Hverdagslivet


De sidste par uger har man rigtig kunne mærke, at efteråret har indtaget Danmark.
Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke er kæmpe fan! Jeg elsker sommer og jeg elsker vinter, men det her mellemting hvor det regner og blæser hele tiden, det er altså ikke lige mig.

Nå men det, det egentlig skal handle om er ferie og nytårsaften et varmt sted.

Christian og jeg har nemlig bestilt flybilletter til Tenerife!
Vi tager afsted d. 29. december, så vi lige kan nå, at komme på plads inden nytårsaften.

Valgte faldt på Tenerife, da Christians mor og hendes mand er flyttet til Tenerife her for et par uger siden. Så vi skal bo hos dem den første uge, og det bliver skønt at komme ned til dem.
I den anden uge skal vi bo på hotel, da vi gerne vil finde et super lækkert hotel med pool, spa afdeling og det hele, så vi kan få slappet ordentlig af.

Ferien er en blanding af, at vi skal besøge Christians mor og hendes mand, samtidig med, at det også er lidt fejring af, at jeg er blevet færdiguddannet. Det bliver jeg nemlig i enten uge 50 eller 51, alt efter hvornår min eksamen kommer til at ligge. Vi skal have dimensionsfest d. 22. december, så det er lige op til jul vi bliver færdige.

Det bliver virkelig skønt, at komme væk fra kolde Danmark på det tidspunkt af året. Jeg har en gang før fejret jul og nytår i varmen da jeg var i Australien, og det er altså ikke helt det sammen, når det hverken er koldt eller der er sne. Nu må vi se hvordan det bliver, når det kun er nytåret der skal fejres i varmen.
Vi glæder os i hvert fald allerede helt vildt til, at vi skal afsted.

Hvis der er nogle der kender nogle lækre hoteller på Tenerife, så smid endelig et link eller et navn i kommenterfeltet. Vi har nemlig ikke fået bestilt noget hotel endnu, selvom vi har kigget på et par stykker.

XOXO
TrineJacobsen

Det vil betyde meget for mig, hvis i hopper ind og giver bloggen et like ❤️
Bloggen kan følges på
Facebook - Instagram - Bloglovin - Blogkeen


1. januar 2013 - Airlie Beach, Australien

Likes

Comments

Fashion

Når det kommer til efterår, er jeg kæmpe fan er store striktrøje.
Det er de fleste nok på denne årstid, hvor man bliver nød til at holde sig varm.

Jeg har fundet lidt forskellige inspirationsbilleder på Pinterest, som jeg er store fan. Man kan finde så meget inspiration på den app, alt fra fashion til indretning og opskrifter og meget mere.

Not much more to say, take a look ❤️


XOXO
TrineJacobsen

Hop ind på følg bloggen på
Facebook - Instagram - Bloglovin - Blogkeen

Likes

Comments

Træning

Nu er det ved, at være længe siden I har hørt noget om, hvordan det går med min træning.
Så her kommer en update!

Siden slut april måned har jeg gået til cirkeltræning 2 gange om ugen i fitness world sammen med nogle fantastiske mennesker, som altid kan få ens humør op. Det er super hyggeligt, god træning og man har altid lyst til at komme, fordi vi har fået en fast gruppe som altid kommer. Vi er i alderen 22 til over 60 år, og selvom der er så stor aldersforskel, er det super hyggeligt.
Cirkeltræning er en blanding af styrke og konditræning. Der er fokus på hele kroppen, så man kommer igennem alle de større muskelgrupper. Typisk er der mest fokus på enten styrke eller kondi, så træningen kan variere lidt fra gang til gang.

Efter jeg startede til cirkeltræning har jeg haft lidt svært ved, at komme afsted til træningselv. Det har resulteret i, at jeg ikke har fået lavet særlig meget hardcore styrketræning.

JA, men kan godt komme til at savne styrketræning!

For et par uger siden, var vi 3 piger, der efter 1 times cirkeltræning, fortsatte med 1,5 times styrketræning med fokus på ben.
Efter den træning kunne jeg virkelig mærke, at jeg havde savnet styrketræning.

Den der følelse af virkelig at skulle bruge sine muskler, mærke at man blev øm og fik brugt sine kræfter rigtigt. Hold op hvor var det dejligt!

Efterfølgende har jeg været oppe og træne et par gange, hvor det også kun har været styrketræning, og det er bare skønt!
Cirkeltræning er en rigtig god træningsform, når det gælder om, at får rørt sig med en blanding af styrke og kondi. Det har givet mig rigtig meget, specialt har jeg fået en bedre kondi og en mere overall styrke.
Igennem styrketræning kan man få opbygget større muskler på en helt anden måde.

