Hei, de siste ukene har vært veldig hektisk. Jeg har fått meg jobb, og holder på med å lese til eksamen. Så først nå har jeg hatt litt tid til overs. Pluss datamaskinen min har vært på service, så ikke kjekt, fikk ikke fikset ble for dyrt, men den er tilbake nå.

Uansett det jeg ville dele med dere denne gangen var foto utfordringen jeg har hatt i en hel uke på facebook. Jeg ble utfordret av min beste kompis på facebooken ❤.

Utfordringen er at jeg skulle ta ett bilde hver dag i en uke. De skulle ikke ha noen forklaring og heller ingen personer. Pluss at de skulle være i svart hvitt. Når jeg først begynte å ta bilder var det i svart hvitt, da fikk jeg lært meg mer av det generelle, og så etterhvert det mer kompliserte. Deretter gikk jeg over til farger. Tror det var en god måte for meg å starte å ta bilder.

Så nå om dere ønsker vil jeg utfordre dere til å gjøre denne utfordringen å vokse som fotografer. 😊 Om dere ønsker å utfordre meg til slike små utfordringer, gjør gjerne det.

#fotograf #fotografi #oslo #hovedstaden #norge #utfordring #bilder #svarthvitt #gøy #kamera #november17

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei ppl.

Om jeg skulle opprette en youtube kanal, der jeg viste hvordan jeg redigerer bildene mine. Ville dette vært noe interessant?

Jeg har allerede laget en video, for å se om dette er noe for meg. Jeg er ikke sikker. Jeg kommer ikke til å snakke noe særlig i videoene, tror jeg bare skal ha tekst. Det jeg også tenkte på var om jeg skulle ha videoene på engelsk eller norsk. For om jeg har de på norsk så kan jeg snakke mer under videoene. 😊 Let me know.


#foto #youtube #bilder #fotografi #fotograf

Likes

Comments