Hverdagslivet

This will be my first blog post in English ever, but hopefully not my last.

This is a quick post with a little status on my bachelor project.

I only have 11 days until I have to submit the project!
That's gives me 16 days to the examination!

I can't believe it, times flies right now, and tha'ts also why the blog and my other sociale medias have been a bit quiet the last couple of weeks. And sorry to say - it will be a quiet December too. I have a lot to do with my bachelor project, examination, Christmas and then our holiday to Tenerife. Maybe there will come a few blog posts, but I can't tell right now. Time will show.

I can't wait until I have had my last examination and I'm totally done with my studies. Can't wait to get a fulltime job and to start a normal life again.

That's been it for today. I will definitely tell you about my examination and the graduation when it's all over, but right now I will hurry back to my bachelor project.

XOXO
TrineJacobsen

Keep up with the blog and me on
Facebook - Instagram - Bloglovin - Blogkeen

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Fashion, Hverdagslivet

Så har vi endelig fået bestilt hotel til vi skal til Tenerife efter jul. Jeg kan slet ikke vente med, at vise jer! Det bliver dog først når vi kommer der ned.

Når men det det skal handle om i dag er badetøj.
Jeg er nemlig blevet ret vild med badedragter, så i får lige et hurtigt indlæg med nogle af dem jeg overvejer, at bestille hjem inden vi skal afsted.

Jeg synes simpelhen de er så fine! Den eneste ulempe ved badedrager er selvfølgelig tanlines, man får slet ikke noget sol på maven.. Så nu må vi se om jeg ende med at gøre det, eller om jeg holder mig til bikinier igen igen.

XOXO
TrineJacobsen

Hop endelig ind og følg bloggen på
Facebook - Instagram - Bloglovin - Blogkeen
hvis du ikke allerede har gjort det <3

Likes

Comments

Mad

Jeg var forleden dag på posthuset for, at hente en dejlig pakke fra Kompas Kommunikation. Pakken indeholdte produkter fra Santa Maria og Rice, hvilket er 2 mærker jeg er kæmpe fan af!

Det hele skulle vise sig, at være ingredienser til en lækker spicy græskarsuppe. Så den får I da lige opskrift og billeder på her.

Ingredienser
Suppe
600 g hokkaido-græskarkød i tern
1 løg
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
1 spsk. Santa Maria Asian Red Curry Pasta
1 l grøntsagsbouillon
400 ml Santa Maria Asian Coconut Milk
Santa Maria Extra Fine Selection Rock Salt
Santa Maria Extra Fine Selection Tellicherry Pepper

Tilbehør
2 dl creme fraiche
Santa Maria Asian Sambal Oelek efter smag
1 bundt koriander
Santa Maria Red Hot Chili Flakes
Santa Maria Indian Naan Bread

Fremgangsmåde
Hak løget.

Varm olien i en gryde, og svits løg og presset hvidløg i karrypastaen et par minutter.

Tilsæt græskarkødet, og hæld bouillon ved.
lad suppen simre under låg ved svag varme i ca. 20 min. til græskarkødet er mørt.

Blend til en ensartet suppe.
Tilsæt kokosmælken og smag til med slat og peber.

Rør creme fraichen med Sambal oelek, og server til suppen sammen med koriander.
Server med lune naanbrød.

Bon appetit!


En super lækker græskar suppe, der faktisk ikke er særlig svær at lave, og smager virkelig godt!
Christian var stor fan af, at vi udforske noget nyt i forhold til det vi plejer at lave. Og det er lige præcis det, der var meningen med denne dejlige pakke fra Kompas kommunikation.
Santa Maria har nemlig lavet en ny digital kogebog, hvor man kan finde en masse inspiration til hverdagsretter.

Hop ind og tag et kig på Santa Marias kogebog på www.gosmag.nu

NO MORE BORING MEALS er deres slogan, hvilket jeg er kæmpe fan af!
Det er så tit jeg står og skal finde på noget til aftensmad, og man ender altid med, at lave nogle af de sammen 10-15 retter, som man plejer at lave. Så jeg glæder mig til, at prøve nogle af deres lækre retter af.

