Vaknade fem i morse... var lite produktiv fastän något slags illamående förföljt mig i flera dagar nu. I skolan gick det inget vidare och kvällen har inte varit bättre den. Magsjuk har jag märkt att jag är. Spytt, krampat och kallsvettas just nu...

Kämpar helt enkelt vidare imorgon med mycket bär till frukost och hoppas på mer energi och mindre illamående. 🍓☀️😎

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår blev det alldeles för många saker gjort men tur är väl det. Hade enredovisning i skolan som jag får göra om för bästa möjliga betyg. Efteråt fikade jag med syrran, mormor och mamma samt min systerdotter nere vid strandgatan i Trollhättan. Välbehövlig paus igår då jag går nonstop framåt.

Väl hemma började jag greja med min bil nummer 2, the PV, och tog loss startmotorn men blev lite lätt frustrerad på den så gick och la mig tidigt och sov lääänge. ❤

Likes

Comments

Igår var det Valborg och det söps till ordentligt kan jag lova. Idag mår jag som jag förtjänar och funderar lite på hur jag ska kunna jobba senare ikväll. Är hos ett par vänner och försöker komma till liv men det är ju enklare sagt än gjort... hur har eran Valborg varit? Har ni gjort något roligt?

Likes

Comments

Hittade ett fynd i min skog här hemma och detta är typ en bråkdel av vad jag hittade. Bland annat en mjölkkanna från 1933!

Likes

Comments

Smoothie, kaffe, gott bröd och två blåbärskakor! Har blivit helt besatt av smoothies det är så sjukt gott! Nu köpte jag färska bär häromdagen så har använt dem. Enklare att smootha såklart och mycket fräschare men har frysen full med frysta bär också!

Häri har jag 125g hallon och 125g blåbär!
#healthy

Prövade på en jättegod smak häromdagen med honungsmelon och blåbär. Unik men väldigt god smak!

Likes

Comments

Satt och läste mitt horoskop för denna veckan idag, för att det är lite roligt att se vad det står, och upptäckte raden:

Om du länge drömt om att ta en speciell resa, kanske tillsammans med någon..


Det roliga? Bokade en resa till Island i fredags och åker dit 2 juni - 15 juni för att träffa en vän där och hitta på äventyr! Är så sjukt taggad så nu är det bara att bli klar med allt i skolan sen är det sommar och skoj!


Nu? Ska jag göra kaffe och äta frukost på färska bär. Ha en bra söndag och en underbar valborg!


Likes

Comments

För över fyra år sen träffade jag en kille som förändrade väldigt många år för mig. Jag ställer mig frågan,vart hade jag hamnat och vilka fotsteg hade jag tagit om jag inte träffat honom? Hade det på något vis varit bättre för mig? Bättre för honom?

Varför

Varför

Varför

Jag bör sluta ställa dumma frågor till mig själv, det finns inget svar på varför, eller tänk om, kanske.

Ingen vet och det är vad som gör situationen så poetisk och flyktig. En sak vet jag dock säkert. Vi har behandlat varandra illa många gånger men minst lika gånger ställt upp för varandra. Nu? Vi har inte pratat på en evighet. Jag tänker trots allt på honom ibland, många gånger i ren ilska, andra gånger i förståelse, de flesta gånger i undran. Varför gick det åt helvete, var det mitt fel, var det ditt fel? Får jag slå dig? Vill du slå mig? Jag har väl egentligen insett att det inte är mig det är fel på, det är karlarna som har x antal skruvar som behöver skruvas åt –ORDENTLIGT.

Jag är en SANSAD person. Jag är många gånger oberörd. Blir jag då på något vis berörd så är jag det tillhundra procent. Tisdag var en sådan dag när det var väldigt jobbigt och när jag vaknade på onsdagen kunde jag inte förmå mig att göra någonting. Jag mådde och mår skit. Jag var så berörd att jag blev helt lealös, jag kunde inte bära min egen vikt, jag grät och allt var jobbigt. Sedan slutade jag och det gjorde ont på insidan. Mitt hjärta gör ont.

Ångesten är tillbaka.

Det var längesedan jag hade sådan ångest, hela hjärtat värker som om jag just utfört ett oerhört utmattande pass på gymmet. Jag kan inte göra någonting förutom att hyperventilera, andas fortare och fortare. Det slutar inte gör ont, jag kan inte resa mig, det är värre än vad det någonsin varit. Jag minns inte ångesten som såhär. Nu har bägaren runnit över, jag behöver låna en skopa så jag kan hälla av en del av innehållet på marken, eller helst över någon annan som förtjänar att må såhär dåligt. Ett riktigt svin som behöver en kallsup fullproppad med viktiga ingredienser såsom just ÅNGEST. Sådant som gör en maktlös. Jag känner mig såjävla svag. Jag som alltid tycker att jag är stödpelaren till alla andra ledsna själar. När man ger guld och får skit tillbaka känns det exceptionellt mycket värre. En enda motgång och det känns som att hela världen rämnar.

