bare slappe af, imens man lytter på hvad end der nu bliver fortalt. Jeg ved godt, at man selvfølgelig burde skrive noter, men helt seriøst, nogle gange vil jeg gøre alt for bare at kunne sidde på en stol i et par timer!

- Det sociale: Til sidst kommer klassikeren - vær nu glad for, at du kommer ud og snakker med dine venner og folk omkring dig hver dag. Når først I er færdige med studiet, er det så svært at finde tid til at se hinanden, og måske I endda flytter til hver sin by. Det er helt sikkert noget man hurtigt tager forgæves, og noget som jeg i den grad savner!

Likes

Comments

Min Proenza Schouler courier er faktisk den taske som jeg har beholdt længst tid. Hver gang jeg køber en taske, sælger jeg en anden, så der er ofte udskiftning på taskefronten. Grunden til at jeg har beholdt netop denne taske er, at den er så klassisk og uden alt for mange unødvendige detaljer! Proenza Schouler har længe været mit foretrukne taskemærke og jeg har virkelig eget mange forskellige. Dog er jeg ved at være godt træt af at kigge på ps1 og ps11 modellen, da det virkelig er en taske som man ser meget i gadebilledet. Så da jeg for 2 år siden fandt denne model i en luksus secondhandbutik, kunne jeg ikke lade være med at slå til, og jeg er stadig lige så glad for tasken den dag i dag.

Likes

Comments

Kjole: Ganni, Jeans: Acne Studios, Sneaks: New Balance

Jeg undskylder for de lidt kedelige indlæg her på bloggen på det sidste. Det bliver forhåbenligt bedre snart!

Likes

Comments

Jeg var i byen i går, så dagen i dag har jeg brugt på at slappe af. Jeg har været i biografen med min søster, hvor jeg fik hende overtalt til at se Bridget Jones Baby, hehe. Vi var enige om, at den faktisk var overraskende god!

På torsdag skal jeg hjem til min hjemby, og jeg glæder mig helt vildt meget. Siden jeg flyttede herover, har jeg kun været hjemme én enkelt gang. Det har jeg besluttet mig for at gøre bedre i det nye år!

Likes

Comments