Jacket: H&M, trousers: Zara, Shoes and socks: Acne studios

Lige for tiden sker der ret mange ting i mit liv. Kender I det, at når man vågner om morgenen, at man så er helt forvirret, fordi der sker så meget, at man slet ikke kan følge med? Sådan har jeg det lige nu, men jeg er virkelig virkelig GLAD!

Billedet er fra i søndags, hvor min familie og jeg var ude efter take away, hvorefter min søster og forældre kørte hjem til Billund. Jeg bliver altid mega trist når jeg skal sige farvel til dem, det er sgu hårdt når de bor 3 timers kørsel væk. På det punkt er jeg nok alligevel ikke så voksen!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har haft den dejligste weekend. Jeg har været sammen med min bedste veninde i fredags hvor vi blev virkelig virkelig fulde... Det resulterede i mego tømmermænd lørdag, hvor mine forældre kom på besøg. Vi spiste frokost på Pastis, og var derefter rundt i byen i regnvejr. Derefter hentede vi take away fra Lele som vi tog med hjem til mig hvor vi så MGP. Helt perfekt! Nu venter jeg på, at mine forældre kommer og henter mig, og så ved jeg egenligt ikke hvad vi skal. I må have en dejligt søndag!

Likes

Comments

Trousers and shirt: Ganni, Shoes: Acne Studios

Et outft billede fra prøverummet, as usual. Denne uge kan ikke gå hurtigt nok - på fredag kommer min bedste veninde, og resten af weekenden er mine forældre her. Det er 10000 år siden at jeg har set dem, så jeg glæder mig helt sindssygt meget til at de kommer. Jeg håber, at I har haft en dejlig dag, og at I ikke har cyklet i blæsevejret ligesom mig!

Likes

Comments

Shirt: Zara, Trousers: H&M Trend, Shoes: Acne Studios

Efter at have været spærret inde 3 dage pga sygdom, kunne jeg nærmest ikke vente med at komme på arbejde i dag. Vejret var så fantastisk, og det var ovenikøbet "varmt"! Det er utroligt hvad det kan gøre ved humøret. Jeg glæder mig helt sindssygt til sommeren i København, den må gerne komme nuuuuu

Likes

Comments

Jeg har været syg de sidste 4 dage, og jeg har på fornemmelsen, at jeg ikke er den eneste der er ramt i øjeblikket. Der er en fordel ved at være syg, og det er at man lovligt kan binge watche alle de serier man har lyst til, uden at have dårlig samvittighed. Jeg er selv lige startet på Greys Anatomy (better late than never), men her kommer min top 5 all time favorite tv-serier:


1. Desperate Housewives

Den aller første serie jeg begyndte at se, og jeg har ovenikøbet alle sæsonerne på dvd. Som I nok fornemmer jo længere ned ad listen I kommer, elsker jeg rigtige pige-serier med masser af drama. Hvis en serie bliver lidt for overnaturlig eller aktion-agtig, slukker jeg med det samme. Det siger mig ingenting. Men Desperate Housewives indeholder alt fra almindelige hverdagsproblemer til kriminalitet og mord, og så er den virkelig velskrevet! Hvis I aldrig har fået den set, er I gået glip af noget.

2. Girls

Jeg har glædet mig som en sindssyg til, at den nye sæson skal starte, og det gør den faktisk i dag!!! Girls er så ægte, og der bliver på intet tidspunkt lagt filter på noget. Jeg elsker, at hovedpersonen Hannah i bund og grund jo egentlig er mega irriterende, men samtidig er hun så ægte og let at relatere til, at man ikke kan undgå at holde af hende, og resten af pigerne ej at forglemme. Jeg ville til enhver tid vælge Girls fremfor Sex and the city, og det siger altså meget.

3. Skam

Her behøver jeg vidst ikke en videre forklaring. Jeg håber dog virkelig, at hovedpersonen for sæson 4 enten bliver Vilde eller penetrator Chris, pleeeeease!!!

4. Orange is the new black

Faktisk en lidt atypisk serie for mig, og jeg havde egentlig aldrig troet at den skulle fange mig. Men det gjorde den i høj grad! Igen er den enormt velskrevet og spændende hele vejen igennem. Jeg elsker, at man for hvert afsnit ser tilbage på en af fangernes baggrund, og så er manuskriptet og soundtracket lige i skabet.

5. Modern Family

En serie som jeg kan se igen og igen og igen. Jeg synes dog, at de er faldet lidt af på den i de sidste sæsoner, og de første var klart de bedste. Alligevel sidder jeg altid klar til at se det nyeste afsnit, da det er mega god humor, og man egentlig ikke behøver at tænke videre over noget, men i stedet bare kan slappe af imens man ser det.

Jeg har igennem tiden set enormt mange serier, og vil derfor lige nævne nogen, som også klart er et kig værd:

Skins, New girl, Black mirror, Love, Bates motel, Carrie diaries, Gossip girl, Jane the virgin, Don't trust the bitch in apartment 23

Likes

Comments

Soulja Boy Tell'em - Kiss me thru the phone

Mario Vazquez - Gallery

Lil Wayne - How to love

C21 - She cries (lol)

Shayne Ward - No u hang up

Nelly ft. Tim McGraw - Over and over

Likes

Comments

I fredags fik jeg den idé, at jeg skulle have pandehår. Jeg er altid mega utålmodig, så jeg havde selvfølgelig ikke tid til at vente på en tid hos frisøren. Jeg fandt derfor køkkensaksen frem, og begyndte at klippe. Hvis jeg selv skal sige det, er det faktisk blevet meget godt!

Likes

Comments