Mysstund i soffan efter att jag klämt tassen på Milla i bildörren. Aj gör ont i hjärtat när sånt händer.

Vår!! Varmt i växthuset så tillväxten är hög! Snart eget bladgrönt på tallriken

Grön lunch

Vill du oxå ha ett eget växthus? Jag har fina fönster som du lätt bygger ett personligt växthus av. Fönstren är i trä med aluutsida. Lite olika storlekar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vaknar strax efter klockan 5 och kan inte somna om, jag som bestämt att det är sovmorgon. Känner igen känslan i kroppen liknar precis den som jag får efter en Ironman eller annan hård tävling. Det är som om kroppen är överladdad så sova är helt omöjligt. Kanske inte så konstigt efter 2 dagars superspännande mässarbete ned massor av intryck och möten med intressanta människor, starkt intryck på mig gjorde Elaine Eksvärd retorikexpert, fifan och Kristina Palten. Världsrekordhållare på 48 timmars löpning. Vill du ge dig själv något extra rekommenderar jag att lyssna till dessa två.

Likes

Comments

Utmaningen Årets Hälsoföretag är officiellt invigt🙏
Allt för att motivera hela Sverige till mer fysisk aktivitet.
Om 1 år kommer Sveriges bästa företag på fysisk aktivitet att lyfta 🏆 på scenen under Personal och Chefs mässan.

All in!! 270 meter på 1 minut i klänning!!

Inte hela vägen in i mål, revansch idag?

Fantastisk dag på mässan!!

Efter många timmar i monter så, maaat!! Även om det blev lite mer än jag tänkt..

Lite tagen o en hel del stolt!! Från idé till färdigt koncept för att inspirera människor till mer träning, oavsett vad. Vi människor har i alla tider tränat tillsammans bara det att det inte kallats "träning" vi har dansat kring lägerelden, klättrat, tävlat
Med utmaningen Årets Hälsoföretag så finns det sociala verktyget för att träna tillsammans i företaget oavsett om det är flera kontor på olika orter eller 3 personer på ett hemma kontor. Ge varandra en spark ibaken, puffa och lyft personalen med Årets Hälsoföretag.

Likes

Comments

Från idé till verklighet! Idag är det premiär för Åretshälsoföretag! Resan har varit allt annat än rak men nu finns möjligheten för Sveriges alla företag att ge personalen en extra kick och tillsammans kämpa för att ta hem titeln Årets Hälsoföretag 2016. Berättar snart mer..

Likes

Comments

Först lite välgörande rödbetsljuice sedan många timmar i bilen. Stockholm-Skåne
Mässa på Emporia.

Likes

Comments

Helt sluuut..

Likes

Comments

Hoppas på bebisar.
Allt har gått bra och med 2 gånger. Nu är det bara att hålla tummarna!

Likes

Comments

Mys i soffan efter 1 milsrunda som jag är så glad att jag kan springa! Ska försöka sammanfatta lite hur foten har läkt och plan framåt.

Efter 12 dagar fick vi åka tillbaka till Helsingborg och Kärnan ortopeden där vi, Anna och jag opererat våra fötter med 15 minuters mellanrum. Stygnen bort och bara lite kirurgtejp. Dax att komma igång med träningen igen. Det var faktiskt tuffare än jag hade föreställt mig att det skulle vara. Tänk vad snabbt man tappar form och kondition. Det blev många timmar i soffan, betydligt fler än vad min kropp är van vid.

Bild 1 är tagen precis innan operation och bild 2 är tagen 6 veckor senare. Inte många magrutor kvar....Fördel kanske att brösten krävde en storlek upp i kupa..

Äntligen ute på löppass!! Lite planer framåt så skulle jag vilja köra Åre extrem bara en liten hake att jag har inte paddlat aktivt på massor med månader. Bara att sätta igång! Sedan hoppas jag på start i Xtrerra extrem triathlon i både SWE och DK.. fortsättning följer på den punkten... Sedan har jag ju alla spännande jobbprojekt på G... mer info snart

Likes

Comments

Tur att foten kan ligga bredvid datorn.
Passar på att kika på och sorters gamla bilder.
Foten är öm o jag knaprar piller. Tyvärr visar det sig att jag inte tål Kodein som i levern bryts ner till Morfin.
Ca. 20% av Svenskarna har detta. Blä kräkas är inte skönt. Får bli enklare piller i fortsättningen.

Likes

Comments

Iii då var det gjort kändes som dem 4 november låg långt fram i tiden.. Men tiden går fort och i dag bar det iväg till Helsingborg och Kärnan Ortopeden Sverige bäst på fot operationer.
Har aldrig blivit opererad o sågad i utan att vara nersövd tidigare så lite läskigt tycker jag att vara vaken under ingreppet.
Först bedövning och sedan spände de åt foten med tryckförband så att det skulle vara blodfritt.
Kändes inte och jag snackade på om tävlingar o marathon träning, sköterskan var precis på gång mot sin första mara.
Men när de började såga då klarade jag inte mer. Höll för öronen o fick koncentrera mig på andningen, helst ville jag springa iväg.

Klart!!

Likes

Comments