Åååå nå gleder jeg meg til 17.mai! For ca en måned siden var jeg på jakt etter bunad på Finn. Og ja jeg fant en jeg trodde skulle passe til en veldig rimelig pris! Men heeeei, jeg var vist litt for tjukk alikevell heheh. Men null problem, min kjære fine svigermor hjelper meg med å sy den ut. Så nå er vi vell snart ca halvveis! Jeg gleder meg sånn til den er ferdig så jeg kan få se den ordentlig på for den er så utrolig fin. Hatt en drøm i sykt mange år å ha en bunad, så det føles enda litt uvirkelig at jeg faktisk eier en, og jeg er så utrolig takknemlig! Så nå kan 17.mai bare komme!
...

Likes

Comments

I går var en super fin dag sammen med min bestevenn. Vi sto opp, gikk på butikken og kjøpte rundstykker vi skulle kose oss med til frokost. Eggerøre med avokado og urtesalt er noe av det beste i verden sånn seriøst. Veldig koselig dag!
...

Likes

Comments

I dag er rett og slett en sånn dag man ikke føler seg helt på topp. Tidlig hjem fra jobb for så så sovne på sofaen med den klassiske maskaraen helt på bærtur på den ene siden. Men sånn skal det være av og til. Så planen i dag er rett og slett å slappe av så jeg er klar og frisk og rask for resten av uka! Tuuudeeels!
...

Likes

Comments

Jeg elsker vår nye taklampe! Den er såååå fin, og rosegull selvfølgelig. Den passer rett og slett perfekt inn i leiligheten vår. Den andre vi hadde var rett og slett for stor for vår lille leilighet. Og må si tusen takk for min tekniske pappa som hjalp oss å kutte ledning osv osv!

Likes

Comments