Hei 😊

Nå har vi endelig kommet oss ned til Oslo med alle tingene. Jeg kjørte rett fra ferien på Kreta til Oslo med Evgeni og mamma i bilen. Og ofc hamsteren er med. Onkel og tante kjørte lastebilen ned med alle de andre tingene inni. Mormor og bestefar var så herlige at de hentet nøkler for oss.

Nå har jeg og Evgeni begynt å pakke ut alle tingene, og skru sammen bordene igjen. Alt er bare kjekt. Vi bor i 11 etasje. Selvom jeg har høydeskrekk går dette veldig fint. Leiligheten/hybelen virker ganske nyoppusset. Vi får endelig gjennomtrekk i leiligheten. Har ikke hatt det på en stund.

Vi hadde en ganske liten hybel sist, ingen muligheter for å få møbler eller pynte, men nå blir det andre boller. Endelig er vi kommet til Hovedstaden og ute på nye eventyr.

-Trine

#oslo #eventyr #hverdag #leilighet #kjærlighet

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei. 😊

Nå er jeg kommet tilbake fra den flotte ferien på Kreta! Det var helt herlig å komme seg litt vekk fra Bergen å nyte solen i en uke. Jeg er veldig takknemlig for at Besta betalte for turen og jeg storkoste meg.

Meg og Søsteren min delete en leilighet på hotellet, og vi hadde det supert hele uken. Den gikk så alt for fort. Vi var totalt 16 stykker på turen, bare familie. Noen vi ikke ser så ofte også og det var super kjekt.

Masse flotte dager og minner.

Takker min far og min stemor for god mat og stemming.

Håper dere har hatt en flott ferie!

-Trine

#ferie #sommer #kreta #familie #minnerforlivet

Likes

Comments