I dag er rett og slett en sånn dag man ikke føler seg helt på topp. Tidlig hjem fra jobb for så så sovne på sofaen med den klassiske maskaraen helt på bærtur på den ene siden. Men sånn skal det være av og til. Så planen i dag er rett og slett å slappe av så jeg er klar og frisk og rask for resten av uka! Tuuudeeels!
...

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg elsker vår nye taklampe! Den er såååå fin, og rosegull selvfølgelig. Den passer rett og slett perfekt inn i leiligheten vår. Den andre vi hadde var rett og slett for stor for vår lille leilighet. Og må si tusen takk for min tekniske pappa som hjalp oss å kutte ledning osv osv!

Likes

Comments

I går var jeg så heldig å få sett nordlyset for aller første gang! Det kom lott uforberedt så stativ og alt var bare å glemme! Så bildene ble så som så, men jeg er glad jeg tok med kameraer når vi skulle ut på tur. Det er så utrolig fint å se på! Vi hadde sykt flaks, der hadde snødd og snødd og var egentlig ikke særlig fint vær. Før det plutselig ble skyfri himmel og nordlyset tittet frem! Veldig fornøyd med å ha sett det!

Likes

Comments

Vi hadde en veldig fin nyttårsaften i går kveld/natt! Med good mat og snøstorm! Så fyrverkeriet var ikke det letteste å se hehe. Hovedfyrverkeriet ble til og med avlyst, så det var litt kjedelig! Men jeg håper alle hadde en fin start på nyåret!

Likes

Comments

Vi fant ut at vi måtte ut av huset idag og rett og slett gå oss en liten tur. Det var utrolig deilig etter all maten i går! Jeg var jo faktisk ikke ute av huset i går så det var vell på tide med litt nordnorsk luft. I dag er en veldig avslappet dag med å sitte på sofaen med julegenser, joggebukse og tøfler. Akkurat sånn skal første juledag være. Håper dere har en fin dag!

Likes

Comments