Skjerf Acne Genser Envy Skjørt Olivias hus Sko Hæla i taket

Høsten er kommet til Kristiansand og jeg elsker det! Høsten er helt klart den beste tiden i året med tanke på temperatur, FARGENE, mote og sminke. Jeg elsker rett og slett alt.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

​Nå har jeg endelig en leilighet jeg faktisk kan henge opp alle de fine polaroid minnene jeg har. Jeg elsker faktisk alle disse bildene. De har liksom et spesielt minne hver for seg og nå får de endelig en hel vegg de kan vise seg frem på. Så nå må jeg egentlig bare huske at jeg har et og begynne å ta flere minnerike bilder som kan få en fin plass på veggen vår! Og ja, det skal komme ordentlige bilder av leiligheten. Jeg vil bare at alt skal være ferdig først. Vi mangler blant annet dusjveggen på badet som vi får neste uke en gang! Så da er ikke bildene langt unna.

Likes

Comments

Ååååh materialistisk lykke! Nå har jeg spart til ny mac en god stund og endelig fikk jeg det siste puffet til bursdagen min. Så i dag ble denne babyen min. Dette kommer til å bli min bruks mac, som jeg ikke skal ødelegge med tunge programmer som photoshop osv haha. Denne skal jeg bare kose meg med! Min andre Mac skal jeg ha alle bilene mine på og photoshop osv osv.. Så dette skal bare være min baby (foreløpig hvertfall) haha. Er såå førnøyd!

Likes

Comments

​Hallo folkens! I går hadde jeg en fin liten fridag i regnet. Så jeg bestemte meg for å sminke meg rett og slett. Elsker det nye palettet til Anastasia for høsten. Bare varme gode orange og berry fargen. Rett og slett alle fargene jeg elsker når det kommer til sminke! Hva er dine favoritt farger når det kommer til sminke?

Likes

Comments

Forrige søndag var det Los dag i dyreparken, det vil si at det er gratis inngang. Så det må man jo selvfølgelig ta seg nytte av! Så familien Bjørklo tok seg selvfølgelig en liten tur. Det var kjempefint vær og vi koste oss masse, så på nesten alle dyrene og tok tømmerenna en gang og ventet i en halvtime for at Daniel skulle ta storslegga. Rett og slett en veldig koselig dag.

Likes

Comments

​Nå begynner det å skje en del ting fremover! Har jo sagt i tidligere innlegg at det skjer noe spennende. Vi skal nemlig flytte. Så akkurat nå bor vi faktisk hos mamma og koser oss. Vi har vært her siden torsdag siden vi begynte å flytte ut av den gamle leiligheten. For nå skal vi begynne vårt nye liv som byfolk! Vi gleder oss veldig til å flytte inn i løpet av helgen. Bilder og sånn kommer når vi har kommet oss litt på plass.

Likes

Comments

​Vi hadde noen veldig koselige dager i Oslo! Koste oss masse, spiste god mat, ble klissvåt siden det regnet sånn og vi ikke hadde med oss paraply. Vi shoppet litt, ikke så mye og jeg så på at mamma og Oda ble tatovert av vår flinke venninne Gunn! Veldig koselig tur som jeg håper jeg kan gjenoppleve en annen gang! 

Likes

Comments

​I morgen tidlig drar Oda, mamma og meg på en spontantur til Oslo i 3 dager! Vi kjører i morgen tidlig og er der til lørdag. Jeg tror det kommer til å bli veldig koselig! Og jeg håper jeg finner meg noe fint nå til høsten. Elsker alle høstfargene, og alle ullgenserne. Jeg lever seriøst for ullgensere, sånn som denne som er fra jobb, jeg elsker fargen på den! Så nå må jeg nok hoppe i seng! Vi snakkes!

Likes

Comments