I dag skal jeg på julebord med jobben! Jeg gleder med skikkelig mye. Jeg tror det kommer til å bli utrolig koselig, for mine kollegaer er de fineste i verden! Vi skal ut å spise tapas på en restaurant jeg ikke har vært på, så jeg tror det skal bli veldig bra!

Likes

Comments

I dag har vi vært på julekonsert i kirka noe som var utrolig koselig! Det var mange kor som sang og et lite orkester som spilte nydelig musikk. Før vi dro dit spiste vi middag hos mamma, noe som også var veldig koselig. Så alt i alt har dette vært en veldig vellykket dag!

Likes

Comments

I dag har vært en veldig fin dag. Vi var på middag med hele familien til Oda, så det er jo min familie også. Vi hadde det utrolig koselig, med masse god julemat, dessert og kaker. Vi fikk også møtt det nyeste medlemmet i familien, lille Adrian. Søteste gutten jeg har sett hands down!

Likes

Comments

Da var det vist desember og all julekosen kan begynne! Jeg må innrømme at julemusikk, julebrus og en kakemann her og der har jeg allerede begynt på, men det er litt vanskelig å la være når det er i butikken i oktober!! Jeg tror dette kommer til å bli en veldig fin måned. 

Likes

Comments

Denne uken består av jobb og koseligheter! Jeg skal jobbe så og si hver dag før jeg skal på familiebesøk på lørdag og på søndag skal vi se Oda sin mamma synge i koret sitt i kirka for så å dra hjem til min mamma og spise sammen med min bror!

Så denne uka har masse å tilby og jeg gleder meg masse. Jeg har kjøpt meg ny kjole som jeg skal ha på meg på lørdagen før jeg får brukt den til jul og mest sannsynligvis nyttår også. Skal nok få vist den frem, før det er noe av det fineste jeg eier!

Likes

Comments

Da har vi fått litt jul i hjemmet vårt også! Vi har pyntet litt rundt i leiligheten og byttet ut kobber temaet vårt med sølv, rødt og grønt. Og jeg må si jeg elsker det! Nå kan julen bare komme!

Likes

Comments

Jeg begynner å komme litt inn i denne Choker trenden. Jeg syntes det er veldig kult, men jeg føler enda at jeg blir litt kvelt når jeg bruker den. Men jeg tror jeg skal kjøpe meg noen fler, for de er jo veldig kule!
Den jeg har på meg er fra Gina Tricot HER

Likes

Comments