det händer mycket samtidigt nu. om fyra dagar bor jag i en annan stad och jobbar nio till fem. det betyder att du snart kanske bara kommer att vara någon som en gång betydde hela mitt liv.
jag känner mycket sorg och mycket glädje.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

han fattade aldrig hur sjuk jag var för han ville inte att jag skulle vara sjuk.

Likes

Comments

jag hatade mig själv för mycket för att vara honom nära. jag förstörde allting. jag var alltid dålig. skulle alltid vara dålig. skulle aldrig börja släppa in honom i mitt äckliga liv. fanns inget hopp kvar. han kände sig ensam när jag låg bredvid. jag kände mig skyldig. jag var bara en lögn eller kanske ingenting. jag skrek stick till fucking luleå och lämna mig då. jag kan inte vara med någon.

Likes

Comments

Likes

Comments

tillslut är jag så trött på mig själv att jag bara kan skrika
lämna mig NU
jag är SKIT
du borde va med nån ANNAN

Likes

Comments

en telefonförsäljare ringer och vill sälja femtusen olika försäkringar till mig. istället för att säga nej tackar jag ja till allt. jag fattar vad jag håller på med men gör det ändå för att jag är så rädd för att höra honom lite besviken/sur/något annat som känns obekvämt att handskas med. tillslut går det för långt och jag klickar honom precis innan jag ska godkänna det muntliga avtalet. bara klickar bort hans nöjda röst. samtalet varade i tio minuter. sen ringer han tillbaka och jagar mig hela dagen och jag vågar inte ens titta på telefonen för jag SKÄMS 

Likes

Comments

satt på en balkong och råkade avslöja en jättehemlig hemlighet om mig själv som jag aldrig aldrig skulle låta någon veta här om dagen. jag bara sa det i förbifarten som om det var världens normalaste sak och fick sedan tusen frågor om det. jag tycker att detta är bland det jobbigaste som hänt mig vad ska jag ens göra? kan verkligen inte ringa och säga typ nä det jag sa i helgen va inte sant jag bara ljög asmycket

Likes

Comments

vänta lite ska bara ringa och berätta hela mitt fucking liv för nån 

Likes

Comments

Likes

Comments

när jag är på dåligt humör eller ledsen brukar jag åka till min bror och hans sambo och skaffa små töntiga tatueringar som jag börjar ångra efter cirka två veckor.


Likes

Comments