I går var jeg så heldig å få sett nordlyset for aller første gang! Det kom lott uforberedt så stativ og alt var bare å glemme! Så bildene ble så som så, men jeg er glad jeg tok med kameraer når vi skulle ut på tur. Det er så utrolig fint å se på! Vi hadde sykt flaks, der hadde snødd og snødd og var egentlig ikke særlig fint vær. Før det plutselig ble skyfri himmel og nordlyset tittet frem! Veldig fornøyd med å ha sett det!

Likes

Comments

Vi hadde en veldig fin nyttårsaften i går kveld/natt! Med good mat og snøstorm! Så fyrverkeriet var ikke det letteste å se hehe. Hovedfyrverkeriet ble til og med avlyst, så det var litt kjedelig! Men jeg håper alle hadde en fin start på nyåret!

Likes

Comments

Vi fant ut at vi måtte ut av huset idag og rett og slett gå oss en liten tur. Det var utrolig deilig etter all maten i går! Jeg var jo faktisk ikke ute av huset i går så det var vell på tide med litt nordnorsk luft. I dag er en veldig avslappet dag med å sitte på sofaen med julegenser, joggebukse og tøfler. Akkurat sånn skal første juledag være. Håper dere har en fin dag!

Likes

Comments

Da var julen over, og vi har hatt en av de fineste julene på en god stund! Vi har ledd så vi gråter vi har grått litt sånn generelt og vi har vært ekstremt mette. Det ble selvfølgelig pinnekjøtt for det er jo det beste i verden og is med varme bær til dessert. Snøen har ligget så pent på bakken og vi har ligget på sofaen og sett på julefilmer. Pakkene ble åpnet og vi fikk masse fint. Jeg håper alle har hatt en helt fantastisk jul frem til nå og har kost seg masse masse!
God jul!

Likes

Comments

Da har vi kommet oss frem til Tromsø hvor vi skal være i hele jula! Jeg har håpet på at det skulle være snø her men det var bare meldt mildvær før vi dro. Men var det ikke sånn at jeg fikk melding av bestefar at det snødde! Så når vi kom var det så og si snøstorm haha. Så i løpet av natten har det langt seg et kjempefint lite teppe med snø som jeg håper varer til vi drar igjen. Det er meldt minusgrader så jeg håper det er det som kommer til å skje. Håper dere alle har en kjempefin lillejulaften og pynter tre og koser dere masse!

Likes

Comments

I går hadde meg og Oda vært sammen i hele åtte år. Det begynner å bli veldig lenge. Jeg elsker den jenta mer enn noe annet i hele vennen. Så vi hadde en liten jule/jubileums feiring med Malin og Sandra da vi spiste taco og åpnet julegaver fra hverandre. Det var utrolig koselig og jeg håper vi får flere slike kvelder. Dagen etter på selve åtte års jubileumet gikk vi på Mother India og spiste oss så mette at vi så vidt kom oss hjem igjen. To veldig vellykkede dager om jeg må si det selv! Håper folk har fått juleferie og nyter det til det fulleste!

Likes

Comments

Dagen i dag består egentlig bare av jobb, spise middag og sove. Noen dager må jo være sånn også. Når jeg kommer hjem i dag blir det nok å hoppe rett i kosebukse og se på TV frem til jeg skal legge meg. I morgen har vi langåpent ril 22.00 så prøver å forberede meg til det haha. Håper alle har en fin onsdag så snakkes vi!

Likes

Comments

I dag var det en fin liten mini julekonsert med Atle Pettersen utenfor slottet. Det var såå koselig! Han sang julesanger og det var en del folk som så på. Det er jo også lucia idag, så det var en del søte barn i luciakostyme og lys som gikk rundt. Alt i alt en veldig fin dag.

Likes

Comments