Den fine lyserøde skål er fra Rice. Der var 2 af disse finde skåle med i pakken, sammen med en suppe ske der selvfølgelig matchede det lyserøde.

XOXO
TrineJacobsen

Tak for at du læser med <3
Bloggen kan følges på
Facebook - Instagram - Bloglovin - Blogkeen


Sponsoreret produkter

Likes

Comments

Nogen har måske fulgt lidt med ovre på min Instagram, og lagt mærke til billederne hvor min elskede skøjter er kommet på igen, og det er helt rigtig - Efter 2,5 år uden skøjter på overhovedet, fik jeg endelig gjort noget ved mit savn:

Jeg er startet til kunstskøjteløb!

Herlev skøjtehal var mit andet hjem fra jeg var ca. 9 år til jeg var 17 år. Efter jeg blev 17 år begyndte gymnasiet, at tage mere og mere tid, og andet en træning begyndte at blive mere interessant. Jeg skøjtede stadig indtil jeg var en 19 år et par gange om ugen, men kun på hyggeplan. Jeg kunne ikke lade vær, da hele mit liv jo havde forgået i skøjtehallen, og jeg havde nogle af de bedste veninder der.

Da jeg flyttede til Odense i august 2013, da jeg var 20 år, prøvede jeg at starte op til skøjteløb i Odense. Jeg kunne dengang ikke få det til at fungere med ny bolig, ny skole, nye venner og livet på egenhånd tog meget energi. Der var alt for meget nyt på en gang.

Jeg har før lavet et indlæg om min tid som kunstskøjteløber, som kan læses her.

Nå men, 3 år efter og 23 år gammel, har jeg fået mere styr på livet i Odense. Jeg mangler kun 6 uger før jeg er færdiguddannet bygningskonstruktør, og jeg har endelig fået taget mig sammen til, at prøve at starte til skøjteløb igen i Odense.

Jeg har været på is 2 gang nu, og det er helt fantastisk. Jeg glæder mig allerede til, at komme igen, når jeg går af isen efter træning. Jeg er spændt på hvor det fører hen, og hvor længe jeg kan blive ved. Lige nu tager jeg det lidt en træning af gangen, og så må vi se om det måske bliver til en FunSkate eller K konkurrence hen af vejen.


4 skønne piger og jeg i 2006

Skønne piger og jeg i 2011

Jeg er i hvert fald glad for, at jeg er kommet igang igen! Det er trods alt den sport jeg har brugt alt min fritid på da jeg var yngre.

XOXO
TrineJacobsen

Bloggen og jeg kan følges på
Facebook Trinejacobsen.dk - Instagram trinejacobsendk - Bloglovin Trinejacobsen.dk - Blogkeen Trinejacobsen.dk

Likes

Comments

Mad

Jeg har længe gået med tanke om, at prøve og lave blomkålsris, så nu skulle det være!

Jeg søgte lidt rundt på google for at finde en opskrift, og faldt over Julie Zangenbergs mad blog. Hun har en opskrift der hedder "Blomkålsris der rent faktisk smager godt!", så den tænkte jeg var perfekt at afprøve.

Det er egentlig en rimelig enkel opskrift. Det der tog mest tid for mig var, at få blendet blomkålen. Vores blender er ikke den bedste, så det var lidt en udfording, men jeg fik det gjort. Alternativt kan man også hakke blomkålen fint eller rive den på et rivejern, hvis man ikke har en blender.

Det du skal bruge er:

1 blomkåls hoved
1 fed hvidløg
1 spsk. kokosolie
Lidt chilipulver eller flager
1 lime

1. Start med at blende, hakke eller rive blomkålen, så det er helt fint

2. Hak hvidløgen

3. Her efter smeltes kokosolien på panden, og hvidløg og chili tilføjes og det varmes langsomt op i ca. 2 min.
4. Blomkålen hældes på den medium-høj varme pande i ca. 10-12 min. Der skal røres rundt i det ofte, så det ikke brander på. Blomkålen skal have en masse varme, da blomkålssmagen så forsvinder, og den lidt sødere smag kommer frem

5. Smages til sidst til med lime

På Julie Zangenbergs indlæg tilføjer hun 2 æg til sidst, hvilket jeg må indrømme, at jeg faktisk glemte. Jeg er først kommet i tænke om her nu, hvor jeg sidder og skriver dette indlæg. Nå, men det må jeg så prøve næste gange, kunne nemlig godt forstille mig, at det vil blive endnu mere lækkert med lidt æg blandet i.