Jag vill inte, jag vill inte,jag vill inte. Ändå gör jag ingenting. Jag går inte ut och gör något dumt, idiotiskt och hopplöst för att det har jag för mycket hjärnceller för. Att ta livet av mig alltså, eller ni vet, skära mig eller något annat självskadebeteende. Mitt självskadebeteende kanske är att jag tillåter mig själv att må såhär jävla dåligt fastän jag vet bättre. Jag vet inte, jag vill inte ens veta, det är tillräckligt jobbigt att vara besvärad och vilsen.

Kan någon ta den här ångesten och skrota den? Det var bättre för en vecka sen när mitt hjärta var intakt och riddarrustningen inte hade en skråma. Förra veckan, samma tid – jag brydde mig inte ett skit, jag orkade helt enkelt inte bry mig. Innerst inne intalade jag mig själv att allting går åt helvete i vilket fall som helst. Så ångesten, välkommen, du är bieffekten utav att jag inte gjorde någonting åt situationen jag visste skulle komma men som jag sköt upp.

Nu har allt gått åt helvete.

Likes

Comments

De säger alltid att den rätta personen dyker upp så småningom. Min måste ha blivit överkörd av en lastbil.


- Har ej skrivit detta, tyckte bara att det var klockrent! -

Likes

Comments

Här i livet möter man en del människor. Somliga värda att minnas och de där andra.

Jag är en väldigt sprallig person i vanliga fall, det är mycket omkring mig och det är många saker som håller mig upptagen. Men så ibland så får en del människor mig att känna väldigt mycket känslor. Olika, om det nu inte var uppenbart. De gör mig paralyserade. Jag klarar inte av att göra någonting. Som ett töcken. Innanför pannbenet går små apor runt med cymbaler och någonstans mellan dem hyperventilerar en stackars krake och försöker få dem att lägga av. En katt skäller, en hund jamar och kraken försöker få tyst på alltihop. "Dämpa er, jag kan inte tänka." Viskar kraken medan han med händerna bakom ryggen är marionettledare och egentligen triggar dem. 


Det är tyst, alldeles för tyst för att överhuvudtaget kunna tänka. Vinden blåser någonstans, det är det enda ljudet. Det är oerhört lugnande men inte för mig, nej. Inuti huvudet gapar och skriker alla galenpannor och jag vet inte ut eller in längre. Shhhhh!

Likes

Comments

Jag säger det en gång och sen säger jag det inte en gång till.

Jag tycker inte om många men jag älskar dig.

Säg bara orden, ta min hand, jag är din om du vill.

Men du tycker ju fan inte om mig.


De sa att det var enkelt, de sa att det var simpelt.

Livet är en barnlek, känslor förstår du lätt.

Jag stod stadigt men inte länge innan jag blev omkullvält.

Vad är det för jävla sätt.


Nej, men allvarligt talat.

Jag är så trött på att inget går riktigt så som jag vill, jag tycker om att ha kontroll över situationer jag är i. När jag inte har det? Panik till hundra, jag vet varken ut eller in, jag blir förbannad, ledsen och arg igen... Nuförtiden? Det känns som att inget berör mig, jag borstar av mig de dåliga stunderna med orden "det visste jag väl". Varför? För att ingenting bra någonsin händer mig, och som sagt - inte deprimerad, vardagspessimist.


Jag vill ge lite för mycket, lite för ofta, resultatet blir ofta tystnad och knutna nävar, ingenting givet, ingenting sagt. Jag får inte ut orden. Jag vill skrika men tystnaden är för högljudd. Samlad, det skulle jag vilja kalla mig själv. Är jag det? Kanske. Eller så orkar jag bara inte visa vad jag tycker och tänker för det leder ingenstans ändå. Egentligen vet jag vad jag borde göra för att det ska bli som jag vill och egentligen vet jag innerst inne att det inte är vad jag faktiskt vill ha. Jag är inte tillräckligt iq-befriad för att sänka mig till den nivån som en del människor vill ha mig på. Ändå gör varenda stavelse och bokstavering ont. Jag tar åt mig lite för mycket än vad de där andra hade hoppats på. Jag lever på hoppet och dödas av tvekan. Tror på ord och inser sanningen när jag ser den.


Ni förstår. Ord. Ord är otroligt starka. Oerhört mäktiga, sådana som bygger upp världar och får dem att rämna med ytterligare ett ord. Nackdelen är som ni säkert insett, ord är mäktiga men betyder ingenting för det är handlingar som visar sanningen. Vad är det egentligen som är äkta, vad döljs bakom de där silkeslena orden? Nu orkar jag faktiskt inte längre, min enda sanna känsla kan förklaras med Rock-Olgas "Gör vad du vill, räkna bara inte med mig".


Hoppas att ni tycker att jag är riktigt kryptisk, för det är jag. Arg, sårad och jävligt lurig. Ha en oerhört bra lördag så skriver jag mer när jag behöver säga något till en person igen fast inte riktigt får fram det utan bara klarar av att skriva ner det.

DET SPELAR INGE​N ROLL FÖR JAG HAR ÄNDÅ INGEN KOLL

Likes

Comments