TRETTONTRETTON personlig tränare, kostrådgivare, träningsspecialist

Hallå och välkommen till min blogg! (som man säger)

Det var ett tag sedan denna blogg skapades och ett tag sedan jag skrev sista inlägget på min förra blogg. Men har sista tiden känt att det var dags att dela med sig av sin vardag, samt att få skriva av sig lite grann. Så första inlägget bör vara ett litet "detta är jag"-jag inlägg, så ni får lära känna mig lite mera.

Mitt namn är alltså Sara är 23-år gammal och bor i Göteborg. Namnet trettontretton har hängt med som bloggnamn sedan jag var 15 år och ligger mig därför nära om hjärtat. En riktig förklaring till hur namnet uppkom finns inte, det liksom bara blev så!

Jag är utbildad personlig tränare, träningsspecialist och kostrådgivare på TAFE i Australien. Hela 2016 pluggade jag, surfade, spelade frisbee och var i solen varje dag. Här hemma arbetar jag på gym i väntan på att framtidsplanerna kommer närmare och närmare. För en som har lätt ångest över livet och lite velig, så får vi se vad det blir i slutändan.

Just nu spelar jag ultimate frisbee i både klubblag och landslag där jag har varit med och spelat både junior-EM, junior-VM, U23-VM samt senior EM. I min träning strävar jag därför att bli så bra spelare som möjligt.

I mars 2016 hittade man dock ett fel på blåsan/urinledaren och njuren. Sedan dess har symptomen byggts på och i dagen läge är måendet varierat. Tyvärr fick jag ingen hjälp i Australien pga sämsta svensk försäkring och är nu i utredning på svenska sjukhuset. Eftersom mitt allmäntillstånd har förvärrats ganska drastiskt med smärta hoppas jag på en snabb lösning, därför får ni helt enkelt följa med mig på min resa! Woho!

Likes

Comments

Instagram@trettontretton