Jeg glæder mig allerede til næste styrketræning, og selvfølgelig også til næste cirkeltræning, hvor jeg kan komme op til alle mine dejlige cirkelvenner!

XOXO
TrineJacobsen

Hop endelig ind på Facebook, Instagram og Bloglovin og giv bloggen et like - det vil betyder rigtig meget for mig!


Likes

Comments

Hverdagslivet

What, hvor blev tiden af?

Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er 10 uger siden jeg startede på 7. og sidste semester som bygningskonstruktør. Det er slet ikke til at forså, at om ca. 10 uger er jeg færdiguddannet og klar til et fuldtidsarbejde. Jeg tror aldrig jeg kommer til, at føle mig helt klar og voksen nok til et fuldtidsarbejde. Det kommer nok først, når man er startet på et.

Det er lidt over 3 år siden jeg flyttede til Odense. Jeg havde lige haft sabbatår med massere fest og druk, en tur til Australien og 2 måneder i forsvaret. Nå jo, ikke at forglemme en masse arbejde også. Nogen gange følelse det som om det var i går, og alligevel er det sket så sindsyg mange ting siden da.
Christian og jeg skal til at kigge på hus i Fredericia, selvom jeg altid har sagt, at jeg hurtigt muligt skal tilbage til Sjælland. Det vil jeg også stadig gerne, og det kommer også til at ske en dag.
Spørgsmålet er bare hvornår? Hvornår det lige passer ind med både Christians arbejde, at han ka blive flyttet, og med hvor jeg kommer til at arbejde når jeg er færdiguddannet.Der er mange ting der lige pludselig skal tages stilling til jo mere voksen man bliver, og jo mere man får slået sig ned et sted.

Det er spændende hvad fremtiden bringer. Man har altid en masse tanker og forstillinger om hvordan det hele skal foregår, så nu må vi se om mine tanker og forstillinger holder.

XOXOTrineJacobsen

Tak, fordi du læser med :*
Hop endelig ind og giv bloggen et like på Instagram, Facebook og Bloglovin.
Det vil betyde virkelig meget for mig!

Likes

Comments

Hverdagslivet


Yes, så sker der lidt nyt her på bloggen.

Jeg har valgt, at flytte min blog fra Bloggersdelight og over til Nouw.
Jeg har valgt, at gøre det af mange forskellige årsager. Jeg har bl.a. haft en del tekniske problemer hos Bloggersdelight, som jeg håber der kommer mere styr på nu.

Mit domæne er i gang med at blive flyttet, så indtil videre kan bloggen findes på nouw.com/trinejacobsen.

Jeg håber I vil tage godt imod mit skift, det nye blogdesign og forhåbentlig en masse nye indlæg.
Jeg har allerede et par indlæg der ligger og venter på at blive udgivet, så det kan I godt glæde jer til.

Hvis der er yderligere spørgsmål til hvorfor jeg har valgt at skifte, så stil dem endelig, så kan det være der kommer et mere uddybende indlæg.

XOXO
TrineJacobsen

Bloggen kan stadig følges på Facebook, Instagram og Bloglovin.
Det vil betyde rigtig meget for mig, hvis I følger med på de sociale medier.

Likes

Comments

Hverdagslivet

YES! FINALLY! Specialet er afleveret! 

Siden d. 1. august har jeg arbejdet på mit speciale, som er en del af mit sidste semester som bygningskonstruktør. Specielt her den sidste måneds tid har jeg brugt rigtig meget tid på det, og det er også derfor bloggen har stået rimelig stille. Jeg har flere gange siddet fra kl 9 om morgen til kl 21 om aften og bare skrevet løs, fordi jeg ikke har været så god til, at planlægge min tid, som jeg selv havde håbet på jeg var. Det er heldigvis en læringsproces, så det er kun godt, at jeg også får lært en masse om mig selv, og om hvordan jeg bedst får løst mine opgaver.

Specialet er nu afleveret, men det er desværre kun første halvdel af dette sidste semester. Nu venter anden halvdel, som er selve bachelorprojektet.

Selve bachelorprojektet er et valgfrit "produkt", som skal afleveres en uge før vi skal til eksamen i december måned. Det vil altså sige, at jeg igen skal i gang med et nyt projekt. Jeg har dog valgt, at fortsætte i samme bane, så jeg har samme emne som før. Jeg kommer til at gå mere i dybden med et specifikt emne, inden for det emne, hvilket bliver utroligt spændende.

