Deilig dag! Solen skinte selv om gradene kanskje ikke var helt oppe helt enda. Tok en liten tur til byen med mamma for å se på lott greier. Lette etter en badedrakt fra H&M som jeg ikke fant i riktig farge. Men men, litt sminke ble likevel med meg hjem! Meg og Oda dro etterpå en tur på Sørlandssenteret og tok oss en matbit før vi dro hjem.
...

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Feiringen i går var en av de fineste på flere år! Selv om været kanskje ikke var helt med oss gjorde det egentlig ingenting. Vi så barnetoget på morgenen og spise frokost etterpå. Så var det å besøke Oda sin mamma for så å vente på borgertoget. Det er det første året mitt med min nye fine bunad. Jeg følte meg så utrolig fin og hjalp nok en del på humøret! Selv om det var utrolig varm å gå i en ullkjole dra 08.00 til 00.15 på kvelden, var det utrolig verdt det! Så her er noen av de fine bildene med de fineste folka.
Hadde du en fin feiring?
...

Likes

Comments

I går var en utrolig koselig og gøy dag! Vi skulle gå å se på Michael McIntyre på kvelden. Først dro vi og hentet Marit før vi dro ut å spiste burger på Tollboden (den burgeren og pomfrien er så sinnsykt god!!). Etter det satt vi litt på brygga og nøyt sola før vi tok veien ned til lokalene. Men herregud, jeg har ikke ledd så mye på lenge! Det var så gøy! Så vil dere noen gang får sjansen, burde dere gå. For det var absolutt verdt det.
...

Likes

Comments

Ååå det er så deilig vær for tiden! Jeg ser folk gå rundt i shorts og kjole som jeg enda syntes er en smule for tidlig. For det er faktisk ikke helt sommer enda, men fint vær og varmt er det! Så i dag var vi på IKEA for å hjelpe broren min med å kjøpe bokhyller og noe småtteri. To små biler på vei til IKEA, mamma og Daniel i en, og meg og Oda i en! Veldig koselig.
...

Likes

Comments

På torsdag hadde vi en fin liten vårrengjøring hos min bror! Han lagde en av de beste pizzabollene jeg har smakt noen gang. De ble rett og slett veldig gode. I dag skal meg og Oda på kino og kose oss i sola. Våren har endelig kommet ordentlig til Kristiansand og vi klager ikke! I går hadde jeg rett og slett min første softis som smakte usedvanlig godt må jeg si!
...

Likes

Comments

I går var det Vårmarked på Steinerskolen. Det er alltid så koselig å dra tilbake til der hele barndommen din ble utfylt! Spesielt når du ser hvor mye de har fikset og gjort med den fine skolen. Nye vinduer, malt(?), rett og slett veldig fint. Det å treffe gamle lærere og se i silkebøkene elevene har laget er så utrolig koselig. De solgte vegetar mat som er så utrolig god at man skulle ikke tenkte seg å spise noe annet. De solgte også fine varer som urtesalt, kantarellsalt, urtesmør osv osv.. vi kom hjem med kantarellsalt som vi er veldig spent på! Det var sirkus forestilling, teater og musikk som det alltid er. Utrolig koselig dag med sol og masse kald vind!
...

Likes

Comments

Åååå nå gleder jeg meg til 17.mai! For ca en måned siden var jeg på jakt etter bunad på Finn. Og ja jeg fant en jeg trodde skulle passe til en veldig rimelig pris! Men heeeei, jeg var vist litt for tjukk alikevell heheh. Men null problem, min kjære fine svigermor hjelper meg med å sy den ut. Så nå er vi vell snart ca halvveis! Jeg gleder meg sånn til den er ferdig så jeg kan få se den ordentlig på for den er så utrolig fin. Hatt en drøm i sykt mange år å ha en bunad, så det føles enda litt uvirkelig at jeg faktisk eier en, og jeg er så utrolig takknemlig! Så nå kan 17.mai bare komme!
...

Likes

Comments

Nye innlegg