Når man står på butikken ved kassa, og det er bringebær på den ene siden og doughnuts på den andre. Så klarer jeg ikke velge, så da ble det begge! Både sunn og usunn, er det ikke sånn det skal være?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Bestejenta har bursdag og da må det selvfølgelig feires! Jeg kom på besøk og fikk servert tapas med utrolig mye god mat! Og til slutt en liten pavlova kakebit. Det er utrolig deilig å ha henne hjemme igjen etter en måned på tur. Selv om hun forlater meg veldig snart igjen er det godt å ha henne litt hjemme. Så gratulerer med dagen nok en gang Malin, masse glad i deg!
...

Likes

Comments

I går var vi på Jarle Bernhoft konsert i Ravnedalen. Det var så utrolig koselig! Vi hadde kanskje ikke den beste sikten, men han er så flink at det gjorde egentlig ikke så mye. Maten, folkene og konserten var bare veldig bra.
...

Likes

Comments

Ååååå herregud! Jeg har kjøpt meg drømmeskoene mine. Disse skoene fra Alexander Wang er noe av det fineste jeg har sett noen gang har sett. Har egentlig alltid siklet på de i sort, men jeg tror faktisk jeg syntes disse brune er finere. De sorte ble plutselig mye mer pyntet og strammere i hele looken. Så jeg føler de brune er litt mere hverdags, men også fest? Jeg virkelig elsker de og gleder meg helt sykt til å bruke de masse!
...

Likes

Comments

Har hatt to utrolig koselige dager med min fine bestevenninne før hun drar fra meg en måned til Sør Amerika. Vi har bare kost oss og spist masse god mat og snakket om alt og ingenting. Det er vell det en bestevenninne er til for, er det ikke? Sola skinner enda her, så vi får nyte det så lenge vi har det. Hvordan er det hos dere?
...

Likes

Comments

I dag var Oda og meg en tur i Dyreparken! Det var jo så fint vær at det var helt perfekt. Vi fikk sett så og si alle dyrene, og det er det ikke alltid man får gjort. Vi så til og med ulven, som man aldri ser. Vi koste og kjempe masse og satser kanskje på en tur til i sommer med flere av våre venner.
...

Likes

Comments

Nye innlegg