Det er 10 uger siden jeg startede på 7. semester og der er kun lidt over 10 uger til at jeg er færdig uddannet. Det er slet ikke til at forstå! Jeg glæder mig til, at se hvad der kommer til at ske det næste års tid! Men mere om det i et andet indlæg, det lover jeg.

XOXO TrineJacobsen

Hop endelig ind på Instagram og Facebook og giv bloggen og mig et like. Tak, fordi lige præcis du følger med :*

Likes

Comments

Hverdagslivet

Som lovet på Instagram i tirsdags, så kommer her et indlæg om min make-up favoritter.

IMG_7820

Jeg har aldrig været en pige der har brugt særlig meget make-up, men som jeg er blevet ældre, er jeg også begyndt, at finde ud af hvor meget godt make-up egentlig kan gøre for en. Så i øjeblikket er jeg i en proces, hvor jeg prøver mange nye ting, for at se om det fungere. Samtidig gider jeg ikke bruge en halv time eller mere på make-up om morgen inden arbejde, så det skal helst været noget der er let at bruge.

So here we go!

Foundation fra MAC. Fungere super godt med et tyndt lag, og er virkelig let at påfører.

Til foundationen bruger jeg denne nr. 103 Black Diamond Foundation børste fra Nilens Jord. Den er virklig blød og lækker! Og så er den altså også ret fin synes jeg.

Denne flydende eyeliner pen fra Nilens Jord har jeg efterhånden brugt i et par år, simpelhen fordi den bare fungere. Når man ikke er make-up nørd, skal det være let og denne eyeliner er virkelig let at påfører, netop fordi den er flydende.

Denne mascara fra Nilens Jord har jeg også brugt i rigtig mange år. Den er god, den klumper ikke, og jeg er rigtig glad for børsten på den.

Til min bryn, er jeg fornyligt begyndt at bruge denne BrowSatin fra Maybelline. I den ene ende har den en fin øjenbrynsblyant og i anden anden ende en øjenbrynspudder. Den fungere virkelig godt, da jeg i forvejen har rimelig mørke bryn, så de skal bare have et lille ekstra pift.

Disse 4 produkter, er dem jeg i øjeblikket bruger i hverdagen. Jeg bruger ca. 10-15 min på make-up og hår om morgen, så det er overskueligt. Hvis jeg kommer for sent op eller bare har travlt, så bliver det for det meste kun mascara og bryn jeg fokusere på.

Denne lille fine NYX soft matte lip cream, bruger jeg også en gang i mellem. Jeg er rigtig dårlig til at få puttet noget på mine læber i hverdagen, så det er for det meste kun når jeg skal i byen denne bliver brugt.

Det var en lille update på mine make-up favoritter i øjeblikket. Håber I måske kan finde lidt inspiration i de ting jeg er fan af for tiden.

XOXO TrineJacobsen

Hop endelig ind på Facebook (Trinejacobsen.dk) og Instagram @trinejacobsendk og giv bloggen og mig et like <3 Tak for at lige præcis du læser med!

Likes

Comments

Hverdagslivet

Hvis du står og skal til frisøren her i Odense, men ikke lige ved hvor du skal tage hen, kan jeg helt klart anbefale Lisbeth Frisør! Hun har sin egen salon i Odense C på Thuresensgade (parallelgade med Rødegårdsvej), og hun er altså bare super dygtig.

Jeg er selv lige kommer hjem der fra, og er helt høj over hvor fint mit hår er blevet. Hun har virkelig en passion for hår, og elsker at hendes kunder går tilfredse der fra. Ud over at mit hår er blevet super fint, så var det også til en rigtig god pris. Hun har studierabat, hvis man kan fremvise studiekort.

Her er et par billeder af resultatet, så kan I jo selv dømme.

IMG_7737 IMG_7738

XOXO Trine Jacobsen

Hop endelig ind på Facebook og Instagram og smid et follow i min retning.

Kode til import af min blog til Nouw: 9351844481

9351844481

"Kode til import af min blog til Nouw: 9351844481"

Likes

Comments

Hverdagslivet

IMG_7502

Yes, så er der kun 29 dage, til mit speciale skal afleveres.

Jeg må indrømme, at det hele ser lidt presset ud lige nu, og så alligevel føler jeg, at jeg er meget godt med. Dem af jer, der har skrevet speciale eller bachelor før, ved nok godt hvordan jeg har det.

