I går drev vi å vasket den nye leiligheten fra topp til tå! Nå er det bare soverommet og badet igjen. Vi vasket i over fem timer og det ble så fint! Det gamle tregulvet var jo helt vilt skittent, så det fikk seg en god skrubb. Men det ble så fint til slutt! Så nå kan vi begynne å flytte ting inn på kjøkkenet og stua. Begynner å glede meg veldig nå!
...

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I går ble jeg hele 22 år gammel! Jeg fikk meg fri fra jobben så jeg kunne kose meg hele dagen. Jeg begynte dagen med god frokost med kjæresten før vi tok turen til Sørlandssenteret for å kjøpe bursdagsgaven min fra svigermor. Altså, vi flytter jo om sånn ca to uker og jeg ville ha nytt gulvteppe siden det vi har nå er så stygt. Så det jeg ønsker meg var rett og slett et gulvteppe! Det er fra Home & Cottage og det er sååååå fint! Jeg gleder meg til å legge det ned på der gamle tregulvet i leiligheten. Man vet man begynner å bli eldre når det er sånne ting man ønsker seg til bursdagen haha. Vell etter turen dit, dro vi hjem før vi tok turen ut å spise med mamma og bror! Det ble indisk som falt veldig godt i smak. Jeg har hatt en kjempefin dag i går og er plutselig et år eldre!
...

Likes

Comments

Da har vi fått røsket ut det ekle innrøyka teppegulvet i den leiligheten vi skal flytte inn i om drøye to uker! Det er så utrolig fint gammelt gammelt gulv i hele leiligheten som vi vil bevare så godt som vi kan. Må ærlig innrømme at jeg ikke gjorde så mye mer enn å se på Oda og Marit slite, er så sykt forkjøla at jeg hadde sikkert dødd skulle jeg gjort noe fysisk hehe. Så nå begynner vi å sakte men sikkert å flytte. Gleder meg!
...

Likes

Comments

Heisann alle! Vi skal flytte (skrikende smiley)!! Nå er det sånn tre uker til vi skal flytte inn i ny leilighet. Det kom litt plutselig på oss så vi har litt pakke panikk. Det kommer nok til å gå opp i opp til slutt. Vi skal bare flytte rett opp i samme gate vi bor i nå. Så leiligheten blir litt større mer mer plass til lagring og alt. Så vi satser på at det blir bra! Skal prøve å få blogget litt i prosessen. Dette blir bra!
...

Likes

Comments

Det er så fint å ha foreldre som reiser, så mamma kunne gå innom sephora for meg! Når man plutselig får melding om det var noe jeg hadde lyst på, får man plutselig litt panikk og ikke kommer på noen ting. Men en leppestift og ansiktsmasker slår aldri feil! Jeg har ingenting fra Kat Von D fra før, så det var veldig gøy å teste det! Veldig fornøyd så langt. I fargen Bow N Arrow.
...

Likes

Comments

Man kan hvertfall late som det er hundre prosent hjemmelaget! Selv om det bare er å følge en bruksanvisning på en pose. Følelsen av varmt nybakt brød med brunost, var like godt uansett. Så kan anbefale alle å gjøre det en gang i blant, selv om det er veldig tidskrevende!
Ha en fortsatt fin mandag!
...

Likes

Comments

Haha omg, når jeg ser bildene ved siden av hverandre må jeg nesten le. Det var så utrolig rotete at det skulle ikke kunnet gå an! Men vi dro til IKEA og kjøpte den lille boksen med skuffer til 159,- som jeg må så var veldig greit! Kjøpte også nye glass til å ha sminkekostene mine i, som jeg må si bli veldig fint! Så nå har jeg faktisk litt system i sminken og på sminkebordet mitt. Så nå finner jeg faktisk det jeg leter etter og det er ikke dekt av 2 meter med støv haha.
...

Likes

Comments

Vi tok oss rett og slett en liten tur til Baneheia i går for å bade! Bading ble det kanskje ikke noe av siden det faktisk var litt for kaldt i vannet. Men vi satt nå der og koste oss alikevell. En fin søndag!
...

Likes

Comments

Det er nesten skummelt å se hvordan huden min var før. Og det er egentlig noe som har plaget meg i mange år. Det begynte ikke å bli ordentlig ille før sånn etter videregående. Så puberteten kunne jeg ikke skylde på. Det ble så ille at jeg ikke klarte å gå ut døra uten noe form for sminke, og når jeg la meg på kvelden var det vondt å ligge med ansiktet på puta. Huden min så sånn ut for et år siden, og jeg har gått gjennom mange behandlinger før jeg fikk en som tok knekken på det. Jeg gikk på isotretinoin i fire måneder, og jeg hadde så vondt i ryggen. Jeg hadde skikkelige humørsvingninger og var skikkelig tørr i huden. Det beste var egentlig at hodebunnen ble så tørr at jeg nesten ikle trengte å vaske håret siden det ikke ble fett i det hele tatt. Som sagt gikk jeg på kuren i fire måneder, og alt ble mye bedre. Jeg ble ferdig med den i april en gang og det har fortsatt holdt seg bra, så jeg er veldig fornøyd! Nå kan jeg gå ut døra uten noe problem og har hatt en deilig sommer uten mye sminke eller ingen sminke!
Sånn her ser huden min ut nå:

Disse bildene har jeg ikke redigert huden min i det hele tatt. Hvis du har spørsmål bare spør i kommentarfeltet!
...

Likes

Comments

Nye innlegg