Som tilbehør stegte jeg lidt kylling i kokosolie og tilføjede lidt hvidløgspulver, salt og peber, samt en peberfrugt i stave.

Det er en utrolig lækker opskrift, og jeg er faktisk imponeret over hvordan det smager. Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk over for de blomkålsris, men det smager virkelig godt.
Det er helt klart noget jeg skal prøve at lave igen, og så selvfølgelig med æg i også.

XOXO
TrineJacobsen

I kan følge bloggen og jeg på
Facebook - Instagram - Bloglovin - Blogkeen

Tusind tak for at I læse med, det betyder alverdens for mig <3

Likes

Comments

Hverdagslivet

De fleste der kender mig ved godt, at jeg bruger rigtig meget tid med min telefon, og specielt Instagram.
Jeg er kæmpe fan af de sociale medier og Christian vil nok gå så langt og sige, at jeg er dybt afhængig af min telefon. Jeg vil ikke selv sige, at jeg er afhængig, da jeg sagens kan ligge den væk, men jeg elsker at bruge tid på især Instagram, da man kan finde rigtig meget inspiration.

Hvis der er noget jeg elsker, så er det statistikker.

Så det er selvfølgelig statistikker for Instagram og blogs dette indlæg skal handle om.
Der er stor fokus på statistikker i øjeblikket, og det forstår jeg egentlig godt. Det kan hjælpe en på rigtig mange måder, og så er det bare super spænende, at følge med i.


Instagram

Jeg ændrede forleden dag min Instagram til en business profil, hvilket har givet en masse smarte funktioner. Når man har en business profil hos Instagram, får man nemlig en masse statistik. Man kan bl.a. se "hvem" der følger en. Man får nemlig en statistik som indeholder køn, alder, lokation og hvilke tidspunkter på dagen ens følgere er mest aktive. Samtidig kan man også se hvor mange visninger ens billeder har, hvor mange unikke brugere der ser ens billeder, hvor mange der kigger på ens profil og hvor mange der klikker på linket i ens biografi.
Det er super smart, at Instagram tilbyder dette, men jeg synes det det er lidt underligt, at man skal have en business profil for, at kunne se disse ting.

Socialblade

Jeg blev introduceret til Socialblade af Christian, da han bruger det til sin Youtube kanal. Det bliver brugt rigtig meget til Twitch og Youtube, men kan man også bruge det til Instagram og Twitter.
Socialblade er statistik over ens konto og det er super simpelt og meget let, at finde ud af.
Man kan se hvor mange følgere man har, hvor mange man selv følger og hvor mange billeder, videoer eller hvad det nu er man ligger op.
Man kan tydeligt se på billedet her under, at jeg d. 18/10 fik ryddet lidt op i hvem jeg følger. Samtidig kan man også se, at jeg stille og roligt stiger i følgere men, at det også nogen dage går den anden vej.

I gennemsnittet stiger jeg med 3 følgere hver dag, hvilket altså vil sige, at jeg får ca. 90 nye følgere om måneden.
Det kan se her, at hvis jeg fortsætter med samme gennemsnit som nu, så når jeg op på 1500 følger om ca. 54 dage. Det er super smart med disse statistikker, hvor man kan følge så meget med i, hvor mange følgere man har.

Planoly

Jeg blev introduceret til Planoly ovre hos Amalie fra Voresboble.dk.
​Dette er en app til Instagram, som har flere funktioner. Man kan bl.a. se sit instafeed med forskellige billeder inden man ligger det op på Instagram, så man kan se om billederne passer ind. 

