Förlåt men vem sa att Bieber var snygg? Hans oskyldiga boy-band look funkade när han var 16 men när folk sa åt honom att växa upp menade dom nog inte att han skulle skaffa matchande frisyr med en gubbe. En genomkorkad iq-befriad gubbe dessutom. Vad kommer sen? Manchesterkavaj? Bara att inse Bieber, din tid är över.

Bildresultat för justin bieber blonde hairBildresultat för donald trump hair

xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ryktena är bekräftade. Beyonce och Jay Z väntar sitt andra barn. Enligt Beyonce väntas barnet komma i Mars 2017. Babylyckan är enorm. Efter Blue Ivy kan man ju undra vad det blir för namn denna gång.. Green? vi tycker dom ska tagga ner och välja ett mer allsidigt namn. Bildresultat för beyonce jay z

xoxo


Likes

Comments

Sen har vi lille Kissie som tror hon har förändrats. Haha nej hon är lika fake och falsk som förr, samma gamla b-kändis som tror hon är nått. 

Bildresultat för kissie

xoxo

Likes

Comments

Gossip girl-stjärnan som smälter isar med sitt utseende är all fake. Ögonlyft och näsoperationer kan ge vem som helst med lite pengar ett million dollar smile. Så dont worry om du har en dålig dag och känner dig fulast på planeten, nothing money cant buy.

Bildresultat för kändis operationer

xoxo

Likes

Comments

Första so called "kändisen" som åker på en trigger-sågning är Kylie Jenner. Kylie påstår att det är squats som gjort denna wonderbutt men ärligt vem fan tror på det? Kendals röv avslöjar att det inte är ett familjedrag, och hon hade ju inga problem med att operera läpparna så vi är bombsäkra på att stjärten fått sig en omgång också. Varför kylie ens är känd är en annan femma.

Bildresultat för kylie jenner ass before after

xoxo

Likes

Comments