Vi måtte ta en liten tur inn i sentrum for å se på julelysene i markens! Det var blitt utrolig fint, så nå kan desember bare komme så man kan komme i litt julestemning!
Har julelysene kommet opp i din by?
...

Likes

Comments

Det har vært en veldig fin dag i dag! Reisen gikk så og si greit og hotellet er kjempefint! Vi har egentlig bare gått rundt i byen i dag og sett i butikker. I morgen drar vi hjem igjen og jeg tar selvfølgelig med meg kameraet!
...

Likes

Comments

Jeg elsker virkelig disse buksene fra Moods Of Norway som jeg fikk til halv pris for noen uker siden! De er litt kalde nå for øyeblikket så tror jeg må begynne å gå med tights under de for å overleve. Men de var så finne sammen med min nye genser fra H&M x ERDEM kolleksjonen! Den er så fin! Perfekt lengde for meg som ikke er så lang og utrolig fin farge!
Ha en fin helg folkens.

Likes

Comments

God lørdagskveld folkens. I dag har vært en veldig avslappet dag med bare gode folk og prating. Vi møtte Oda sin far, bror og Oda sin pappas kjæreste på cafe og tok oss en kaffe(kakao for min del hehe) og bare pratet før vi tok oss en liten tur på det nye senteret vi har fått. Før vi møtte de var jeg på Japan Foto og prøvde et objektiv jeg har sett veldig lenge på, 25mm til olympus. Jeg skulle bare se på det, men tror du ikke jeg kom ut av butikken 3000 kr fattigere haha. Helt klart vært det og jeg er allerede forelsket i det! Håper alle har en fin lørdagskveld videre så snakkes vi snart igjen.
...

Likes

Comments

Da var det søndag igjen og sola skinner som bare det her i Kristiansand! Det er lenge siden det har vært så fint vær her. Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei opp til Oda sin mamma for å spise middag og grave i noen gamle esker. Så jeg håper alle nyter søndagen før uka begynner på igjen! Ha en fin dag alle sammen!
...

Likes

Comments