Det jeg bruger mest på app'en er dog statistikker. Man kan nemlig se, hvor mange likes og kommentar man i gennemsnit har fået over 2 uger, så man kan sammenligne ugerne. Man kan også se hvor mange likes og kommentar man har fået i alt i løbet af ugen, men også hvor mange man har fået i alt på ens profil.

​Blogkeen

Blogkeen blev jeg introduceret til, da jeg flyttede min blog her over til Nouw. Det fungere lidt ligesom Bloglovin, men det har alligevel en masse ekstra funktioner. Man kan følge andre blogs og få notifikationer når de ligger noget op, ligesom hos Bloglovin, men man kan også følge med i hvor mange der ser ens opslag. Den kan nemlig vise hvor mange der er online netop nu, hvor mange der har besøgt ens blog de sidste 24 timer, den sidste uge, den sidste måned og det sidste år. Det er super smart, at man kan se så meget på den. Samtidig man også ​se unikke besøg og sidevisninger. 


Jeg håber I kan bruge dette indlæg, og kan få glæde af nogle af de her app's og hjemmesider, som I måske ikke kendte til i forvejen. Jeg er i hvert fald super glad for dem alle sammen og bruger dem flittigt.

XOXO
TrineJacobsen

Bloggen og jeg kan følges på
Facebook - Instagram - Bloglovin - Blogkeen

Likes

Comments

Hverdagslivet


De sidste par uger har man rigtig kunne mærke, at efteråret har indtaget Danmark.
Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke er kæmpe fan! Jeg elsker sommer og jeg elsker vinter, men det her mellemting hvor det regner og blæser hele tiden, det er altså ikke lige mig.

Nå men det, det egentlig skal handle om er ferie og nytårsaften et varmt sted.

Christian og jeg har nemlig bestilt flybilletter til Tenerife!
Vi tager afsted d. 29. december, så vi lige kan nå, at komme på plads inden nytårsaften.

Valgte faldt på Tenerife, da Christians mor og hendes mand er flyttet til Tenerife her for et par uger siden. Så vi skal bo hos dem den første uge, og det bliver skønt at komme ned til dem.
I den anden uge skal vi bo på hotel, da vi gerne vil finde et super lækkert hotel med pool, spa afdeling og det hele, så vi kan få slappet ordentlig af.

Ferien er en blanding af, at vi skal besøge Christians mor og hendes mand, samtidig med, at det også er lidt fejring af, at jeg er blevet færdiguddannet. Det bliver jeg nemlig i enten uge 50 eller 51, alt efter hvornår min eksamen kommer til at ligge. Vi skal have dimensionsfest d. 22. december, så det er lige op til jul vi bliver færdige.

Det bliver virkelig skønt, at komme væk fra kolde Danmark på det tidspunkt af året. Jeg har en gang før fejret jul og nytår i varmen da jeg var i Australien, og det er altså ikke helt det sammen, når det hverken er koldt eller der er sne. Nu må vi se hvordan det bliver, når det kun er nytåret der skal fejres i varmen.
Vi glæder os i hvert fald allerede helt vildt til, at vi skal afsted.

Hvis der er nogle der kender nogle lækre hoteller på Tenerife, så smid endelig et link eller et navn i kommenterfeltet. Vi har nemlig ikke fået bestilt noget hotel endnu, selvom vi har kigget på et par stykker.

XOXO
TrineJacobsen

Det vil betyde meget for mig, hvis i hopper ind og giver bloggen et like ❤️
Bloggen kan følges på
Facebook - Instagram - Bloglovin - Blogkeen


1. januar 2013 - Airlie Beach, Australien

Likes

Comments

Fashion

Når det kommer til efterår, er jeg kæmpe fan er store striktrøje.
Det er de fleste nok på denne årstid, hvor man bliver nød til at holde sig varm.

Jeg har fundet lidt forskellige inspirationsbilleder på Pinterest, som jeg er store fan. Man kan finde så meget inspiration på den app, alt fra fashion til indretning og opskrifter og meget mere.

