Bukser, strik og jakke: Ganni, Sneakers: New Balance

I dag har jeg set sådan ud. Jeg har ikke lavet andet end at arbejde - når man arbejder i butik er der altså ikke mange dagstimer tilovers.

Jeg var ellers ved at være godt træt af at kigge på bomberjackets, men jeg synes nu alligevel Ganni gør det ret godt! Og så er de altså bare mega praktiske når man som mig cykler til og fra arbejde. Så går det altså ikke med en lang uldjakke som hele tiden ryger ind i hjulet ;-)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

1. Ole Henriksen 3 in 1 cleanser 2. Acne Tinne boots 3. Joseph boots 4. Adidas wide leg pants 5. & other stories wallet

Okay, jeg ønsker mig virkelig ikke meget til jul i år. Kender I det - når man endelig har muligheden for at få gaver, så er det bare så svært at finde noget som man gerne vil have! Både Acne og Joseph støvlerne ønsker jeg mig dog enormt meget, men de er altså liiiige en tand for dyre. Jeg håber dog på selv at kunne anskaffe mig Joseph støvlerne inden jul! Er de ikke bare virkelig smukke???

Jeg har dog hårdt brug for en pung. Jeg er sikker på, at samtlige kassedamer i København er ved at være pænt trætte af, at jeg tager 1000 år om at finde mønter frem i min total upraktiske og ødelagte pung. Hvorfor synes jeg, at en pung er det mest nederen i verden at bruge penge på? Nå, men denne her fra & other stories er altså ret sej!

Ole Henriksens pure truth melting cleanser burde altså være på alles ønskelister i år! Den smelter nærmest make-uppen af, og så føles huden SÅ blød og fugtet bagefter... Jeg elsker forresten alle Ole Henriksens produkter, og drømmer om, at alle mine hudprodukter en dag er derfra.

Adidas bukserne ønsker jeg mig egentlig bare fordi 1. Jeg elsker wide leg bukser og 2. Jeg elsker joggingbukser! Jeg er vild med, at det er blevet helt okay at have et tracksuit på til hverdag, det giver det der "looking fashionable without even trying"-look og jeg elsker det!

Likes

Comments

Velkommen til bloggen og dermed mit aller første indlæg!

Inden jeg kommer for godt igang, tænker jeg, at jeg vil give jer et hurtigt indblik i hvem jeg er. Så derfor kommer her 5 facts omkring mig:

- Jeg kommer oprindeligt fra en lille by i Jylland ved navn Billund. I kender den sikkert som byen hvori Legoland ligger, og ja, jeg har da også arbejdet der i 9 år (!!). Jeg er netop flyttet til København og arbejder nu som assistant store manager hos Ganni.

- Jeg elsker musik og har en meget bred musiksmag. Det kommer tit som en overraskelse for mange, men jeg er STOR fan af One Direction og Justin Bieber, men jeg elsker altså også rap/hip hop hvor Kanye West er min store favorit. Derudover er jeg helt vild med Miguel, og er sikker på at jeg nok skal blive gift med ham en dag.

- Jeg har i mine 23 leveår arbejdet 9 år i Legoland hvor jeg har lavet alt fra candy floss, isvafler og pomfritter, til at være servitrice. Jeg har også arbejdet 6 måneder som au pair i England, hvor jeg passede to små børn. Derudover har jeg arbejdet som salgsassistent hos & other stories, men er altså endt hos Ganni hvor jeg er i dag.

- Min stil er enormt maskulin, og alt hvad der er feminint tiltaler mig faktisk ikke. Jeg gør dog mit bedste for ikke at ligne en mand til hverdag, men jeg har det altså bedst i et par løse bukser samt en oversized sweat eller strik.

- Min guilty pleasure er klart reality tv! Jeg ved ALT om the Kardashians og har set alle sæsoner flere gange. Jeg følger stadig trofast med i Paradise Hotel, og kanal 4 og mtv er selvfølgelig mine yndlingskanaler på grund af deres mængde af realityserier. Hvis I ikke har set Geordie shore skal I seriøst få det gjort!!!

Okay sorry - det blev virkelig langt det her. Jeg håber, at I fortsat har lyst til at læse med, jeg glæder mig i hvert fald til at komme igang!

Likes

Comments