Ud over, at der kun er 29 dage tilbage som altså er med weekenderne, så er de fleste af mine weekender allerede fuldt booket. Jeg havde ellers prøvet på ikke at lave for mange aftaler, men det er altså ret svært, når det bl.a. min egen og Christians fødselsdag der skal fejres. Jeg har også valgt, at sige ja til en del arbejde i sidste og denne uge på Medic OUH, da der skal afleveres projektforslag d. 15/9.

Men... Fra på lørdag skal jeg i gang med, at lave mine interviews klar, så jeg forhåbentlig kan få afholdt dem i løbet af næste uge. Det gør nemlig, at jeg kan komme i gang med analyse delen af opgaven, og begynde at få lave nogle konklusioner osv.

Jeg havde aftalt med mig selv inden jeg gik i gang, at jeg ikke ville udskyde noget, og sørge for at følge min tidsplan 100 %. Det er dog ikke helt det der er sket, og det kunne jeg næsten også havde sagt mig selv. Jeg ville gerne have haft, at mine arbejdsindsats havde været en lige fordelt over hele forløbet. Det ender dog nok med, at det bliver en stigende kurve, så der skal fokusere en hel del de næste par uger. Jeg er dog stadig rimelig positiv, og ved at jeg nok skal nå det lige meget hvad.

Jeg kan dog ikke lade vær med at glæde mig til d. 22 december, hvor jeg er helt færdig med både mit speciale og min bachelor og er til dimensionsfest.

Det var en hurtigt opdatering på, hvorfor der ikke sker så meget her på bloggen for tiden. Min tid vil blive brugt på mit speciale de næste 29 dage. Så det er nok meget begrænset, hvor meget der kommer til at ske her på bloggen. Jeg lov jer dog, at der kommer en opdatering, når jeg har afleveret specialet d. 7. oktober.

Hop endelig ind på min facebook side og følg med der, og hvis du synes der sker for lidt her på bloggen for tiden, så bliver min Instagram dagligt opdateret.

XOXO TrineJacobsen

Likes

Comments

Hverdagslivet

[caption id="attachment_776" align="aligncenter" width="499"]Man må vel godt drømme lidt... Man må vel godt drømme lidt...[/caption]

Yes, som jeg fortalte lidt om i sidste indlæg (her), så har Christian og jeg snakket og kigget en del på ny bolig.

Vi skal flytte til Fredericia her en gang efter nytår, når jeg er blevet færdiguddannet, og nu har vi altså næsten besluttet, at vi vil købe et hus.

Jeg glæder mig helt vildt til at vi skal flytte, og her kommer en liste med nogle af de ting jeg glæder mig mest til.

 1. Vi får vores egen vaskemaskine, som ikke skal deles med andre.
 2. Der vil ikke være unge mennesker der holder fest torsdag, fredag og lørdag med sindsyg høj musik og kaster ting ud af vinduerne. (Jeps, føler mig lidt gammel nogen gange).
 3. Vi får mere plads, så alle ting ikke skal mases ind i skabe, oven på skabe eller under sengen.
 4. Christian kan få sit eget værelse, så vi ikke skal have hans computer stående i stuen mere.
 5. Jeg kan muligvis også få mit eget værelse, som selvfølgelig skal indrettes med walk-in closet, make-up bord og et fint skrivebord.
 6. Vi får noget fast at bo i. Vi har hele tiden vidst, at vi på et tidspunkt skulle flyttet ud af lejligheden, så vi har aldrig rigtig fået hængt ting på væggene og fået gjort lejligheden rigtig personlig.
 7. Man skal ikke længere tænke over, at der bor mennesker hele vejen rundet om en, så man kan godt tillade sig støvsuge eller vaske tøj om aften eller tidligt om morgen.
 8. Der vil altid være en parkeringsplads til bilen lige foran døren, når man kommer hjem.
 9. Hvis vi køber et hus, vil vi ikke have møbler nok til at fylde det hele ud, så det vil sige at vi skal ud og shoppe indretningsting og nye møbler ;)
 10. Vi vil have et værelse til, at mine forældre eller andre kan komme på besøg og overnatte i en rigtig seng.
 11. Vi får en have og mulighed for at komme udenfor, uden det er i en fælles have, hvor alle har mulighed for at se hvad man laver.

Jeg håber vi kan finde det fineste hus, som vi bliver super glade for at bo i. Et sted hvor vi hurtigt kan føle os hjemme og trygge.

XOXO TrineJacobsen

Følg endelig med på Instagram og facebook

Likes

Comments