Not much more to say, take a look ❤️


XOXO
TrineJacobsen

Hop ind på følg bloggen på
Facebook - Instagram - Bloglovin - Blogkeen

Likes

Comments

Træning

Nu er det ved, at være længe siden I har hørt noget om, hvordan det går med min træning.
Så her kommer en update!

Siden slut april måned har jeg gået til cirkeltræning 2 gange om ugen i fitness world sammen med nogle fantastiske mennesker, som altid kan få ens humør op. Det er super hyggeligt, god træning og man har altid lyst til at komme, fordi vi har fået en fast gruppe som altid kommer. Vi er i alderen 22 til over 60 år, og selvom der er så stor aldersforskel, er det super hyggeligt.
Cirkeltræning er en blanding af styrke og konditræning. Der er fokus på hele kroppen, så man kommer igennem alle de større muskelgrupper. Typisk er der mest fokus på enten styrke eller kondi, så træningen kan variere lidt fra gang til gang.

Efter jeg startede til cirkeltræning har jeg haft lidt svært ved, at komme afsted til træningselv. Det har resulteret i, at jeg ikke har fået lavet særlig meget hardcore styrketræning.

JA, men kan godt komme til at savne styrketræning!

For et par uger siden, var vi 3 piger, der efter 1 times cirkeltræning, fortsatte med 1,5 times styrketræning med fokus på ben.
Efter den træning kunne jeg virkelig mærke, at jeg havde savnet styrketræning.

Den der følelse af virkelig at skulle bruge sine muskler, mærke at man blev øm og fik brugt sine kræfter rigtigt. Hold op hvor var det dejligt!

Efterfølgende har jeg været oppe og træne et par gange, hvor det også kun har været styrketræning, og det er bare skønt!
Cirkeltræning er en rigtig god træningsform, når det gælder om, at får rørt sig med en blanding af styrke og kondi. Det har givet mig rigtig meget, specialt har jeg fået en bedre kondi og en mere overall styrke.
Igennem styrketræning kan man få opbygget større muskler på en helt anden måde.

Jeg glæder mig allerede til næste styrketræning, og selvfølgelig også til næste cirkeltræning, hvor jeg kan komme op til alle mine dejlige cirkelvenner!

XOXO
TrineJacobsen

Hop endelig ind på Facebook, Instagram og Bloglovin og giv bloggen et like - det vil betyder rigtig meget for mig!


Likes

Comments

Hverdagslivet

What, hvor blev tiden af?

Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er 10 uger siden jeg startede på 7. og sidste semester som bygningskonstruktør. Det er slet ikke til at forså, at om ca. 10 uger er jeg færdiguddannet og klar til et fuldtidsarbejde. Jeg tror aldrig jeg kommer til, at føle mig helt klar og voksen nok til et fuldtidsarbejde. Det kommer nok først, når man er startet på et.

Det er lidt over 3 år siden jeg flyttede til Odense. Jeg havde lige haft sabbatår med massere fest og druk, en tur til Australien og 2 måneder i forsvaret. Nå jo, ikke at forglemme en masse arbejde også. Nogen gange følelse det som om det var i går, og alligevel er det sket så sindsyg mange ting siden da.
Christian og jeg skal til at kigge på hus i Fredericia, selvom jeg altid har sagt, at jeg hurtigt muligt skal tilbage til Sjælland. Det vil jeg også stadig gerne, og det kommer også til at ske en dag.
Spørgsmålet er bare hvornår? Hvornår det lige passer ind med både Christians arbejde, at han ka blive flyttet, og med hvor jeg kommer til at arbejde når jeg er færdiguddannet.Der er mange ting der lige pludselig skal tages stilling til jo mere voksen man bliver, og jo mere man får slået sig ned et sted.

Det er spændende hvad fremtiden bringer. Man har altid en masse tanker og forstillinger om hvordan det hele skal foregår, så nu må vi se om mine tanker og forstillinger holder.

XOXOTrineJacobsen

Tak, fordi du læser med :*
Hop endelig ind og giv bloggen et like på Instagram, Facebook og Bloglovin.
Det vil betyde virkelig meget for mig!

Likes

Comments